![]() |
Quote:
|
Pl én is elmentem gimnáziumba, infó szakra, hogy majd mekkora nemistommilyen informatikus leszek, aztán egy biológiás, földrajzos, kémiás szakon kötöttem ki az egyetemen, mert rájöttem, hogy nem érdekel.
|
szvsz gimibe olyan jár, aki már ott akarja megtanulni a szakmát, és nem akar vagy nem fog egyetemre menni. még ha akar is, a gimiben az általános oktatás sokkal erősebb, ezért az onnan felvételizők könnyebben juthatnak be egyetemre pl.
|
Quote:
|
Hát én amikor bezséltem a gimisekkel,h mi leszel ha nagy leszel,fele 705a még nem igazán vágta 2-3évben........
|
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy egy a lényeg, az legyen a gyerek ami akar, ne a szülei döntsék el hogy kereskedelmi szakra megy pl, hanem a gyerek.Anya engem is közgazdásznak akart betenni, de én mondtam hogy menjen ő annak, én megyek infóra :D
|
amugy ez igaz.h az érettségi tantárgyak a fontosak csak a többiböl sik kettes lehet kutyát nem érdekli!
|
Quote:
|
az hogy egy gimi erősebb mint egy szakközép én ebbe teljesmértékbnen nem értek egyet! mert ez ugye tanárfüggő dolog nem pedig sulifüggő
|
Quote:
|
hmm szept 1.
utaztam haza a nyaralásból :D majd holnap ráér suli...:D |
Quote:
A középiskolás szakmával az a bajom, hogy az általa nagy számban elérhető állások általában nem a legjobban fizetettek. No meg én az érettségi mellé kapok egy felsőfokú nyelvvizsgát ingyé' :D:D Ja első nap... Elnyertem jó pár ember utálatát, miután megtudtuk az órarendet, miszerint a hétfői napokon nagyjából nem kell bejárnom, vagy legalább is ha az én úri kedvem úgy tartja :p Ezt már csak tetézte, hogy egy évvel az érettégi előtt megvan a maximális pontszámom, és a tavasszal kemény egy tantárgyból kell érettségiznem :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
no most megejtem az idei tanév első zuhanyzását :D
|
Quote:
amugy grat:-) |
Quote:
|
Meghalt a Neptun..
Felvettem a tárgyaimat. A kedd túl zsúfolt lett (:Dmert van két órám) Más napokon csak 1 vagy nincs :D:D na ilyen se volt még. Mostmár legálisan hiányzok... |
Quote:
Amúgy köszi:) |
Nekem két Szes tantárgyam lesz meg 1 db biztonságtechnika a szakdolgozat mellé szal 3órát kell a héten majd elhelyezni amit persze én nem tehetek hanem majd bevágják vhova :)
De mondjuk egy 3,5éves sulibol az 5.évet megkezdeni kicsit desszert ízű(Kis Ádám tollából) |
Quote:
|
Quote:
Gratulálok a győztesnek! Taníts mester...:D |
Quote:
|
eltart a kormány :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tudom ajánlani Debrecenbe erre ne gyertek mert hát nah sokkal többet nem fogtok tudni :)Miskolcon itt már meg amásik véglet h nyirják az embereket,szal ez olyan szak h vagy laza vagy meghalsz,de a másik h nem igazán jo semmire se!:)De amit megtudtam,h közgázd szeretem!:)igy majd eccer lesz vmi levelezös szitu belöle :) |
Quote:
|
Felvettem tegnap a tárgyaimat, és elég mókás, hogy az ökológia tanszélen tanít vagy 20tanár, és azok se tudták megoldani, hogy ne egyszerre legyenek az órák :eek: Hétfő reggel egyszerre két ökológiás, ugyanez kedden. Na de nekem is alig van órám. de nem bánom. Majd lesz idő írogatni a szakdolgozatot.:cool:
|
Quote:
Azért gondolják úgy, mert a szakközépben a szaktantárgyak mellett kevesebb idő jut arra, amire a gimiben, pl, matek, magyar, földrajz, történelem... de ettől függetlenül én is hülyeségnek tartom...nem hiszem, hogy az egyik kevésbé értékes, mint a másik. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezt miből gondolod? szerencséd volt, mert a biosz nem slágerszak. aki slágerszakokra szeretne menni az tanuljon, ne higgyétek ezt el! ezek szerint együtt érettségiztünk. nekem egy felsőfokúval és egy 90%-os emelttel lett meg 1 ponttal az általam választott szak. ha kicsit is elrontok vmit mehettem volna kisebb presztízsű egyetemre |
All times are GMT +1. The time now is 18:46. |