![]() |
Quote:
|
Quote:
Telefon: (061) - 417-52-51 (rendelés és asztalfoglalás is a fenti számon) E-mail: farkastanya@axelero.hu web: www.farkastanya.hu Nyitvatartás: Diszpécser: (061) - 417-52-51 nyitvatartás: V-CS: 11.00-22.45-ig. P-SZ: 11.00-23.45-ig. sajnos a nyitvatartás nem a legmegfelelőbb.. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tecsóhoz közel levágjuk magunkat és egy szuper kis helyen elleszünk hajnalokig. A közlekedés meg príma palotáról:):) |
Quote:
(inkább pingpong asztal kéne, ahogy elnézem leszünk páran :)) |
Quote:
|
Belegondolva .. elvagyunk zárásig a Farkastanyában,aztán átmehetünk tucatnyi másik helyre .. még válogathatunk is,hogy táncolni,sörözni vagy csak ülni és bambulni akarunk :)
|
Quote:
|
Quote:
|
1. Hol van a farkastanya ?
2. olyan vidéki muksó mint én kinek a segítségével juthat el oda ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az a széles,kanyargós kemény csík,ami a nagy házak felé vezet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Beülsz egy taxiba és azt mondod,hogy XV.kerület farkastanya. Tádám:D |
Quote:
|
Quote:
|
Farkastanya? Az, ami már majdnem a Hungaroringen van?
Értem én hogy gőzgép, de valami frekventáltabb helyere is mehetnénk. Próbálok konstruktív lenni, de perpill nem tudok jobbat mondani. :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nanemár!
Ugye vicceltek ezzel?! Tudjátok mikor zár?! 23:45kor! Az nincs egy kicsit korán?:(
|
Quote:
|
Találtam egy családias hangulatú helyet, ahol megjelenésemkor 2 ember+ a személyzet tartózkodott. Bárszékék helyett hinták voltak, elég strapabíróak ahogy elnéztem, sarokgarnitúra, fotelok, székek, asztalok.
Az árak elég olcsók... Nincs pincében a hely, a kálvin térnél van, a metróépítés miatt elég eldugott helyen, egyébként a vásárcsarnok felől kell megközelíteni, vagy tenni egy félkört... viszont nem egy ultra-modern dolog. És persze nincsen csak csipsz és ropi...+ az italok... |
Ez nagyon jó, már csak az odavezető utat kellene elárulnod. :D
A sárga villamosakat kell követni vagy a kék buszokat? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Monyó Café Addig vannak nyitva amíg le nem lépünk, így beszéltem meg a tulajjal:) |
Pöpecül hangzik!:D
|
Quote:
|
Reméljük semmi nem sül el rosszul...
Aki koktélt akar inni hozzon receptet, tudok ajánlani egy honlapot, ahol elvileg minden koktél receptje fenn van... (persze a házi specialitásoké nem biztos) |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor már inkább http://koktel.idea.hu/ vagy http://www.mixersuli.hu/index.php
csak kiváncsi vagyok Liza linkjére, hátha azt nem ismerem.;) |
All times are GMT +1. The time now is 20:31. |