![]() |
Quote:
Nem is olyan régen volt valamelyik kereskedelmi adón:) |
Quote:
http://www.imdb.com/title/tt0267804/ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
keresek egy filmet: régebbi japán rajzfilm.. anime vagy mi a neve.. valami nagyvárosba játszódik többnyire és van benne sok lövöldözés meg gyilkolászás titkos ügynökök meg high tech cuccok.. jövőbe játszódik nagyjából..az a lényeg, hogy állítólag alap mű és meg akarom nézni.. de nem tudom valami nagy fan biztos tudja mi ez ilyen kevésből is :PP
|
Quote:
|
Keresnék én is egy filmet, elég régi, nagyon rég is láttam csak kisebb foszlányok jutnak belőle eszembe. Szóval a film a II. világháború idején játszódik, arról szól hogy van egy hadifogoly tábor, s onnan az elfogott katonákat valahova máshová akarják szállítani. Talán a tábor Franciaországban van, de nem biztos. Lényeg hogy vonattal viszik öket. A vonaton meg megszöknek, valahogy úgy hogy a vagon alján van egy rejtek ajtó azon a sinek közé ugrálnak, s a vonat kerekek közt fordulnak ki a sinekről, majd a vonat után mentek, s felkapaszkodtak rá. A vonat tetején meg német katonák voltak azokat elkapdosták lelökték onnan, majd az utolsó kocsit lekapcsolták amiben német tisztek voltak, illetve német katonák. Valaki ismeri?
|
|
Quote:
-Akira -Tokiói keresztapák -Ghost in the Shell |
Quote:
|
Quote:
|
Üdv egy újabb talányhoz kéne segítség :)
A Marsos filmnek mi a címe, amit kb a Mars mentőakcióval egy időben csináltak? Segítség:Van benne egy meghibásodott robot (macska?), és oxigén is a Mars légkörében. |
Quote:
|
Quote:
De mosthogy megnéznem ennek a trailerét youtube-on persze feldobta a másikat is. A vörös bolygó. |
Most hirtelen nem tudom melyik melyik... Megvan mindkettő dvd-n, és ezek egyike volt az, amire azt mondtam, hogy az első dvd, amiért utólag bánom, hogy pénzt adtam... Abban valami robotkutya van, és mintha abban lenne az oxigén is... De lehet akkor, hogy az a másik.
|
Quote:
|
Quote:
Igen Batman játszik benne :D |
Quote:
|
Üdv
Nah keresek egy horror filmet, túl sok konkrétat ne mtudok írni róla. Max 3-4 éves film és a lényege h az egész film nappal játszódik ezzel mutatták meg h nappal is lehet "ijesztgetni". 1-2 kép dereng belőle. Kukoricatáblában futó nő meg egy madárijesztő. Akinek van valami tlete szívesen fogadom. |
Nem emlékszem túl sokra, d hátha valaki ráismer az alábbi filmre:
Táncos film, a vége az, hogy a pár elindul a táncversenyen, de nem játszák le a zenéjüket, ezért egy öreg elkezdi kopogni a cipője sarkávalaz ütemet, aztán mások is csatlakoznak. Kösz :) |
keresek egy filmet, amit nagyon régen láttam, de szeretném újra megnézni.
a történetben egy kísérletet mutatnak be, ami valóban megtörtént. a lényege, hogy random embereket kiválasztanak és bevisznek egy börtönbe és a fele börtönőr, fele pedig rab lesz. egy idő után nagyon durva agresszióba megy át a kísérlet, mert a börtönőrök visszaélnek a hatalmukkal. http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=45514 megvagy :) |
Quote:
|
Keresek egy filmet :)
Amire emlékszem, hogy bankrablásról szól a film. Kirabolnak egy bankot, aztán a főszereplő úgy jut ki, hogy elbújik a széfben, aztán a rendőrök behatolnak, de őt nem találják. Miután újra megnyit a bank, csak egyszerűen kisétál a bejáraton. |
Ju Jitsu vs karate
Ezt a filmet keresem, látta-e valaki, ill. ki mit tud róla? Van-e magyar szinkronos, vagy feliratos változata? Japán Cím: Ju-Jitu; Angol cím: Ju Jitsu vs karate Honlap: http://www.elevenarts.net/Feature/Ti...ate/index.html |
A 10000. B.C. paródiáját keresem. Valami B.C. 1 a címe, de nem találom, sehol.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://port.hu/a_kezdet_kezdete_year...2&i_topic_id=2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote: