![]() |
Quote:
most is csak azért írok mert mesüge fejemmel rossz gombot nyomtam meg. A tetszett gombot akartam... Bocsi puma :( |
Quote:
Egen, sztem ez nagyjából így van. De kíváncsi vagyok Puma verziójára is természetesen. Meg természetesen egy big gunos állásfoglalására is kíváncsi lennék a témakörrel kapcsolatosan, hiszen mondjuk 2 éve nem így álltak a dolgok. Mi vezetett oda, hogy a viszony hirtelen megromoljon? Meg mi van az olyan felkiáltásokkal, hogy amíg Serg a pannon vezére, addig semmiképp sem támadjátok meg őket. Meg azzal, hogy a baráti viszony szülte a hivatalos kifejezését is az addig is létező mntnek, ez hova tűnt? :S :) (nem az mnt, a barátság... ;) Szal kicsit olyan feelingje van az egésznek, hogy a becsületeteket játszottátok el. Cáfoljátok kérlek, ne legyen igazam.. kívánom. |
Akkor ennek a topicnak is annyi? :)
|
Quote:
off. 888.hsz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Mondhatnánk azt is,hogy a Big,a Pannon szempontjából, rosszabbkor nem is kezdhetett volna el akciózni.
Ez nyilván nem véletlen volt,nem kis helyzeti előnyből kezdték (és fejezték be) a dolgot. Úgy érzem ha a Pannon a tagjai szempontjából toppon van és mindenkiben ott a játszani akarás,akkor sem lenne más a végeredmény. :) |
Az, hogy pár tagot kitett a pannon, semmit sem jelent. Mindkét klán bármikor rá tud állni a másikra...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hónapok óta folyamatosan kritizálták a két klánt, hogy nem akarnak játszani, csak ülnek a babérjaikon. Mikor történik végre valami, akkor meg az a baj? |
Quote:
Ej, nem értem. Szerintem a pannon aki nem partner ebben a harcban. Ami meg a "bohóckodást" illeti, szerintem tökéletesen része a játéknak. És azt is csak addig lehet csinálni, ameddig pénz van hozzá. Ha a pannon hagyta, hogy a Gun összeszedje a pénzt erre a háborúra, és az összes fokozásra, és ő nem készült fel, akkor asszem nincs miről beszélgetni. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy meg semmi kétség, elsők lettek, amihez gratula nekik... de kb ennyi. |
Quote:
|
Quote:
Inkább földleadás bármilyen oknál fogva egyszer nem elfokozni és bukni kb 1K hekit, mint a menzo féle földleadás? Ezt azért te sem gondolhatod komolyan... :eek: Jah és megint az ismétlődő történet... végülis igaz... a Pannon hagyta hogy összeszedjék a pénzt erre a háborúra, fokozásra, menzo feltápolásra... valamelyik film kezdődik úgy, hogy "promises kept and broke..."... most ez csak úgy eszembe jutott... :) |
Quote:
|
Quote:
Mindenesetre jó hogy még most is van ütés és mégjobb hogy van live kommentár :) Itt kivételesen nem történhet hiénázás, és abban is biztos vagyok, hogy mindkét klánnak van online tagja :) |
Quote:
Mielőtt taktikáról beszélünk el kellene gondolkodni azon, hogy miért jó beverhetetlen országokat létrehozni, melyeknek semmi másra nincs szükségük, csak hogy legyen náluk 500k egységre való pénz. Illetve jó lenne különbséget tenni BUG és taktika között. |
Quote:
A BIG csapat nem hinném, hogy éjszakázott ezért a helyért, vagy te nem látod az 1/A régi eseményeit? Sem nekem sem a régieknek nem kell magyarázni mi és hogy történt, nem vagyunk sem hülyék sem angyalok. :) Feltételezem a TOP1 ori is véres csatákon keresztül jutott odáig. Persze ebbe nem kell belemenni, ez a helyzet ez van, madj ha jönnek újak megoldják a BIG problémát.;) |
Quote:
Úgy gondolom inkább megsüvegelendő, hogy a pannon annyira feltolta magát anno az ütésekkel (egy időben sokat ütöttek) hogy ilyen sokáig fenn tudott tamagocsizni. NEm lehet ott fenn vki 10 évig, mert jön más. És ez jó :) |
Quote:
Attól, hogy amikor lehetett, akkor nem szóltál bele a beszélgetésbe, pedig nem kevés idő volt neki hagyva, attól még a döntés ezzel kapcsolatban megszületett, és jóideg nem is kerül újra napirendre. |
Quote:
|
mostmár ugyis mindegy nem? :)
különben ez kis hekin nem gond de 10k heki felett szinte számítani kell rá mivel sokal olcsobb a fokozás mint a föld visszaszerzése ;) |
Quote:
|
Zoli.
Van igazság abban, amit mondasz, és én sem vagyok abban biztos, hogy így működik a legtökéletesebben az A top, ahogy működik, de.. a pénzbeli kérdéseket felhozni példaként nem érzem logikusnak. Mióta van ez a játék mindig is a pénz, és a pénztartalék, illetve a piac feletti uralom volt a győzelem, és siker egyik záloga. Így amit mondasz, az pannon hiba, 2 év alatt lennie kellett volna elég pénznek, akárhogy is vesszük. Steve, és még páran. Nem azon akadtam fönn, hogy történt valami, vagy hogy harcszerű vmi volt, hanem a kitörésén. Egészen addig baráti viszonyt ápolt a big, míg úgy gondolta itt nincs az ő ideje. Nálam ezt hívják képmutatásnak. De a győztesnek nem kell magyarázkodnia ;) Szóval csak ennyivel van bajom, de ki hogy éli meg. Sokféleképp lehet elsőnek lenni. Így is. Grat a gunosoknak! Elsők lettek. |
Quote:
|
Quote:
Innentol kezdve eleg nehezen lehet ezt kepmutatasnak hivni, hiszen a Pannon is felbonthatta volna barmikor. Akkor az is kepmutatas lett volna? Mi tuti nem mondtuk volna ilyet. Eszak fokozasos sirasahoz pedig, hogy nem volt egyseg, egy apro kerdes: Akkor megis mibol fokoztatok at a 100k pontkulonbseget csomoszor, ha nem volt? Tok jo lenne, ha visszaolvasnad a hozzaszolasaid, hogy az elejen a nagykepu "majd elfogy az egyseguk, de benak" stilusod hova alakult, amikor kaptatok az elso pofonokat... Neked igazabol semmi se jo. Az elejen az a baj hogy nem haboruzik a ket klan, aztan hogy nem tudsz mit csinalni, mert felsz hogy bevernek, aztan amikor az egyik nagy klan bevett, es nagyon jo helyzetben voltal, akkor meg mar jo volt minden, egesz addig, amig taktikailag meg lettel fogva. Akkor pedig mar az a baj, hogy nincs ez, meg nincs az, sot, mar hirtelen a jatek is hibas... Ugyan mar.... Egyreszt a Pannon sokkal tobbet tudott termelni, en emlekszem Akos 50%+ hazas orijara, ami napi tobb mint 100k egyseget termelt... Masreszt meg ugye azokat a 100k pontkulonbseget vmibol el kellett fokozni. Neked is volt ma reggel egy eleg nagy pontemelkedesed a semmiert, talan ott meg figyelni kellett volna, es nem sirni, hogy nincs... Igazabol nem akartam ide irni, de zavar ez a sok mellebeszeles :) |
Quote:
az, hogy egy mellettem lévő országot be tudok ütni (alap esetben nem kis kitámadással), akkor a hód teljes mezőnyében viszek földet, egyedül 1/A topjában lehet ez alól kibújni ha van 4 millárdom. ez nem bug hanem simán hiba. akinek erről más a vélemyénye az vagy nem érti a játékot, vagy barimora félti az "országát" Miután a "teljes játékos közönség" megszavazta, hogy ez hűű de jó, azóta nem írok a fejlesztés topikba (se). |
Jelenleg ez a téma nincs napirenden, és a közeljövőben nem is lesz.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Abban viszont igazad van, hogy a jelenlegi rendszer jól működik. |
Quote:
|
Quote:
|
Értem Remy, hogy valami indokot ki kell találni erre az egészre, ami elfedi a valóságot. Mert az úgy kicsit csúnya.
De hogy Te is elhiszed, és elhiteted magaddal ezt.. Majd egyszer ha lement még az utózöngéje is ennek az egésznek, tiszta fejjel, objektíven vizsgáld meg az egész utat, ami oda vezetett ahol vagytok. Nah meg ugye a nagypolitika. Előbb Ott voltak Arwylék, hát megvolt a közös ellenségkép, ami összehozta a pannont, és a gunt, így egyiknek sem állt érdekében a másikat ütni. Utánna viszont már pusztán emberi érzésekből köttetett mnt, akár az Ovival, akár a Pannonnal. Talán az sem túlzás, hogy ebben jó nagy szerepe van a Te gunos voltodnak. Az mnt szinte az első pillanattól létezett, csak előbb sokkal erősebb volt, mint ez a felbontható akármi, tudod, az bizalmi alapú volt. Olyan, mint hogy eszembe nem jutna téged megtámadni, mint hogy neked sem engem. És a másik klántársait akkor meg minek bafkuráljuk, hiszen a másikat hozzuk ezzel kellemetlen helyzetbe. De mondhatok szövit is, tökmind1. Nem barátságból volt? Akkor mi volt az, amit valamelyik nap írtál, h nem támadsz xt, yt? Mi volt az a bizalom, amit feléjük tettél azáltal, h megmondtad mikor nem vagy? A gun a sikerért félretolta a becsületbeli, emberi részt, és sajnálom, h ebben Te is partner voltál.. |
A fenti dolgok egyébbként Zolinak is állnak, azt hiszem nem nagy titok, hogy mennyit köszönhet nektek a big.
Csak hát a csuda sem gondolta, hogy így fogtok élni vele :P |
Quote:
Pont Te vagy az egyik, aki valamennyire kepben vagy, hogy moralis gondot okozott/okoz nekem, hogy ne bantsam a barataim. Ellenben azt is pontosan tudnod kell, hogy ha x ev jatek utan minden ismerosod minden szovijet nem bantanad, egyszeruen nem maradna celpontod, es mar jatszani sem tudnal... |
All times are GMT +1. The time now is 00:38. |