Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   BigGun vs Pannonfölde ahogy én látom (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3119)

Pali papa 08-17-2008 11:01

Quote:

Originally Posted by puma (Post 186980)
Sorry hogy belepoff.
az mnt miről is szól?
ugyi nem az van benne hogy soha az életbe 10000 millió évig nem támadlak meg.
számomra ez csak egy felkészülési haladékot jelent.
inentől miről vitatkoztok?
és itt lényegtelen a küldő-kérő fél személye.+kötetett,ergo elismerésre jutott a haladék ténye.az hogy két év vagy két hónap,már csak a feleken múlik.
remélem egész érthető voltam:)

Bocsi nem szólok bele a nagyok dolgába...
most is csak azért írok mert mesüge fejemmel rossz gombot nyomtam meg.
A tetszett gombot akartam...
Bocsi puma :(

Arrakis 08-18-2008 09:06

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 186991)
MNT-t azok kötnek akik haladékot akarnak csak nem szolnak az ellenklánnak,
Azok kötik és bontják.

a másik változat meg a küldö köti mert nem tudja milyen az ellen seregileg és magyarul megmondva fosik töle ott meg a küldött fél bontja

3 verzió tényleges baráti viszony van és az MNT marad.

Egen, sztem ez nagyjából így van.
De kíváncsi vagyok Puma verziójára is természetesen.

Meg természetesen egy big gunos állásfoglalására is kíváncsi lennék a témakörrel kapcsolatosan, hiszen mondjuk 2 éve nem így álltak a dolgok.
Mi vezetett oda, hogy a viszony hirtelen megromoljon?
Meg mi van az olyan felkiáltásokkal, hogy amíg Serg a pannon vezére, addig semmiképp sem támadjátok meg őket. Meg azzal, hogy a baráti viszony szülte a hivatalos kifejezését is az addig is létező mntnek, ez hova tűnt? :S :) (nem az mnt, a barátság... ;)
Szal kicsit olyan feelingje van az egésznek, hogy a becsületeteket játszottátok el. Cáfoljátok kérlek, ne legyen igazam.. kívánom.

Pool 08-18-2008 10:35

Akkor ennek a topicnak is annyi? :)

vityu 08-18-2008 10:39

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 187170)
Akkor ennek a topicnak is annyi? :)

Szerintem lesznek még egyéni támadások bőven, ne írd le a topicot. :) A pannon vehet fel új tagokat a Big kisebbjei környékén is, és ott is mehetnek majd még harcok esetleg! :) De hát ki tudja! Majd kiderül mi lesz még!

off. 888.hsz :)

Pool 08-18-2008 10:59

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 187171)
Szerintem lesznek még egyéni támadások bőven, ne írd le a topicot. :) A pannon vehet fel új tagokat a Big kisebbjei környékén is, és ott is mehetnek majd még harcok esetleg! :) De hát ki tudja! Majd kiderül mi lesz még!

off. 888.hsz :)

Hát a Big kisebbjei is 1 millások, kivéve Gyula, de ő mint az acél :)

tulip 08-18-2008 11:08

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 187172)
Hát a Big kisebbjei is 1 millások, kivéve Gyula, de ő mint az acél :)

Hát akkor ennyi volt?? Én arra számítottam, hogy a lesz egy 20-25 ezer hekis klánütés a Pannon részéről és ezzel újabb 2 évre megint békében örzik a helyüket.

Tsobi 08-18-2008 11:15

Mondhatnánk azt is,hogy a Big,a Pannon szempontjából, rosszabbkor nem is kezdhetett volna el akciózni.
Ez nyilván nem véletlen volt,nem kis helyzeti előnyből kezdték (és fejezték be) a dolgot. Úgy érzem ha a Pannon a tagjai szempontjából toppon van és mindenkiben ott a játszani akarás,akkor sem lenne más a végeredmény.

:)

-Fegya- 08-18-2008 11:17

Az, hogy pár tagot kitett a pannon, semmit sem jelent. Mindkét klán bármikor rá tud állni a másikra...

vityu 08-18-2008 12:12

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 187175)
Az, hogy pár tagot kitett a pannon, semmit sem jelent. Mindkét klán bármikor rá tud állni a másikra...

és én ezt is várom. :)

dzso 08-18-2008 13:08

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 187173)
Hát akkor ennyi volt?? Én arra számítottam, hogy a lesz egy 20-25 ezer hekis klánütés a Pannon részéről és ezzel újabb 2 évre megint békében örzik a helyüket.

Valószínűleg ha a Big belemegy a valódi harcba, akkor az lett volna a forgatókönyv... de inkább elkezdtek "bohóckodni" (nem bántásnak szántam, csak jobb szó nem jutott eszembe)... elismerem, hogy az is a játék része kell legyen, csak azt sajnálom, hogy oda jutott ez az egész, hogy nem csak része, hanem arról szól...

Ati 08-18-2008 13:10

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 187192)
Valószínűleg ha a Big belemegy a valódi harcba, akkor az lett volna a forgatókönyv... de inkább elkezdtek "bohóckodni" (nem bántásnak szántam, csak jobb szó nem jutott eszembe)... elismerem, hogy az is a játék része kell legyen, csak azt sajnálom, hogy oda jutott ez az egész, hogy nem csak része, hanem arról szól...

Elkezdett a Big bohóckodni, majd ezzel a taktikával elsők lettek... Akkor azt kell mondani, hogy ez egy határozottan nyerő taktika volt.

BeeLord 08-18-2008 13:37

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187155)
Egen, sztem ez nagyjából így van.
De kíváncsi vagyok Puma verziójára is természetesen.

Meg természetesen egy big gunos állásfoglalására is kíváncsi lennék a témakörrel kapcsolatosan, hiszen mondjuk 2 éve nem így álltak a dolgok.
Mi vezetett oda, hogy a viszony hirtelen megromoljon?
Meg mi van az olyan felkiáltásokkal, hogy amíg Serg a pannon vezére, addig semmiképp sem támadjátok meg őket. Meg azzal, hogy a baráti viszony szülte a hivatalos kifejezését is az addig is létező mntnek, ez hova tűnt? :S :) (nem az mnt, a barátság... ;)
Szal kicsit olyan feelingje van az egésznek, hogy a becsületeteket játszottátok el. Cáfoljátok kérlek, ne legyen igazam.. kívánom.

Hónapok óta folyamatosan kritizálták a két klánt, hogy nem akarnak játszani, csak ülnek a babérjaikon. Mikor történik végre valami, akkor meg az a baj?

vityu 08-18-2008 14:12

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 187192)

De tényleg, ki nem megy bele a valódi harcba? Remyt egyszer sem támadták meg, holott lett volna rá alkalmuk sokszor. Csak keresztbe kellett volna menni, vagy kísérni. Ez már nem egyszer nem történt meg. Senki sem támadta meg. Nekem ez sokkal inkább földleadásnak tűnik, mint a sokal által folyton emlegetett menzo-s eset. Ők szabadságon voltak, így jártak, de a pannonból senki sincs szabin! Miért nem tesznek valamit?
Ej, nem értem. Szerintem a pannon aki nem partner ebben a harcban.
Ami meg a "bohóckodást" illeti, szerintem tökéletesen része a játéknak. És azt is csak addig lehet csinálni, ameddig pénz van hozzá. Ha a pannon hagyta, hogy a Gun összeszedje a pénzt erre a háborúra, és az összes fokozásra, és ő nem készült fel, akkor asszem nincs miről beszélgetni.

Steve 08-18-2008 14:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 187200)
de a pannonból senki sincs szabin.

Volt szabis.

dzso 08-18-2008 14:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187194)
Elkezdett a Big bohóckodni, majd ezzel a taktikával elsők lettek... Akkor azt kell mondani, hogy ez egy határozottan nyerő taktika volt.

Nemrég kifejtettem a véleményem az első hely és a győzelem közti "halovány" különbségről... amit továbbra is tartok.
Amúgy meg semmi kétség, elsők lettek, amihez gratula nekik... de kb ennyi.

vityu 08-18-2008 14:26

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 187201)
Volt szabis.

Jah, az aki a 2. helyen tanyázott, és nem sok köze volt az egészhez. De nem is múltidőben beszéltem. Senki sincs szabin. Ezt mondtam. Most tényleg senki sincs ott!

dzso 08-18-2008 14:28

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 187200)
De tényleg, ki nem megy bele a valódi harcba? Remyt egyszer sem támadták meg, holott lett volna rá alkalmuk sokszor. Csak keresztbe kellett volna menni, vagy kísérni. Ez már nem egyszer nem történt meg. Senki sem támadta meg. Nekem ez sokkal inkább földleadásnak tűnik, mint a sokal által folyton emlegetett menzo-s eset. Ők szabadságon voltak, így jártak, de a pannonból senki sincs szabin! Miért nem tesznek valamit?
Ej, nem értem. Szerintem a pannon aki nem partner ebben a harcban.
Ami meg a "bohóckodást" illeti, szerintem tökéletesen része a játéknak. És azt is csak addig lehet csinálni, ameddig pénz van hozzá. Ha a pannon hagyta, hogy a Gun összeszedje a pénzt erre a háborúra, és az összes fokozásra, és ő nem készült fel, akkor asszem nincs miről beszélgetni.

Mindenhol minden esetben minden szituációra azt az egy aprócska Remys példát mondod? Esetleg valami más nincs?

Inkább földleadás bármilyen oknál fogva egyszer nem elfokozni és bukni kb 1K hekit, mint a menzo féle földleadás? Ezt azért te sem gondolhatod komolyan... :eek:

Jah és megint az ismétlődő történet... végülis igaz... a Pannon hagyta hogy összeszedjék a pénzt erre a háborúra, fokozásra, menzo feltápolásra... valamelyik film kezdődik úgy, hogy "promises kept and broke..."... most ez csak úgy eszembe jutott... :)

vityu 08-18-2008 14:31

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 187208)
Mindenhol minden esetben minden szituációra azt az egy aprócska Remys példát mondod? Esetleg valami más nincs?

Nem egy aprócska Remys példa, hanem folyamatos Remys példa. Nézz csak eseményeket.

Steve 08-18-2008 14:35

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 187208)
valamelyik film kezdődik úgy, hogy "promises kept and broke..."... most ez csak úgy eszembe jutott... :)

Egyszer aszonta nekem egy okos bácsi, akinek a szavára itt adok, hogy egy ementé addig él amíg mindkét fél számára előnyös. Mégis mit hittetek? azért éjszakázott, azért harcolt ez a csapat annyi időt hogy a legjobb második legyen? lol

Mindenesetre jó hogy még most is van ütés és mégjobb hogy van live kommentár :) Itt kivételesen nem történhet hiénázás, és abban is biztos vagyok, hogy mindkét klánnak van online tagja :)

Északföld 08-18-2008 14:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187194)

Ez nem taktika, amit 2,5 év gyűjtögetés után engedhet meg magának az ember és azt is csak nagy orikból. Ezzel az erővel az is taktika volt mikor 2 nagy ori be tudott ütni egy több tagból álló kicsit és 500 körre ment tőle kv előtt. Az is jó volt nem? Hozzuk vissza. Azzal Kacsa-Teddy lettek elsők.
Mielőtt taktikáról beszélünk el kellene gondolkodni azon, hogy miért jó beverhetetlen országokat létrehozni, melyeknek semmi másra nincs szükségük, csak hogy legyen náluk 500k egységre való pénz. Illetve jó lenne különbséget tenni BUG és taktika között.

Északföld 08-18-2008 14:52

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 187210)
Egyszer aszonta nekem egy okos bácsi, akinek a szavára itt adok, hogy egy ementé addig él amíg mindkét fél számára előnyös. Mégis mit hittetek? azért éjszakázott, azért harcolt ez a csapat annyi időt hogy a legjobb második legyen? lol

Mindenesetre jó hogy még most is van ütés és mégjobb hogy van live kommentár :) Itt kivételesen nem történhet hiénázás, és abban is biztos vagyok, hogy mindkét klánnak van online tagja :)

Ez az MNT anynira volt jó (bár nem én kötöttem), hogy lehetőséget adjon másnak is feljönni, míg a Pannon elvolt magában, kikopott a lelkesedés, addig a BIG gyűjtött-gyűjtött és gyűjtött, majd egy számára kedvező pillanatban felmondta az MNT-t. Erre a Pannon egyáltalán nem készült föl és valljuk be 2 év lemaradást 1 hét alatt behozni igencsak nehéz. A játékos társak a harci helyzetre is úgy néztek, mintha a szokásos hétköznap lenne és elég lenne 1 belépés. Ez nagy hiba volt. Normál esetben ha minket vesztek alapul régen 200k pont távolságon belül nem volt ellenséges ország. ezért mindenki ellenfél, senki sem köt MNT-t, de ez a mostani egy igen jó példa erre, és szolgáljon másoknak tanuságul. :)
A BIG csapat nem hinném, hogy éjszakázott ezért a helyért, vagy te nem látod az 1/A régi eseményeit? Sem nekem sem a régieknek nem kell magyarázni mi és hogy történt, nem vagyunk sem hülyék sem angyalok. :) Feltételezem a TOP1 ori is véres csatákon keresztül jutott odáig. Persze ebbe nem kell belemenni, ez a helyzet ez van, madj ha jönnek újak megoldják a BIG problémát.;)

Steve 08-18-2008 14:56

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 187220)
A BIG csapat nem hinném, hogy éjszakázott ezért a helyért, vagy te nem látod az 1/A régi eseményeit?

Én csak két évig visszamenően követtem, új vagyok. De azért igyekeztem sokat nézni, látni, tanulni :)

Úgy gondolom inkább megsüvegelendő, hogy a pannon annyira feltolta magát anno az ütésekkel (egy időben sokat ütöttek) hogy ilyen sokáig fenn tudott tamagocsizni. NEm lehet ott fenn vki 10 évig, mert jön más. És ez jó :)

Ati 08-18-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 187214)
Illetve jó lenne különbséget tenni BUG és taktika között.

Jó lenne tisztázni a BUG fogalmát is. Ha valami pontosan úgy működik, ahogy annak működnie kell, és ez abszolút megegyezik a játékosok többségének vágyával, akkor az nem bug, hanem a teljesen helyes működés.

Attól, hogy amikor lehetett, akkor nem szóltál bele a beszélgetésbe, pedig nem kevés idő volt neki hagyva, attól még a döntés ezzel kapcsolatban megszületett, és jóideg nem is kerül újra napirendre.

Északföld 08-18-2008 15:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187225)
Jó lenne tisztázni a BUG fogalmát is. Ha valami pontosan úgy működik, ahogy annak működnie kell, és ez abszolút megegyezik a játékosok többségének vágyával, akkor az nem bug, hanem a teljesen helyes működés.

Attól, hogy amikor lehetett, akkor nem szóltál bele a beszélgetésbe, pedig nem kevés idő volt neki hagyva, attól még a döntés ezzel kapcsolatban megszületett, és jóideg nem is kerül újra napirendre.

Ati, ne haragudj de ennél pötit fontosabb dolgom volt az életben és nem a játékban. Pontosan működik azoknak akik úgy akarták pontosan működjön. Inkább válaszolj arra, hogyan ütnél be egy olyan orit aki elfokoz, neked meg nincs miből? Majd Ő oda bont és visszatámad. Te viszel 0 hekit Ő meg jót röhög és bever. Szval előbb erre találj ki valamit és csak utána mond pontosan úgy mőködik ahogyan kell neki. :D

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-18-2008 15:09

mostmár ugyis mindegy nem? :)
különben ez kis hekin nem gond de 10k heki felett szinte számítani kell rá mivel sokal olcsobb a fokozás mint a föld visszaszerzése ;)

dzso 08-18-2008 15:22

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 187210)

Őszintén szólva már akkor kellett volna alkossanak valamit, mikor Serg lefordult, csak akkor valószínűleg más projekten dolgoztak ezerrel... mert ugy-e akkor a kezdeti alapkijelentés ("addig nem...blabla") teljes mértékben valós és betartott maradt volna... itt senki nem arról a kis MNTről beszélt...

Arrakis 08-18-2008 15:23

Zoli.

Van igazság abban, amit mondasz, és én sem vagyok abban biztos, hogy így működik a legtökéletesebben az A top, ahogy működik, de.. a pénzbeli kérdéseket felhozni példaként nem érzem logikusnak.
Mióta van ez a játék mindig is a pénz, és a pénztartalék, illetve a piac feletti uralom volt a győzelem, és siker egyik záloga. Így amit mondasz, az pannon hiba, 2 év alatt lennie kellett volna elég pénznek, akárhogy is vesszük.

Steve, és még páran.

Nem azon akadtam fönn, hogy történt valami, vagy hogy harcszerű vmi volt, hanem a kitörésén. Egészen addig baráti viszonyt ápolt a big, míg úgy gondolta itt nincs az ő ideje.
Nálam ezt hívják képmutatásnak. De a győztesnek nem kell magyarázkodnia ;)
Szóval csak ennyivel van bajom, de ki hogy éli meg.
Sokféleképp lehet elsőnek lenni. Így is.
Grat a gunosoknak! Elsők lettek.

Ati 08-18-2008 15:25

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 187232)
Pontosan működik azoknak akik úgy akarták pontosan működjön.

Ami szinte a teljes Hódítós játékosközönséget takarja, hiszen az eredeti felvetésen kívül a javaslatnak semmi támogatottsága nem volt, semmi formában, holott az összes játékos hozzá tudott szólni. Innentől kezdve nincs miről beszélni, a jelenlegi rendszer jól működik.

Remedy 08-18-2008 15:32

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187237)
Egészen addig baráti viszonyt ápolt a big, míg úgy gondolta itt nincs az ő ideje.
Nálam ezt hívják képmutatásnak.

Arra, szerintem itt tevedsz egy hatalmasat. Az mnt nem baratsag. Az mnt egy olyan ideiglenes dolog, ami mindket fel aktualis erdekeit szolgalja, es elobb-utobb az egyik fél fel fogja bontani. (Kiveve ha ez elejen megbeszelik, hogy soha, de ez sem garancia...)

Innentol kezdve eleg nehezen lehet ezt kepmutatasnak hivni, hiszen a Pannon is felbonthatta volna barmikor. Akkor az is kepmutatas lett volna? Mi tuti nem mondtuk volna ilyet.

Eszak fokozasos sirasahoz pedig, hogy nem volt egyseg, egy apro kerdes:

Akkor megis mibol fokoztatok at a 100k pontkulonbseget csomoszor, ha nem volt? Tok jo lenne, ha visszaolvasnad a hozzaszolasaid, hogy az elejen a nagykepu "majd elfogy az egyseguk, de benak" stilusod hova alakult, amikor kaptatok az elso pofonokat...

Neked igazabol semmi se jo. Az elejen az a baj hogy nem haboruzik a ket klan, aztan hogy nem tudsz mit csinalni, mert felsz hogy bevernek, aztan amikor az egyik nagy klan bevett, es nagyon jo helyzetben voltal, akkor meg mar jo volt minden, egesz addig, amig taktikailag meg lettel fogva. Akkor pedig mar az a baj, hogy nincs ez, meg nincs az, sot, mar hirtelen a jatek is hibas... Ugyan mar....
Egyreszt a Pannon sokkal tobbet tudott termelni, en emlekszem Akos 50%+ hazas orijara, ami napi tobb mint 100k egyseget termelt...
Masreszt meg ugye azokat a 100k pontkulonbseget vmibol el kellett fokozni.

Neked is volt ma reggel egy eleg nagy pontemelkedesed a semmiert, talan ott meg figyelni kellett volna, es nem sirni, hogy nincs...

Igazabol nem akartam ide irni, de zavar ez a sok mellebeszeles :)

wand 08-18-2008 15:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187239)
Ami szinte a teljes Hódítós játékosközönséget takarja, hiszen az eredeti felvetésen kívül a javaslatnak semmi támogatottsága nem volt, semmi formában, holott az összes játékos hozzá tudott szólni. Innentől kezdve nincs miről beszélni, a jelenlegi rendszer jól működik.

pont ezért kellene felülvizshálni, hogy a hód fejlesztését a "játékosközönség" döntse el.. oksa, hogy mindenki szóljon hozzá, és a jó ötletek legyenek megvalósítva, de ha a "teljes Hódítós játékosközönség" szeretne magának 10 millió lovast akkor nem hiszem, hogy figyelembne kell venni.
az, hogy egy mellettem lévő országot be tudok ütni (alap esetben nem kis kitámadással), akkor a hód teljes mezőnyében viszek földet, egyedül 1/A topjában lehet ez alól kibújni ha van 4 millárdom.
ez nem bug hanem simán hiba. akinek erről más a vélemyénye az vagy nem érti a játékot, vagy barimora félti az "országát"
Miután a "teljes játékos közönség" megszavazta, hogy ez hűű de jó, azóta nem írok a fejlesztés topikba (se).

Ati 08-18-2008 15:42

Jelenleg ez a téma nincs napirenden, és a közeljövőben nem is lesz.

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-18-2008 16:03

Quote:

Originally Posted by wand (Post 187243)
pont ezért kellene felülvizshálni, hogy a hód fejlesztését a "játékosközönség" döntse el.. oksa, hogy mindenki szóljon hozzá, és a jó ötletek legyenek megvalósítva, de ha a "teljes Hódítós játékosközönség" szeretne magának 10 millió lovast akkor nem hiszem, hogy figyelembne kell venni.
az, hogy egy mellettem lévő országot be tudok ütni (alap esetben nem kis kitámadással), akkor a hód teljes mezőnyében viszek földet, egyedül 1/A topjában lehet ez alól kibújni ha van 4 millárdom.
ez nem bug hanem simán hiba. akinek erről más a vélemyénye az vagy nem érti a játékot, vagy barimora félti az "országát"
Miután a "teljes játékos közönség" megszavazta, hogy ez hűű de jó, azóta nem írok a fejlesztés topikba (se).

ez az elfokozásos téma kb 20-25 orira vonatkozik és eddig nem volt ebből gond , de most kiütközött ez és jo lenne változtatni rajta de egy darabig tuti marad minden :)

dzso 08-18-2008 16:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 187240)
Arra, szerintem itt tevedsz egy hatalmasat. Az mnt nem baratsag. Az mnt egy olyan ideiglenes dolog, ami mindket fel aktualis erdekeit szolgalja, es elobb-utobb az egyik fél fel fogja bontani. (Kiveve ha ez elejen megbeszelik, hogy soha, de ez sem garancia...)

Innentol kezdve eleg nehezen lehet ezt kepmutatasnak hivni, hiszen a Pannon is felbonthatta volna barmikor. Akkor az is kepmutatas lett volna? Mi tuti nem mondtuk volna ilyet.

Eszak fokozasos sirasahoz pedig, hogy nem volt egyseg, egy apro kerdes:

Akkor megis mibol fokoztatok at a 100k pontkulonbseget csomoszor, ha nem volt? Tok jo lenne, ha visszaolvasnad a hozzaszolasaid, hogy az elejen a nagykepu "majd elfogy az egyseguk, de benak" stilusod hova alakult, amikor kaptatok az elso pofonokat...

Neked igazabol semmi se jo. Az elejen az a baj hogy nem haboruzik a ket klan, aztan hogy nem tudsz mit csinalni, mert felsz hogy bevernek, aztan amikor az egyik nagy klan bevett, es nagyon jo helyzetben voltal, akkor meg mar jo volt minden, egesz addig, amig taktikailag meg lettel fogva. Akkor pedig mar az a baj, hogy nincs ez, meg nincs az, sot, mar hirtelen a jatek is hibas... Ugyan mar....
Egyreszt a Pannon sokkal tobbet tudott termelni, en emlekszem Akos 50%+ hazas orijara, ami napi tobb mint 100k egyseget termelt...
Masreszt meg ugye azokat a 100k pontkulonbseget vmibol el kellett fokozni.

Neked is volt ma reggel egy eleg nagy pontemelkedesed a semmiert, talan ott meg figyelni kellett volna, es nem sirni, hogy nincs...

Igazabol nem akartam ide irni, de zavar ez a sok mellebeszeles :)

Csodálkozom, hogy Remy ilyen sokáig várt arra, hogy kioktassa a társaságot :-)

dzso 08-18-2008 16:06

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 187247)
ez az elfokozásos téma kb 20-25 orira vonatkozik és eddig nem volt ebből gond , de most kiütközött ez és jo lenne változtatni rajta de egy darabig tuti marad minden :)

nyílvánvaló, hogy ez így nem az igaz, de hallottad a végszót... nincs napirenden... söpörjük a szőnyeg alá :D

-Fegya- 08-18-2008 16:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187239)

Azért ez így erős túlzás. Először is a 0-s ütés 20-25 játékost érint, tehát nem csoda, hogy kevés volt a hozzászólás. Másodszor többen gondolkodtunk jó megoldáson, de igazán nem találtunk jó megoldást. (Bár az utolsó javaslatom a jelenlegi helyzetnél jobb lett volna! :) )
Abban viszont igazad van, hogy a jelenlegi rendszer jól működik.

Ati 08-18-2008 16:18

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 187250)
nyílvánvaló, hogy ez így nem az igaz, de hallottad a végszót... nincs napirenden... söpörjük a szőnyeg alá :D

Ismét egy ember, aki ugyan a megbeszélésen nem vett részt, de bármi lett is az eredmény, az nem jó. Gratulálok. Érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy valami értelmeset is akarsz-e csinálni itt a fórumon, mert sajnos azt még nem láttam tőled.

-Fegya- 08-18-2008 16:26

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 187220)
A BIG csapat nem hinném, hogy éjszakázott ezért a helyért

Nem hiszem, hogy a vagyongyűjtés -különösen nyersanyagban- éjszakai felkelések nélkül menne. A nagy klánraki is kevés a nyersanyagpiac uralásához.

Arrakis 08-18-2008 16:31

Értem Remy, hogy valami indokot ki kell találni erre az egészre, ami elfedi a valóságot. Mert az úgy kicsit csúnya.
De hogy Te is elhiszed, és elhiteted magaddal ezt..
Majd egyszer ha lement még az utózöngéje is ennek az egésznek, tiszta fejjel, objektíven vizsgáld meg az egész utat, ami oda vezetett ahol vagytok.
Nah meg ugye a nagypolitika.

Előbb Ott voltak Arwylék, hát megvolt a közös ellenségkép, ami összehozta a pannont, és a gunt, így egyiknek sem állt érdekében a másikat ütni. Utánna viszont már pusztán emberi érzésekből köttetett mnt, akár az Ovival, akár a Pannonnal. Talán az sem túlzás, hogy ebben jó nagy szerepe van a Te gunos voltodnak.
Az mnt szinte az első pillanattól létezett, csak előbb sokkal erősebb volt, mint ez a felbontható akármi, tudod, az bizalmi alapú volt.
Olyan, mint hogy eszembe nem jutna téged megtámadni, mint hogy neked sem engem.
És a másik klántársait akkor meg minek bafkuráljuk, hiszen a másikat hozzuk ezzel kellemetlen helyzetbe. De mondhatok szövit is, tökmind1.
Nem barátságból volt?
Akkor mi volt az, amit valamelyik nap írtál, h nem támadsz xt, yt?
Mi volt az a bizalom, amit feléjük tettél azáltal, h megmondtad mikor nem vagy?

A gun a sikerért félretolta a becsületbeli, emberi részt, és sajnálom, h ebben Te is partner voltál..

Arrakis 08-18-2008 16:39

A fenti dolgok egyébbként Zolinak is állnak, azt hiszem nem nagy titok, hogy mennyit köszönhet nektek a big.
Csak hát a csuda sem gondolta, hogy így fogtok élni vele :P

Remedy 08-18-2008 16:47

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187254)
A gun a sikerért félretolta a becsületbeli, emberi részt, és sajnálom, h ebben Te is partner voltál..

Mas neveben nem tudok nyilatkozni, de egyaltalan nem erzem magam hibasnak emberileg. Talan apro adalek, hogy Serggel szinte vegig beszeltunk, mig ez az egesz zajlott, normalisan, felnottek mondjara, mint akik tudjak kezelni ezt a helyzetet, es pontosan tudjak: "Ez csak egy jatek!"
Pont Te vagy az egyik, aki valamennyire kepben vagy, hogy moralis gondot okozott/okoz nekem, hogy ne bantsam a barataim. Ellenben azt is pontosan tudnod kell, hogy ha x ev jatek utan minden ismerosod minden szovijet nem bantanad, egyszeruen nem maradna celpontod, es mar jatszani sem tudnal...

All times are GMT +1. The time now is 00:38.