![]() |
Quote:
olyan apróságokat nem említek, hogy életképtelen ország, mert 1 nap alatt szétszedi egy félig felkészült játékos, aki képes vihart varázsolni, és embert lopni. de te tudod, ha az orkot le akarod süllyeszteni a hulla szintjére:) (bár a támadója erősebb:D) de kiprobálhatod Y-ba:) |
Személyiségnek mit gondoltál? :)
|
Quote:
|
Quote:
Max 1. szinten, kivéve ugye ha tudós... Meg azért azt a 2 tábornokot én nem raknám el a zsebembe :) Továbbá gyorsabban építkezek... |
Quote:
Vihart meg szeretettel várom20 körröl, az emberlopást meg 5K értékről, vagy messzebbről... |
Quote:
|
Quote:
De jogos, feleslegesen beszélek:) játssz csak vele. Nem én sértegetem a jószagú hadakat:) |
Quote:
Súgó: "hadi ereje szintenként növekszik: a 4. szinten +10% támadó- és védőerővel rendelkezik, a 3. szinten +20%-kal, a 2. szinten +30%-kal, míg az első szinten +40%-kal." Azaz csak 1. szinten lenne jó, de nem jobb, azaz a hulla bónusza nem kárpótolja a tekercset ;) |
Quote:
Nem megyek ki vakon, tudod, vannak olyanok, hogy szövetségesek, bár, ezt Te ugyan honnan tudhatnád... :) Igen, kijönnek az üres orira, ezért is volt kérdés az ami a kérdés volt, kísérem is őket, távlátás van, mert van szövi...(sőt, keresztbe is megyek) Nem, nem csak az ártóz, de nagyábol 4 óránként hozok földet...vagyis gyakrabban mert kijönnek rám, mert üres az ori... Nem, nem beszélsz fölöslegesen, már kezdem megszokni, hogy mindenki kötekszik... (akinek nem inge...) Ja meg hozzátenném, hogy ugye lehet, sőt valószínü lesz az emberhiány, namármost ha üres az ori és emberhiány van, akkor lehet nem éri meg kijönni rám, senki nem tudhatja, hogy nem vagyok náthás... |
Jaaa, én meg azt hittem anarchban akarod :D Normálban ennek tényleg nincs sok értelme. Ha fedezel ebből a pénzből, akkor jobban jársz :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nem, a kísérést én is megtudom oldani simán, a keresztbemenést is, mert kv előtt 1 mp-vel támadok a full sereggel, ők csak kv körben jönnek ki, és amikor odaért a seregem, ők 1 körre lesznek, veszek a piacról sok pacit és elindulok feléjük...nem max tábornokkal megyek ki 70% pacival...ráadásul nem is kell 70%-al... Ez igaz... Mellesleg hány hülyeséget halottatok már, amiről aztán kiderült, hogy működik?! :)...sztem volt egypár (példát ne kérjetek...)...sosem lehet előre tudni :) |
Quote:
|
Off
Kicsit összevissza ma a fórum, megvalósult javaslatban teszik föl a kérdéseiket, segítség részben beszélnek ki stratégiákat... Na szerintem a legnagyobb hülyeség a 0templom. 70% barakk helyett tartasz 65% barakkot és 5% templomot, akkor annak NAGYOBB támadóereje. Aki keresztbe akar menni, annak nem ez a lényeg? |
Quote:
|
Az eredeti kérdést eléggé kitárgyalja ez a topic is:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2496 |
All times are GMT +1. The time now is 02:23. |