![]() |
Quote:
Még mikor halványan már közelítettek a partvonalhoz mindig volt modi aki beszólt állj le mert.... És volt foganatja... |
Quote:
nem úgy értettem, hogy nekem nem volt jó... hanem Atinak nem volt jó valami miatt, mert gondolom oka volt rá, hogy beszüntette... |
Quote:
Persze sokaknak nem fog tetszeni mit írok de szokva vagyok:-) A pszichológiai hadviselés a fórumon és zöldben.... Ez is sok pirosnak és kitiltásnak az alapja és kapnak érte x köröket ami alatt szabadon támadható az ori... Vagyis: Én fel hergelem az arra alkalmas ellenfelet a fórumon vagy zöldben finoman... Annak reményében,hogy kap x körös kitiltást és szétszedem az orit az idő alatt... Én részemről eltörölném a szabadon támadhatóságot... Kapja az x kört nem tud belépni majd ha olyan örökös írásjog megvonás stb stb.... Nem tudom a sok kitiltásból mennyi az ilyen eset de biztos számottevő.. Vagyis ezzel a megoldással is lehetne csökkenteni a pirosak számát szvsz.. Ha nincs miért hergelni, mert nincs haszon, mért tenném,max legyintek... |
Quote:
Neha elkerulhetetlen egy kis izmozas, persze ugyelni kell ra, h milyen szavakat hasznal az ember. Quote:
Kitiltas miatt tehetetlen orit utni olyan mint elkabitott oroszlant rugdosni. Csoppet sem dicso tett. Sot, ilyen celbol provokalni tobbszorosen is butasag. Eloszor mert eleve lebecsulod az ellenfelet. Egyaltalan nem biztos, hogy kiborul es hibat kovet el. Masodszor meg gyenge vagy ha maskepp nem tudod legyozni. |
mi a különbség abban, hogy idézve idézel, meg idézőjellel?:eek:
namost meg aztán semmi különbség nincs :D:D |
Eloszor idezojellel ideztem, aztan rendesen. Valamit elcsesztem mert ket post lett belole. :(
|
Amúgy ez most itt nem arról szólt,hogy tárgyaljuk ki miért és hogyan meg céllal,meg etikus meg nem,hanem csak szimplán ok okozat miatt pirosért ne járjon a szabad rablás....
|
Quote:
|
Abban egyetertunk, hogy pirosert csak az irasjog legyen megvonva de a szabadrablas ugy is elkerulheto, h nem tamadod meg. Nem kotelezo.
|
Quote:
|
Ja, es ha latsz egy lezaratlan bicajt akkor gyorsan elcsorod, nehogy mase legyen? :)
|
Quote:
gondolom, te is loptál már játékon belül biztosan..most akkor erre én is akármint mondhatnék... az, meghogy kitiltják, okkal van, ő a felelős érte, arról én nem tehetek, most én nem fogok vezekelni együtt vele. |
Zarjuk le ezt az offolast. Maradjunk annyiban, hogy szabalyos magatehetetlen orszag ellen akciozni de en nem teszem.
[On] Ha valaki megengedhetetlen hangnemben ir akkor vegyek el az irasjogat es kesz. |
Tiltott ország ellen menni lehet egyszerü, de biztosan nem jelent dicsôséget.
|
Legalábbis az én értékrendszerem szerint.
|
Quote:
OFF vége részemről is, többit priviben |
Tiltott ország ellen menni sztem direkt gyávaság, kivéve, ha pont miattad tiltották ki.
|
fokozd még egy kicsit, hogy mekkora szemét is vagyok..hozzáteszem,még nem mentem kitiltott országra, nem szoktam figyelni, hogy aztán lecsaphassak, viszont ha látnám, hogy valakinél sok fosztható dolog van, mennék, nem gátolna meg, hogy most ő ki van tiltva, ezt próbáltam elmagyarázni...külön pozitívum, ha nem kísér vissza...ennyi, télleg vége részemről
|
Kicsit elkanyarodtunk a témától, de ha már itt tartunk...
Ha vki a fórumon nem megfelelően viselkedik ki kell tiltani.. ha a játék szabályai ellen vét, akár a játékból is. A "lélektani hadviselés" ne a fórumon történjen! Lehet zöldben is gyakorolni, ha vkinek arra van igénye. A támadhatóság nekem sem szimpatikus, ellenben a szabályszegésekkel kapcsolatos szankciók szigorítását szorgalmazom. Hogy ez pontosan milyen formában történik az legyen Ati dolga.. ennyi.. Továbbra is várom a téma eredetijére vonatkozó észrevételeket, esetleg ötleteket. Köszönöm az eddigi hsz-eket, akinek még van véleménye ne habozzon közölni ;):) |
Egyetértek a "nagy közös" fórum gondolatával, kell egy kiindulópont.Nem csak újak miatt, de elsősorban nekik.
A meghívószámmal szerintem nincs baj, ami az elején kevés, a későbbiekben már több, mint elég:D Ha kivitelezhető, egy "fórumgyűjtemény" talán nem lenne rossz, de önmagában kevés az információ-tartalma.Nem beszélve a sok egyszemélyes-nekem is legyen saját fórumom:eek:-fórumról.Bár nem tudom ilyenből mennyi van... Tényleg nem idevág, de a kitiltás alatt álló orik szétszedése szerintem se etikus, és Ati helyében változtatnék valamit...asszem;) Uff:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 11:32. |