Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Új belső fórum vs. régi belső fórum (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3056)

Rebellis 06-21-2008 20:14

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 181365)
régebben meg volt a modi rendszer, az sem volt jó...
(

Szerintem jó volt...
Még mikor halványan már közelítettek a partvonalhoz mindig volt modi aki beszólt állj le mert....
És volt foganatja...

Tavacska 06-21-2008 20:15

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 181367)
Szerintem jó volt...
Még mikor halványan már közelítettek a partvonalhoz mindig volt modi aki beszólt állj le mert....
És volt foganatja...

nem úgy értettem, hogy nekem nem volt jó...
hanem Atinak nem volt jó valami miatt, mert gondolom oka volt rá, hogy beszüntette...

Rebellis 06-21-2008 20:35

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 181363)
Minden játékos teljes felelősséggel tartozik az általa írtakért[/b], legyen az más játékosnak írt privát üzenet, vagy a fórumra kiírt nyilvános üzenet. A szabályok elfogadásával tudomásul veszed, hogy írásaidért, és azok írásaiért, akik belépőkódod segítségével lépnek be a játékba, [b]teljeskörű polgári- és büntetőjogi felelősséggel tartozol"

Egy kapcsolódó gondolat ami megérne akár egy másik topikot.....
Persze sokaknak nem fog tetszeni mit írok de szokva vagyok:-)

A pszichológiai hadviselés a fórumon és zöldben....
Ez is sok pirosnak és kitiltásnak az alapja és kapnak érte x köröket ami alatt szabadon támadható az ori...
Vagyis:
Én fel hergelem az arra alkalmas ellenfelet a fórumon vagy zöldben finoman...
Annak reményében,hogy kap x körös kitiltást és szétszedem az orit az idő alatt...
Én részemről eltörölném a szabadon támadhatóságot...
Kapja az x kört nem tud belépni majd ha olyan örökös írásjog megvonás stb stb....
Nem tudom a sok kitiltásból mennyi az ilyen eset de biztos számottevő..
Vagyis ezzel a megoldással is lehetne csökkenteni a pirosak számát szvsz..
Ha nincs miért hergelni, mert nincs haszon, mért tenném,max legyintek...

-Hiena- 06-21-2008 21:39

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 181370)
A pszichológiai hadviselés a fórumon és zöldben....

A "pszichologiai hadviseles" hozzatartozik a jatekhoz, viszont forumon nem tul szerencses nagyon belelendulni mert egesz biztos, hogy keveseket erdekel par ember acsarkodasa.
Neha elkerulhetetlen egy kis izmozas, persze ugyelni kell ra, h milyen szavakat hasznal az ember.

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 181370)
Én fel hergelem az arra alkalmas ellenfelet a fórumon vagy zöldben finoman...
Annak reményében,hogy kap x körös kitiltást és szétszedem az orit az idő alatt..."

Az irasjog megvonast megerdemli ha nem bir magaval de az orszagabol kitiltani nem fair sztem.
Kitiltas miatt tehetetlen orit utni olyan mint elkabitott oroszlant rugdosni. Csoppet sem dicso tett. Sot, ilyen celbol provokalni tobbszorosen is butasag. Eloszor mert eleve lebecsulod az ellenfelet. Egyaltalan nem biztos, hogy kiborul es hibat kovet el. Masodszor meg gyenge vagy ha maskepp nem tudod legyozni.

Zoli 06-21-2008 21:42

mi a különbség abban, hogy idézve idézel, meg idézőjellel?:eek:
namost meg aztán semmi különbség nincs :D:D

-Hiena- 06-21-2008 21:45

Eloszor idezojellel ideztem, aztan rendesen. Valamit elcsesztem mert ket post lett belole. :(

Rebellis 06-21-2008 21:48

Amúgy ez most itt nem arról szólt,hogy tárgyaljuk ki miért és hogyan meg céllal,meg etikus meg nem,hanem csak szimplán ok okozat miatt pirosért ne járjon a szabad rablás....

Zoli 06-21-2008 21:50

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 181376)
Eloszor idezojellel ideztem, aztan rendesen. Valamit elcsesztem mert ket post lett belole. :(

töröld az egyiket:)

-Hiena- 06-21-2008 21:52

Abban egyetertunk, hogy pirosert csak az irasjog legyen megvonva de a szabadrablas ugy is elkerulheto, h nem tamadod meg. Nem kotelezo.

Zoli 06-21-2008 21:55

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 181379)
Abban egyetertunk, hogy pirosert csak az irasjog legyen megvonva de a szabadrablas ugy is elkerulheto, h nem tamadod meg. Nem kotelezo.

Ha van mit elvinni, és beférek, mellesleg tudom, hogy nem kísér vissza, én simán ütök...ha nem én, majd megteszi más, legalább jó helyre kerül a zsákmány :D

-Hiena- 06-21-2008 21:58

Ja, es ha latsz egy lezaratlan bicajt akkor gyorsan elcsorod, nehogy mase legyen? :)

Zoli 06-21-2008 22:03

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 181381)
Ja, es ha latsz egy lezaratlan bicajt akkor gyorsan elcsorod, nehogy mase legyen? :)

ez egy játék, és erről szól...miért?
gondolom, te is loptál már játékon belül biztosan..most akkor erre én is akármint mondhatnék...
az, meghogy kitiltják, okkal van, ő a felelős érte, arról én nem tehetek, most én nem fogok vezekelni együtt vele.

-Hiena- 06-21-2008 23:36

Zarjuk le ezt az offolast. Maradjunk annyiban, hogy szabalyos magatehetetlen orszag ellen akciozni de en nem teszem.
[On]
Ha valaki megengedhetetlen hangnemben ir akkor vegyek el az irasjogat es kesz.

nagytomi369 06-21-2008 23:57

Tiltott ország ellen menni lehet egyszerü, de biztosan nem jelent dicsôséget.

nagytomi369 06-22-2008 00:00

Legalábbis az én értékrendszerem szerint.

Zoli 06-22-2008 00:08

Quote:

Originally Posted by nagytomi369 (Post 181403)
Legalábbis az én értékrendszerem szerint.

ki mondta, hogy a dicsőségért megy akárki is ? :eek:
OFF vége részemről is, többit priviben

nagytomi369 06-22-2008 00:20

Tiltott ország ellen menni sztem direkt gyávaság, kivéve, ha pont miattad tiltották ki.

Zoli 06-22-2008 00:39

fokozd még egy kicsit, hogy mekkora szemét is vagyok..hozzáteszem,még nem mentem kitiltott országra, nem szoktam figyelni, hogy aztán lecsaphassak, viszont ha látnám, hogy valakinél sok fosztható dolog van, mennék, nem gátolna meg, hogy most ő ki van tiltva, ezt próbáltam elmagyarázni...külön pozitívum, ha nem kísér vissza...ennyi, télleg vége részemről

kakasapó 06-22-2008 06:13

Kicsit elkanyarodtunk a témától, de ha már itt tartunk...
Ha vki a fórumon nem megfelelően viselkedik ki kell tiltani.. ha a játék szabályai ellen vét, akár a játékból is. A "lélektani hadviselés" ne a fórumon történjen! Lehet zöldben is gyakorolni, ha vkinek arra van igénye.
A támadhatóság nekem sem szimpatikus, ellenben a szabályszegésekkel kapcsolatos szankciók szigorítását szorgalmazom. Hogy ez pontosan milyen formában történik az legyen Ati dolga.. ennyi..

Továbbra is várom a téma eredetijére vonatkozó észrevételeket, esetleg ötleteket. Köszönöm az eddigi hsz-eket, akinek még van véleménye ne habozzon közölni ;):)

Drang 07-02-2008 22:47

Egyetértek a "nagy közös" fórum gondolatával, kell egy kiindulópont.Nem csak újak miatt, de elsősorban nekik.
A meghívószámmal szerintem nincs baj, ami az elején kevés, a későbbiekben már több, mint elég:D
Ha kivitelezhető, egy "fórumgyűjtemény" talán nem lenne rossz, de önmagában kevés az információ-tartalma.Nem beszélve a sok egyszemélyes-nekem is legyen saját fórumom:eek:-fórumról.Bár nem tudom ilyenből mennyi van...
Tényleg nem idevág, de a kitiltás alatt álló orik szétszedése szerintem se etikus, és Ati helyében változtatnék valamit...asszem;)

Uff:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 11:32.