Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Eb 2008 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3054)

kakasapó 06-22-2008 07:00

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 181418)
Török- Orosz döntő lesz én már látom :)

Nah az nem semmi lenne :D de van esélye :)

dugó 06-23-2008 07:57

egyértelmű hogy a kocsog Ruszkik kiesnek a Spanyolok ellen!!(legalábbis remélem)
a Németek pedig szétszedik a Törököket...hiába...
Árja vs Majom ====> eggyértelmű:p

[HTPA]GeeForce 06-23-2008 08:10

igazából a ruszkik az se számít, ha nyernek. Európában senki se drukkol nekik, még ha a semleges tv-ben azt is kell mondani, hogy "igen-igen, ők a nagy esélyesek, szuperjó csapat".

igen-igen, de a kutyát nem érdekli...

nem igazán találnak európában olyat, aki szereti őket...
úgyhogy nagyon ajánlom a spanyoloknak, hogy rúhják szét őket is meg a kapujukat is, ha már a kedvenc csapatomat kiejtették!

Croissant 06-23-2008 10:09

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 181548)
egyértelmű hogy a kocsog Ruszkik kiesnek a Spanyolok ellen!!(legalábbis remélem)

igen, egy gyé :)

BigPi 06-23-2008 10:24

Nem szeretném a spanyolokat a döntőben látni. Szenvedélyes focit akarok látni ahol játékosok küzdenek, meghalnak, majd pedig feltámadnak. Erre ők nem képesek.

Inkább egy török orosz döntő, mint egy német spanyol. Az utóbbi esetben biztos, hogy egy szép focit látnánk. Pont olyat amilyenek a gyümölcseik szépek, de íztelenek

BeeLord 06-23-2008 10:52

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 181548)

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 181564)
igen, egy gyé :)

A népcsoportok nevei kisbetűvel írandók, a "kocsog" pedig elég pákósra sikeredett. Az utolsó sorra legyen egy hatalmas gratuláció a reakcióm. Elmés kis mondat az.

Az elképzelhető, hogy nem lesz finom az a gyümölcs, de egy EB döntő igenis szóljon már arról, hogy Európa élcsapatainak legjobb játékosait látjuk futballozni. Szimpatikus csapat az orosz és a török is, persze más-más szempontból, de én szívem szerint Németország-Spanyolország finálét néznék.

Zoli 06-23-2008 12:22

Gee!
Itt egy ember, aki a ruszkiknak szurkol :D:D
vagy a törököknek...szerintem ez a két kis csapat ezalatt az EB alatt sok élményt szerzett a focirajongóknak, legalábbis nekem.Mozgalmas, energikus, szép, fordulatokban és meglepetésekben gazdag meccseket játszottak, függetlenül a végeredménytől.
Én nekik szurkolok, de csak azért, mert MOST megérdemlik, amúgy semleges vagyok...tegnap viszont én örültem, hogy a spanyolok nyertek :p

Steve 06-23-2008 12:33

Már a kezdés előtt szóltam hogy az orosz az sötét ló, mostanság nagyon sok lett ott a pénz, nem véletlen nyertek KEKet az idén :)

A törökök viszont essenek ki, törjön el a lábuk, menjen rájuk minden rontás! Az indokom is egyszerű, a mi helyünkön játszanak... Skót bíró pfúúúúúj pfúúúj pfúúúúj

[HTPA]GeeForce 06-23-2008 12:50

Jó látni, ahogy megjöttek a neokommunista - neoliberális szurkolók is, akik még a focizás közben is arra fordítják a legtöbb energiát, hogy másokat baxtassanak, másokba belekössenek!!!! :D :D :D :D Ehhez valóban, csak és kizárólag gratulálni lehet. :D szánalom.hú. :D Aszittem ez foci topik, és nem piszkálódó topik. (Tévedtem.)

Leaglább nem lesz unalmas a buli.

Az oroszokról annyit, hogy ha 100x-os világbajnokok lennének, akkor se drukkolnék nekik. Még ha közben vascsővel vernének is a meccs alatt. (előtt... után?)

A törökök meg unszimpatikusak. És különben is menjenek haza, eleget voltak itt. Legközelebb majd mi jutunk be, és ők nem! Hajrá magyarok! Hajrá Magyarország!

És mivel nem izzadságszagú, vérre menő egymás gyilkolását akarom nézni, hanem foci JÁTÉKOT, ezért legyen csak szépen döntős Németország, és Spanyolország.

[HTPA]GeeForce 06-23-2008 13:01

És mivel átminősítették az erre hivatott emberek piszkálódó topiKKKá (csakazért se írom le C-vel, hogy legyen mit beídézgetni, meg kijavítgatni:D), ezért én le is tiltom.

Utolsó szó jogán kiemelem mégegyszer:

A futball, az egy LABADJÁTÉK! És nem FUTÓVERSENY!

A focista az, aki keveset fut, de a labdát MÉGIS eljuttatja a kívánt helyre. Mondjuk centire pontos passzokkal.

Az, aki 12 kilómétert fut, ezalatt 10x ér labdába, és abból 4x eladja, az NEM ismétlem NEM!!!! focista!

Az TÁVFUTÓ! Én viszont LABDAJÁTÉKOT akarok nézni, és nem TÁVFUTÓ versenyt.

Ezért azt mondom, hogy legyen NÉMET - SPANYOL döntő, a másik kettő meg húzzon haza!!!

Na sziasztok, további jó szurkolást, vagy piszkálódást. Kinek-kinek szándéka szerint.

DAJCSLAND DAJCSLAND ÜBER ÁLESZ. Itt van a pont.

ui: az elírásokat sem hjavítom ki, biztos van pár. Csakhogy legyen min csámcsogni "focizás" közben. :D

Zoli 06-23-2008 13:08

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181589)
És mivel átminősítették az erre hivatott emberek piszkálódó topiKKKá (csakazért se írom le C-vel, hogy legyen mit beídézgetni, meg kijavítgatni:D), ezért én le is tiltom.

Utolsó szó jogán kiemelem mégegyszer:

A futball, az egy LABADJÁTÉK! És nem FUTÓVERSENY!

A focista az, aki keveset fut, de a labdát MÉGIS eljuttatja a kívánt helyre. Mondjuk centire pontos passzokkal.

Az, aki 12 kilómétert fut, ezalatt 10x ér labdába, és abból 4x eladja, az NEM ismétlem NEM!!!! focista!

Az TÁVFUTÓ! Én viszont LABDAJÁTÉKOT akarok nézni, és nem TÁVFUTÓ versenyt.

Ezért azt mondom, hogy legyen NÉMET - SPANYOL döntő, a másik kettő meg húzzon haza!!!

Na sziasztok, további jó szurkolást, vagy piszkálódást. Kinek-kinek szándéka szerint.

DAJCSLAND DAJCSLAND ÜBER ÁLESZ. Itt van a pont.

ui: az elírásokat sem hjavítom ki, biztos van pár. Csakhogy legyen min csámcsogni "focizás" közben. :D

jó kiverted a hisztit...mirefel is?

Valezius 06-23-2008 13:14

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181593)
jó kiverted a hisztit...mirefel is?

Nem tudom, ahogy azt se mi történt az oroszokkal :)

Az első meccsen szétverték őket. A görögök ellen 1mák góllal nyertek, és azért a svédek ellen se voltak akkora májerek. Inra becserélése viszont sokat segített rajtuk (ha jól emlékszem)

Hollandia ellen viszont már több mint jól játszottak, mostmár egy 4-1es visszavgágást várok tőlük a spanyolok ellen.
De szerintem csaldni fogok.
Minden csoda 3napig tart, addig a mecsig meg MÉG 3nap van hátra, szóval könnyen kipukkadhat az éppen felfújt orosz lufi :)

A törökök utolsó 2meccsen nem volt semmi ahogy küzdöttekk. De én a németek és a szép foci pártján állok.
Nem értem azokat akik annyira odavannak a latin fociért, remélem a tegnapi meccs visszavesz az arcukból. Nem ezen a fórumon elhagzottakra gondolok. De amikor ezeket olvasom úgy tűnik, nem is ugyanazokat a meccseket nézzük :)

Goldy 06-23-2008 13:20

Spec nekem az iwiw játékban is az oroszok a választott csapatom :)

A tegnapi spanyol olasz meg a hosszabbítás pár pillanatát leszámítva borzasztó unalmas volt. Sétálgattak, passzolgattak, jól elvoltak...

Hajrá török - orosz döntő :) esetleg még szóba jöhet egy német - orosz :)

dugó 06-23-2008 14:48

Gee valami fölkepta a vizet:))
mellesleg úgyse lesz orosz török döntő...németek már látatlaba ottvannak a döntőben...spanyoloknak nehezebb dolguk lessz...de szerintme sikerülni fog:))
Deutschland über alles!

NorB 06-23-2008 15:09

hajrá törökök és spanyolok

egyébként ha nem tűnne fel bárkinek is, 23 eldőlt meccsből 20-szor az nyert, aki az első gólt rúgta

ez nem sport, nem is futóverseny, hanem szerencsejáték
ha újra lejátszanák a meccseket, kevés végződne hasonló eredménnyel

Dragi 06-23-2008 16:00

Viva Espanyol :DDD és nyerjenek :) and that's all :D

Peti 06-23-2008 17:59

aki a németeknek drukkol, azoknak egy kis csemege a török oldalról

Fatih Terim sérülések és eltiltások miatt kilenc futballistájára nem számíthat. Miután az utólagos nevezés ilyenkor már nem megengedett, könnyen előfordulhat, hogy a szövetségi kapitány kénytelen lesz mezőnyjátékosként játszatni a cserekapusát.
Kilenc játékosa kiesése miatt Terim azt tervezi, hogy a cserekapus Tolgát "átképzi" mezőnyjátékossá.
- Cserejátékosként, a játék utolsó perceiben bevetésre kerülhet középcsatárként. Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy a játékos mondja meg, hol akar futballozni

nem lenne gyenge ha Tolga kapusként irányító középpályást játszana, s félpályás bombákkal (kapuskirúgásai) kinálgatná a Lehmant :P

Zoli 06-23-2008 18:03

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 181630)
aki a németeknek drukkol, azoknak egy kis csemege a török oldalról

Fatih Terim sérülések és eltiltások miatt kilenc futballistájára nem számíthat. Miután az utólagos nevezés ilyenkor már nem megengedett, könnyen előfordulhat, hogy a szövetségi kapitány kénytelen lesz mezőnyjátékosként játszatni a cserekapusát.
Kilenc játékosa kiesése miatt Terim azt tervezi, hogy a cserekapus Tolgát "átképzi" mezőnyjátékossá.
- Cserejátékosként, a játék utolsó perceiben bevetésre kerülhet középcsatárként. Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy a játékos mondja meg, hol akar futballozni

nem lenne gyenge ha Tolga kapusként irányító középpályást játszana, s félpályás bombákkal (kapuskirúgásai) kinálgatná a Lehmant :P

wehe :)

Elme 06-24-2008 19:10

ugyan kicsit off, de nem bírtam ki, hogy ne elevenítsek fel egy régi viccet
Faji teszt
A német szerveknél faji tisztasági intelligenciatesztet dolgoznak ki.
Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot!
Első jelölt: 67.
Bizottság: Na és miért pont 67? Miért nem 76?
Első jelölt: Nem! 67!
Bizottság feljegyzi: "erős, árja jellem".
Jön a második jelölt.
Második jelölt: 53.
Bizottság: Na és miért pont 53? Miért nem 35?
Második jelölt: Hát, lehetne éppen 35 is.
Bizottság feljegyzi: "árjához közeli jellem".
Jön a harmadik jelölt, Stirlitz.
Stirlitz: 44.
Bizottság: Na és miért pont 44? Miért nem... Na, Stirlitz, elég volt ezekből a hülye zsidó trükkökből!

szurkolok a török-orosz döntőért

Valezius 06-24-2008 22:15

Hát ez nem kicsit off, mert fogalmam sincs mi köze bármihez. :rolleyes:

Ma felszállok a vonatra, beszélget két srác az Ebről, úgy tűnt az egyik egy meccset se látott, kérdezgette, hogy kik vannak benn.

Aztán hihetetlen okosan és persze becsmérlően megjegyezte: A németek? Azok olyan izé focit játszanak.

Ez az igazi vicc :p

vityu 06-24-2008 22:30

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 181714)

Kérdem én: nem EB-ről van szó?:confused: Vagyis Európa Bajnokság! Ne döntőzzön már 2 olyan csapat, amelyek országának 95%-a ázsiában van... Azt se tom mit keresnek itt :S

Remedy 06-24-2008 23:45

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 181418)
Török- Orosz döntő lesz én már látom :)

Ennek nem sokkal kisebb az eselye egy lottootosnel :)

DarkElf 06-25-2008 00:03

Eredeti szerző: Elme

Én is ideje hogy ne mindig a "nagyon" legyenek a döntőbe.
Go Lajokomárom :D

Goldy 06-25-2008 07:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 181730)
Ennek nem sokkal kisebb az eselye egy lottootosnel :)

Kiszámoltad? :)

Ha mégis bejönne pár esélylatolgató elgondolkodhatna :)
Arra a török kapuscsatár meccsre kiváncsi leszek :)

Gyula 06-25-2008 07:26

Hát én nem sok meccset néztem meg ebböl az EB-böl.
Itt valamelyik előző oldalon valaki nagyon lehúzta a spanyolokat, szerintem szépen játszottak az olaszok ellen és ott lenne a helyük a döntőben is :)

Redback 06-25-2008 08:52

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 181743)
Kiszámoltad? :)

Ha mégis bejönne pár esélylatolgató elgondolkodhatna :)
Arra a török kapuscsatár meccsre kiváncsi leszek :)

kapuscsatár?

Andrew 06-25-2008 09:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 181724)
Kérdem én: nem EB-ről van szó?:confused: Vagyis Európa Bajnokság! Ne döntőzzön már 2 olyan csapat, amelyek országának 95%-a ázsiában van... Azt se tom mit keresnek itt :S

A Törökök még vitathatóak ilyen szempontból, de milyen alapon kérdőjelezed meg Oroszországnak az EB-s részvételét? Üss föl egy atlaszt, és nézd meg mi minden van Oroszországból Európában ;)
Különben is, hol játszanak akkor azok az emberek, akik az európai részen laknak, ha nem az EB-n? :rolleyes:

Goldy 06-25-2008 16:20

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 181751)
kapuscsatár?

Cserekapus fog cserecsatárként beállni ha muszáj lesz. Az lesz a kapuscsatár.
Arra leszek kiváncsi:) remélem becserélik:)

Dragi 06-25-2008 16:42

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 181820)
Cserekapus fog cserecsatárként beállni ha muszáj lesz. Az lesz a kapuscsatár.
Arra leszek kiváncsi:) remélem becserélik:)

nem csatárnak hanem a középpályára :) és onnan fogja "kapus kirúgásokkal" bombázni az ellenfél kapusát :)

vityu 06-25-2008 16:52

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 181752)
A Törökök még vitathatóak ilyen szempontból, de milyen alapon kérdőjelezed meg Oroszországnak az EB-s részvételét? Üss föl egy atlaszt, és nézd meg mi minden van Oroszországból Európában ;)
Különben is, hol játszanak akkor azok az emberek, akik az európai részen laknak, ha nem az EB-n? :rolleyes:

Hát ha felütöd azt az atlaszt, akkor először is jól szemügyre kell venni, hogy lehet, hogy nagy terület van itt, d az szinte jelentéktelen méretű a másik, egész Ázsián!!! áthúzódó országrészhez képest! Én akkor is azt mondom, ha valaki megkérdezi, hogy hol van Oroszország, akkor azt mondom Ázsia!

Andrew 06-25-2008 18:05

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 181828)
Hát ha felütöd azt az atlaszt, akkor először is jól szemügyre kell venni, hogy lehet, hogy nagy terület van itt, d az szinte jelentéktelen méretű a másik, egész Ázsián!!! áthúzódó országrészhez képest! Én akkor is azt mondom, ha valaki megkérdezi, hogy hol van Oroszország, akkor azt mondom Ázsia!

És mégis Szibériában ki a halál lakik? A lakosság jelentős része Európában él, ráadásul történelmileg is erősen európai állam. (Nem értem mit ágálunk ez ellen mi, akik úgyszintén az Urálon túlról jöttünk...)

vityu 06-25-2008 18:16

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 181840)
(Nem értem mit ágálunk ez ellen mi, akik úgyszintén az Urálon túlról jöttünk...)

Jöttünk, igen itt a hangsúly, nem ott vagyunk! :)

Dragi 06-25-2008 18:56

most mit sajnáljátok a törököktől meg az orsoszoktól a 4.-ik meg a 3.-ik helyet :) :rolleyes: nem értelek titeket :D

Bogár 06-25-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 181566)
Nem szeretném a spanyolokat a döntőben látni. Szenvedélyes focit akarok látni ahol játékosok küzdenek, meghalnak, majd pedig feltámadnak. Erre ők nem képesek.

Inkább egy török orosz döntő, mint egy német spanyol. Az utóbbi esetben biztos, hogy egy szép focit látnánk. Pont olyat amilyenek a gyümölcseik szépek, de íztelenek

szerintem a spanyoloké volt az egyik legszebb játék ezen az EB-n. vasárnap kihozták a maximumot egy olyan meccsből, amelyiken a másik csapat 11 játékossal védekezett. egy olyan meccstől, ahol az egyik csapat kizárólag csak a védekezésre épít (vagyis még az ellentámadásokra sem), még a legfanatikusabb, legoptimistább fociszurkolók sem várhatják el, hogy érdekes legyen. az olaszok egyértelműen megölték a játékot, és ez nagy szégyen rájuk nézve. a belső fórumon írta is valaki, hogy ha meg akarja utáltatni a focit vkivel, aki nem nagyon ért hozzá, akkor megnézet vele egy olasz meccset. ezzel teljesen egyetértek.

német-spanyol döntőt várok. nem szeretem a nagyon hülye meglepetéseket.

Andrew 06-25-2008 20:13

Egész jó kis meccs :D:D

Peti 06-25-2008 20:58

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 181840)
És mégis Szibériában ki a halál lakik? A lakosság jelentős része Európában él, ráadásul történelmileg is erősen európai állam. (Nem értem mit ágálunk ez ellen mi, akik úgyszintén az Urálon túlról jöttünk...)

off
az oroszok Európai nép nem ázsia, ők származásuk alapján is 100%ig európaiak Szibériát meg a többi részt csak 1500 után hódították meg, alapvetően ők Kijevi Ruszból alakultak ki, s Kijevet meg svéd vikingek alapították nem véletlen hogy a svéd anyaországot elhagyó svédeket ruszoknak nevezik, s azt itt elő szlávokkal egyesültek

on
ettől eltekintve remélem holnap kiesnek :P

vityu 06-25-2008 22:08

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 181859)
off
az oroszok Európai nép nem ázsia, ők származásuk alapján is 100%ig európaiak Szibériát meg a többi részt csak 1500 után hódították meg, alapvetően ők Kijevi Ruszból alakultak ki, s Kijevet meg svéd vikingek alapították nem véletlen hogy a svéd anyaországot elhagyó svédeket ruszoknak nevezik, s azt itt elő szlávokkal egyesültek

on
ettől eltekintve remélem holnap kiesnek :P

Ennyi erővel az egész amerikai kontinens jtszhatna az EB-n! Mert ha belegondolsz, akkor portugál, spanyol stb népek lakják, akik kb 1500ban hódították meg Amerikát! Akkor ez nekem ugyanannak tűnik. Persze nem teljesen, de akkor is!

Peti 06-25-2008 22:12

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 181864)
Ennyi erővel az egész amerikai kontinens jtszhatna az EB-n! Mert ha belegondolsz, akkor portugál, spanyol stb népek lakják, akik kb 1500ban hódították meg Amerikát! Akkor ez nekem ugyanannak tűnik. Persze nem teljesen, de akkor is!

de az amcsiknak nincs itt területük (attól eltekintve hogy fél európa a hátsójukban van többek között mi is) :P az oroszoknak meg van :P

vityu 06-25-2008 22:14

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 181866)
de az amcsiknak nincs itt területük (attól eltekintve hogy fél európa a hátsójukban van többek között mi is) :P az oroszoknak meg van :P

Csak azért nincs, mert nem jelezték, hogy vennének. Mi már biztos eladtunk volna nekik vagy 2 megyét... :S

Peti 06-25-2008 22:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 181867)
Csak azért nincs, mert nem jelezték, hogy vennének. Mi már biztos eladtunk volna nekik vagy 2 megyét... :S

Taszár :P szóval lehet mégis volt területük

All times are GMT +1. The time now is 05:14.