Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   top x % (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3052)

tulip 08-19-2008 14:58

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187407)
Tehát a kérdés pusztán arra korlátozódott, hogy másfél éve itthagytam egy játszható országot, most, másfél évvel később miért egy játszhatatlant kapok vissza.

Logikus az érvelésed és teljesen igazad is van. Csakhogy a világ ennél sokkal összetettebb. Sok játékos nyomott már zérostartot emiatt. Miattuk nem tehet kivételt veled sem, az nem lenne fer velük szemben. Korábban Ati így döntött, szerintem rosszul döntött, de ha most tovább engedne, az egy újabb rossz döntése lenne. Ha az 5. szinten vagy egy 2 szemes orival, akkor a játéktudásod mellett zérostart után 7 hónap múlva ugyanott lehetsz, mint most állnál egy újrázással.

Dus 08-19-2008 14:58

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 187415)
srácok sztem ez így ebben a formában kellően szánalmas, hogy pár ujjon vitáztok és sértődtök, ami szerintem telejes mértékben tök mindegy, hogy merre mutogat :)

Én részemről nem ezen vitatkoztam :)

A hsz-ed második részével egyet értek, de nem tudjuk sajnos elégszer és elegen elmondani, hogy Ati változtasson a dolgokon...

Ati: egy szerintm, számodra elfogadható dolog:
Ha újrázza az országát és teljesen 200 hekiről előről kezdi, akkor nem igazítanád át a minimum följét, hogy az is előről kezdődjön??
így a megtermelt javak is elvesznek, szal mintha fel sem ment volna 3000 hektárra termelni...szimplán, mintha most fordult volna le...
???

Arrakis 08-19-2008 15:00

Tulip: nem a pénz a lényeg jelen esetben. Azt hiszem nem publikus összeget mondani, de nincs benne újra után sem több pénz, mint amivel egy teljesen átlag ori fellép 5. szintről.
Semmi olyan kirívó pénzösszeg, aminek az elvesztésétől agyvérzést kapnék.
Egyedül az ori.

Tsobi 08-19-2008 15:01

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 187417)
Ha újrázza az országát és teljesen 200 hekiről előről kezdi, akkor nem igazítanád át a minimum följét, hogy az is előről kezdődjön??
így a megtermelt javak is elvesznek, szal mintha fel sem ment volna 3000 hektárra termelni...szimplán, mintha most fordult volna le...
???

Erős visszaélésre ad ez lehetőséget,lepasszolja a pénzt,aztán mikor ugyanazon a szinten van visszakapja. Mondom ezt anélkül,hogy bérkiről is rosszat feltételeznék :)

Dus 08-19-2008 15:04

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 187419)
Erős visszaélésre ad ez lehetőséget,lepasszolja a pénzt,aztán mikor ugyanazon a szinten van visszakapja. Mondom ezt anélkül,hogy bérkiről is rosszat feltételeznék :)

Mert, szerinted, nem nézné meg Ati, hogy küld-e karavánt, vagy nemrég küldött-e?? :)
(illetve, hogy kap-e vissza ugyanattól az embertől és mibe mennyi van)

Másrészt, ha ilyen lehetőséget kapnék, én Arra helyében nem veszteném el azzal, hogy megpróbálnám átverni Atit...ráadásul aludni sem tudnék :cool:

Arrakis 08-19-2008 15:06

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 187416)
Logikus az érvelésed és teljesen igazad is van. Csakhogy a világ ennél sokkal összetettebb. Sok játékos nyomott már zérostartot emiatt. Miattuk nem tehet kivételt veled sem, az nem lenne fer velük szemben. Korábban Ati így döntött, szerintem rosszul döntött, de ha most tovább engedne, az egy újabb rossz döntése lenne. Ha az 5. szinten vagy egy 2 szemes orival, akkor a játéktudásod mellett zérostart után 7 hónap múlva ugyanott lehetsz, mint most állnál egy újrázással.

Nem tartom rossz döntésnek.
Szerintem az, hogy nem játszok nem alapja annak, hogy tönkremenjen az orim.
Hogy más hogy éli meg nem tudom, én kitartok a mellett, hogy van helyes megoldás az ilyen esetekre.

Arrakis 08-19-2008 15:10

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 187417)
???

2 szemes, Les ori, az újrát már megejtettem én, mivel 0 morállal, 54% katmorállal, és a 3 nap alatt felgyújtott 400 hekivel nem tűnt túl életképesnek :)
Most 600 hekis, és csak akkor léphetne tovább, ha ennek a 4szeresét elérném.
Ami tekintve, hogy a top 1 1300 heki körül van..

tulip 08-19-2008 15:10

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187421)
Nem tartom rossz döntésnek.
Szerintem az, hogy nem játszok nem alapja annak, hogy tönkremenjen az orim.
Hogy más hogy éli meg nem tudom, én kitartok a mellett, hogy van helyes megoldás az ilyen esetekre.

Tegyük fel, hogy Ati lenullázza a minimum földedet. Újrázhatsz, tovább mehetsz. Sok játékos ugyanúgy, mint Te, nem voltak pl. fél évig net közelében. Hasonlóan jártak. Ati nem engedett, töröltek vagy zérostartoltak. Most látják, hogy jé, de hiszen Arrakisnak Ati megtette azt, amit nekik nem. Hát akkor ők az országukat miért nem kapták vissza? Mit mondasz nekik? Így jártak?

Dus 08-19-2008 15:14

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 187423)
Tegyük fel, hogy Ati lenullázza a minimum földedet. Újrázhatsz, tovább mehetsz. Sok játékos ugyanúgy, mint Te, nem voltak pl. fél évig net közelében. Hasonlóan jártak. Ati nem engedett, töröltek vagy zérostartoltak. Most látják, hogy jé, de hiszen Arrakisnak Ati megtette azt, amit nekik nem. Hát akkor ők az országukat miért nem kapták vissza? Mit mondasz nekik? Így jártak?

Evvel teljesen egyetértek...
De Ati nem is ezt vetette fel érvnek...Ez a Te érved...Viszont Ati dönt :)
De sajnos, hogyha már ezt jgy bejrtad, sok esélyünk tényleg nincs, szal jó eszmecserét a továbbiakban, nem koptatom feleslegesen a billentyűzetet :)

Arrakis 08-19-2008 15:16

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 187416)

Meg már ne is haragudj, de az milyen bánásmód, hogy teljesítsd ugyanazt mégegyszer, csupán 7 hónap, és mindezt azért, mert nyomtál egy szabi gombot anno. Veszíts el mindent, az orinéven, és sorszámon kívül, mert nem játszottál.
Hol voltam játékellenes, vagy mi a csuda mindeközben?
Sehol...
Akkor a játék miért Arraellenes? :)

Nagyon egyszerű, itthagytam, működőképes volt, nem játszom, és mikor újra kezembe kerül azt várnám, mint játékos, hogy működőképesen kapom vissza.
Ebben sztem nincs önzés, sem rosszindulat.. csak naivitás?

tulip 08-19-2008 15:18

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 187425)
De Ati nem is ezt vetette fel érvnek...Ez a Te érved...Viszont Ati dönt :)

Igazad van. :)
Szerintem az a baj, hogy ezt a "csatát" már régen megvívták nélkülünk.

Dus 08-19-2008 15:20

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 187427)
Igazad van. :)
Szerintem az a baj, hogy ezt a "csatát" már régen megvívták nélkülünk.

Gyorsan töröld a hozzászólásaid, talán Ati nem veszi észre :D:D:D:D:D
(nem komolyan)

Arrakis 08-19-2008 15:21

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 187423)

Voltak ilyenek?
És nem lobbiztak azért, hogy ne szúrjanak ki velük?
Tudod, az éppen a kivételezés ellentéte..
Akkor tényleg azt tudom mondani, hogy tegyék meg, és hátha elérik azt, hogy ne bánjanak velük igazságtalanul.
Szerintem pont hogy ez a negatív diszkrimináció.

Aki fenn volt, és elment szabira játszhatatlan, aki lenn volt, és ugyanakkor ment szabira, az játszható. Holott mindkettő az akkori szabályoknak megfelelően járt el!
Ebben hol a következetesség??? :O

Dus 08-19-2008 15:24

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187429)
Voltak ilyenek?
És nem lobbiztak azért, hogy ne szúrjanak ki velük?
Tudod, az éppen a kivételezés ellentéte..
Akkor tényleg azt tudom mondani, hogy tegyék meg, és hátha elérik azt, hogy ne bánjanak velük igazságtalanul.
Szerintem pont hogy ez a negatív diszkrimináció.

Aki fenn volt, és elment szabira játszhatatlan, aki lenn volt, és ugyanakkor ment szabira, az játszható. Holott mindkettő az akkori szabályoknak megfelelően járt el!
Ebben hol a következetesség??? :O

Sehol sincsen benne következetesség, de, hogyha bármilyen esélyeink is lennének Ati meggyőzésére, akkor:
1.: Hozzászólna a témához
2.: Már meggyőztük volna, ennyi érvvel

:(:(:(

Andrew 08-19-2008 15:25

Az a gond, hogy a minimumföld azért lett bevezetve, hogy a földleadásokat meggátolja. Csak ezért. Jelen esetben pedig semmilyen földleadásról nem volt szó, következetesen ennek a szabálynak Arra tényleg egy vétlen áldozata.

Arrakis 08-19-2008 15:26

Álljunk meg egy szóra.
Az a sablon, hogy a játék legyen egyre kiszámíthatóbb.
Most akkor számítsak arra, hogy ha nem játszom megint másfél évet, akkor már az összes orim játszhatatlan lesz?
Ez még fekete humornak is nagyon rossz, pedig azt kifejezetten szeretem :)

Dus 08-19-2008 15:29

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187432)
Álljunk meg egy szóra.
Az a sablon, hogy a játék legyen egyre kiszámíthatóbb.
Most akkor számítsak arra, hogy ha nem játszom megint másfél évet, akkor már az összes orim játszhatatlan lesz?
Ez még fekete humornak is nagyon rossz, pedig azt kifejezetten szeretem :)

Arra, nem értesz: a legtöbb jelenlévő szerint teljesen igazad van (elnézést, hogy több ember személyében beszélek), de ez, bármennyi érvet is hozol fel, már semmin nem változtat...

Arrakis 08-19-2008 15:31

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 187430)
Sehol sincsen benne következetesség, de, hogyha bármilyen esélyeink is lennének Ati meggyőzésére, akkor:
1.: Hozzászólna a témához
2.: Már meggyőztük volna, ennyi érvvel

:(:(:(

Én bízom Atiban.
Ha egy kis racionalitás van benne, ez nem működhet így.
Biztos délutáni szunyán van, vagy dolgozik, stb :)
Majd csak mond rá vmit.

Andrew 08-19-2008 15:33

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 187433)
Arra, nem értesz: a legtöbb jelenlévő szerint teljesen igazad van (elnézést, hogy több ember személyében beszélek), de ez, bármennyi érvet is hozol fel, már semmin nem változtat...

Próbálkozzatok az én érvelésemmel, az ugyanis rávilágít egy apró hibára amit a döntések szültek. (És nem mellékesen mellőz mindenféle szubjektivitást :D)

Ati 08-19-2008 15:59

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 187415)
Amúgy Ati azt még mindig nem értem, hogy ha valami nem rendeltetésszerű használatnak (úgy látom egyik kedvenc kifejezésed ;) ) minősül, akkor az miért van benne a játékban? Hogy lehet rá lehetőségem egyáltalán?

Ha a rendőr legközelebb megállít, ha neadjisten városban 100-zal száguldok (nem teszem), akkor mondhatom neki, hogy nem értem miért baj, amikor a lehetőség megvolt, a kocsi megengedte, hogy többel menjek 50-nél?

Evidens dolgokat légyszi ne kérdőjelezz meg csak azért, mert egy egy évvel ezelőtti változást valaki épp most vett észre, hogy van.

Arrakis 08-19-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187440)
Ha a rendőr legközelebb megállít, ha neadjisten városban 100-zal száguldok (nem teszem), akkor mondhatom neki, hogy nem értem miért baj, amikor a lehetőség megvolt, a kocsi megengedte, hogy többel menjek 50-nél?

Evidens dolgokat légyszi ne kérdőjelezz meg csak azért, mert egy egy évvel ezelőtti változást valaki épp most vett észre, hogy van.

Ha 100al mész ugye a rendőr azért kérdezi meg, hogy miért, mert meg fog büntetni.
A 2800 hektáros ori szabályellenes volt akkor, vagy akár most?
Így miért is a büntetés?

Betelgeuse 08-19-2008 16:18

Látod Arra nem kellett volna felszáguldozni 3k hekire SZABÁLYTALANUL a rendőr háta mögött... most elkapott így jártál:D

Ati 08-19-2008 16:21

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187441)
Ha 100al mész ugye a rendőr azért kérdezi meg, hogy miért, mert meg fog büntetni.
A 2800 hektáros ori szabályellenes volt akkor, vagy akár most?
Így miért is a büntetés?

Dehát ha egyszer a lehetőség megvolt rá...

Ez a megközelítés nekem is sántít látod. :)

Arrakis 08-19-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187443)
Dehát ha egyszer a lehetőség megvolt rá...

Ez a megközelítés nekem is sántít látod. :)

Persze hogy megvolt a lehetőség, de nem volt szabályellenes, így nem járna érte büntetés, míg a 100al száguldozó kocsit éppen a szabályellenessége miatt büntetik meg.

Deni 08-19-2008 16:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187440)

HA tudom, hogy csak 50-nel mehetek, akkor teljesen jogos a fent említett példa.
De mivel SEHOL NEM VOLT EMLÍTVE, hogy csak 50-nel lehet menni, így tényleg nem értem a dolgot továbbra sem :rolleyes:

Északföld 08-20-2008 02:14

Szerintem nem feltétlenül jó, régi játékosok országát tönkre tenni egy hülye szabály miatt, a szabályok azért vannak, hogy újra lehessen gondolni őket. Nem pedig végérvényesnek tekinteni. Egyébként a súgóban úgy olvasható, hogy földet csatával lehet elveszteni vagy szerezni és felfedezéssel. Szó nincs róla, hogy a szabadsággal is lehet földet veszíteni. Egyébként is, ugyan ez egy játék, de milyen realitás alapja van ennek is? Lekopik a föld a szabadság alatt? Nem tudom kik beszéltek rá ezekre a marhaságokra, de nyilván megvolt az érdekük. Ha már több ország Zero starot nyomott ez miatt, meg törölt, akkor ez egy jó szabály? Persze ha a kevesebb játékos a cél akkor valóban az.

Deni 08-20-2008 07:45

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 187513)
Szerintem nem feltétlenül jó, régi játékosok országát tönkre tenni egy hülye szabály miatt, a szabályok azért vannak, hogy újra lehessen gondolni őket. Nem pedig végérvényesnek tekinteni. Egyébként a súgóban úgy olvasható, hogy földet csatával lehet elveszteni vagy szerezni és felfedezéssel. Szó nincs róla, hogy a szabadsággal is lehet földet veszíteni. Egyébként is, ugyan ez egy játék, de milyen realitás alapja van ennek is? Lekopik a föld a szabadság alatt? Nem tudom kik beszéltek rá ezekre a marhaságokra, de nyilván megvolt az érdekük. Ha már több ország Zero starot nyomott ez miatt, meg törölt, akkor ez egy jó szabály? Persze ha a kevesebb játékos a cél akkor valóban az.

Zoli, azzal nincs semmi probléma, hogy a hektárszám kopik szabadság alatt, ha fentebb vagy, mint az indokolt.. csak akkor kopjon a minimum heki is :rolleyes:

Killer 08-20-2008 10:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187351)
KisPistike tegnap regisztrált, nagyon szeretne az 1/A topjában lenni. Eddig nem állt módjában játszani, mert nem tudott a játékról, és ezt én is meg tudom nézni, hogy most először regisztrált.

szeretem amikor fogyatékosnak nézel.
nem tudom milyen környezetben éled az életed,de én nem vagyok ennyire debil:p

-Fegya- 08-20-2008 11:01

Quote:

Zoli, szerintem mielőtt véleményt nyilvánítanál valamiről, el kéne olvasnod a döntés előtti vitát. Ez a 0 hekis ütésre is vonatkozik...

Dus 08-20-2008 11:29

Quote:

Már bocsi, de a szabály jó, csak lehetne mégjobb!!!

Ati 08-20-2008 13:30

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 187530)
Már bocsi, de a szabály jó, csak lehetne mégjobb!!!

Úgy érzem, hogy a szabályokat a játékban résztvevők érdekeit szem előtt tartva kell hozni, nem a játékban NEM játszók érdekeit előtérbe helyezni.

Részemről minden elhangzott, ami ezzel a témával kapcsolatos, úgyhogy a téma további boncolgatását én személy szerint értelmetlennek tartom, így nem követem tovább.

Zolinak érdemes lenne még elolvasni a szabadság súgót, ahol "FONTOS!" előjelzővel ki van emelve, hogy szabadság alatt fogyni fog a föld, úgyhogy arra hivatkozni, hogy ez sehol nincs leírva, nem helyénvaló.

Arrakis 08-20-2008 13:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187538)
Úgy érzem, hogy a szabályokat a játékban résztvevők érdekeit szem előtt tartva kell hozni, nem a játékban NEM játszók érdekeit előtérbe helyezni.

Nem veszünk össze Atilla, mert teljesen igazad van.
Első a játékos, második, aki nem játszik. Tiszta sor.
DE.. ez nem indokolja azt, hogy egy szabálymódosítás tönkretegye azok játékát, akik nem játszanak, főleg ha pusztán egy kis emberségbe telne, hogy ne érje őket hátrány a miatt, hogy nem játszottak.

De nem kell ezt Neked elmondani, mert pontosan látod, pontosan ismered a helyzetet, pusztán a hozzáállásoddal nem fogok tudni azonosulni, mert az ezt az esetet figyelembe véve a legkevésbé sem empatikus, játékosbarát.

Asszem én sem ragozom tovább, sok újat a kérdéskörrel kapcsolatban felvonultatni már nem lehet.
Megköszöntem volna, ha játszhatok a főorimmal, így max lefagyasztom.
A jövőben majd én is jobban átgondolom támogatok e olyan javaslatokat, amik orikkal való több éves munkát tehetnek tönkre.
Kicsit viccesnek érzem, hogy akkor éppen magam ellen kampányoltam, és én szívtam meg azt a szándékom, hogy a játék igazságosabb, és játszhatóbb legyen.

Északföld 08-20-2008 21:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187538)

Részemről minden elhangzott, ami ezzel a témával kapcsolatos, úgyhogy a téma további boncolgatását én személy szerint értelmetlennek tartom, így nem követem tovább.

Zolinak érdemes lenne még elolvasni a szabadság súgót, ahol "FONTOS!" előjelzővel ki van emelve, hogy szabadság alatt fogyni fog a föld, úgyhogy arra hivatkozni, hogy ez sehol nincs leírva, nem helyénvaló.

Ati félre értetted, mikor szabadságra ment az ország, tuti nem volt ilyen. Valóban nem lehet a szabadságon lévő országok miatt alakítani a szabályt, de úgy sem célszerű, hogy nincsenek figyelembe véve, azok akik vissza szeretnének térni. Felhoztátok ezt az autós sebességkorlátozós hasonlatot, én azt mondom ez olyan mintha letennék egy limuzint a garázsba és 3 nap múlva már csak egy kis polski lenne belőle. :D Miért volt jó összehozni a terüeltet a szabadsággal?

vityu 08-20-2008 21:25

Nem tom mennyire hülyeség, de szerintem az anarch-ban vannak akkora országok, hogy ott fel tudd magad léptetni, és játszhass vele. (Kijelentem, hogy még az életben nem voltam az anarchban, így nem tom, hogy mi ott a helyzet. Csak tippelek.) Igaz az nem normál, de mégis játszhatsz vele. Ha a gondolkodásom helyén való. Csak jobb, mint nézni a lehetetlent! :)

Andrew 08-20-2008 21:40

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 187585)
Ati félre értetted, mikor szabadságra ment az ország, tuti nem volt ilyen. Valóban nem lehet a szabadságon lévő országok miatt alakítani a szabályt, de úgy sem célszerű, hogy nincsenek figyelembe véve, azok akik vissza szeretnének térni. Felhoztátok ezt az autós sebességkorlátozós hasonlatot, én azt mondom ez olyan mintha letennék egy limuzint a garázsba és 3 nap múlva már csak egy kis polski lenne belőle. :D Miért volt jó összehozni a terüeltet a szabadsággal?

Ez egy nagyon jó döntés volt, hogy szabi alatt kopjon a föld, hogy az elérhetetlen magasságokban tespedő orik (akik általában jksz-el jutottak oda :o) ne tudjanak szabadságra menekülni egy esetleges trónbitorló elől. Az is nagyon jó ötlet volt, hogy legyen egy minimum föld, hogy a növekedett gyújtogatás kijátszására ne tudják váltogatni egymást a multisok. A gond ott van, hogy ezzel olyanokat is sújt a törvény szigora, akik csalás nélkül mennek föl, pusztán egyéni célok elérése végett (top1), és itt kényszerülnek szabadságra menni. (Bár most már léphetnek akármi is legyen, mert van lehetőség a fagyasztásra, ezzel csak és kizárólag azok vannak hátrányban, akik régen szabiztak.)
Tehát nem a szabályokkal van gond, hanem az együttes mellékhatásukkal.

Dus 08-20-2008 21:57

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 187585)

Nem, Ati nem értette félre :)

Olvasd el a témát mielőtt hozzászolsz...volt szó róla, nemegyszer lett megemlítve, hogy akiért "harcolunk" (Arrakis) is kampányolt és teljes mértékben támogatta a szabálymódosítást...A pirossal kiemelt rész, így nem értelmes.

A Limuzinos dolog, sztem egyszerűen butaság...

A narancssárga kérdést, csak én nem tudom értelmezni??:confused:

(bocsi a tarkabarka idézetért...)

Északföld 08-20-2008 22:22

(Arrakis) is kampányolt és teljes mértékben támogatta a szabálymódosítást...A pirossal kiemelt rész, így nem értelmes.

-Elolvastam ezek szerint csak Arrakis volt szabadságon. Rendben elvégre a több 100k regisztrált országból biztos csak Ő volt érintett. Teljesen érthető, elnézést a megközelítésért.
Foglamam sincs miért nem lehet időkorláthoz kötni az ilyen "retorziókat" aki a fejlesztés előtt ment szabira az első belépéskor üzit kap (piros kék villog stb, akármi), hogy vagy szintet lép, vagy x kör múlva 600 hekis lesz és kezdheti előlről. Az x itt lehet akár 2-3 kör is.

Pedig egyszerű, mi köze van a szabadságra menésnek az országod területéhez? Elmész nyaralni és ezért kisebb lesz az országod, ennek mi köze egyáltalán a "Hódítóhoz", úgy veszítessz földet, hogy csak a játékban adott lehetőséget használtad ki a pihenésre.

Valezius 08-20-2008 22:23

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 187590)
(Bár most már léphetnek akármi is legyen, mert van lehetőség a fagyasztásra, ezzel csak és kizárólag azok vannak hátrányban, akik régen szabiztak.)

Magyarul elég kevés embert érint, és nekik is megvolt a lehetőségük, hogy időben intézkedjenek.
Nem az 1hónapról beszélek, hanem arról a 4-5ről, mire a javaslat megszületett.
Persze nyilván nekem is fontosabb lett volna bármi más, minthogy "megmentsek" egy országot. Sajnos ez így alakult, ennyi.
Ha mondjuk holnap kórházba kerülnék, és szegény orim ottmaradna szabad prédának, akkor 1hónap múlva írjak a supportnak, hogy önhibámon kívül tönkrement az orim, és adják vissza?
Nyilván ez nem így megy, vannak előre nem látható dolgok, előre nem látható veszteségek, ebbe bele kell törődni.

Druida 08-20-2008 22:26

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 187592)

Pedig egyszerű, mi köze van a szabadságra menésnek az országod területéhez? Elmész nyaralni és ezért kisebb lesz az országod, ennek mi köze egyáltalán a "Hódítóhoz", úgy veszítessz földet, hogy csak a játékban adott lehetőséget használtad ki a pihenésre.

evvel sajnos egyetértek.

csabi 08-20-2008 22:28

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 187594)
evvel sajnos egyetértek.

én nem. ha tudod, h ha több katonai egységed van, mint amennyi elfér, akkor megvárod a kv-t és bent hagyod?

All times are GMT +1. The time now is 17:35.