![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lényegtelen, már nem érdekel. Hogy ne legyen totális off: Csináltunk egy fórumot, ha esetleg maradna minden a jelenlegi rendszerben (remélem nem). A fórum neve: SÖR-folyás, ha véglesedik a helyzet megírom kinél lehet jelentkezni, illetve hogy kiket várunk elsősorban. Minden jót Nektek! SÖR! |
Quote:
a fórum neve: CSAK MI, és nem 5/X-es fórum ;) |
Quote:
Quote:
Én azt olvastam, hogy 5/X és arról beszéltem, ha nem az a neve, akkor tévesen lett azzal azonosítva más részéről, ennyi. .:D |
ELIT itt csak jó arcokat és normális nem káromkódó viselkedni tudó embereket várok...csiszolatlan tehetség (#503652) ide jöhet a zöld
egész szép társaság gyűlt már össze érdemes benézni:));) |
Na két dolog az eddigiekhez:
1: én vagyok Bexhill:D:D:D:D 2: A fórumot CSAK MI néven én indítottam:), (eredetileg csak próbaként :p) De most hogy egy pezsgő vidám fórummá tőtte ki magát, szívesen várunk mindenkit!!!:D:D:D |
Quote:
Abból 1figyelmeztetés. |
jó még nem vagyunk olyan hű de sokan:)
épp ezért buzdítok mindenkit hogy GYERÜNK! LÉPJETEK BE KÖZÉNK!:D:D (egyébként már most nagyobb a forgalom mint anno az 5/X-ben;):D) |
beluga (#295188) [4/M] 4/M anarchista fórum:)) Zöldeket ide küldjétek:)
|
Az 5/R helyett készült fórum már egész jól áll, minden lila, nem lila, szabis és aktív játékos megkapta a meghívót. Igaz, ez egy elég kicsi csopi. Aki szeretne belátni oda, mert plö ô is ott született, írjon nekem, vagy Freez kollégának:
Ancient Dragon (#387229) II. Freez (#506379) Más is jöhet, nem kell feltétlenül ôs-R-esnek lenni. |
Quote:
(figyelmeztetéssel együtt 17:02-ig) |
Na akkor hogy még egy fórumról tudjon akit érdekel :)
Q csopi :) néven fut a lassú csoportosok fóruma... minden egykori és jelenlegi lassú csoportos játszótársat örömmel várunk :) Jelentkezni nálam ( Gyere velem aludni! :) (#500001)) vagy bármelyik másik modinál lehet, Ők pedig: Crystalwater (#456779) egy (#488474) Gyere velem dalolni! :) (#500002) Bozdirgon Paplovag (#501976) Borderline (#530912) |
Quote:
Egy chatszoba a sok közül. |
Quote:
|
Quote:
Kár hogy új emberek már nehezebben lehetnek a közösség tagja, valszeg pár visszatérő is meg fog lepődni :( |
Quote:
na mindegy úgy is az lesz amit fenn akarnak éljen az önkéntes moderátorok birodalma:) |
Quote:
Nem az!!!! Sok benne az X-es, mrt az alapító X-es, de ez egy szabad fórum, ide akárki jöhet csevegni, nincs korlátja, mivel nem X-es fórum!!! Éppen ezért lényegtelen, hogy járt-e az illető már X-ben, mert z nem kikötés, mert ez egy SZABAD FÓRUM ahova jöhetnek cseverészni az unatkozó hódosok. mégegyszer mondom, ez nem az X-es fórum! Ez a "CSAK MI" nevű fórum, ami egy kis fórumból remélhetőleg egyre nagyobbá, és közkedveltevbbé növi ki magát. |
Quote:
Reni lécci írd már át, hogy ne legyenek ilyen hepciákodások, egy félreértés miatt |
Amúgy meg tök mindegy, h X-fórum, v CSAK MI.. többségében X-esek és onnan fellépett orik vannak, jó hangulatú, normális fórum. Kell ennél több?
Igen :D mégjobb lenne meghívó nélkül ;) |
Quote:
mint olvashattad, vannak, akiknek nem mindegy |
Vajon ki lesz az 5/U fórum 100. tagja? :D
|
Quote:
|
Kitől lehet az "5/x" fórumra meghívót szerezni?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az NEM az 5/X fórum.... de ha a CSAK MI fórumra szerete valaki meghívót, akkor ferrumtól nyugodtan kérhet:) |
sziasztok létre lett hozva egy fórum a neve: kötekedő
a viselkedési formát gondolom sejtitek a névből aki szeretne meghívót írjon Egyszer használatos ország (#521271) ide. |
jó ez a sok fórum, tegnap már azt sem tudtam hol járok :)
biztos a fülledt meleg miatt lankadt a figyelmem :) |
Elvetemült csillagkapu fanatikusok fóruma létrehozva.
Az ötletgazda Fefe,én csak a megvalósitó voltam. Jelentkezni itt lehet: Thor pörölye (#524916) Thor szekere (#507129) |
Sziasztok :)
Létrehoztam egy fórumot: Normál Hétvégi Aki kér majd meghívót az erre az országra dobjon zőődet: Átálltam a Sötét Oldalra (#412526) Sajna mostanság nem vagyok aktív fórumokon, de napi szinten egyszer minimum benézek az oriba :) Biztos sokan ismeritek a többi normálos orijaimat:) |
Sziasztok,5/S fórumról van valakinek tudomása?
|
Quote:
|
miért van az, hogyha én írok új hozzászólást egy belső fórumra akkor piros lesz, ezzel jelezve az új hozzászólást. pedig amit írtam azt ált. olvastam is. szóval nem értem :(
|
Quote:
|
ezt sejtettem is és ez miért helyes működés?
|
Quote:
|
de nem neked új hsz, hanem a többieknek. szóval nem értem nekem miért jelenik meg újként.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:54. |