![]() |
Quote:
|
akkor a kérdésem mégjobban áll: miért gondolod, hogy ha a fórumok többszörösére nőnek tudod majd az összeset végignyálazni és szankcionálni amikor néha eddig is problémát okozott ez?
|
Quote:
|
ha tagja vagyok egy fórumnak, akkor nem tudok csinálni újat, hiába nem csináltam még.. ez jó igy?
|
Quote:
|
értem. ha te úgy látod, hogy sikerülni fog, én csak örülök neki :)
|
Quote:
|
Tehát nektek így akkor majd több fórumot kell átnéznetek.
És azok akiknek kérdésük van, mert kezdetben lusták olvasni, vagy csak nem értenek valamit, azok meg maranak hoppon. Automatikus meghivást nem lehet megoldani. (konkrétan például átrakottak egyből bekerüljenek egy ilyen célra létrehozott Y-os fórumba) Főleg azért, hogy tudjanak ott kérdezni, hogy hova kerültek és mi az; és talán ez esetben még nem is azon a fórumon kezdenének el egyesek a véleményiket kifejteni ahol eddig voltak. (feltételezem az átrakás utáni beírások az egyik leggyakoribb kitiltási/törlési ok...) |
Valaki írta h a kapcsolt orikból is be lehessen lépni abba a fórumba, melyikbe meghívták egyik oridat. Az ötlet kiváló, nemtom mi a helyzet vele. De annyival kiegészíteném, h ne a kapcsoltakból csak, hanem az azonos emilcímen lévőkből is be lehetne lépni a fórumra. Nekem orijaim asszem 3 kapcsolási sorban vannak, ne kelljen már mindegyikből meghívni egy-egy orit, ha fórumozni akarok éppen azzal, amelyik nincs kapcsolva a meghívotthoz.
Ja, és ha vkit érdekel, Belenus (#539045) által létrehoztam egy főleg anarchos (Y) fórumot (neve:kibeszélgető), elbírálás után lehet lépegetni bele, ha jókat akarsz dumálni mint eddig soxor. üdv mki:stampi |
A fórumnév változtatható a későbbiekben?
|
Quote:
|
Quote:
próbálok a hibákra esteleg kisebb javításokra felhívni a figylmet... az összekapcsolt oris dolog kiváló ötlet mint zat valaki az előb feltüntette...ezen elkéne gondolkodni...és a friss fórumozóknak nagy próbléma ez az új doldog...bár ott a súgó...:)) és szöviben is lehet barátokra, ismerősökre találni |
Véleményem ehhez annyi lenne, hogy ha 7évvel ezelőtt is ilyen fórumrendszer lett volna, akkor mostani ismerőseim/barátaim kb 80-90%-ának létezéséről mai napig nem tudnék.. elég szomorú ebbe belegondolni :(
|
Quote:
Szerintem a regi forumok is megmaradhattak volna, es attol fuggetlen bevezethetted volna ezeket az ujakat... Es teljesen igazat adok Deninek, ezzel epp a hodito egyik nagyon fontos lenyege lesz megolve, az ismerkedes uj emberekkel... :( |
Közben újabb válaszok.
Felvetődött problémaként, hogy ez a fórum így nem jó, mert nem lehet "csesztetni" a másikat, hiszen főleg barátok fórumoznak együtt. Így van, ez az új rendszer célja. Ha eddig emiatt jártál fórumra, hogy másokat "csesztess", akkor csak gratulálni tudok. |
Quote:
|
Ati
szerintem a fórum moderátorjának jelentését előtérbe kéne helyezni...mert ugyebár ők az Adminok segítésére vannak abban IS hogy ha szabálytalanságot észlelnek akkor rögtön értesítik az Adminokat...lehet csak én vagyok olyan naív hogy így gondolom... még egy kérdés...ha a Moderátor beszél csúnyán avgy olyan dolgokat ír ami nem oda valaó...azt az Admin megbünteti remélem?! |
Quote:
Illetve hozott vissza.... Ennek megszünte, nekem a játék végét is jelenti... Részemről ennyi..... További jó játékot mindenkinek..... |
Ugyammá Lopi... Ne hagyd abba... :(
Bármennyire is igaz, amit írtál, hisz magam is hasonlóan érzek... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Semmilyen klikknek és elitnek vagy nevezzük bárminek, nem kívánok tagja lenni...... Már sok felkérést kukáztam... |
Quote:
Kismillió fórum van már most sztem. Van ezekről valahol lista? |
nem tudom nem akarok okoskodni de amit irtam sajna valosnak vélem.
De majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle, de nekem rosz érzésem van Ugy eljátszok a gondolattal. Ha én csinálok egy forumot ugye akkor én leszek a mod, és azokat engedek be akiket akarok. én is jelentem ha valaki szabálytalan, mondjuk gömböket tesz be meg infokat más országrol. Na de vajon én miért is tiltanám ki ha nekem is hasznos?? Olyan butaságokat irok :D, de vajon miért?? Minden 1-es forum gondolom sassolva lesz mind a 2-3-400 darab:)) mert sok lesz az biztos:) Az alapötlet szupi, csak sajna ezzel vissza lehet élni és lesznek akik visszaélnek |
Quote:
|
Quote:
|
azt meg lehetne oldani, hogy akiket meghívtunk már azoknak ne csak a sorszámát lássam, hanem a nevét is ? Mert pillanatnyilag így néz ki:
2008-06-19 11:49:10 The Silent Enigma (#186138) meghívót küldött: #40917 Vagyunk perpill 4-en moderátorok és mindig sorszám alapján végigböngészni, hogy ki kit hívott már meg az elég macerás. Szerintem azért országnév alapján azaonosítjuk a játékosokat, nem sorszám alapján, így még a saját sorszámomat sem tudom pl :) |
anarchba nem kaphatjuk vissza a privátok mellé a belsőt is?
csakmert 100 ember játszik 5000 országgal... akkora kavar van/lesz, hogy átlátni nem lehet. én meghívom a haveromat a saját fórumomba X országgal, egy másik haverja meghívja Y országát, a 3. egy Z országát hívja meg, és így tovább... következésképpen: ahhoz, hogy 3 emberrel tudjon fórumozni egyidőben, percenként át kell lépkednie egy másik fórumra. ez gáz. |
Quote:
|
Ne legyen igazam, de nekem ez az erőszakos klikkesítés erősen öngólszagúnak tűnik. Létrejönnek zárt belterjes társaságok, akik előbb vagy útóbb msn, skype címet cserélnek (az említett programok kb. ugyanazt nyújtják mint az új fórumrendszer, azzal a különbséggel hogy kijelzik ki is van fenn, és azt másolsz be amit csak akarsz), aztán majd megjelennek a lécci gömböld már le nekem, vagy a sűrgősen pénzre van szükségem nem vennél meg X akármimet a piacon majd meghálálom stb, stb... Egy új játékosnek pedig nem sok esélye lesz bárkit is megismerni, feltenni a kérdéseiket:(.
Remélem csak én látom mindennek a negatív oldalát. |
Quote:
|
Quote:
Úgy gondolom páran túl dramatizálják a dolgot kicsit. Nem történt itt más mint hogy átvettük a fórumot, új szerkezetet adunk neki és magunk moderálunk. Nem kell it klikkesedésröl meg elitröl beszélni. Én meg fogom csinálni a saját fórumomat, ahová meghyívim majd a barátaimat, csak őket és ez szerintem nem klikkesedés csak csupán van jhópár ember akikre nem vagyok kiváncsi. |
Quote:
ezek nem feltétlen MSN-es haverok... |
Quote:
|
Quote:
|
megkérdezném újfent hogy: ha összevan kapcsolva x ori akkor azoknak a tulajdonosa írhat mindeggyikel ha az egyik oriját meghívták?
mert szerintme ez fontos lenne...mintahogy a meghívott sorszám mellé a nevek is egyelőre ennyi lenne:) |
Quote:
|
Ha valaki 4 mailon tart 300 orit és azok 19 külön láncban vannak, az micsini? :D
Felmerült kérdés: Az áthelyezettek, a védettek, és a vérdíjasok melyik fórumon lesznek kiírva? |
All times are GMT +1. The time now is 11:29. |