![]() |
Én csak azt nem értem, miért nem jó a mostani rendszer? Ha valaki nem bír magával, kapja a tiltást. Ha visszatérő "páciens", akkor elvonjátok az írásjogát. Ha nagyon súlyos, akkor törlitek. Vagy nagyon macerás a moderálás?
|
Quote:
|
Na most akkor mi ez az egesz?
Szerintem tok jol mukodik minden, egyszeruen a moderatorokat nem kellett volna eltorolni, es semmi gond nem lenne. Vagy tobb olyat alkalmazni, aki figyeli jelenteseket, es neha benez egy-egy forumra is... Miert a forumrendszert kell atalakitani azert, mert par ember attol erzi jol magat, hogy a forumon beszel csunyan? Ez most olyan, mintha elszaporodtak volna a gyilkosok, aztan nemhogy megbuntetnenk oket, hanem atraknank egy lakatlan szigetre oket, hogy ott gyilkoljak egymast. Plusz ez a modell nem is ennyire szep, mert lehet hogy tok normalis embert nem engednek be egy adott forumra, mert x embernek nem szimpi. (Pl leszek en egyaltalan vmelyik forumra beengedve? ) :D Na szoval, azert mert romlik a szinvonal, szerintem nem megengedni kellene, hogy hadd romoljon ott, ahol nem latom... Vagy nem egeszen ertem, hogy most mi a terv, de igy elso ranezesre nem tetszik :) |
Quote:
|
Quote:
Egyetértek Remyvel, nem tudom, miért kell az egész fórumrendszert megváltoztatni azért mert egyesek nem tudnak civilizáltan kommunikálni. |
Quote:
A legszélsőségesebb esetekben is ember maradtam,míg a másik oldal a legegyszerűbb dologtól is a fejére állt. |
Quote:
|
Quote:
|
Csatlakozom Remyhez :D Én se nagyon fogok fórumhoz jutni odabent. :D
|
Quote:
De egyszer zárjanak a bűnözők közé tévedésből és/vagy mert nem voltál szimpi az adott vezetésnek :) |
Nem figyeltem a fórumot mostanság, de elég furán hangzik....
Sztem is jó volt a kitíltás v írásmegvonás.... De kíváncsian várom az új fórumot..... |
Quote:
|
Így is sittelhetnek le tévedésből, és tölthetsz el éveket ártatlanul bűnözők között.
Nem hsizem, hogy egy lakatlan sziget rosszabb lenne egy börtönnél. Viszont földet kéne művelniük, ha enni akarnak, és nem a mi pénzünkből lennének luxus körülmények között tartva. (színes tv, napi többszöri melegétkeztetés, könyvtár, ápolóhelység, tornaterem, edzőterem, haddnesoroljam... csak pár rács, meg egy kis "zacsi-pacsi" válaszja el egy wellness üdüléstől.) Atival értek egyet ebben a témában. Bár én úgy gondolom (még midnig, mert én is makacs vagyok:D), hogy egy közösség tudja magát fegyelmezni, ha van erre eszköz a kezében. (Pl egyéni letiltás, mint javasoltam.) Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok a hatásra. még az is lehet, hogy gyorsan megszeretük az új rendszert. :D |
Quote:
|
OFF
Gee: Csak képzeld el ott azon a szigeten milyen "törvények" uralkodnának... És te ártatlanul kerülsz oda. Nem sokat adnék az életedért... /A H-ban sem működött a rendszer mikor az anarchból szeméttelep volt csinálva.../ Nem egészen ez de olvasd el a Legyek urát. |
A fórumot a Legyek urához hasonlítani .. ilyet .. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
off: nem lennének olyan rosszak az első összecsapást leszámítva, mert tudnák, hogy csak akkor maradnak életbe (élelem, stb), ha összefognak, és valahogy megélnek. egymás legyilkolásával mind éhenhalnának. ausztrália sikeres volt ebből a szempontból... ott se gyilkolták le egymást mind egy szálig, különben most nem lenne ausztrália ausztrália.. a helyzetfelismerést követően a legprimitívebb réteg is képes felfogni, hogy az élete másoktól függ, mások élete pedig tőle... lehet valaki elmebeteg, meg bűnöző, stb, de az elemi életbenmaradási ösztön elég erősen elő tud jönni, ha már napok óta nem evett.. a 4. napon csaoportosan fognak élelmet keresni, és nem egymás megverésén/meölésén fáradoznának..on: |
Quote:
2. Ausztráliában legyilkolták egymást, kérdezd meg bármelyik ausztrált, mindegyik valamelyik fegyőr leszármazottja :D A rabok kihaltak :D |
Quote:
|
Tudom én, hogy kibicnek általában halgass a neve, de....
Ezeken a baráti "társaságokon" kívül a rendes csoportforumok is fennmaradnának? Mármint... csak gondoljunk bele, ide jön egy új, nem ismer a világon senkit, szeretne megismerkedni a játékostársaival... ezekután csak az lesz a lehetőség, hogy - mint a cseten - bejelentkezik egy szobába, azt vagy tetszik neki ott vagy nem? A hódban szerintem mindigis az volt a jó, hogy új embereket ismerhettél meg, olyan kapcsolatok jöhettek létre, amik játékon kívül talán soha, ha a csoportfórumok megszünnek, azzal a játék lényegében az egyik legfontosabb elemét veszíti el.:( |
Quote:
|
Quote:
Nekem ez jött le Ati írásaiból. A régi közös fórumokon gondolom a jelenlegi szabályok lesznek érvényesek. Ellenben a baráti társaságok külön fórumot hozhatnak létre. Ott úgy és olyan stílusban irkálhatnak, ahogy ők akarnak. Ez egy nagyon jó újítás lesz. Én magam is találkoztam azzal a jelenséggel, amikor is néhány barát, vagy rokon beszólt egymásnak. Eleinte, csak pislogtam, amikor kiderült a viszonyuk egymáshoz már nem is tűntek olyan vészesnek az üzeneteik. |
Hmmm én is jobban örlnék annak hogy ha egy két embert saját kezüleg moderálhatné ki a fórumrol egy 12-es kaliberü shot gunal, de ha nem lehet akkor nézzük meg mielőb az új rendszert, hogy hogyan is fog működni.
|
Elkészült az új, kibővített fórumrendszer. Ma már nem élesítem be, mert későre jár, a holnap késő délelőtti órákban várható az üzembe helyezése, amennyiben nem jön közbe semmi.
Az első napokban egész biztosan káosz várható, mint minden újdonság bevezetésekor, de szerintem hamar bele fog mindenki tanulni ennek a használatába. Hogy minél gyorsabban megtörténhessen az átállás, célszerű már most összeírni, hogy kikkel vagy jóban játékon belül. Gyanítom, hogy az első napokban több tucat új fórum fog születni, és bízom benne, hogy ez az egymás virtuális gyilkolását is nagyban szükségtelenné fogja tenni. :) |
Nincs még olyan nagyon késő :) Neki állhatnál :)
|
Quote:
|
Én nem nagyon szoktam fórumozni,de a listámra felveszem az orijaimat és mást be se engedek oda:)
Így tuti nem lesz vita:o |
Akkor ezennel elkezdődik a frissítés, és el fog tartani náhány percig...
|
szija Ati
lenne egy felvetésem ezzel az egésszel kapcsolatban ha már úgyis lesznek ilyen szobák(amit jónak és érdekesnek találok)akkor például lenne egy iylen szoba hogy: ELIT szoba ez lenne a neve...van benn pl. 7 ember aki beszélget megjeléeni még egy...és egy szavazásra kerül sor hogy ki szeretné látni és ki nem...így senkinek sincs nagyobb hatalma a másiknál és senki sincs alapból kitiltva a szobából megsasolom mijen is lett ez a dolog:D |
Ati, ha megoldható lehetne, akkor a külsőfórum linkje jelenjen meg a Fórum oldalon.
Úgy megszoktam, hogy az országaimból bármikor elérhettem a külsőt. |
Quote:
|
Számomra az nem világos, hogy aki nem ismer senkit, akkor az levelezzen végig a csoporttal, hogy bejusson egy fórumra? :o
Vagy változtassuk át a diplomáciát fórum hírdetővé? :o Eddig a közösségi erő tetszett legjobban az egész Hódban, és azt hiszem, most komoly csapást kapott. |
Quote:
|
Quote:
Perpill nincs egyetlen ötletem sem, mert még fel sem ocsúdtam... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:32. |