Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   "Alapfilmek" :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=304)

director 03-09-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by Steve
Már nem vagyunk a lovagok akik azt mondják ni!
/és most megyek megnézem mégegyszer hogy mit is mondanak mert eléggé acifántos:D /

Mellesleg nekem az összes új mese tetszik, mert ezeket már ugy csinálják hogy igazából a mondanivalójához kell egy kis érettség, ezért nálunk az egész család látta a Mackótestvért, Madagaszkárt, Irány a Jégkorszakot, Shrek-et, Shrek 2-őt, Cápamesét, Herkulest...:D

Mellesleg nemtom volt-e a felsorolásban a Keresztapa 2,3? Az alapfilmet láttam hogy irtátok de talán ez az a film aminek a folytatásai is ugyanazon a szinvonalon vannak! A második rész talán, ha lehet /bár nehéz/ de kicsit még jobban is tetszik nekem!;)

ja, keresztapa trilógia. azokat egyben érdemes megnézni, egymás után:).. nem a kedvencem az se, de elismerem, hogy jó:)
hasonlóan a gyűrűk urát is érdemes egyben megnézni egyszer, úgy egész tűrhető:)

Csokibácsi 03-09-2006 17:03

Quote:

Originally Posted by director
hasonlóan a gyűrűk urát is érdemes egyben megnézni egyszer, úgy egész tűrhető:)

Csak bírd seggel :)

Steve 03-09-2006 17:12

Nekem már az első rész felénél ki kellett mennem a mosdóba... Hameg itthon nézem gépen akkor soxor kell félbeszakítanom: kajálás, körváltás, sereg indítása, etetés...:D:cool:
Gyűrűk urát elismerem hogy yo film, de én sokkal jobbat kreáltam a fejemben amikor olvastam szal eléggé felemás dolog könyv után...

agreszivkisparna 03-09-2006 17:28

A Gyűrűk Ura télleg jobb könyvben...bár ott nincs Legolas ilyen helyes...:rolleyes:

Steve 03-09-2006 17:40

Képzeld oda! még helyesebb is lesz;)

agreszivkisparna 03-09-2006 18:29

Sajna a filmet láttam előbb, csak utána olvastam....igy nehézkes kissé:(

Phoenix 03-10-2006 10:54

én a Gyűrűk urának csak az első részét láttam, azt is csak félig, mert nem igazán fogott meg, de amikor könyvben olvastam, alig bírtam letenni, és kb 2hét alatt végeztem a 3 könyvel. Épp múlthéten kezdtem el újból :D

Phoenix 03-10-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Csak bírd seggel :)

így van :p
ismerőseimmel ezt tervezzük most nyárra:
Gyűrűk ura marathon
Mátrix marathon+Animátrix
Csillagok Háborúja marathon :D
de persze nem egy nap alatt...bár lehet hogy bele sem férne :confused:

agreszivkisparna 03-10-2006 11:06

Én az Animátrixot nem bírtam egyszer sem végignézni...de a Gyűrük Urát egy nap alatt néztem végig..vizsgaidőszakban:rolleyes: ...a Mátrix trillógia is akkor volt meg :)

Phoenix 03-10-2006 11:08

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna
Én az Animátrixot nem bírtam egyszer sem végignézni...de a Gyűrük Urát egy nap alatt néztem végig..vizsgaidőszakban:rolleyes: ...a Mátrix trillógia is akkor volt meg :)

az animátrix egy jó film, de ahhoz úgy kell odaülni, hogy Mátrix-fanatikus avgy :D

agreszivkisparna 03-10-2006 11:09

Nemtom..nekem az nem jött be, de izlések és pofonok;) ...

Phoenix 03-10-2006 11:12

Quote:

Nemtom..nekem az nem jött be, de izlések és pofonok;) ...

jaja..bár azért nekem is volt benne olyan rész, ami annyira nem jött be :rolleyes:
és a magyar filmek közzül mik jönnek be??? :)

agreszivkisparna 03-10-2006 11:14

Üvegtigris...:cool:Indul a bakterház:)

Phoenix 03-10-2006 11:21

Quote:

Üvegtigris...:cool:Indul a bakterház:)

nem rosszak, de ott van még a Magyar Vándor, Argo, stb :p azokkal hogy állsz?

agreszivkisparna 03-10-2006 11:22

Argo nem jön be...Magyar vándort meg még nem láttam:(

Phoenix 03-10-2006 11:29

Quote:

Argo nem jön be...Magyar vándort meg még nem láttam:(

a Magyar Vándort érdemes megnézni...nagyon állati egy film :D

agreszivkisparna 03-10-2006 11:32

majd megnézem...a Kontrollt kihagytam...
te hogy állsz a horror filmekkel?

Phoenix 03-10-2006 11:41

ja jöhetnek :D
imádom őket :p
a régebbiek közzül a Holló-t nagyon szeretem :D
meg van még egy jó pár, de a címek nemigen jutnak az eszembe :confused:

agreszivkisparna 03-10-2006 11:43

És a mostaniak? Vagy a rémálom az Elm utcában?<---örök klasszikus

Phoenix 03-10-2006 11:56

az újak között is van egy pár alkotás, ami nagyon jó, de a legtöbb elég híg, de monnyuk ez a Rémálom az Elm utcában nem anygon jön be...nagyon sok a vér....irreálisan sok
de monnyuk az újak között van: Sötétség leple, Feltámadás(bár ez inkább thiller), meg a hasonló filmek (na most szépen beégtem...nem jut eszembe egy filmcím sem :confused: )

agreszivkisparna 03-10-2006 11:59

Nemtom én a Kört nagyon szeretem, bár én lány vagyok:rolleyes:

Phoenix 03-10-2006 12:06

Quote:

Nemtom én a Kört nagyon szeretem, bár én lány vagyok:rolleyes:

én meg azt még nem is láttam mert egyik részen azt mondják, hogy sz@r, a másikról meg hogy mennyire jó, és nem toom hogy megéri-e nézni :D

agreszivkisparna 03-10-2006 12:08

Quote:

Originally Posted by Phoenix
én meg azt még nem is láttam mert egyik részen azt mondják, hogy sz@r, a másikról meg hogy mennyire jó, és nem toom hogy megéri-e nézni :D

szerintem jó film, a második részét csak 45. percig láttam...azóta meg drága osztálytársam eltökítette valahova és nincs meg:mad:

Phoenix 03-10-2006 12:17

Quote:

szerintem jó film, a második részét csak 45. percig láttam...azóta meg drága osztálytársam eltökítette valahova és nincs meg:mad:

ez gáz :S
és amúgy miylen filmeket szeretsz még?

Enkidu 03-10-2006 16:58

Quote:

Originally Posted by Steve
Mellesleg nemtom volt-e a felsorolásban a Keresztapa 2,3? Az alapfilmet láttam hogy irtátok de talán ez az a film aminek a folytatásai is ugyanazon a szinvonalon vannak! A második rész talán, ha lehet /bár nehéz/ de kicsit még jobban is tetszik nekem!;)

Azért az első a legjobb, már csak az öreg Brando miatt is, bár De Niro is király a másodikban. :) Viszont a Szigorúan piszkos ügyek trilógia is lett annyira koherens és végig színvonalas, mint a Kereszapa, ha nem is annyira alapmű. :)

director 03-10-2006 17:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix
így van :p
ismerőseimmel ezt tervezzük most nyárra:
Gyűrűk ura marathon
Mátrix marathon+Animátrix
Csillagok Háborúja marathon :D
de persze nem egy nap alatt...bár lehet hogy bele sem férne :confused:

áá, a star wars-t ne is említsétek nekem.. nem olyan rég láttam -kétszer egymás után- az összes részt együtt. nem mondom, így jobb volt, mint külön-külön, de enyhe túladagolásom van:D

Szigibabe 03-10-2006 23:20

latom szepen hosszabbodik a megnezendo filmek listaja itt mellettem... :)

valahogy nem lattam emlitest Az utolso mohikan-rol peldaul...
vagy Mel Gibson Rettenthetetlen ill. Hazafi c. filmjeirol... :) vagy csak en tartom oket ennyire nagyra?

director 03-10-2006 23:22

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
latom szepen hosszabbodik a megnezendo filmek listaja itt mellettem... :)

valahogy nem lattam emlitest Az utolso mohikan-rol peldaul...
vagy Mel Gibson Rettenthetetlen ill. Hazafi c. filmjeirol... :) vagy csak en tartom oket ennyire nagyra?

hm, utolsó mohikánra őszintén szólva nem emlékszem:( már rég láttam

rettenthetetlent viccesnek tartom inkább, annyira nem jónak:).. a hazafi elmegy.. de lehet az a baj, hogy Mel nem a kedvencem:)

Szigibabe 03-10-2006 23:27

akkor tuti, hogy az a baj... en imadom Mel Gibsont, a fentebb emlitett filmekben (es ha eredetiben nezi az ember, lehet hallani hogy milyen jol megtanulta a film kedveert a skot akcentust - felelmetes) es persze a Halalos Fegyverekben... :D

Apa 03-11-2006 05:43

előre kell bocsátanom hogy utálom a francia művész filmeket. de azért 2 öt kiemelnék:bibor folyok, és 1 akcio film amit a tékábol ujitottam pár éve, : dobberman. komolyan mondom beszarás aza film...akcio triller de nagyon ütős.amugy általában némi kivétellel szinészekhez tudnék filmeket kötni, :
jean renos, bruce willises, clint estwoodos, ( 7 mester lövész)
mel gibsonos,charles bronzonos (bosszúvágy) arnoldos ,.
vigjáték vonalon martin lawrence, jackie chan a király..
sorolhatnám de korán van. hangsulyozom nem mind de tulnyomo többsége ütős . ....,és valahogy kimaradt a volt 1szer 1 vadnyugat.....

Phoenix 03-11-2006 08:27

A rettenthetetlen-t és a Hazafit én is angyon megkedveltem és az előbbi filmnek a filmzenéit is imádom :D nagyon jók :)

BeeLord 03-11-2006 09:02

Van egy régi film, Christian Slater szerepelt benne. Az angol címe asszem Heathers volt. Az volt a lényege, hogy Slater meg a főhőscsaj összebarátkoztak -nagyon- és kinyírták az összes menő csajt meg csávót a középiskolájukban. És ezeket öngyilkosságoknak álcázták. A végén a Slater pedig saját magát robbantotta fel. Na, ennek mi a címe?:D

Phoenix 03-11-2006 09:11

ne igazán vágom ezt a filmet :p
és a Pillangó-effektust ismeri valaki??? :D sztem nagyon jó film :) csak ajánlani tudom

agreszivkisparna 03-11-2006 10:05

Szerintem a Pealr Harbor is alapfilm...SZERINTEM:)

Phoenix 03-11-2006 10:09

Quote:

Szerintem a Pealr Harbor is alapfilm...SZERINTEM:)

én még azt sem láttam :(
de sztem a Godzilla is idesorolható :)

agreszivkisparna 03-11-2006 10:18

Na és a Forrest Gumpot kihagynánk...:)

Phoenix 03-11-2006 10:30

Quote:

Na és a Forrest Gumpot kihagynánk...:)

az már valahol volt felírva, azért nem írtam külön, de az egyik nagy kedvencem az is, meg ha már Tom Hanks, akkor a Halálsoron :D

BeeLord 03-11-2006 10:34

Ha már Tom Hanks, akkor Terminál:)

agreszivkisparna 03-11-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Ha már Tom Hanks, akkor Terminál:)

jajj, ez a film annyira jó, egyszerüen nem lehet megunni már vagy 8-szor láttam....:D

BeeLord 03-11-2006 18:42

És egy nagy kedvencem 1989-ből: Gyilkos Játékok. Amúgy ha ez meg van valakinek, elküldhetné nekem postán, megköszönném:)

All times are GMT +1. The time now is 17:59.