![]() |
Quote:
hasonlóan a gyűrűk urát is érdemes egyben megnézni egyszer, úgy egész tűrhető:) |
Quote:
|
Nekem már az első rész felénél ki kellett mennem a mosdóba... Hameg itthon nézem gépen akkor soxor kell félbeszakítanom: kajálás, körváltás, sereg indítása, etetés...:D:cool:
Gyűrűk urát elismerem hogy yo film, de én sokkal jobbat kreáltam a fejemben amikor olvastam szal eléggé felemás dolog könyv után... |
A Gyűrűk Ura télleg jobb könyvben...bár ott nincs Legolas ilyen helyes...:rolleyes:
|
Képzeld oda! még helyesebb is lesz;)
|
Sajna a filmet láttam előbb, csak utána olvastam....igy nehézkes kissé:(
|
én a Gyűrűk urának csak az első részét láttam, azt is csak félig, mert nem igazán fogott meg, de amikor könyvben olvastam, alig bírtam letenni, és kb 2hét alatt végeztem a 3 könyvel. Épp múlthéten kezdtem el újból :D
|
Quote:
ismerőseimmel ezt tervezzük most nyárra: Gyűrűk ura marathon Mátrix marathon+Animátrix Csillagok Háborúja marathon :D de persze nem egy nap alatt...bár lehet hogy bele sem férne :confused: |
Én az Animátrixot nem bírtam egyszer sem végignézni...de a Gyűrük Urát egy nap alatt néztem végig..vizsgaidőszakban:rolleyes: ...a Mátrix trillógia is akkor volt meg :)
|
Quote:
|
Nemtom..nekem az nem jött be, de izlések és pofonok;) ...
|
Quote:
és a magyar filmek közzül mik jönnek be??? :) |
Üvegtigris...:cool:Indul a bakterház:)
|
Quote:
|
Argo nem jön be...Magyar vándort meg még nem láttam:(
|
Quote:
|
majd megnézem...a Kontrollt kihagytam...
te hogy állsz a horror filmekkel? |
ja jöhetnek :D
imádom őket :p a régebbiek közzül a Holló-t nagyon szeretem :D meg van még egy jó pár, de a címek nemigen jutnak az eszembe :confused: |
És a mostaniak? Vagy a rémálom az Elm utcában?<---örök klasszikus
|
az újak között is van egy pár alkotás, ami nagyon jó, de a legtöbb elég híg, de monnyuk ez a Rémálom az Elm utcában nem anygon jön be...nagyon sok a vér....irreálisan sok
de monnyuk az újak között van: Sötétség leple, Feltámadás(bár ez inkább thiller), meg a hasonló filmek (na most szépen beégtem...nem jut eszembe egy filmcím sem :confused: ) |
Nemtom én a Kört nagyon szeretem, bár én lány vagyok:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és amúgy miylen filmeket szeretsz még? |
Quote:
|
Quote:
|
latom szepen hosszabbodik a megnezendo filmek listaja itt mellettem... :)
valahogy nem lattam emlitest Az utolso mohikan-rol peldaul... vagy Mel Gibson Rettenthetetlen ill. Hazafi c. filmjeirol... :) vagy csak en tartom oket ennyire nagyra? |
Quote:
rettenthetetlent viccesnek tartom inkább, annyira nem jónak:).. a hazafi elmegy.. de lehet az a baj, hogy Mel nem a kedvencem:) |
akkor tuti, hogy az a baj... en imadom Mel Gibsont, a fentebb emlitett filmekben (es ha eredetiben nezi az ember, lehet hallani hogy milyen jol megtanulta a film kedveert a skot akcentust - felelmetes) es persze a Halalos Fegyverekben... :D
|
előre kell bocsátanom hogy utálom a francia művész filmeket. de azért 2 öt kiemelnék:bibor folyok, és 1 akcio film amit a tékábol ujitottam pár éve, : dobberman. komolyan mondom beszarás aza film...akcio triller de nagyon ütős.amugy általában némi kivétellel szinészekhez tudnék filmeket kötni, :
jean renos, bruce willises, clint estwoodos, ( 7 mester lövész) mel gibsonos,charles bronzonos (bosszúvágy) arnoldos ,. vigjáték vonalon martin lawrence, jackie chan a király.. sorolhatnám de korán van. hangsulyozom nem mind de tulnyomo többsége ütős . ....,és valahogy kimaradt a volt 1szer 1 vadnyugat..... |
A rettenthetetlen-t és a Hazafit én is angyon megkedveltem és az előbbi filmnek a filmzenéit is imádom :D nagyon jók :)
|
Van egy régi film, Christian Slater szerepelt benne. Az angol címe asszem Heathers volt. Az volt a lényege, hogy Slater meg a főhőscsaj összebarátkoztak -nagyon- és kinyírták az összes menő csajt meg csávót a középiskolájukban. És ezeket öngyilkosságoknak álcázták. A végén a Slater pedig saját magát robbantotta fel. Na, ennek mi a címe?:D
|
ne igazán vágom ezt a filmet :p
és a Pillangó-effektust ismeri valaki??? :D sztem nagyon jó film :) csak ajánlani tudom |
Szerintem a Pealr Harbor is alapfilm...SZERINTEM:)
|
Quote:
de sztem a Godzilla is idesorolható :) |
Na és a Forrest Gumpot kihagynánk...:)
|
Quote:
|
Ha már Tom Hanks, akkor Terminál:)
|
Quote:
|
És egy nagy kedvencem 1989-ből: Gyilkos Játékok. Amúgy ha ez meg van valakinek, elküldhetné nekem postán, megköszönném:)
|
All times are GMT +1. The time now is 17:59. |