![]() |
Az miért van, hogy miután leszedtem a 835 megás fájlt és már kezdtem volna örülni a fejemnek és kattintottam az installra meghalt egy kicsit a gép? Utánna sikerült leállítani azt a folyamatot és elindítottam a cabal_total nevű fájlt, és mióta ezzel próbálkoztam az a dolgozik a gép jelzés (forgó karika) látható, de nem történik semmi, és nem is tudok semmire kattintani (mert ugye dolgozik), de a feladatkezelő nem jelzi. Ez eléggé szívás. Javaslat?
|
mivel korlátozott netem van, ezért még mindig érdekel hogy hány gb-ot/mb-ot kell letöltenem hogy tudjak játszani? :P elég csak ha kb-ra is mondod.
|
Quote:
|
Ez furcsa, mert nálam elindult az install.
Viszont előre szólok, hogy az update az nagyon sok időt fog igénybe venni. Ha LineAge2-őztél valaha is, tudod miről beszélek. :D Ez is olyan, mitn a lineage... Csak itt nem Chronicle 3 -4 -5 -6... stb van, hanem mittudomén. De itt is vannak újabb és újabb patchek. Sajnos azt onlány kell updatelni. :S De utána megy. Mondjuk nálam az install az elsőre sikerült. |
Quote:
Illetve a játék elindításához a legújabb patch-el kell rendelkezz, azt online leszedi maga a játék, de hogy az hány MB, azt nem tudom, mivel azt külön nem kell letölteni. De mondjuk 100-200 MB lehet egy ilyen kiegészítő patch, mert nálam kb 1 percig szokta tölteni ezeket... |
Quote:
|
Quote:
|
kéne valahol regisztrálni, hogy játszhassak?
mert most szerintem az jönne, de lehet csak bamba vagyok:o |
Nincs mit.
Ha valakinek sikerül felszenvednie a gépére a Cabalt, szóljon. Ha egy szerveren szeretne lenni velem, akkor a Jupiter-re regisztrálja magát. 1 főszerver van, azon belül 3 alszerver, azokon belül 20 channel. tehát 60 felé oszlik a játékostömeg. A csatornák között tudsz váltani ugyanazzal a karakterrel, de egy karakter csak 1 alszerveren játszhat. Szóval én a Jupitert javaslom az újonnan érkezőknek. Ennek alapvetően pár oka van: 1. ott a legkevesebb a csaló, és folyamatosan írtjuk őket. :D 2. sok online játékos van 3. viszonylag reálisak a piaci árak 4. tudok neki segíteni |
Quote:
A regisztrációkor megadott adat nem lesz egyenlő a játékon belüli karaktered nevével! Úgyhogy olyan névvel regeld magad, amit könnyen megjegyzel. Ha már a játékban vagy, akkor indíts egy karaktert, ha van kedved sokat olvasni, olvass (egyébként később úgyis hasznodra válik... szóval nem kidobott idő!), de ha megkérdezel, elmondom melyik kaszt miben erős, miben gyenge. És ez alapján válaszd ki a karaktered. |
|
Ja, és előre szólok, hogy van benne egy GameGuard nevű program, ami egy ROBOTPROGRAM! tehát figyeli a tevékenységedet játék közben. A gépedhez, adataidhoz nem nyúl hozzá! Csak azt nézi, csalsz-e a játékban külsö programmal. (Magyarul logolja az emberitől eltérő tevékenységet... pl ha milliomod másodpercre mindig mindent ugyanúgy csinálsz, akkor az elég gyanús lesz egy idő után....) Amiért viszont szólok: pár vírusírtó kiszűri. De NEM vírus, és semmilyen kárt nem okoz! Szóval ne töröltesd a vírusírtóval, hanem hagyd futni. Mondjuk nálam az avast! nem reklamál érte, de pl hallottam olyat, hogy a NOD vagy micsoda sípolt miatta...
|
és persze szóljatok, ha a webes regisztrációval kész vagytok, mert utána a weben kell létrehozni az accountodat ! ott is segítek, ha kell.
|
na megvan a reg, és most épp frissítést töltöget a játék elvileg. akkor kérek valami javaslatot, kezdőnek ideális kasztot, fajt, aztán azt, hogy hol találom meg azt az alszervert, bár szerintem, ha megy és látom a dolgokat odatalálok...
azt írja, hogy fail to download try again please. mi a teendő? |
minden ideális mindenkinek. minden kaszttal el lehet indulni. hátrányok nélkül.
én a Force Shilder-t javaslom, vagy a Force Bladert. Ezek jól állják a sarat. mire írja azt? |
ha felveszel msn-re tudnék küldeni egy képet, hogy mi van nyitva mit ír ki, hol stb...magyarul megtudnám mutatni én mit látok. lehet itt is tudnám, de még nem jöttem rá hogy kéne.
egyébként elindul és ilyen kis képernyős még és ott van csomó gomb...nehéz elmagyarázni:D |
szerintem a vírusirtó volt a hunyó...most megyeget.
|
ok ok felvettelek :D
|
mivel korlátos a netem és itthon nem tudom letölteni. ha a honlapról letöltöm egy másik gépen a downloadert, és avval letöltöm a gamet arra a gépre, akkor nem installálja fel egyből, ugye? szal utána át tudom másolni dvd-re és át tudom hozni a saját gépemre a telepítő fájlt, amit a honalpól letöltött letöltővel töltöttem le, ugye?
hijj ebbe belekavarodtam :D:D:D:D de siekrült asszem :D |
Quote:
|
és mégegy. :D a frissítéseket is le tudom tölteni külön, hogy rárakjam azt is a dvd-re és felrakjam otthon? :D mondjuk az a 200mb nem olyan vészes.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha nem szólsz akkor elmentem volna media marktba venni egy simán 160ft-ért :D köszi Remy :D:rolleyes: |
Figyi, szerintem ne a downloaderrel töltsd le, hanem valami közvetlen linkről. Pusztán azért mondom ezt, mert a cabal origina szerver jobban terhelt, mint a tüköroldalak. magyarul gyorsabb, ha máshonnan szeded le. A játék letöltése ingyenes és legális, úgyhogy tök mindegy honnan szeded le.
Nem kell hozzá semmilyen crack, vagy serial szám, vagy ilyesmi, úgyhogy ha valahol ilyet akarnak rádtukmálni, azt azonnal kerüld el. Nem, a patcheket nem lehet külön leszedegetni. Sajnos azt a játék önmaga frissíti az éppen aktuális verzióra. De ha már DVD-re írod, van egy javaslatom. A gépen, ahol leszeded, töldtsd le, és installáld is fel a játékot. (Nem indul el magától, miután leszeded. Neked kell installálni!) Majd miután felraktad, regisztrálj (ez is ingyenes), és indítsd el a játékot. Várd meg széepn, amíg letöltődik a frissítés, stb, és belépsz. Csinálj még ott egy karaktert, és lépj be a játékba teljesen. Ha be tudsz lépni, és játszani a karakterrel, akkor tuti, hogy működik az egész. (magyarul jól jött le a netről, és jól updatelte magát, szóval minden okés.) Ekkor fogod a felinstallált, működő könyvtárat, és egyszerűen kiírod egy DVD-re. (Kb 2,4 GB a könyvtár mérete.) Majd otthon nem kell mást tenned, mind felmásolni a DVD-ről a gépedre, és elindítani a cabalmain.exe file-t. És már megy is. :) Mivel nincs feltörve a játék, meg ilyesmi, simán arrébb lehet másolni, és működőképes marad. Én is így oldottam meg, szépen ki van írva a feltelepített változat egy DVD-re. bármi van, új vindoz, vagy kell a hely, vagy akármi, máris törlöm lefelé az egészet... A karaker adatai a szerveren vannak tárolva, úgyhogy nem veszik el semmid a játékon belül, ha letörlöd, vagy bármit csinálsz a könyvtárakkal. Szóval én ezt javaslom, mert ha bármi van, nem indul, vagy vírusos lesz, vagy akármi, csak gofod, letörlöd, és a DVD-ről visszamásolod, és kész is vagy. hozzáteszem, ezzel csak magaddal teszel jót, mert felmásolni kb 5 perc. Újra letölteni, felinstallálni, megvárni, amíg update-eli magát, stb... hát az meg több óra... Még én is lusta vagyok ehhez, epdig korlátlan 8 mbps netem van. :D Szóval hajrá! |
köszi Gee a segítséget, mindenképpen megszerzem egy héten belül :p
azt szeretném még kérdezni, hogy majd nyújtanál nekem segítséget a játékkal kapcsolatban ha kérdésem van? esetleg ha elküldenéd az msned vagy skype-od priviben az jó lenne... :) |
lehet hülye kérdés... de hogyan kell updatelni a feltelepített Cabalt????? mert nem indult el automatikusan.
|
lol, olyan nincs. feltelepíted, és akkor bejön egy kép, a jobb alsó sarokban 3 gomb. START CABAL, Check Files, meg Options (asszem)
Ezen a képen semmit sem kell csinálnod, mert automatikusan elindul a dolog, és a bal alsó sarokban valami színes csík elkezd töltődni. |
Quote:
|
persze hogy rá. ha ott nem lehet, akkor gáz van. :S
|
Quote:
|
azt nem értem, hogy nálam midnig minden elsőre sikerül Cabal-ban... Erre msot sorra jöttök, hogy nálatok nem megy :(:(:(:(
Pedig már úgy kalandoznék veletek, végre lennének Hódos ismerősök! :) Úgyhogy azon leszek, hogy mindenkinél rendesen induljon el a játék végre! Az lesz, hogy feltöltöm a saját müködő verziómat a netre (pl torrentre) és ti leszeditek. Szerintem így a legegyszerűbb. |
Quote:
|
Gee, nekünk sikerült leszedni, felrakni, már csak az a kérdés hogy a webalon hol kell csinálni a karit? :D
|
nekem elindul a játék aztán kilép...legalábbis én erre következtetek, mert eltűnik az ablak:S
|
Quote:
|
Quote:
|
na elmondom mi a baj. regiztem a honlapon. elindítottam a játékot, beírtam a felhasználónevet, jelszót, és elkezdett tölteni. namost mikor végigment a csík akkor kiírta hogy connection failure. tűzfalak ki lettek kapcsolva, úgy se működött. Gee mit tegyek? nem tudnál feljönni msnre elmondani? :p
|
GVG van, utána megyek, és segítek. (Guild Versus Guild, magyarul klánháború van)
|
Gee, ez a játék rajtad kívül másnál is megy?:D
|
All times are GMT +1. The time now is 23:09. |