Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Jajj, ne bants, mert jelentelek! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3016)

Remedy 06-01-2008 21:08

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 178408)
Volt régen egy topicom Meddig retorzió a retorzió? címmel. Ha tényleg csak pár tekilopás történt, akkor a nagyonsokadik mészát már csak azért ment, mert nem tetszett amit a szövim írt?

Igen. De ha visszaemlekszel olyan sok meszar nem ment. (es mint irtam, mivel lefele ment, csak a kat moralt tettek foleg tonkre...) Valamint miutan a tekilopasok abbamaradtak, es hadiakciokra keptelenek voltatok, befoldeltuk azt a szovid, aki az elso(!!!) meszar elott kirakta csutka uresre az orijat, es bekenhagytunk titeket. (bar a fold utan elmentetek szabira, de akkor mar tobb koron felettetek voltunk)

Pepa 06-01-2008 21:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178414)
Igen. De ha visszaemlekszel olyan sok meszar nem ment.

Ez persze relatív. Én legalább 15-öt kaptam. Olyan piros volt az eseménylistám, mint a mikulás orra 7.-én reggel. az meg hogy felülről jöttetek, igazából lényegtelen, mert csak lassabban értétek volna el a teljes lenullázást.

vityu 06-01-2008 21:19

Az igaságnak mindig 2oldala van. Van egy ami a tiéd, és van egy ami az enyém! Én kiállok a saját igazam mellett!
De persze azt nem írtad, hogy ferdítek, amikor azt írtam, hogy indok nélül jött rám Orsi 3mészárral. Csak mert megteheti... Holott én soha nem kötöttem belétek, mert hülye lennék. Mindig próbáltam jó viszonyban lenni a játékosokkal. soha sem támadtam ismerőst, sem volt szövetségest, még ha csak így tudtam volna továbbhaladni, akkor sem. A szóbeli békék mindig álltak, és meg is maradtak.
És miért kaptam mindezt? Mert megígértem Orsinak, hogy mindig ha a nyomában leszek, és lesz felesleges készültségem ártani fogok neki. Mindezt az aznapi 7-8. mészár után, amikor nem voltatok hajlandók egy levelemre sem válaszolni. Erre jött, hogy ne fenyegetőzzek. És megnézhettem magam. De tényleg voltatok olyan kegyesek, hogy nem csesztettetek egy héten keresztül is akár.
Elszabiztam, igen, mert a varázslóim negyede maradt meg a 2,5k-s lakosságom több mint fele hiányzik, és a védőseregemből is 1000. És nem akartam megvárni a következő mészársorozatot. Ennyi.

Bocs, nem offolom szét a topicodat, csak ez még szerintem hozzátartozik!

(Annyival egyszerűbb lenne néha, ha tudnál új lappal kezdeni. Én próbáltam veled szótérteni A-ban is, de te akkor is csak erre tudtál koncentrálni.)

Remedy 06-01-2008 21:22

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 178418)
Ez persze relatív. Én legalább 15-öt kaptam. Olyan piros volt az eseménylistám, mint a mikulás orra 7.-én reggel. az meg hogy felülről jöttetek, igazából lényegtelen, mert csak lassabban értétek volna el a teljes lenullázást.

Igen, ez kb fedi a valosagot, asszem szinten 0 hadi vedelmed volt. :)

De tokre nem mindegy, mert a felulrol meszi feleannyit visz, a cel csak a kat moralod elinditasa volt lefele...

De nagyon szivesen elbeszelgetek Veled errol privatban, ha szeretned, ezt a topicot a szovid levele miatt nyitottam, csak vityuka is szana-szejjel offolta mindenfele privat nezetkulonbsegevel... :)

(na jo, a nagyon szivesen nem teljesne igaz, mert mar marhara unom ezt a temat, es foleg vityu ferditeseit...)

Szoval ha vissza lehetne terni az eredeti temahoz, azt megkoszonnem :)

-Fegya- 06-01-2008 21:25

Nekem ebben a topicban az tetszik legjobban, hogy a hasonló témák között első helyen szerepel a
Viccek-bármi jöhet
topic :)

Pepa 06-01-2008 21:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178425)
Igen, ez kb fedi a valosagot, asszem szinten 0 hadi vedelmed volt. :)

Egész pontosan 900 elit, meg valami 100-150 íj 2 toronyban. Felesleges privátba vinni. A dolog megtörtént, ha akarnánk se tudnánk rajta változtatni. Mi - mert szövitagként vállalom a többiek cselekedeit is- meggondolatlanok voltunk, ti pedig igazságot szolgáltattatok. Vége!

vityu 06-01-2008 21:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178425)
De nagyon szivesen elbeszelgetek Veled errol privatban, ha szeretned, ezt a topicot a szovid levele miatt nyitottam, csak vityuka is szana-szejjel offolta mindenfele privat nezetkulonbsegevel... :)

(na jo, a nagyon szivesen nem teljesne igaz, mert mar marhara unom ezt a temat, es foleg vityu ferditeseit...)

Szoval ha vissza lehetne terni az eredeti temahoz, azt megkoszonnem :)

Ne haragudj remike, nem offolok többet! És nem ferdítek, pedig véleményem szerint eddig e tettem...

Remedy 06-01-2008 21:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 178424)
De persze azt nem írtad, hogy ferdítek, amikor azt írtam, hogy indok nélül jött rám Orsi 3mészárral. Csak mert megteheti... Holott én soha nem kötöttem belétek, mert hülye lennék. Mindig próbáltam jó viszonyban lenni a játékosokkal. soha sem támadtam ismerőst, sem volt szövetségest, még ha csak így tudtam volna továbbhaladni, akkor sem. A szóbeli békék mindig álltak, és meg is maradtak.
És miért kaptam mindezt? Mert megígértem Orsinak, hogy mindig ha a nyomában leszek, és lesz felesleges készültségem ártani fogok neki. Mindezt az aznapi 7-8. mészár után, amikor nem voltatok hajlandók egy levelemre sem válaszolni. Erre jött, hogy ne fenyegetőzzek. És megnézhettem magam. De tényleg voltatok olyan kegyesek, hogy nem csesztettetek egy héten keresztül is akár.
Elszabiztam, igen, mert a varázslóim negyede maradt meg a 2,5k-s lakosságom több mint fele hiányzik, és a védőseregemből is 1000. És nem akartam megvárni a következő mészársorozatot. Ennyi.

Bocs, nem offolom szét a topicodat, csak ez még szerintem hozzátartozik!

(Annyival egyszerűbb lenne néha, ha tudnál új lappal kezdeni. Én próbáltam veled szótérteni A-ban is, de te akkor is csak erre tudtál koncentrálni.)

Nezzuk. Igen, ilyeneket irkaltal, vmint azt, hogy sosem lesz meg a kis harmasa, mert mindent megteszel, hogy ne sikeruljon, meg mindig a nyomaban leszel, meg rapazarolod mindig minden keszulid, stb...

Azert ez eleg gaz, Te is lathatod...

Ezek utan Velem is elkezdtel beszelgetni, meg a Pipacs orimmal, amirol azt sem tudtad kicsoda, es eleg magas lorol kezdtel fenyegetozni ott is. Ami persze egy kezdo jatekost megijesztett volna, de en vhogy nem ijedtem meg. :)
Ergo maris nem igaz, hogy nem valaszoltunk...

Nos, azutan a 15 meszar utan tenyleg nem sok egyseged maradt, de egy tekiironak ez nem is gaz. A kulcs meg siman felment volna 10-15 korre, runad volt, emberhiany? Ugyan mar, nem ment a konyvtarak 60%-a, na es akkor mivan? Kibontasz 30 konyvtarat es csokolom, ennyit kellett volna tenned. Persze igazabol tobb akciot nem terveztunk ellened, de ezt nem tudhattad.

Tiszta lappal indulnom nem nekem, hanem Neked kellene, de ezt mar sajnos jol osszefirkaltad alkoholos filccel....

Remedy 06-01-2008 21:33

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 178427)
Nekem ebben a topicban az tetszik legjobban, hogy a hasonló témák között első helyen szerepel a
Viccek-bármi jöhet
topic :)

Nekem meg az nem tetszik, hogy "szoljunk be a Remynek, es ferditsuk el a tenyeket" topic lett belole, direkt van egy utalkozos topicom, az ilyeneket majd inkabb oda irjak az emberek - szerintem :)

Fefe013 06-01-2008 22:33

Úgy gondolom, h egy normális hangvételű levél elejét veheti a hosszútávú problémáknak, akárki is volt a kezdeményező fél és akárki is lett a szenvedő alany, ez a diplomácia vagy mi a szösz....

Az offoláshoz nem kívánok ennél többet hozzászólni: úgy gondolom, h közelíteni egymáshoz nem úgy kell, h mindenki a saját igazát mondogatja, ahelyett, h a megoldást, a közös nevezőt keresné, ha meg nincs ez irányú törekvés, akkor nem kell a másikhoz szólni, vagy normálisan kell azt tenni, nem folyton a múltat emlegetve szvsz...
Az offolással kapcsolatban, az engem érintő részeket priviben bárkinek elmondom, akit érdekel....

Reaktor 06-02-2008 09:50

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 178408)
Volt régen egy topicom Meddig retorzió a retorzió? címmel. Ha tényleg csak pár tekilopás történt, akkor a nagyonsokadik mészát már csak azért ment, mert nem tetszett amit a szövim írt?

Én is kaptam már sok kérő-könyörgő zöldet és annak tartalmától függően cselekedtem, de sosem élveztem azt, hogy "csakazértis", mert megtehetem.

Kedves pepa!
Ha Te egy szórakozóhelyen odamész a kétajtós szekrény kidobóhoz, és bacogatod libatollal az orrát akkor nyilván nem sértődhetsz meg, ha nem libatollal bacogat vissza, hanem az orrodat átteszi térből a síkba.

Így van ez a játékban is!
Van egy orkom, akiről ha lelopsz x ezer tekit akkor nyilván nem a kp-t nem tartalmazó oridat akarja cserébe 2 szer lefosztani.

A magánvéleményem az, hogy alacsony hekin nem is lehet kellően megtorolni egy komoly tekizést 12 kör alatt, főleg ha a piaci tarcsid jött haza.

Most én is félelf vagyok az 5. szinten, számtalanszor lopok gátlástalanul, de eszembe nem jutna panaszkodni az ellennek, ha ütne, vagy ártózna.
Vagy megvédem magam, vagy elhúzok szabira.

BigPi 06-02-2008 10:02

[quote=Reaktor;178516]Kedves pepa!
Ha Te egy szórakozóhelyen odamész a kétajtós szekrény kidobóhoz, és bacogatod libatollal az orrát akkor nyilván nem sértődhetsz meg, ha nem libatollal bacogat vissza, hanem az orrodat átteszi térből a síkba.

Így van ez a játékban is!
Van egy orkom, akiről ha lelopsz x ezer tekit akkor nyilván nem a kp-t nem tartalmazó oridat akarja cserébe 2 szer lefosztani.

Ha jól vettem ki az írásaikból itt a mértékkel volt gond és nem a retorzióval.
A te példáddal élve nem mindegy, hogy az orrodat rendezik-e át- amire számítasz- ,vagy a heréidet letépve magáévá tesz.

Ati 06-02-2008 11:38

Eseménylista fórumra másolása tilos!

Kéretik betartani a szabályokat!

(Események törölve.)

[HTPA]GeeForce 06-02-2008 11:43

Én azt sem tudom, egy tekiíró mit keres 200 hekin.... Ha normál csoportban akarok tekit írni, első dolgom leüttetni magam 190 hekire. (nem kell csalni hozzá, elég ha a 10 variddal meg toliddal elkezdessz piszkálni valakit, egy idő után meg fog büntetni, és mivel nincs egységed, nincs vagyonod, semmid nincs amit bánthatna, hekidet bántja majd)

3% barakk 3% torony, 4% templom, 1 db kocsma, 5 db bank, 19% ház, 14% tanya, 55% könyvtár. (ennyi tanya a teljesen biztonságos önellátóság miatt nem árt, így akár 2 naponta is elég benézned, még a leártózást se nagyon érzed meg, de termsézetsen lehet élezni a dolgokat.)

Senkibe nem kötök bele, és a rögtön kiépített orik alatt vagyok bőven, nem vagyok szem előtt.

Nyilván valóan a fajom Gnóm lesz, a személyiségem pedig Kereskedő. És természetesen 1 millánál soha nem szabad többet bent tartani, mert az csábító lehet a kezdők számára, és a 3/3-as orit azért elég könnyű beverni.

Neszeneked, lopkodjál. :D

Innentől kezdve én elképzelni nem tudom, hogy egy ilyen termelő hogy kerülhet bajba. Mindenkitől messze van, és soha senkibe nem köt bele, tehát nem lehetnek haragosai sem. Úgyhogy már alapból nem értem, hogy egy termelő-tekiíró hogy kerülhet ilyen helyzetbe.

A kitekizésért meg jár a mészár, mert egy hadi ország/hadi szövi mi mást tehetne? Visszalopni nem tudja, tekit fosztani nem lehet... hát lemészárol, hogy legalább egységre kelljen költened a pénzed, amit a tekijéből szereztél.

[HTPA]GeeForce 06-02-2008 11:47

Mint korábban említettem, a körönkénti 15 mészár szerintem túl durva, fél nap alatt valóban játszhatatlanná lehet pucolni egy országot.
Ha ilyen mértékű borotválás nem történt, és a támadásokat lopások előzték meg, akkor szerintem ezzel az egész beütős dologgal nincs gond.

Remy meg úgyis harcias jellem... Én pl csak az MF elfemmel mernék tőle lopkodni.

Bár van egy érzésem, hogy nem sokra vinném, le merném fogadni, hogy gnóm kereskedő... :D Rúnáért meg általában nem éri meg...
Remy meg nem szereti a tolikat, ha jól rémlik. :D
(Ha rosszul tudom, ezúton is elnézést, mert akkor összekeveredtem.)

Úgyhogy Zolival egyet értek. (Még akkor is, ha pl Pepával úgyamúgy az ég világon semmi bajom nincsen.)

vityu 06-02-2008 11:54

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 178528)
Én azt sem tudom, egy tekiíró mit keres 200 hekin....
3% barakk 3% torony, 4% templom, 1 db kocsma, 5 db bank, 19% ház, 14% tanya, 55% könyvtár. (ennyi tanya a teljesen biztonságos önellátóság miatt nem árt, így akár 2 naponta is elég benézned, még a leártózást se nagyon érzed meg, de termsézetsen lehet élezni a dolgokat.)

Ettől sokkal jobban be vagyok védve, minden téren, "csak" 49%könyvtárral írok.
Egyébként miért ne lehetne 200hektáron egy tekercsíró? Elvileg nem kell semmitől tartania, ha nem árt senkinek, lopni tud bőven kezdőket, sőt még fosztogatni is befér sokhoz, ha sok lenne benn a pénz, de tőlük nem lehet várni megtorlást. Sőt, semmit. Azokat, akiknek bármilyen kis hírnevük van, meg sem próbálom gömbözni, mert valszeg egy céllal vagyunk ott, pénzt csinálni a játék felsőbb részeire. Ha meg valaki elindul és pont engem ver be földért, akkor azt a 10x hektárt nevetve, fillérekből visszafedezem. Tehát miért nem jó ott a tekercsíró?

[HTPA]GeeForce 06-02-2008 11:57

Mert szerintem szem előtt van.
Nekem mindegy, hogy hol van, csak magánjáték-stílus, hogy én előbb leveretem magam, és inkább 5 könyvtárral kevesebből írok, de még soha nem vertek be. Egyszer sem. (Mondjuk nem sűrűn írkálok kis hekin, szerintem unalmas...)

vityu 06-02-2008 12:04

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 178536)
Mert szerintem szem előtt van.
Nekem mindegy, hogy hol van, csak magánjáték-stílus, hogy én előbb leveretem magam, és inkább 5 könyvtárral kevesebből írok, de még soha nem vertek be. Egyszer sem. (Mondjuk nem sűrűn írkálok kis hekin, szerintem unalmas...)

Ezt az unalmas dolgot aláírom!
De 2hónapja írok tekercset, a saját hülyeségemből hagytam benn pénzt néha, és azt vittél el fosztással, de kb ennyi volt. Ja, meg volt valaki, aki rajtam rugaszkodott neki a csoportnak. De mivel ott sok a nagyon kezdő, így feleannyira sem unalmas, mert lehet lopkodni, meg mókázni az éplistákon, meg a gömbökön.

Na de elég az off-ból! Bocsi Remy!;)

Valezius 06-02-2008 12:09

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 178528)

Off
De könyörgöm minek a torony? :confused:
/Off

Stev 06-02-2008 12:19

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 178540)
Off
De könyörgöm minek a torony? :confused:
/Off

/Off

Azért 3% torony gnómnál majdnem 10% pluszvédelem
/on

Valezius 06-02-2008 12:27

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 178543)
/Off

Azért 3% torony gnómnál majdnem 10% pluszvédelem
/on

Húha az már 6,6%-nyi barakkal ér fel...

Remedy 06-02-2008 12:43

Megkerdezhetem, hogy miert irogattok ide tekercsirasos taktikakat?

Ennek _semmi_ koze az eredeti topichoz, koszonom.

Miert erez az emberek nagy tobbsege olthatatlan vagyat hogy szetoffoljon topicokat? :)

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 178539)
Na de elég az off-ból! Bocsi Remy!;)

Erre pedig csak azt tudom mondani, hogy ertelmes ember nem direkt bocsanatot ker utana, hanem egyszeruen nem irja be, vagy nem ide...

vityu 06-02-2008 12:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178546)
Erre pedig csak azt tudom mondani, hogy ertelmes ember nem direkt bocsanatot ker utana, hanem egyszeruen nem irja be, vagy nem ide...

És persze megint CSAK én vagyok lecseszve, holott NEM CSAK én offoltam. Remy, legyőzhetnéd végre a csesztetési ingeredet.

Remedy 06-02-2008 12:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 178548)
És persze megint CSAK én vagyok lecseszve, holott NEM CSAK én offoltam. Remy, legyőzhetnéd végre a csesztetési ingeredet.

Ne haragudj, az irogattok az nalam tobbesszam...

Valamint a nagy tobbseg sem egy emberre utal altalaban...

Tessek megtanulni ertelmezni is, amit masok irnak :)

Vityu, legyozhetned mar a nyavajgasos martirkodasos stilusodat, mert nem tul ferfias :P

vityu 06-02-2008 12:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178549)
Ne haragudj, az irogattok az nalam tobbesszam...

Tessek megtanulni ertelmezni is, amit masok irnak :)

Az erre viszont egyes szám, mert nem ezekre, és akkor gnd nélkül vehetem magamra az inget!;)

BeeLord 06-02-2008 16:51

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 178550)
Az erre viszont egyes szám, mert nem ezekre, és akkor gnd nélkül vehetem magamra az inget!;)

Az "erre" nem rád vonatkozik, hanem a beidézett mondatodra. "ez"-nek hívni amúgy sem túl ildomos egy másik emberi lényt.

Mindenesetre én még mindig nem értem, minek ez a topic.

Xeper 06-02-2008 17:04

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 178594)
Mindenesetre én még mindig nem értem, minek ez a topic.

Mert mostanában túl lapos a vicctopic :D

Hogy a témához is szóljak: morcos orkot nem kell tekizni, ha mégis, akkor időben kell szabira menni -ha egyéb beszólások is fennforognak, akkor pedig viselni kell a következményeket, és nem sírni.
Előbb gondolkozz, aztán cselekedj! :)

Cyby_ 06-02-2008 17:08

Kicsit off,de vityu és pepa helyében én mélyen hallgattam volna h öket kalapálták el rendesen.Remynek igaza van,amilyen üziket bemásolt arra simán osztanak 20-30mészárokat már csak a nagy képüség miatt is.

ritkán értek egyet Remyvel de megint ezt kell tennem:rolleyes:

[HTPA]GeeForce 06-02-2008 17:10

A morcos orkot 10 körről alulról kell csontra tekizni, majd szabit nyomni, és figyelni. ha bont, te is bontassz. :)

Pepa 06-02-2008 17:57

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 178604)
Kicsit off,de vityu és Pepa helyében

Tudod, Pepa soha senkinek nem írt ilyenfajta levelet. Remélem a megfogalmazásom elég egyértelmű.

Pepa 06-02-2008 18:00

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 178516)
Kedves pepa!

Kedves Reaktor!

Én nem mentem oda egy kidobohoz sem, csak abból a társoságból valaki, akikkel voltam. És miután a srácokat is kidobták, engem is.

Xeper 06-02-2008 20:03

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 178627)
Kedves Reaktor!

Én nem mentem oda egy kidobohoz sem, csak abból a társoságból valaki, akikkel voltam. És miután a srácokat is kidobták, engem is.

Rossz társaság :p

Reaktor 06-03-2008 00:02

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 178627)
Kedves Reaktor!

Én nem mentem oda egy kidobohoz sem, csak abból a társoságból valaki, akikkel voltam.

Na ez nagyon Lúzer duma ám.
Egy szövetség minden tagja egyetemlegesen felel a szövetség minden egyes tettéért!!!
Ez olyan mint egy királyság, egy birodalom...
Ha az egyik nemes megtámad, én megtámadom a mögötte álló egész birodalmat.
"Én nem is loptam",
csak etetem a tanyafree tolist, meg a tőlem behívott tartós szövihelppel védi ki a támadásokat.
Jó is lenne mi?

Egy régi esetem: Full elites szövi ellen hadakoztunk 650 hekin.
Az egyik ellen hadis kijött támadni, majd bekért eliteket védeni.
Ugye a varázsló elitjeinek a felét elhozta támadni, a negyedét behívta védeni.
Mi meg a varist bepusztítottuk 9 sereggel (és akkor még minden sereg alulról ment-régi szép idők...)
Na ezután már nem használta a seregeit, mert lecsúszott a varis. Reggal persze magyarázott a varis, hogy Ő nem is ártott nekünk semmit, mert így meg úgy....

Kirhal 06-03-2008 01:16

mostmár legalább tudom mi volt ez a nagy mészárlás a szomszédban....

Pepa 06-03-2008 05:16

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 178429)
Mi - mert szövitagként vállalom a többiek cselekedeit is- meggondolatlanok voltunk, ti pedig igazságot szolgáltattatok. Vége!

Csak engem nem szoktál olvasni, vagy kötekedni akarsz?

Reni 06-03-2008 07:13

Gratulálok a topikhoz, tiszta ovi :)

Betelgeuse 06-03-2008 07:36

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 178664)

ne sértegessed az ovisokat...

Rebellis 06-03-2008 10:53

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 178665)
ne sértegessed az ovisokat...

Nem úgy értette szvsz:-)

Remedy 06-03-2008 11:14

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 178664)

Elmes megjegyzes. A topic maga normalis lenne, a bele irok folyamatos offolasa tette nevetsegesse, maximum.

Szerintem ha nyitnek egy topicot a Sziciliai-vedelem elkerulo valtozatairol, jobb esetben 5 perc mulva mar a francia-vedelemrol beszelnenek benne, rosszabb esetben pedig az olajszokitesrol, es a pizzarol...

Grabi 06-03-2008 11:41

a topic maga normális lenne? nem gondolom.

bocsi, de alapvetően leírod, hogy milyen jó vagy, szétütöd aki bánt téged. pláne olyat ütsz szét, aki nem tudja felmérni, hogy négy kiélezett ország ellen támadt. azt látta, hogy "jéééé ennek a hülye orknak van ezer tolvaja és húzásonként kétezer teki jön...jeeee".
nem gondolom, hogy ilyen játékosok ellen kéne mérned magadat.

All times are GMT +1. The time now is 23:00.