![]() |
Quote:
|
3 ork és egy óriás hadivari:eek:. Majd írd már le hogy megy:rolleyes:. Szerintem halára van ítélve. A tekercseket akár el is felejtheted, és még csak meg se tudjátok torolni. Arról nem is beszélve, hogy teljesen felesleges 3 ork, egy ork pontosan ugyanakkorát üt 2 óriással/gnómmal/stb., mint két másik orkkal....
Na meg hogy pénzetek honnan lesz:confused: |
Quote:
2.: Nem tudjuk megtorolni??...sztem 10-15 sereg elég nagy megtorlás:D 3.: Felesleges 3 ork??...És ha mindhárom támad, mert mondjuk morált növelünk és visszük egymást??...meg egyébként is!, nem mindig van bent mindegyik játékos 4.: pénz egyszerű: piacról! Egyébként köszi az értelmes hozzászólsát ;) |
Quote:
2. Nem ritkán 5-6 körről teszik, megnézném ahogy 3-400 hekin bontassz 2- 3000 pontot;) 3. Az 5-ben szerintem olyan orkot vinni mint ágyúval lőni galambokra, nem hogy mindjárt hármat;) 4. az tényleg megoldható persze kell egy kis alaptőke Szívesen:) |
Quote:
2. 5-6 körröl??...ezért van 3 ork...az egyik szépen behív magához védelemet és kitámad 5-6 körre, úgy, hogy simán beférjen... 3. Az előbb leírtam (előző hsz), hogy miért lenne jó 4. Nalátod ironikusan írtam :) |
Quote:
egy idő múlva a lopkodósnak is haladnia kell fölfelé, és ha addig lehetetlen volt, bevárják, és szétkapják, ott már nem nehéz |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
simán kivitelezhető, ha nagy a bosszúvágy |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Most ne az ork kitekizésén veszekedjetek már :D
Egyszerű: ha kedvem van szétkapatom a szövivel, ha nem nagy gáz akkor meg feljebb megyünk annyira, hogy ne tudjon lopni! :) Egyébként meg pár üzenetváltás és máris békénhagy ;) |
igen, ez már télleg kezd átmenni, ork játszhatósága 5.szinten topikba
|
És 3 ork mellé egy vari-toli orinak mit javasoltok??
Én egy elfre gondoltam 10% toronyíjal és az orkok is 10% toronyíjal és pacik, míg az elfnél jó, mert ha valaki nem tudok gömbölni, próbálom toli úton kideríteni róla az infókat, ha úgy sem megy, akkor tuti üthető! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hát nem tom...
szerintem ha egy tolvaj nekiáll lopni egy orkot, akkor a készültséget ráveri, majd végig. 5körről? Fentről? Akkor az orkocskának max 2órájába tellik, és már 5körrel feljebb is van. És már mehet is a mészár. Alulról? Akkor az orkocskának szintén 2óra kell és már 10körre van. Tehát a lényeg, hogy mire a 2. készültséget ráverhetné a tolvaj, addigra az ork már sehol! ;) |
Quote:
|
Quote:
Volt a B-ben egy illető, aki a legaljáról 2nap alatt felment 100k értékre! Mivel szeretek aludni, és pont ezt az időt választotta ki, így végiggázolt rajtam is, kapta is utána a rengetést, és a gyújtást, nehogy nagyon boldog legyen, közben sorra ütötte be az országokat és meg sem állt! Pedig biztos nem csak én és a szövetségeseim rengették meg! Ha engem kérdezel biztos kapta 10országtól, mégis ott van a top-ban, és nem is kicsit a topban! :) |
Quote:
|
senki sem mondta, hogy no tartalékkal sikerült neki ;)
|
Quote:
|
Quote:
Ha már elment, akkor nekem nem lesz jobb attól, hogy rengetem meg gyújtogatom... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah, ha valaki akarja kipróbálhatja azt a 2 fajta szövifelállást amiről itt szó volt, de én letettem róla, mert mire összehozok egy szövit...első próbálkozás után elment a kedvem :)
|
All times are GMT +1. The time now is 13:46. |