![]() |
Quote:
Csak ugye most a te főoridról fogja leszedni a vipet. Azért akartam, hogy nálam legyen, és akkor inkább az enyém fogyjon :) |
Quote:
|
Quote:
|
Taps nektek:)
|
Engem is érdekelne ez a párbaj sorozat. Bár a hétvégéim elég neccesek. De pár vipkört nekem is megérne egy kis móka. :)
|
Hát én is kapok annyit, hogy mindenképpen el kell játszanom a felét! :D:D:D
|
Na Vale, asszem érdemes erről is elkezdeni tovább beszéln! :) Most hétvégén még nem lesz? Már nagyon várom! :)
|
Quote:
|
:(:(:(
*rövid |
Lehet én is vevő lennék egy-két mulatságra :)
|
Max vasárnap este héttől tudnék összehozni egy 2órásat.
Több időm ezen a hétvégén nincs erre :) |
Quote:
|
Na már Valezius msn-en írt erről valamit de csak msot volt kedvem ide is kinézni:) Hát végülis van miért játszani ...
nem nem a sorszám az érték hanem a Vale cím:D Még várni kellett volna vele de csak,hogy kevesebben induljatok: Én ott leszek:O) |
Quote:
|
Na megszervezve az első, talán rajtam kívül másnak is tetszeni fog ;)
|
elég jónak néz ki. :)
azt írtad, esély a hulláknak, de lehet más fajt is választani... ez direkt volt így? amúgy 2 óra elég lesz? :o |
Enyhén kilóg a képernyőből :D Ettől függetlenül jelentkeztem :)
|
Quote:
Szerintem elég lesz |
Sajnos én pont nem tudok jönni:(:(:(
Nem leszek itthon délután 2-től 5-ig:(:(:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aki szeretne részt venni, de nincs olyan országa amivel lehetne, az privátban keressen meg. Két emberen tudok segíteni.
|
No akkor betettem egy teszt-párbajt ma estére, hogy lehetőleg előtte kiderüljön, hogy jó-e ez az új anonym párbaj... :D Aki ki akarja próbálni, az jelentkezzen nyugodtan erre is. :)
|
Köszi a párbajt! Pont belefér az ebéd utáni sziesztámba:))
Ütős kis bulinak ígérkezik.... |
Zsír, pont ráérek!:D
|
hosszabbak nem lesznek, csak ilyen fejjel a falnak párbajok?
|
Quote:
|
Egyszerűen pfff:) Értelme nincs elindulni:O)
Ilyen pfff párbajt... (majd vasárnap ezt azért idézem még) |
Quote:
|
Quote:
Érezheztem annyira a rejtett "hibákat"...:O) |
na megütöm má én is! :) kell legyen valaki az utolsó is!
Vale, a tiéd nekem biztosan tetszeni fog! :) Főleg jó, hogy ócsó! |
Quote:
Persze nem lesz minden párbajban kizárva a toli és a vari. Bár azt nem tudom megígérni, hogy őrtorony és íjász együtt lesz bármelyikben is, túl durván bevédi az orit ;) |
Quote:
Azonos feltételekkel, illetve kijavítom a hibát, amit az elsőben elkövettem. Gondolom Ati nem tudja megemelni a résztvevők számát. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De akkor ha marad hely vasárnap megyek mindkettőre És a 15-17ig tartó párbaj eredménye a lényeges:) |
Quote:
A jobbik szamitana, es csak akkor jatszhatsna vki ketszer, ha befer azoktol, akik meg nem jatszottak :) |
Quote:
|
Quote:
Remy: Azzal annyi a gond, hogy se az erőviszonoyok, se a létszámok nem lesznek azonosak, így ez tűnt korrektebbnek. Illetve, hoy teljesen korrekt legyen, asszem úgy lesz, hogy az adott párbaj átlagpontszámához fogok viszonyítani, és ez alapján derül ki a 2párbaj együttes sorrendje. |
All times are GMT +1. The time now is 12:43. |