![]() |
köszönet a fejlesztőknek az újításokért!
|
Nem lehetne egy olyant hogy csak körönként kérje a számot ?
|
Quote:
Quote:
|
És ez a számbeírosgatás VIP-eseknél is van?
|
Quote:
|
Számomra nagyon zavaró,hogy a Helytartó menüpontban az "OK" gomb nem legalul van,hanem a Seregeladási sorrend felett. Így mindig keresgélni kell. Egyedül vagyok ezzel a 'gonddal'?
|
Quote:
|
Quote:
amúgy tényleg jobb lenne, ha az OK gomb az oldal legalján lenne... |
Quote:
|
Egy kérdés az új, "hekieldobós" szintlépéssel kapcsolatban:
Tegyük fel, hogy a minimumföldem felett vagyok, és szintet akarok lépni, de néhány hekimet el akarom dobni. Dobhatok-e el annyi hekit, h ezzel a következő szinten a jelenlegi minimumföldem alá kerüljek? Konkrétátan: Mondjuk most 420 hekin vagyok, 400 a minimumom, és 30 hekit építés alá fogok, így szintet tudok-e úgy lépni, ha bejelelölöm az építés alatt lévő hekik eldobását? |
Quote:
|
Nem egy nagy hiba, de talán mégsem kéne így hagyni, ez a rész 2x van a sugó tartalomjegyzékében, ugyanaz jelenik meg rá, szerintem nem kell hogy 2x szerepeljen, egyértelműen meg lehet találni mind2 cím alapján a másik nélkül is
1/A szövetségi háború Szövetségi háború (1/A csoportban) |
Quote:
|
még annyit tennék hozzá hogy a felfedezési kedvezmény után fel lehetne tüntetni hogy amúgy azon túl mennyibe kerülnek a hekik, hogy ki lehessen számolni, mert nem biztos hogy emlékszem rá mindig hogy épp mennyi egy heki (főleg hogy azért elég sokszor változik : )
|
Quote:
Quote:
Még akkor se, ha fenáll, hogy: Quote:
|
jó, nekem 8, játszom már pár éve a játékkal de sosem számoltam ki képlettel és most sem fogom, eddig viszont ki tudtam számolni hogy ha maxosat akarok felfedezni az mennyi hekiszer mennyi egység, most meg nem tudom kiszámolni ránézésre, szóval ez most így nem áttekinthetőbb lett szerintem, de mondom mind1, maga az hogy lehet olcsóbban felfedezni az frankó, csak most egy kicsit átláthatatlanabb hogy mennyire fog kijönni...
nálam pl. ma a-ban ment egy rész 157ért, aztán egy másik rész még valamennyiért, és a harmadik rész meg a teljes áron... nem tom melyik képlet adta volna ki, de sztem egyszerűbb feltütetni hogy hogyan követik egymást a hekik a bonusz után |
Végre én is átnyálaztam a fejlesztéseket!
Köszi és nagyon örülök neki:):):) |
A gyors csoporttal kapcsolatban is bekerültek a módosítások?
|
Quote:
|
Az arénába miért nem tudok pénzt ossztani ?
Nem tudok pénzt ossztani az Arénába lévő orimba !!!!
Miért van ez így ? Nem találtam az újjítások között erre utaló nyomot! Ha van akkor bocsi.... |
Ha mar ez altalanos beszelgetes....
Akkor a kedvezmenyes fedezessel kapcsolatban kerdeznek. Volt nekem egy olyan 10.xx% fedezesi aranyom, legyen mondjuk 11%. Akkor 2420 hekit fedeztem mondjuk. (Ennyit tuti nem, de mindegy) 2400-al leptem szintet. Ergo, legrosszabb esetben is utottem 17180 hekit, csak az A-ban. Ennek a negyede cirka 4300, megis csak 3800 hekit tudok felfedezni. Ez hogy jott ki? Vagy vmit rosszul szamolok? :) ps: az G-s orimban ez tokeletesen mukodik, most leptem szintet, utottunk 44 hekit, es 11 heki a kedvezmeny :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ati 2006-11-29 15:07 Asszem ekkor jott be a fedezesi arany :) Szint kezdése: 2006-12-14 12:31:52 Viszont, en ez utan leptem fel. Igy is emlekeztem, de gondoltam, visszakeresem.... Szoval, elvileg az egeszre jarna kedvezmeny, vagy tevedek? |
Már fent: a távolbalátás esetleges számbeírása után 20 percig nem kell újabb számot beírni, ezzel a gyors egymást követő távolbalátások ismét fennakadás nélkül megvalósíthatóak.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Távolozás
A jogosulatlan előnyszerzés elkerülése érdekében néhány funkció használatakor (például távolbalátás) szükséges lehet egy szám beírása annak érdekében, hogy a nem emberi felhasználók kiszűrésre kerüljenek. Ez a legtöbb országot nem érinti, előzetes viselkedésminták alapján egyesével állítja be a rendszer, hogy kinél szükséges ez, és kinél nem.
Bocs hogy zavarok De ezzel a ponttal lenne egykis gondom . Mégpedig csak az , hogy ezzel csak ugymond az ügyeleteseket büntetitek !!! Igaz most az A-ban SZK van az orim , de elötte volt , hogy egész éjel én voltam az ügyeletes igy volt hogy egy körben 2* is távoloztam . Ha háboruzun és körváltás ellöt 1 percel inditani a csapatpkat ill . távolozni + még a kódok irkálása is ez igy nemigazán jo :( Márcsak mégegy kérdés ez a kódolás meddig tart még ? Mármint azoknál akik ugyan ugy távoloznak mint elötte !!!! Magyarul NEM CSALÓK !!! Üdv : GÁBOR |
Quote:
|
Egy másik témában felmerült, hogy ha átmész egy másik gépre, akkor ott a pontlistában nem ugyanaz a szabadság-beállítás van, mint az előző gépen. Ez nem hiba.
Annak érdekében, hogy ez a funkció mindenki számára elérhető legyen, VIP tagságtól függetlenül, a beállítást nem mi tároljuk, hanem a Te géped. Ha átmész egy másik gépre, annak ismét meg kell mondani, hogy mit szeretnél ott látni, ezután már az is tudni fogja. |
Quote:
Ha utána fedezel, akkor a fedezési arány és a kedvezményes heki között megszűnik az "egyszerű" átváltás. De persze ehez tudni kéne, hogyan is voltak eltárolva az eddigi csaták-felfedezések. |
Quote:
|
Quote:
De piszok mód zavaró, van akinek van és van akinek nincs. Van aki már lassan két napja élvezi ezt a fajta kedves kis meglepit, van akinek meg nem kell és ez a nem fair része a dolognak. Ne értsen félre senki, én naon szeretném, ha ez a kódos meglepicsomag eltünne :o Ha pedig nem lehetséges akkor legyen fair a dolog és pöttyögjön mindenki... |
Quote:
Az 1% nem hasraütésszerű szám, az 1/A-ban például az országok 1%-ánál szükséges a kódbeírás. Nézhetek más csoportot is, de azt gondolom, hogy az 1/A a legaktívabb ilyen szempontból, úgyhog ytalán ez a legmérvadóbb. Aszondja: 5/V: 0% 5/W: 0,1% 4/L: 0,2% 3/G: 0,3% 2/B: 0,4% Látszik, hogy feljebb egyre több országot érint, és az 1/A-ban ez az arány eléri a minden századik országot is, amire jut 99, akinek ezzel nem kell foglalkoznia, mivel a játékszokásai ezt nem indokolják. Ezt egy nagyon minimális aránynak érzem azért cserébe, hogy mindenki megnyugodhasson, és abban a tudatban alhasson, hogy az ellenfélnek is fel kell kelnie, ha távolozni akar, nem fogja ezt álmában automatizálni. |
Quote:
nem hiszem hogy annyira kikészit,hogy a körváltás elötti 20percben vmikor bepötyögj egy kódot... Ráadásul a szürőrendszer sincs sztem túlkalibrálva. Nem 1x fordult elő az elmúlt napokban, hogy ugyanabban a sec-ben löttem el a távolt, és még mindig nem kell pötyögnöm... Ráadásul gondolom ez megszünik egy időután, ha kevésbé leszel gyanús... (remélem nem tévedek) Szóval sztem probálj rájönni, hogy miért kaptad az ajándékot, és ne akarj másokat is szivatni. Ellenkező esetben én is kérvényezem, hogyha nekem bekopik a teki tartalék, akkor mindenkinek kopjon be, mert milyen már,hogy csak én szívok:p |
Ati aki ezt megkapja annál meg is megmarad? vagy felülvizsgálja a rendszer???
|
Quote:
Aki ezt "büntetésként" fogja fel, az fogja fel inkább jutalomként: azt jelenti, hogy jól végezte a dolgát az utóbbi időben, mint ügyeletes, itt az ideje, hogy a klánból valaki más is átvegye az ügyeletesi feladatot. :D |
Sutir a szövim és a melóhelyéről is tud netezni!
Arról nem tehet,hogy ő a legaktívabb a szövinkben,de hogy ezért megbüntetni:eek: A fórumra nem tud írogatni egy "gép"...(gondolom)! Amikor itt van és távolozik,akkor ír fórumra,gömböl,lop stb. ezt mind nem teszi egy gép.Én nem géppel beszélgetek;) És,hogy az gyanus,hogy tud nézni 10 távolt és a maradék 14-ben meg dolgozik,alszik.. Valszeg régebben azért váltott vipre ,mert nem akart számokat írogatni:) 14.-én 10 távolt tudott csak csinálni Sutir:) |
All times are GMT +1. The time now is 14:16. |