![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Hát elég reménytelennek látszik! Nagyon sokat melózok, és a barátnőm se átom túl gyakran. 31-én vége a melónak, és az, hogy elsején nem hozzá megyek, asszem durva ajtócsapkodás lenne a vége, talán 2-a jó lenne, de az sem biztos.:( Asszem ez így nem fog összejönni.
Phoenix, sajnos nem vagyok otthon, igaz Tokaj közel lenne, de Debrecen nincs közel :( Talán esetleg azt lehetne megoldani, hogy akkor mondjuk 28-30között valahogy, melóból mennék le Nyíregyre, és onnan melóba jönnék vissza, és persze mindezt teljes titokban a barátnőm előtt... (Ami nem szép dolog, de hát szeretnék menni...) Talán ez látszik csak úgy, mint lehetőség! De ez is messze áll a biztostól! Tényleg, nem jön valaki a Debreceni Campus fesztiválra? Én ott leszek, mert ott is melózni fogok. |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem jelezte Pool, és Amadeus Álma (#535773) hogy ott lennének, szóval egyre többen leszünk!
Vityu, szerintem a barátnőd háta mögött ne gyere!MAjd eljössz legközelebb! Helyszínt még mindig nem tudjuk hol legyen, ezért várunk ötleteket! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egy tali haverokkal, amit meg lehet ismételni VS. a barátnőd, akit szeretsz De ha el tudnál jönni, annak örülnék, de így szerintem ne gyere... |
Quote:
|
Az időpont nekem is jó,szomszédom sincs már több .. :p
|
Quote:
|
Quote:
Nah lássuk eddig a helyzetet: Időpont:Augusztus 1-je AZ időpont valszegPhoneix júl. 27-aug. 1. pepa júl. 21-aug 3. Drang mindenképp jön, mert ha nem akkor nemtudom mi lesz :p Fefe még nem tudja Vityu csak aug 2. Kutyulee júl. 31-aug. 2-áig ráér Dragi jön Tsobi jön Én tutira megyek Akkor eddig vagyunk hatan akik 90% hogy jönne, és van még Fefe aki nem tudja mikor tudna eljönni még, és Vityu aki el akar lógni a barátnőjétől. |
Valamit kifelejtettem a számításokból .. A Formula 1 Magyar Nagydíj. Júli 28-tól Augusztus 4-ig a Hungaroringen tevékenykedem,úgyhogy azthiszem ez most kimarad.
|
Aug 3.-ig nekem jó, utána csak 11-től
|
Aug első napjaiban magam is nyiregyháza közelében leszek, majd figyelgetem, a topicot, hogy lássam lesz e tali :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Sajna januárban nem volt módom elmenni, így ezt már nem kellene kihagyni! Egyenlőre a szóban forgó időpontoknak nem látom akadályát, nekem bármelyik időpont megfelel, elvégre diplomás munkanélküli lettem :cool:
Tesó! Hozzd el Szilvit is! Tök jó lenne... |
Quote:
|
Nem tudom milyenre tervezitek, de nekem a fenti időpontok csak úgy jók, hogy du elindulok és legkésőbb másnap hajnalban vissza, illetve a hétvégég egyátalán nem jók.
|
Quote:
|
Quote:
|
azért tali és tali között is van különbség ;)
|
A legnagyobb baj azzal van, hogy utálja, hogy játszok... innentől bármilyen jó is lehet, nem hiszem, hogy élvezni tudná! :(
|
Quote:
Bár én a hódot választom bármi is történjen:D |
Quote:
Amúgy ő is utálta,hogy jáccok |
Quote:
|
Na hogy állunk Beni?
Úgy néz ki, h tudok menni, de sajnos a szervezésből most nem biztos, h ki tudom venni a részem (nem vagyok fenn albiban és nem nagyon érek rá utazgatani, de ha muszáj vmiben segítenem szólj és megpróba) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A Maximust kellene megnézni sztem, és jó is lenne, mert elég nagy és asztalt si lehet foglalni, de nem tudom, h jövő héten járok e Nyíregyen...
És akkor kellene egy fix időpont és h ki jön, h kb mekkora asztal kell.... |
Quote:
|
Létszi jövő hét csütörtökig döntsétek el, mert addig leszek netközelben, utánna meg indulunk haza. Otthon meg nincs net.
|
augusztus 1 jó szerintem.
Akkor írja meg kinek jó, kinek nem! |
Quote:
|
Bocsi mindenkitől, de beszéltünk az otthoniakkal és sajna nem fog menni a tali. Érezzétek jól magatokat és igyatok az egézségünkre :)
|
Quote:
|
Nah akkor az időpont augusztus 1.
akik úgy látszik jönnek: Fefe pepa Kutyulee Amadeus Álma (#535773) Pool Drang Beju én akkor 8 főre kéne foglalni valahol asztalt, de lehet hogy 10-re inkább. |
Sajnálom,hogy nem tudok ottlenni,pedg csak pár nap híja :(
|
All times are GMT +1. The time now is 19:23. |