Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szövifelállások:))) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2961)

komisz86 05-10-2008 19:57

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 174037)
Lehet, hogy hülye vagyok...

De egy kérdés: szövis felesként hogy lehet átlopni egy jól felépített MF felest?

(Itt most csak tolis szöviről van szó természetesen...)

Márcsak azért is, mert ha fent van neki az árnyak, meg a tisztánlátás, meg az MF bónusz, akkor te azt át nem lopod... Főleg, ha nem tudod tisztességgel leártózni. Márpedig ha ki van gyúrva, nem fogod tudni leártózni tisztességesen.

Ha óriást viszel, és ahogy mondod, nem csak a gömb miatt tartod a varit, akkor le tudod húzni a felest (bár akkor se hiszem, hogy szanaszét lopod full készülivel, de ennek mindjárt utána számolok.)

Szóval ha MF felest akarsz húzni, akkor tegyél óriást a szövibe. :D Őszintén szólva kíváncsi leszek rá... Majd értekezünk késöbb. :) Addig is sok sikert hozzá :)

Játszottam ilyen szöviben (bár nem én voltam az óriás). És elég jól működik.
Abban igazad van hogy HA fent van a tisztánlátás meg az árnyak no meg a mágikus pajzs akkor nem tudod végiglopni (még akkor se ha a tekifogyást is beleszámoljuk) De nem is lenne értelme (már ha nincs benn horror mennyiségű tekercs) Szerinted ha mondjuk van bent minden típusból 10-15k mennyi marad miután a 3 felesetek lemegy 70%-ra?:) A maradék kézülit meg el lehet lőni a hadiknál, de az már nem olyan jövedelmező.

Redback 05-11-2008 20:15

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 174043)
Játszottam ilyen szöviben (bár nem én voltam az óriás). És elég jól működik.
Abban igazad van hogy HA fent van a tisztánlátás meg az árnyak no meg a mágikus pajzs akkor nem tudod végiglopni (még akkor se ha a tekifogyást is beleszámoljuk) De nem is lenne értelme (már ha nincs benn horror mennyiségű tekercs) Szerinted ha mondjuk van bent minden típusból 10-15k mennyi marad miután a 3 felesetek lemegy 70%-ra?:) A maradék kézülit meg el lehet lőni a hadiknál, de az már nem olyan jövedelmező.

Ha egy mf felest árnyakkal tisztánlátással, mágikus pajzzsal átlopnak 70 % készüliig, ott baj van!

Remedy 05-11-2008 20:32

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174163)
Ha egy mf felest árnyakkal tisztánlátással, mágikus pajzzsal átlopnak 70 % készüliig, ott baj van!

Nem feltetlen, ha elotte leutik 20%-ra a katmoraljat ;)

Redback 05-11-2008 20:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 174167)

Ha leütik 20-ra, akkor ott már a szövi is kipakolja, szal nincs értelme hozzányúlni :D

Fefe013 05-11-2008 20:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 174167)

Ami 4 élezett tolinak gyerekjáték:D

vityu 05-11-2008 20:51

Asszem teljes mértékben Geevel kell egyetértenem! :) Én is elfet raknék bele. Volt is egy elf tolvajom egészen a 3/Gig. Onnan már nem lett tolvaj. 3 szinten egyetlen felessel találkoztam aki át tudott lopni. Az is csak 80%-ig, és ezt meg is írta, mert repkedtek a zöldek. :) Alig néhány sereget kaptam, annak egy részét védtem is, persze volt ami bejött, de nevetve visszafedeztem. A szövetségesektől jött föld, és így nem kellett olyan sokat utánuk fedezni!

Voltam ember is egy tolvajos szövetségben. Asszem 500körig. Akkor sejthető, nem jött be. Gyors újrázás lett belőle.

Zoli 05-11-2008 21:21

Én, míg Gee nem mondta, nem is gondoltam elfre, én 4 felest képzeltem, vagy feles-ember mixet(ezt nem úgy kell érteni, hogy van egy toli, aki ember is, meg félelf is, hanem két külön ori:)), lehet, hogy más szöviben használható az ember, de én is kezdek amondó lenni, hogy gyenge egy ilyen szövibe...az elfes kifejezetten kezd tetszeni, kár, hogy még nem tudom megcsinálni..már nagyon várom

Zoli 05-11-2008 21:25

Hát igen, megelőztek, kicsit én is szkeptikus vagyok ebben a témában, hogy 4 toli 20-as katmorált csinál valakinak, aki nem hülye :D

Remedy 05-11-2008 21:31

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 174182)
Hát igen, megelőztek, kicsit én is szkeptikus vagyok ebben a témában, hogy 4 toli 20-as katmorált csinál valakinak, aki nem hülye :D

En nem irtam sehol 4 tolit... De mindegy :)

Szerintem tok eselytelen a soktolis szovi, fentebbi szinteken, ahol mar egyre inkabb a fold szamit :) Vagy ha olyan a kiepitese, hogy nem eselytelen, akkor meg dogunalom :)

Druida 05-11-2008 22:44

tök rossz, hogy feles szöviről beszélgettek amihez nem tudok hozzászólni :(
nem akartaok 3hadi-1hadivari szöviről beszélni?:D:D:D

Fefe013 05-11-2008 23:02

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 174199)

De igen, lécci mondj hozzá fajokat és taktikát;):D:D:D

Druida 05-11-2008 23:05

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 174202)
De igen, lécci mondj hozzá fajokat és taktikát;):D:D:D

mááár mooondtaaam... :p
de ezekszerint az mindenkinek tetszett, mert nem vitatkoznak rajta:D:D:D

Druida 05-11-2008 23:09

hamár itt tartunk, írok még jó felállásokat...

3gnóm hadi (egyik kicsit tolira beállva) és egy óriás hadivari.
vagy: 2gnóm full hadi, 1félelf TOLIVARI és vagy egy ork hadi, vagy egy hadivari óriás.

Fefe013 05-11-2008 23:11

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 174203)
mááár mooondtaaam... :p
de ezekszerint az mindenkinek tetszett, mert nem vitatkoznak rajta:D:D:D

Persze, h nem vitatkozunk rajta, mert mindenki azt várja, h A-ban is leteszteld v vmi hasonlót;):D

Sztem elfér benne a gnóm, ha már megkérdezted, h minek, ha szükséges lehet kicsit tolisabbra venni vele a figurát és ahová nem lát be a hadivari azt felméritek...;)

Druida 05-11-2008 23:15

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 174206)
Persze, h nem vitatkozunk rajta, mert mindenki azt várja, h A-ban is leteszteld v vmi hasonlót;):D

Sztem elfér benne a gnóm, ha már megkérdezted, h minek, ha szükséges lehet kicsit tolisabbra venni vele a figurát és ahová nem lát be a hadivari azt felméritek...;)

háát szerintem tolisnak "jó" a törpe is :) úgyis sok kocsma kell neki, hogy ne lopjanak tekit, meg nyersit :)
a gnómmal szerintem kereskedni jó dolog, de mivel aki a gnómunk most az csak egyszemis így nem tudjuk kereskedni befogni, mert a vándor az fontosabb. amúgy nem kell rajta sokat tesztelni, mert teljesen bevált taktika:D

Kics 05-11-2008 23:22

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 174208)
háát szerintem tolisnak "jó" a törpe is :) úgyis sok kocsma kell neki, hogy ne lopjanak tekit, meg nyersit :)
a gnómmal szerintem kereskedni jó dolog, de mivel aki a gnómunk most az csak egyszemis így nem tudjuk kereskedni befogni, mert a vándor az fontosabb. amúgy nem kell rajta sokat tesztelni, mert teljesen bevált taktika:D

szöviháborúban mind a kettő (a tolis törpéd, és a vándor gnómod) első célpont lenne. Főleg 2-3 szinten. 4. még talán megélne.
mellesleg mi lenne mellettük a másik 3?

Fefe013 05-11-2008 23:23

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 174208)

Ez igaz:)
Így már csak 1 érvem maradt, de az a legfontosabb: mert ceretem a gnómot;):D
+variálhatóság

Zoli 05-12-2008 06:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 174186)
En nem irtam sehol 4 tolit... De mindegy :)

Szerintem tok eselytelen a soktolis szovi, fentebbi szinteken, ahol mar egyre inkabb a fold szamit :) Vagy ha olyan a kiepitese, hogy nem eselytelen, akkor meg dogunalom :)

Ez hallod teljesen így van, én sem B-re gondoltam a 4 tolis szövit, 3-ban már hadizni jó szerintem, vagy ott átalakulni köv. szintre hadivá...Teljesen egyetértek

Princ 05-12-2008 08:51

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 174192)
Pedig hidd el nekem hogy meg lehet csinálni. De a kedvedérd ki is számoltam. ...

Elnézést, de jól értem hogy sztd két azonos felépítésű feles, vagy egyébként két akármilyen azonos ori közül lelopja a szövis az MF-et, ha annak leviszik 50%-kal a készülijét, a tisztánlátás ellenére? Vmi különbségnek még kell lenni az MF kárára, különben ez téves.

Különben 5-ben, főleg normál freemail-ben ép ésszel nem tudtok olyan szövit összerakni, ami csődöt mondana. Legfeljebb nem minden cél érhető el. :)

komisz86 05-12-2008 09:29

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 174245)
Elnézést, de jól értem hogy sztd két azonos felépítésű feles, vagy egyébként két akármilyen azonos ori közül lelopja a szövis az MF-et, ha annak leviszik 50%-kal a készülijét, a tisztánlátás ellenére? Vmi különbségnek még kell lenni az MF kárára, különben ez téves.

Különben 5-ben, főleg normál freemail-ben ép ésszel nem tudtok olyan szövit összerakni, ami csődöt mondana. Legfeljebb nem minden cél érhető el. :)

Most átszámoltam még egyszer pihenten, és igazad van, elég csúnyán elszámoltam. Jóval többet kéne levinni egy ilyen felesről. Üzenet törölve. Azt viszont továbbra is fenntertom hogy hogy kell a vari, anélkül egy kevésbé kiélezett feleshez, sőt egy jobb elfhez is marha nehéz bemenni.

vityu 05-17-2008 16:36

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 174199)

Miért is? Szerintem felesleges. Az az, amit egyszer már mindenki kipróbált. Vagyis szerintem. De a 4 tolvajos, az nem éppen ez a kategória!

All times are GMT +1. The time now is 09:03.