![]() |
Quote:
Abban igazad van hogy HA fent van a tisztánlátás meg az árnyak no meg a mágikus pajzs akkor nem tudod végiglopni (még akkor se ha a tekifogyást is beleszámoljuk) De nem is lenne értelme (már ha nincs benn horror mennyiségű tekercs) Szerinted ha mondjuk van bent minden típusból 10-15k mennyi marad miután a 3 felesetek lemegy 70%-ra?:) A maradék kézülit meg el lehet lőni a hadiknál, de az már nem olyan jövedelmező. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Asszem teljes mértékben Geevel kell egyetértenem! :) Én is elfet raknék bele. Volt is egy elf tolvajom egészen a 3/Gig. Onnan már nem lett tolvaj. 3 szinten egyetlen felessel találkoztam aki át tudott lopni. Az is csak 80%-ig, és ezt meg is írta, mert repkedtek a zöldek. :) Alig néhány sereget kaptam, annak egy részét védtem is, persze volt ami bejött, de nevetve visszafedeztem. A szövetségesektől jött föld, és így nem kellett olyan sokat utánuk fedezni!
Voltam ember is egy tolvajos szövetségben. Asszem 500körig. Akkor sejthető, nem jött be. Gyors újrázás lett belőle. |
Én, míg Gee nem mondta, nem is gondoltam elfre, én 4 felest képzeltem, vagy feles-ember mixet(ezt nem úgy kell érteni, hogy van egy toli, aki ember is, meg félelf is, hanem két külön ori:)), lehet, hogy más szöviben használható az ember, de én is kezdek amondó lenni, hogy gyenge egy ilyen szövibe...az elfes kifejezetten kezd tetszeni, kár, hogy még nem tudom megcsinálni..már nagyon várom
|
Hát igen, megelőztek, kicsit én is szkeptikus vagyok ebben a témában, hogy 4 toli 20-as katmorált csinál valakinak, aki nem hülye :D
|
Quote:
Szerintem tok eselytelen a soktolis szovi, fentebbi szinteken, ahol mar egyre inkabb a fold szamit :) Vagy ha olyan a kiepitese, hogy nem eselytelen, akkor meg dogunalom :) |
tök rossz, hogy feles szöviről beszélgettek amihez nem tudok hozzászólni :(
nem akartaok 3hadi-1hadivari szöviről beszélni?:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
de ezekszerint az mindenkinek tetszett, mert nem vitatkoznak rajta:D:D:D |
hamár itt tartunk, írok még jó felállásokat...
3gnóm hadi (egyik kicsit tolira beállva) és egy óriás hadivari. vagy: 2gnóm full hadi, 1félelf TOLIVARI és vagy egy ork hadi, vagy egy hadivari óriás. |
Quote:
Sztem elfér benne a gnóm, ha már megkérdezted, h minek, ha szükséges lehet kicsit tolisabbra venni vele a figurát és ahová nem lát be a hadivari azt felméritek...;) |
Quote:
a gnómmal szerintem kereskedni jó dolog, de mivel aki a gnómunk most az csak egyszemis így nem tudjuk kereskedni befogni, mert a vándor az fontosabb. amúgy nem kell rajta sokat tesztelni, mert teljesen bevált taktika:D |
Quote:
mellesleg mi lenne mellettük a másik 3? |
Quote:
Ez igaz:) Így már csak 1 érvem maradt, de az a legfontosabb: mert ceretem a gnómot;):D +variálhatóság |
Quote:
|
Quote:
Különben 5-ben, főleg normál freemail-ben ép ésszel nem tudtok olyan szövit összerakni, ami csődöt mondana. Legfeljebb nem minden cél érhető el. :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:03. |