![]() |
Quote:
A Vityué alatt angol, a Valeé alatt magyar.....:) |
Quote:
|
Quote:
|
mostmán csak teccik opcijó van ?:p
Ez egyre silányabb :( |
Quote:
Ez van, más nem lesz most már. Ui: tényleg kár, hogy nem lehet pirosat adni, ez megért volna egyet minimum. |
Quote:
|
Quote:
amúgy szerintem színesitette a fórumot az a sok kis kicsi ződ kocka de hát ha unalmas tök egyhangú és színvilágú fórumba akarunk átmenni akkor a tökéletes úton haladunk :D Köszönjük Ati !!! ;) |
Csak bámulok, sokaknak mennyire hiányoznak a kis színes négyzetecskék ;)
Pedig volt egy-két módszer, amelyekkel pillanatok alatt rengeteget lehetett összeszedni: pl. sok vicc a megfelelő topicokba, és/vagy lányként regisztrálni :p:p (ezzel persze nem a hölgyeket akarom megbántani, de nagyon látványos volt amilyen sebességgel a fórum nőnemű tagjai gyűjtögették a pozitív értékeléseket; két magyarázatot láttam, egyik nem zárja ki a másikat: vagy ennyire okosakat írnak folyamatosan, vagy nagyon sok gavallér jár a fórumra :D) |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, ez télleg nagyon rossz... Inkább semmi ne legyen ha már az eredeti zöld kockát, amit Remyn kívül mindenki elfogadott, nem akarod visszaadni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Igaz mostanság ritkábban jövök a fórumra, de akkor inkább legyen a zöldkockás rendszer, mert ez a hozzászólásonként való tetszik ennek-annak dolog nagyon zavaró. Az a kezes fel-le se rossz, de ez a legutóbbi tényleg nem az igazi. A negatív dolog azért lenne jó, hogy tudtára adják azoknak akik hülyeséget írnak.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Minden más külön program, ami külön telepítéseket és módosításokat igényel ahhoz, hogy működjön. |
Quote:
|
Quote:
A mostani rendszer az, ami a legtöbb fórumon hosszútávon működőképes. |
Nekem tetszik ez a megoldás,de mégjobban tetszene,ha lehetne indokolni is. Akár nyilvánosan,akár csak az író számára láthatóan.
|
Ehh pedig a három kezes lett volna az igazi erre kettőből lesz egy? :)
Végülis mind1, a másikat se nyomogattam sűrűn szerintem ezt se fogom :) |
hogy legyen valami pozitiv is, nekem tetszik ez az egykezes rendszer is, estleg ha lehetne egy kis módosítást javasolni, olyan kezet nem tudnál betenni ahol a hüvelyk ujj helyett a középső ujj mutat felfelé? :)
|
Quote:
Ha tudnám hogy hol kell ezt díjazni akkor megtenném...:o |
Quote:
|
Quote:
|
Itt nincs sehol egy darab kéz se, amig kettö volt addig láttam, de most nincs ott semmi
|
Quote:
Keresd meg a hibádat, én az enyémet már javitottam :DD |
Quote:
|
|
Quote:
Belegondolva semmi baj nincs azzal, hogy valaki kéri a zöldeket, a baj ott van, hogy vannak, akik elkezdenek mindenfélére osztogatni. És eleinte ez nem tűnik fel, csak amikor 4-5pontot kezd el érni ezeknek az embereknek a zöldje. |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk úgy hogy az a bizonyos topic meg a viccekért és udvariasságból osztogatott elismerések szétbarmolták az egész értelmét (ha volt egyáltalán). Én pl. nagyon büszke voltam a második zöld kockámra, mert elismerésnek vettem, de aztán elkezdett elértéktelenedni a dolog, és onnantól kezdve nem nagyon érdekelt, ha zöldet kaptam. Egy időn túl (amikor rájöttem, hogyan kell) ki is kapcsoltam a cuccot Ha meg csak azért kell, hogy színesítse a fórumot, akkor tegyetek be sok (még több) smileyt, elég színesek azok is. Íme: :):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::cool::eek: |
Quote:
|
Csak hogy mindenkinek igaza legyen, ezért az üzenetet elismerők neve legyen zölddel kiírva.:D
Ja és egy komoly kérdés. A tagság alatt található szövegrész (Ma: 2/5) mit takarna? |
Quote:
|
Quote:
amúgy nekem tetszik :) |
Quote:
Sebaj :) Tenyleg gaz, hogy csak pozitivan lehet ertekelni az uzeneteket... |
All times are GMT +1. The time now is 16:37. |