Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Üzenetek értékelése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2949)

Fefe013 05-05-2008 15:02

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 173149)
Jah tényleg.És akkor pepa hsz-e alatt miért nem az van?

Értékelted vmelyik hsz-ét?
A Vityué alatt angol, a Valeé alatt magyar.....:)

Redback 05-05-2008 15:04

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 173150)
Értékelted vmelyik hsz-ét?
A Vityué alatt angol, a Valeé alatt magyar.....:)

Jah bocs a Vale hsz-re gondoltam :D

Valezius 05-05-2008 15:19

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 173149)
Jah tényleg.És akkor pepa hsz-e alatt miért nem az van?

Nem közösködöm Atival :D

Dragi 05-05-2008 15:39

mostmán csak teccik opcijó van ?:p
Ez egyre silányabb :(

Ati 05-05-2008 15:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 173154)
mostmán csak teccik opcijó van ?:p
Ez egyre silányabb :(

Érdekes hozzáállás az, hogy adott egy funkció, amit teljesen másra használtok, mint amire való, ezután pedig ha bekerül valami, amit lehet arra használni, amire azt használtátok, akkor nem tetszik.

Ez van, más nem lesz most már.

Ui: tényleg kár, hogy nem lehet pirosat adni, ez megért volna egyet minimum.

Pepa 05-05-2008 15:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173155)
Érdekes hozzáállás az, hogy adott egy funkció, amit teljesen másra használtok, mint amire való, ezután pedig ha bekerül valami, amit lehet arra használni, amire azt használtátok, akkor nem tetszik.

Ez van, más nem lesz most már.

A negatív hírnévvel Te is elérted azt, hogy ne mindenki nyithasson mindenhol témát.

Dragi 05-05-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173155)

Ui: tényleg kár, hogy nem lehet pirosat adni, ez megért volna egyet minimum.

Én, megmondtam :p:p:p

amúgy szerintem színesitette a fórumot az a sok kis kicsi ződ kocka de hát ha unalmas tök egyhangú és színvilágú fórumba akarunk átmenni akkor a tökéletes úton haladunk :D Köszönjük Ati !!! ;)

laci 05-05-2008 16:11

Csak bámulok, sokaknak mennyire hiányoznak a kis színes négyzetecskék ;)

Pedig volt egy-két módszer, amelyekkel pillanatok alatt rengeteget lehetett összeszedni: pl. sok vicc a megfelelő topicokba, és/vagy lányként regisztrálni :p:p (ezzel persze nem a hölgyeket akarom megbántani, de nagyon látványos volt amilyen sebességgel a fórum nőnemű tagjai gyűjtögették a pozitív értékeléseket; két magyarázatot láttam, egyik nem zárja ki a másikat: vagy ennyire okosakat írnak folyamatosan, vagy nagyon sok gavallér jár a fórumra :D)

Pepa 05-05-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 173160)
Én, megmondtam :p:p:p

amúgy szerintem színesitette a fórumot az a sok kis kicsi ződ kocka de hát ha unalmas tök egyhangú és színvilágú fórumba akarunk átmenni akkor a tökéletes úton haladunk :D Köszönjük Ati !!! ;)

Dragi, valami Pepa nevű gyerek állandóan azt mondja, hogy köszöni ezt az értelmes postot:D

Dragi 05-05-2008 16:22

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 173162)
Dragi, valami Pepa nevű gyerek állandóan azt mondja, hogy köszöni ezt az értelmes postot:D

mond meg a Pepa nevű gyereknek hogy ne szimpatizáljon velem mer az ő szűrét is kirakják :p:D:D

Synkel 05-05-2008 17:45

Ati, ez télleg nagyon rossz... Inkább semmi ne legyen ha már az eredeti zöld kockát, amit Remyn kívül mindenki elfogadott, nem akarod visszaadni.

BimmBimm 05-05-2008 18:16

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 173169)
Ati, ez télleg nagyon rossz... Inkább semmi ne legyen ha már az eredeti zöld kockát, amit Remyn kívül mindenki elfogadott, nem akarod visszaadni.

A zöld kocka szerintem sem volt jó... volt néhány tarhagép és sok zöld téglája volt a semmire. Szerintem nem az embert kell minősíteni (mint azt tette a kockás rendszer) hanem az üzenetet. De ez késssssz hogy nem lehet negatívan. Van egy hsz és az 8 embernek nem tetszik, de nem értékeli mert nincs mivel és egy embernek tetszik ő meg értékelheti? Ezt nem értem... a negatív kritika is kritika...

Dragi 05-05-2008 18:29

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 173172)
A zöld kocka szerintem sem volt jó... volt néhány tarhagép és sok zöld téglája volt a semmire. Szerintem nem az embert kell minősíteni (mint azt tette a kockás rendszer) hanem az üzenetet. De ez késssssz hogy nem lehet negatívan. Van egy hsz és az 8 embernek nem tetszik, de nem értékeli mert nincs mivel és egy embernek tetszik ő meg értékelheti? Ezt nem értem... a negatív kritika is kritika...

én nagyon nagyon sok mindent nem értek :):):)

Phoenix 05-05-2008 20:06

Igaz mostanság ritkábban jövök a fórumra, de akkor inkább legyen a zöldkockás rendszer, mert ez a hozzászólásonként való tetszik ennek-annak dolog nagyon zavaró. Az a kezes fel-le se rossz, de ez a legutóbbi tényleg nem az igazi. A negatív dolog azért lenne jó, hogy tudtára adják azoknak akik hülyeséget írnak.

Ati 05-05-2008 20:11

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 173186)
Igaz mostanság ritkábban jövök a fórumra, de akkor inkább legyen a zöldkockás rendszer

Nem lesz a "zöldkockás rendszer", elég egyértelműen bebizonyosodott, hogy az nem működik úgy, hogy mindenki kéregeti az elismertségeket, és külön többtucat téma születik arra, hogy naaa, légyszi, nekem is adjatok... :)

Redback 05-05-2008 20:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173190)
Nem lesz a "zöldkockás rendszer", elég egyértelműen bebizonyosodott, hogy az nem működik úgy, hogy mindenki kéregeti az elismertségeket, és külön többtucat téma születik arra, hogy naaa, légyszi, nekem is adjatok... :)

Akkor ha nem is zöldkockás, de valamilyen olyan, amiben a tudtára lehet adni, hogy nagy hülyeséget/bunkóságot írt!

Ati 05-05-2008 20:19

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 173191)
Akkor ha nem is zöldkockás, de valamilyen olyan, amiben a tudtára lehet adni, hogy nagy hülyeséget/bunkóságot írt!

Egyszercsak lesz ennek a modulnak egy negatív verziója is, amit eredetileg nem terveztem feltenni... Akár fel is kerülhetne majd az is, csak jelen pillanatban hihetetlenül elment a kedvem attól, hogy bármit fejlesszek a fórumon. Ez a "ne változzon semmi, nem szeretjük a változást" állapot ez nagyon lehangoló tud lenni. :(

Redback 05-05-2008 20:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173195)
Egyszercsak lesz ennek a modulnak egy negatív verziója is, amit eredetileg nem terveztem feltenni... Akár fel is kerülhetne majd az is, csak jelen pillanatban hihetetlenül elment a kedvem attól, hogy bármit fejlesszek a fórumon. Ez a "ne változzon semmi, nem szeretjük a változást" állapot ez nagyon lehangoló tud lenni. :(

Felőlem lehet a Kis Pista fórumjárol valami modul, csak lehessen pozitívan és negatívan is értékelni egy hszt!

BeeLord 05-05-2008 20:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173195)

Mi közül válogatsz amúgy? Eddig ismerjük a kockás rendszert, a kezeset és ezt. Mi van még a télapó zsákjában ezeken kívül? A kockás rendszer tényleg szánalmas volt, de ha mondasz pár alternatívát a változtatásra, akkor a közönség talán könnyebben ki tudja választani a legmegfelelőbbet, mintha kapna naponta egy randomot. Vagy lehet én vagyok naív és nem éri meg a tömeg racionalitásában bízni?

Ati 05-05-2008 20:37

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 173198)
Mi közül válogatsz amúgy? Eddig ismerjük a kockás rendszert, a kezeset és ezt. Mi van még a télapó zsákjában ezeken kívül? A kockás rendszer tényleg szánalmas volt, de ha mondasz pár alternatívát a változtatásra, akkor a közönség talán könnyebben ki tudja választani a legmegfelelőbbet, mintha kapna egy naponta randomot. Vagy lehet én vagyok naív és nem éri meg a tömeg racionalitásában bízni?

A fórum beépített funkciója a "zöldkockás" rendszer, ami 1 hónap és 2 év közötti időszakban gyakorlatilag az összes fórumon megbukik és kikapcsolásra kerül. :) Mi itt egész sokáig húztuk. :D

Minden más külön program, ami külön telepítéseket és módosításokat igényel ahhoz, hogy működjön.

BeeLord 05-05-2008 20:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173199)
A fórum beépített funkciója a "zöldkockás" rendszer, ami 1 hónap és 2 év közötti időszakban gyakorlatilag az összes fórumon megbukik és kikapcsolásra kerül. :) Mi itt egész sokáig húztuk. :D

Minden más külön program, ami külön telepítéseket és módosításokat igényel ahhoz, hogy működjön.

Mondj párat.:) Ne a nevüket persze, hanem azt, hogy mit tudnak.

Ati 05-05-2008 20:50

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 173200)
Mondj párat.:) Ne a nevüket persze, hanem azt, hogy mit tudnak.

Ennyi volt. :)

A mostani rendszer az, ami a legtöbb fórumon hosszútávon működőképes.

Tsobi 05-05-2008 21:13

Nekem tetszik ez a megoldás,de mégjobban tetszene,ha lehetne indokolni is. Akár nyilvánosan,akár csak az író számára láthatóan.

Goldy 05-05-2008 21:15

Ehh pedig a három kezes lett volna az igazi erre kettőből lesz egy? :)

Végülis mind1, a másikat se nyomogattam sűrűn szerintem ezt se fogom :)

Gyula 05-05-2008 22:06

hogy legyen valami pozitiv is, nekem tetszik ez az egykezes rendszer is, estleg ha lehetne egy kis módosítást javasolni, olyan kezet nem tudnál betenni ahol a hüvelyk ujj helyett a középső ujj mutat felfelé? :)

KPeti999 05-05-2008 22:10

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 173208)
hogy legyen valami pozitiv is, nekem tetszik ez az egykezes rendszer is, estleg ha lehetne egy kis módosítást javasolni, olyan kezet nem tudnál betenni ahol a hülyek ujj helyett a középső ujj mutat felfelé? :)

:D
Ha tudnám hogy hol kell ezt díjazni akkor megtenném...:o

Pepa 05-05-2008 22:10

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 173208)
hogy legyen valami pozitiv is, nekem tetszik ez az egykezes rendszer is, estleg ha lehetne egy kis módosítást javasolni, olyan kezet nem tudnál betenni ahol a hülyek ujj helyett a középső ujj mutat felfelé? :)

Ez hozott egy mosolyt az arcomra így kora este.

Pepa 05-05-2008 22:11

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 173210)
:D
Ha tudnám hogy hol kell ezt díjazni akkor megtenném...:o

Rákattintasz a kis kézre. Te kaptam meg Gyula elismerését:o

KPeti999 05-05-2008 22:15

Itt nincs sehol egy darab kéz se, amig kettö volt addig láttam, de most nincs ott semmi

Gyula 05-05-2008 22:17

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 173212)
Rákattintasz a kis kézre. Te kaptam meg Gyula elismerését:o

Látom Pepa este 11után már Te sem tudsz értelmes mondatokat írni :DD
Keresd meg a hibádat, én az enyémet már javitottam :DD

Pepa 05-05-2008 22:23

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 173214)
Látom Pepa este 11után már sem tudsz értelmes mondatokat írni :DD

Író lévén minden mondatom értelmes, legfeljebb nem mindenki érti a valódi értelmét;)

BimmBimm 05-05-2008 22:26

ha nem tetszik akkor csak egyszerűen így válaszolsz:

http://bimmbimm.hu/hod/post_thanks2.gif

Valezius 05-05-2008 22:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173190)

Ati ez már sarkítás.
Belegondolva semmi baj nincs azzal, hogy valaki kéri a zöldeket, a baj ott van, hogy vannak, akik elkezdenek mindenfélére osztogatni.
És eleinte ez nem tűnik fel, csak amikor 4-5pontot kezd el érni ezeknek az embereknek a zöldje.

BimmBimm 05-05-2008 22:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 173220)
Ati ez már sarkítás.
Belegondolva semmi baj nincs azzal, hogy valaki kéri a zöldeket, a baj ott van, hogy vannak, akik elkezdenek mindenfélére osztogatni.
És eleinte ez nem tűnik fel, csak amikor 4-5pontot kezd el érni ezeknek az embereknek a zöldje.

Szerintem épp ez a baj, hogy adnak, és adni fog még x embernek és aztán jéééé ismét tudok adni neki meg neki... Voltak persze emberek akik nem osztogatták orrba szájba, és az övék valmilyen értelemben többet ért, de ez számít annak aki nekiáll kuncsorogni?

laci 05-05-2008 22:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 173220)
Ati ez már sarkítás.

Mi a sarkítás ebben? Volt egy külön topic ami csak arról szólt hogy emberkék zöld kockákat kértek másoktól. Ha valaki úgy kéregeti az elismerést, és meg is kapja, akkor az onnantól kezdve szerintem nem elismerés. Ami úgy önmagában nem is lenne gond, ha most nem tennétek itt úgy mintha ezek után/mellett azoknak a zöld kockáknak bármiféle jelzésértékük lett volna.

Mondjuk úgy hogy az a bizonyos topic meg a viccekért és udvariasságból osztogatott elismerések szétbarmolták az egész értelmét (ha volt egyáltalán). Én pl. nagyon büszke voltam a második zöld kockámra, mert elismerésnek vettem, de aztán elkezdett elértéktelenedni a dolog, és onnantól kezdve nem nagyon érdekelt, ha zöldet kaptam. Egy időn túl (amikor rájöttem, hogyan kell) ki is kapcsoltam a cuccot

Ha meg csak azért kell, hogy színesítse a fórumot, akkor tegyetek be sok (még több) smileyt, elég színesek azok is. Íme:
:):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::cool::eek:

vityu 05-05-2008 23:35

Quote:

Originally Posted by laci (Post 173222)
Mi a sarkítás ebben? Volt egy külön topic ami csak arról szólt hogy emberkék zöld kockákat kértek másoktól. Ha valaki úgy kéregeti az elismerést, és meg is kapja, akkor az onnantól kezdve szerintem nem elismerés. Ami úgy önmagában nem is lenne gond, ha most nem tennétek itt úgy mintha ezek után/mellett azoknak a zöld kockáknak bármiféle jelzésértékük lett volna.

Mondjuk úgy hogy az a bizonyos topic meg a viccekért és udvariasságból osztogatott elismerések szétbarmolták az egész értelmét (ha volt egyáltalán). Én pl. nagyon büszke voltam a második zöld kockámra, mert elismerésnek vettem, de aztán elkezdett elértéktelenedni a dolog, és onnantól kezdve nem nagyon érdekelt, ha zöldet kaptam. Egy időn túl (amikor rájöttem, hogyan kell) ki is kapcsoltam a cuccot

Ha meg csak azért kell, hogy színesítse a fórumot, akkor tegyetek be sok (még több) smileyt, elég színesek azok is. Íme:
:):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::cool::eek:

Na, az alírásomban benne van! Így remélem színesebb lesz! :)

BigPi 05-06-2008 06:54

Csak hogy mindenkinek igaza legyen, ezért az üzenetet elismerők neve legyen zölddel kiírva.:D

Ja és egy komoly kérdés. A tagság alatt található szövegrész (Ma: 2/5) mit takarna?

Ati 05-06-2008 08:11

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 173236)
Ja és egy komoly kérdés. A tagság alatt található szövegrész (Ma: 2/5) mit takarna?

Az az aktivitás témakörhöz tartozik, azt jelzi, hogy hol tartasz a mai nap ahhoz, hogy a napod aktívnak számítson.

Zsáni 05-06-2008 20:30

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 173214)
Látom Pepa este 11után már sem tudsz értelmes mondatokat írni :DD

neked se megy azért maradéktalanul drága :D
amúgy nekem tetszik :)

Remedy 05-06-2008 21:06

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 173169)

Most muszaj volt az en nevem belekeverni? Plane, hogy nem is mondasz igazat...

Sebaj :)

Tenyleg gaz, hogy csak pozitivan lehet ertekelni az uzeneteket...

All times are GMT +1. The time now is 16:37.