![]() |
Quote:
|
köszi a bizalmat :):)
|
de legalább ezt nem :)
|
Ati, mondd el légyszi, hogy baráti viszony csak A-ban van?
|
Quote:
|
:D
szija Ati :D |
Quote:
Most már mindent tudsz.Csak így tovább:) |
Na lassan, de biztosan csináltam egy támadást. A két ori egy ideig szöviben volt (attól az időtő fogva, hogy ebben a topicban beígértem, hogy letesztelem tegnapig)
208hekis oriból 14hekit sikerült ezek után foglalni. Asszem ez önmagáért beszél :) Bár ahogy látom ez senkit se érdekel igazán :p |
Köszi Walee :)
Gondolom ugyanarról az IP címről volt a támadás.. |
Quote:
|
Akkor várom az egyéb elfogadható magyarázatot az esetre :]
Ugyanarról az ip-ről nem mehetett a támadás mert az anarchot jelentett volna.ts kimélj meg a megjegyzéseidtől,pláne ha ilyen szinten ostobák. az h te multiztál az nem jelenti azt h más is szokott. Valu van elképzelésed h mi más lehetett az oka annak h ex-szövim több esetben is 0-t fosztott? Még csak a belépőkódjaim sem tudja. Jó lenne ha a legszakavatottabb elárulná a titkot, mert én még mindig nem vagyok meggyőzve. |
Quote:
Szóval az azonos ip között legalább 24óra eltelt. |
Quote:
Azonos IP nem jelent anarchot önmagában csak hogy tudj róla... Ahhoz még ennek-annak teljesülnie kell. A waposok mind repülnének eszerint... ( és ne köss ebbe bele, wap nélkül is lehet azonos IP tök más helyről) |
Quote:
Itt arról van szó h egyesek szt azért fosztott 0-t a szövim, mert ki be lépkedünk egymás orijába, holott ez NEM IGAZ. Még a jelszavam sem tudja senki. Egyébiránt pedig még véletlenül sem lehet azonos az IP-m egy külhonban vagy éppen teljesen más szolgáltatónál lévő szövetségesemmel, és nem is volt az. Tehát azonos IP kilőve. Egyéb lehetőség? |
Ha nullát foszt az azért van,mert nem volt lé valszeg:rolleyes::p:)
|
Quote:
|
Quote:
Már megint okostojás vagy:p(már megszoktuk) Ismerd meg a szájlikat kérlek! |
Quote:
|
Quote:
Talán elfogadhatnád,hogy nem vagy egyedül a világban;) Ez a téma meg már lerágott csont!:cool: |
Quote:
Quote:
Ha szerinted lerágott csont, akkor minek kellett hozzászólni? :p Na ideje megtennem, amit már régen kellett volna. |
Quote:
Legalább engem megkímélsz magadtól. A gyerekes viselkedésed meg valszeg a korodból fakad:rolleyes: *úgyis az enyim lesz az utolsó szó,mert különben letiltalak*:p hajrá:) |
Quote:
|
talán vmi mégis lehet, de elég kicsi a valószinűsége (mondhatni kb 0,0001%)... lehet hogy a szövi ami NAT-ot fosztotta elvitt mindent. utána 24kör alatt felbomlott a szövije, hogy tudják Nat-ot támadni. aztán Nat kapott még 10ütést mondjuk mire már semmi pénze sem volt, és a volt szövije ebből a semmiből fosztott (összesen semmit). ha ez sem, akkor meg teljesen hülye mindenki, vagy bedöglött a hód, vagy csak Nat-tal van vmi gubanc...
|
Igen, velem van gubanc. Nem tudok olvasni, hazudik az e-mail értesítőm, nem tudom mi az a fosztás, nem tudom megkülönböztetni a 0-t az x-től, sőt az ex-szövimet se a nem ex-szövimtől...megdöglött a házmester, elaludt az óra, kisiklott a hajó, elsüllyedt a vonat....
hagyjuk. Itt az ideje h távozzak, erre tovább nem vagyok kiváncsi, további jó mocskolódást és leidiótázást mindenkinek. Itt is jártam, többet valszeg nem fogok, sayonara. |
Quote:
Ebben eddig te jártál itt az élen, fura, hogy most nekünk kívánod... Ízlés dolga. |
ez vicces... itt mindenki segíteni akar, erre te így viselkedsz. mindenkit csupán a segítő szándék vezérel, nem érted???????????????? latolgatjuk a lehetőségeket, hogy hogyan lehetett ez, erre te mindegyik épeszű magyarázatra azt mondod, hogy nem. ez így nem járja, ha nem fogadod el a segítséget, télleg nem biztos, hogy itt a helyed...
|
Engem csupán az mulattat,hogy az egyik eshetőségre,amit felvázoltunk folyamatosan azt hiszi,hogy az én cselszövésem :)
|
Quote:
|
de egyszerűen nem képes elfogadni, hogy ő tévedett és nincs baráti cucc csak A-ban. hát ez van...
|
Quote:
|
Quote:
|
"Baráti viszony" Érdekes...Játékon belül és akár msn-en is kibeszélhető! Én veled vagyok,vagy esetleg hátba szúrlak!? Érdekes...megtámadjam,vs ne támadjam!? A te barátod? Esetleg a szövid barátja? Vagy a barátod barátja!?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
címzett holdudvara@gmail.com
dátum 8 Apr 2008 06:35:20 -0000 tárgy HODITO: uj esemeny - .:Holdudvar:. (#506674) küldő hodito.hu Iwannarock (#515809) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a fosztogatást. Országodat feldúlva, végül 0 arannyal, 0 rúnával és 0 bála gabonával távozott az ellenség. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 109 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 49 lovas és 0 elit. feladó Hodito ertesito <nobody@hodito.hu> részletek elrejtése ápr. 8. címzett holdudvara@gmail.com dátum 8 Apr 2008 06:35:20 -0000 tárgy HODITO: uj esemeny - .:Holdudvar:. (#506674) küldő hodito.hu Iwannarock (#515809) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a fosztogatást. Országodat feldúlva, végül 0 arannyal, 0 rúnával és 0 bála gabonával távozott az ellenség. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 105 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 50 lovas és 0 elit. no comment. |
nahát, Hold mégse ment el :)
|
Ezt minek másoltad be? Magában nem magyaráz meg semmit...
|
All times are GMT +1. The time now is 01:46. |