![]() |
Quote:
Több ilyet nem csináltunk. ;) Hatalmas negatív visszhangja volt a békeidőnek, mivel az emberek egy jelentős része pont olyankor szeretett volna játszani, hiszen végre otthon volt, ráért, támadhatott volna. |
Quote:
teljesen jogos, karácsonykor fát kell lopni... :p |
Quote:
Szerintem :D |
Quote:
|
Quote:
No, száz szónak is egy a vége: Taky leírta a problémáját, én ajánlottam neki egy lehetséges megoldást (ami a jelek szerint annyira nem jön be neki :D), és ennyi :) |
Quote:
Elf mi legyek? Gondolom nem vándor :D Tudós, kereskedő, túlélő? |
Quote:
|
Ahogy Remy mondja egyel fentebb :)
|
Quote:
|
Quote:
Akkor ne elf légy, válassz más fajt, keress egy épkézláb klánt és harcolj :) |
Quote:
|
Quote:
Ha csak játszom arra ott az 1701:) akkor kapcsolom be mikor olyan kedvem van, mikor alszom vagy kedvem sincs játszani tuti nem támadnak meg még az erkölcsi nulla kalózok sem:) |
Üdv újra.
Szerintem attól még hogy az 1A más nem kell enynire óckodni tőle. Aki egymaga akar tamagocsizva feljutni az nagy marha már bocs. alsóhangon lehet találni olyan klánt amivel ez egyszerűbben megoldható. Utana meg már ha elérted a fordulás határát B ből mehet minden. Sőt mondhatni ha talál vki jó klánt meg fogja szeretni kicsit az A-t és marad is. :D |
Quote:
Hasonlóan látom én is ill. így jártam nagyjából. Több mint 10k kör óta van egy orim A-ban és nem akaródzik lefordulni onnan. A klánom viszonylag jól működik és nem kell sok energia hozzá. B-ből persze fordulgatok, de kezd elhatalmasodni az érzés rajtam, hogy gőzöm sincs az A-hoz. Sok dolog van, amit nem éltem át és nem láttam még testközelből. Sajna klánt kéne váltani, hogy ezeket át tudjam élni. Nehéz meghozni a döntést és nehéz találni olyat ,aki befogad és tud is..... |
Quote:
|
Quote:
|
Mázlisták vagytok:)
|
Én sose voltam jó klánban és amibe voltam azt is próbáltam lehúzni :)
|
Teljes mértékben megértem.Én is töltök itt szép számnmal időt és mégis 90 hektárt vettek el tőlem.
|
Quote:
Üsd fel magad gyorsan a TOP30%-ba és ott nem lesz akkora a pörgés, mint lentebb! :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:15. |