![]() |
Én B-ben kevés kocsmával vagyok hadivari, és nem nagyon piszkálnak, szerintem egy jó szövi elriaszthatja a sunyi kis tolikat.De általában leviszem a környező tolik készülijét, akárhol vagyok, és akkor már biztos nem bántanak...de mondom, egy jó szövit kell találni szerintem, és ott már mindegy, hogy 10 vagy 40 kocsmád van :)
de azért egynél több kell...;) |
Quote:
|
Megmondom őszintén úgy, ahogy van. 200 heki fölötti óriás variba simán tartok 5 kocsmát. Az 1-2 kocsmásokhoz beférek, és hozzám még 5-6 kocsmával sem lehet.
200 hekin 1 kocsma. (a %-os elhullás meg kifejezetten igaz. :D mindenhol ugyanugy hullik.) |
Quote:
|
Quote:
de szám szerint szerintem nem mind1 hogy hullik:) |
Ha szintenként nézed a hullást, tehát magasabb heki --> magasabb szint, akkor nagyjából egyforma a kár...5-ben 50k egy vari, 4-ben 20-30k körül mozog, bár most elég alacsony, konkrét árat nem mondok, 3-ban nem tudom, de 2-ben még olcsóbb, tehát a veszetég csak kicsit nagyobb, hála a piacnak :)...de ha valaki nagyon félti a varikat, elmegy túúúúlélőnek, és még olcsóbban megússza, de a vándor a legjobb sztem egy hadivarinak.
|
nah most lett időm megcsinálni egy hadivarit, elit/íj felállásban...
itten van: óriás/vándor 18% ház 40% barakk 20% templom 10% tanya 7% torony 5raktár 4bank 1kocsma szerintem 5ben egy ilyen Óriást simán el lehet vinni :) |
Quote:
kösz az éplistet,le is fogom tesztelni:) |
Quote:
|
Quote:
a szövi az még eldől,igazából mf-re terveztem,ha meg szövis lesz,akkor full hadi:) |
Quote:
meg minek tanya? 2% raki, tf, az olyan 3-4 körös, az bőven elég, 2-3at éhezhet még a toronyra is. (csak kötözködés :)) |
Quote:
ki van számolva, 2körig mennek el a az emberek a házakból, utána még 2körig a tornyokból, bankokból. szal 9kört bír. ööö ez gyors csopira van azt hozzáteszem :D:D:D:D normálba meg 5kört bíró ori bőőőven elég. mivel én mióta újrakezdtem csak gyorsban játszom, ezért mindent gyorsra tervezek :) |
Quote:
|
Quote:
na erről csak annyit, hogy nem fogok tanyafree orit csinálni, csak ha olyan szövim van aki folyamat küldi a kaját. mert sajna éjszaka aludni szoktam, nem pedig etetni. :D de összedobok egy tanyafree-t is ha kell :) |
Quote:
majd ha más is jelez, h nem tetszik neki, akkor ráérsz, én megvagyok a saját éplistáimmal (már ha játszom :)) |
Quote:
Anélkül, hogy kétségbe vonnám a tudásodat és az éplistáidat, szólok, hogy én mf-ként is csak akkor tartok tanyát, ha épp piacra termelek kaját... Nem kell ehhez szövi. Amúgy meg sok érdekeset olvastam ebben a topicban, csak így tovább:) |
Quote:
de szerinted jók az éplistek amiket csináltam?:confused: mert szeretek tanulni, úgyhogy ha van vmi ötleted hogyan lehetek mégjobb, akkor szívesen várom :o |
Quote:
Én már nem egyszer kifejtettem ezzel kapcsolatban a véleményem. Nem hiszek az ilyen éplistaadogatós dolgokban. Az éplistáid rosszak. Illetve jók megfelelő környezetben, megfelelő ellenfelekkel szemben. A trükk szerintem nem az, hogy csinálsz egy éplistát, és azzal húdemilyen kemény vagy, hanem hogy le tudod-e reagálni az ellenfelek, a paic, a környezet változásait. Rengeteg dolog van ami befolyásol egy éplistát. Túl sok ahhoz, hogy ilyeneket papírra lehessen vetni, és értelme lenne terjeszteni... Azzal meg végképp nem értek egyet, hogy mivel 1-2 dolog neked bevált gyorsban az tutira működik normálban is, mert lazább. Nem lazább, és meglepődnél milyen hamar kicsontoznak normálban, szemben a gyorssal, ahol közel s távol alig van normális ellenfél a sok kezdő miatt... |
Quote:
|
Hihahó!
Annyi lenne a kérdésem, hogy milyen arányban legyenek az íjjak és a lovak? Hihahó! Milyen arányban legyenek a lovaim és az íjjaim? Hihahó! Milyen arányban legyenek a lovaim illetve íjjaim? |
Quote:
Szerintem 10% toronyij, es a tobbi paci! Hihaho! Valaszom az, hogy 10% toronyij, es a tobbi paci! Hihaho! A 10% toronyij, es a tobbi paci aranyt javaslom! |
Remy ez egyszer is világos volt:)
Egyszerűen: szerintem a varik száma duplája a barakkban elfolglalható sereg számának!És 8-10% torny,de függ ez a személyiségek számától is,természetesen!Több személyiség,kevesebb tanya nagyobb sereg,vagy vari szám! |
ötlet
Hadis-Varis óriáson töröm az agyam 3. szinten 1000 hektár környékén, persze még jóval odébb van.
Szövetségben lenne az óriás és érdekelne a tapasztaltabbak rálátása egy ilyen épületlistára :) 19% ház 45% barakk 5% torony 15% templom 14%tanya. a többi az kocsma,raktár,10 bank megosztva. Íj/ elitben tervezném+ a szövetség is abban lenne. A másik verzió az 40%barakk 10% toronyban módosulna. ez esetben íj/ló a felállás. Melyik lenne a célszerűbb a fentebbi környezetben általánosságba véve? Köszi előre is! |
Quote:
(hazbol is eleg 18%) |
Elésebb (25%) óriás kb lenne mellé. Elsősorban háborúban venné ki a részét készültségcsökkentés vagy az ellenséges hadis zargatásában.
|
Ha jól értelmeztem a súgót akkor 5% torony +10% védelmet ad 10% torony +20% ot igaz? :)
Ezért próbálok sakkozni mert az íj/elit véd elég jól. Ami meg már az 5% átmegy az valószínű a 10% tornyon is bár még ennyire élezett támadásban nem volt részem! |
Quote:
|
hali. Egy olyan kérdésem lenne, hogy óriás mf hadivariként ha ellenfélnek olyan szövetségdt találok ahol van hulla, ott a hullataggal tudok-e valamit kezdeni amivel el tudom szakítani a többiektől de énse döglök azért bele?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:42. |