![]() |
Hogy lehet áthidalni a nyeranyaghiány problémát? olyankor megáll az élet? :confused:
Elindítottam mind a 2 hajómat, és mind a kettő üresen tért vissza... :( hamarabb odaért más, és felvásárolta... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mijazaképességpont? és hol lehet megnézni? |
nekem van 5phalanxom, meg 5 kardforgatóm vagy mim.. ez vajon mekkora seregnek számít? :)
|
Quote:
(mit kell tenni ha nem kapom meg a megerősitő emilt?:() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én freemailes vagyok és mire a regből átmentem a mail-be, már ott volt.
|
Quote:
viccen kívül :D |
LoL megváltoztattam az email címem, kivan írva az 1hét türelmi idő, de rögtön az újra küldte a linket:D:D:D
Amúgy Delta szerveren van vki innen? |
Quote:
|
Gamma szerverről? ;)
|
Maradék seregek (-Veszteségek)
Parittyás 3(-1) 3(-1) Pinduri innen: Pinduri megnyerte a csatát és kifosztotta ezt a várost: Polisz. Zsákmány köszi a segítségeket :) |
Kíváncsiságból megpróbáltam regisztrálni, de a felhasználás feltételeit nem tudom elolvasni, hiába tűnik minden szó magyar szónak. :( Vagyis nem igaz, mert nem mindegyik tűnik magyar szónak, de azokat betudom elgépelésnek. :)
"A befizetés az aktiváció után válik érvényessé.A befizetést meghatalmazott szolgáltató veheti csak fel. További befizetések, az előző befizetés lejártával válnak érvényessé. A szolgáltatás folytonossága miatt a befizetés idő előtti is lehet." "Ha a választott fizetési mód (mobiltelefon, bankhitel) nem tartalmaz megfelelő mennyiségű pénzt, akkor visszafizetési utalvány kerül kiküldésre. Ezután, autónatikusan jelentkezik egy 10�-t kitevő adminisztrációs költség minden visszafizetés után. Hitelkártya esetében ez az összeg �40.00. Mig a teljes tartozás ki nincs fizetve, a játékos el van tiltva a játéktól." "Ha fizetési hátralék lepne fel, egy figyelmeztetést küldünk a felhasználó email cimere. A felhasználó kötelessége ennek az email cimnek a használhatósága." "A befizetés mellőzése magával vonhatja a felhasználó adatainak továbbitásat a megfelelő begyűjtőcéghez. A jelentkező költségek és a további költségek a felhasználót terhelik." Ezeket érti valaki? :D |
" (V) Egyébb
Ha egy számlát felhasználó fizet, a felhasználó nyeresége csak a fizetett jogokra terjed ki (e.g. advertising-free számla, használata egy számlanak) és nem lehet további igénye. Összes jogok a szolgáltatóé ." Na jó, feladom, én ezt nem tudom értelmezni... :D |
én azt el se olvastam. de mivel az első sikeres támadásom nulla zsákmányt hozott vhogy nem klappol a játék az imidzsemhez :)
|
Quote:
ui: itt jegyzem meg h aki akar játszani ne regeljen, legyen az én társaccom és játszunk együtt. |
Quote:
|
Én most kezdtem 1 napja,de nagyon bejön:D:D
A Delta szerveren nyomom.Mindig is tetszettek az ilyen stratégiai épitős játékok:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A város neve is ua. |
Quote:
|
Sugó:D:D:D:D
Fosztás - Ha védők le lettek győzve akkor minden ami nem lopástól védett, el lesz lopva. 20 perced lesz a fosztásra és az áldozatod kereskedelmi hajóit használva magadhoz szállíthatod a nyersanyagot. Továbbá lopsz aranyat is (Város szint x (Város szint - 1) Százalék) az áldozat kincstárából.:eek::eek::eek: |
szerintem az ellenfelemnek nem volt kereskedelmi hajója. akkor nem hozok semmit?
|
Quote:
|
Quote:
Angaios[62:48] Te melyik szigeten vagy?? |
Quote:
Szerintem:cool: |
Quote:
|
Quote:
Bazz, kínaiakkal fordíttatják? :eek::D:D |
Quote:
|
12 kardforgató és 9 íjász, most vágok le 75 parittyást.
|
Quote:
Kardforgató 12(-5) 12(-5) Íjász 9(-5) 9(-5) Parittyás 75(-74) |
| All times are GMT +1. The time now is 06:01. |