![]() |
Quote:
A ori fellép mfként, többiek is fellépnek mindenki mf marad, míg le nem jár a védelem. És Ha A ori ütni akar, akkor a többiek pedig szépen elmondják, mit láttak a gömbökön. Míg ha védelmet lehet elhívni, de támadást nem, akkor talán megéri szövibe lépni egyből. |
Nos azért feltennék Hüpinek egy kérdést. Ha jól olvastam akkor Te is éltél ezzel a lehetőséggel, akkor nem lenne kicsit őnző dolog megfosztani a többi embert is ettől? :)
Ez a lehetőség minden szövisnek rendelkezésére áll. De mindezek ellenére sztem nem olyan gyakori eset, hogy meg kellene vétózni. Mert egyrészt egy jó szövi kell hozzá és lehetőleg az egyik tagnak 72 órán keresztül gépközelben kell lennie. Ami elég sokat kivesz az emberből, kevés alvás stb... Nem tudom ki írta, hogy nem túl etikus ez a többi orival szemben, de ha valakinek sikerül(t) felmennie a topba termeli és összeírt jópár millia tekit majd minden szinten leújrázza magát és a pénzét ide-oda tologatja az nem etikántlan? Mire felér az A-ba hatványozódik a pénze. Ez persze egy többszemélyes orival aminek már van vagy 10-20 újrázási lehetősége még fokozni lehet. Én is ismerek ilyen embereket akik csak a lóvét viszik fel A-ba. De gondolom a többségnek ez nem idegen.;) De visszatérve az eredeti témához. Megvalósul, hogy védelem alatt nem lehet támadó seregnek pacikat küldeni csak íjjakat. Visszatér minden a normál kerékvágásba. Adott 2 szövi akik egymásnak esnek, az egyik fél elvérzik de nagyon és netalán 2en újráznak is. Most akkor a másik 2vel mi lesz?Csak védekezni tudnak majd de támadni nem? Ha egyáltalán lesz módjuk segítséget kérni. :cool: Sztem át kellene gondolni azt, hogy mit nyerhetne a "Hód" ezzel a változtatással és mit veszíthetne. :rolleyes: De ha mégis Hüpinek adnak igazat akkor fedezni se lehessen védelem alatt és szinet lépni se lehessen ha van útban fedezés:D Mert aki ügyes az mostmár 4 maxot tudna fedezni, vagy tévedek?:D |
Quote:
De en ezt tovabbra sem latom problemanak, mint emlitettem, siman lehet egyszerre lepni, es akkor semmi gond. :) |
Quote:
(A nicked sokat elárul);) Jelen topic nem a védelem alatti fedezésről szól.... Átgondoltam mit nyerhet a módosítással a Hód:Az esélytelenség megszűnését. Azzal példálózni,hogy vannak még ezen kívül is kiskapuk elég gyenge. Mondj olyat ami valóban szükségessé teszi,hogy így maradjon ahogy most van. |
Quote:
2. A fedezessel nem utsz be ugy masokat, hogy eselyuk nem lesz visszavagni, ennek semmi koze az egeszhez... 3. Semmit sem veszithetne, de ha szerinted igen, varom az indokaid... |
rendkívül rossz példát hoztál, mert tartalékolást, termelést nem tiltja senkinek, semmi, mindenkinek teljesen nyílt, van rá lehetősége. csak az egyéni ill. szövetséges aktivitástól, játéktudástól függ...
ezzel szemben olyan ország akit szinte nem lehet beütni, de ő beüt az ritka és a másiknak nincs rá lehetősége. itt van a kutya alapvetően elásva. |
Quote:
Valamit félreértettél: Grabi nem élt ezzel a lehetőséggel. A hód rengeteget vesztett ezzel a változtatással. Mármint a 25%-al. Bevallom, eleinte nekem is tetszett, de valójában öli a játékot. Ne mondd, hogy a hódnak az az érdeke, hogy sérthetetlen szövik masírozzanak felfele. Ami engem illet, szintlépéskor szintén el fogom játszani ezt, mert hülye lennék, ha nem élnék a lehetőséggel, és még nagyon sokan el fogják. Most ti üttök így. de ha a te szövid lesz legközelebb az akiket sorra bevernek a felfele haladók, és legfeljebb a fogatokat tudjátok csikorgatni, akkor is megvéded ezt a képtelen helyzetet? |
Quote:
|
Quote:
Ha vki megverhet oregembereket, akik nem tudnak visszautni, elveheti a nyugdijukat, tudva, hogy ugysem bukik le, es nem lesz semmi baja, de megsem teszi meg, akkor hulye? Szerintem nem... :) |
Quote:
Csak politikus :) |
Quote:
Azert mert Te azt hiszed, hogy ez igy jo, es Neked tetszik ez, nekunk marhara nem celunk meggyozni Teged. Ez olyan, mintha szabadon lehetne gyilkolni, es azt a par gyilkost akarnank meggyozni, hogy na, ez azert mar megse lehessen... Nyilvan nem ez a cel... Tenyleg csak a sajat szemszogedbol tudod nezni? Ez esetben ertettuk, de ertelmes indokot nem tudtal mondani, hogy ez miert is jo az atlag hodosnak. Marpedig abbol van a legtobb... |
Tsobi, a kérdés amit Haninak feltettem, rád is vonatkozik. Akkor is támogatod majd ezt a dolgot ha nem te mész felfele ilyen technikásan, hanem téged meg a szövidet ütögetnek le hasonló felállással? Most még viszonylag kevesen játsszák ezt, de ha így marad, akkor bekerül a szintlépés íratlan szabályai közé a kiárulás meg hasonlók mellé.
|
Quote:
Erre a tárgyalt taktika használója felhozta,hogy mennyi más lehetőség van még az ügyeskedésre. Csak azért mert több kiskapu nyitva áll még,nem jó érv,hogy ezt ne szüntessék meg. Le van már írva a fő érv amellett,hogy módosítás történjen: Semmi esélye nincs a megtámadottaknak. |
Kíválóan értek a több szemszögből való megközelítéshez és tökéletesen megértettem és át is gondoltam mindazokat az érveket,amiket mondtatok. Nincs ezzel gond. Egyszerűen azt mondom,hogy ez egy játék adta lehetőség. Ez ellen is lehet védekezni,lehet próbálkozni a visszavágással,ha más nem,akkor 3 nap múltán.
|
Quote:
Azt, hogy gyengének tartod a kiskapus részt arról nem tehetek, én ott csak egy korábbi hsz-re hoztam fel még 1 példát/ellenpéldát, no mindegy... Továbbá, hogy felhoztam a fedezést is, sztem részben az is idevág mert mind a 2ővel védelem alatt tudsz úgy felmenni (nem is keveset), hogy nem tudnak beütni, ezálltal csökkentve az esélyt arra, hogy valaki leföldeljen téged és előbbre tudjon kerülni. Ha belegondolsz az egyik lehetőséggel elveszem a földet a másikkal meg nem adom oda. Lehet eleinte irracionálisnak tűnik , de hát én ilyen vagyok, nehezen lehet értelmezni amit írok.:D Hogy kérdésedre is feleljek, a korábbi hszem-et olvasd el. A végén talász egy olyan részt miszerint mi lesz azzal aki valamilyen okból újrázik? Annak is jár a védelem és ha a szöviháború továbbra is fennál akkor akik nem újráztak (vagy nem is áll módjukban újrázni) azoknak kifejezett hátrány jelenthet. Hisz 72 körig nem tudnak visszatámadni. Gondolom most azt fogod kérdezni mégis hány orit érintene az esetleges válltoztatásból fakadó hátrány? Nem tudom, sztem uolyan keveset mint a jelenlegi helyzetben szenvednek el az orik a "védelmes támadás" miatt. A fedezéses ötletnek azért nem nyitottam új topicot, mert valamiért nem engedi nekem a rendszer, pedig a hullák fejlesztéséhez is lenne 1-2 ötletem. De függetlenül attól, hogy igazam van vagy sem, akkor is kell a pro-kontra mert különben túl nagy lenne itt az egyetértés :p (Aprópó a Te nicked nem sok mindent árul el :D ) |
Quote:
Esetleg kiegészíteném avval, hogy a védelem alatt lévő orikat kezeljük úgy, mint a szabis orikat, azaz Quote:
Mivel a probléma ugyanaz, mint a szabin lévő oriknál, talán jobb lenne egységesen kezelni. De nekem Grabi eeredeti javaslata is teljesen kielégítő. |
Quote:
Amikor a tárgyalt taktika használója válogatás nélkül üt sokszor többfelé is, akkor úgy avatkozik bele a csoport addigi erőviszonyaiba,hogy nem lehet ellene tenni. Amikor fedezel védelem alatt akkor senkinek nem okozol kárt.;) Itt a különbség... |
Quote:
|
Hani:
A szöviháborús példára: Ha valamelyik orinak a szöviből ujráznia kell akkor az a szövi vesztett a háborúban. Ebben az esetben mindíg kiszolgáltatott a vesztes fél. (A háború természete már csak ilyen.) Leírták már mit tehet a megmaradt szövi:Szabizhat. Vagy esetleg a győztes fél kegyelmében bízhat. (Diplomáciai út) Az újrázásra más okot mint az ori teljes szétesését/szétverését el sem merek képzelni. ;) (A szabályok betartása mellett) Ha esetleg valaki mégis "hobbiból" újrázik,akkor igenis legyen addig gyengébb a maradék szövetség. |
Quote:
A támadások meg egyáltlán nem válogatás nélül történnek, igenis célorientált támadásokról van szó. Többfelé, mennek a támadások? Hmm..4-es szinten még előfordulhat mert ott még sok a gyenge ori, 1L magasabb szinten csak is akkor ha üres az ori, de inkább 1 támadás 1 ori ami jellemző. És igenis lehet ellene tenni itt van pár példa: Ha egy átlagos szövi/ori nézi a teljest vagy a pontlistát annak igen hamar észre kell vennie hogy mi is folyik a környékén, tol 1 szabit és máris védve van. Mire visszajön addigra ugrott a védelem, ilyen egyszerű. Vagy ha előrlátó valaki akkor nem íjj/paci hanem íjj/elit felállást választja. Mert még így 3 ori támogatásával is vannak beüthetetlen és erősen rizikós orik. Arról nem is beszélve , hogy az az 1 támadó ori kapja mindazt az ártót amit 4 embernek kellene, rengés,gyújtás, időjárás válltozás stb. És aki ismeri pl G-t az ismeri az ottani piacot is és tudja milyen hátrányi vannak ennek. Szóval az a téveszme, miszerint a fent említett taktikát űzőknél rózsaszín az égbolt és konfletti hull az égből és mindenki pezsgőzik az nem igaz, sok pénzbe kerül és nem is olyan egyszerű mint amilyennek látszik. No persze nem szimpátiát akarok kellteni csak mint használója a tapasztalataimat osztanám meg. Az, hogy fedezéssel senkinek sem okoz kárt... most kiforgatnám picit a szavaidat :) . Ha valaki fedez az általában üres orival teszi, hogy a katmorálja felfele menjen, max a fedezéshez szükséges kattincs van de legtöbb esetben inkább csak a pénz van bent. Szóval üres orival, jó morállal halad úgy ahogy senki más. Így tényleg nem okoz kárt senkinek de ha meggömbözöd rögtön azt mondod: Kár, hogy nem tudod beütni.... Mert te eteted a néped kiteszed magad a mindennapos rizikónak és mégse haladsz olyan kényelmesen mint az aki fedez. Attól függetlenül, hogy nem vesz el senkitől földet uúgy halad előre mint a tárgyalt taktika és uúgy megfossza a környezetét attól, hogy beüssék. Ez a hasonlóság. De nem tagadom az erőviszonyok tényleg másak. Az tény és való, hogy ez a nemrég bevezetett újításnak köszönhetően éli remélhetőleg nem túl rövid fénykorát, de uúgy kell mellette fedezni is mert hiába 25%-ot kap mindenki (elvileg) de a támadó az egy picivel mindig többet és emiatt a többieknek hozzá kell fedezni. Ez az érték csoportól függő. 4-es szinten 40-50 heki volt asszem. 3-as szinten azért nem nem árulnám el, mert egyrészt aktuális másrészt még nem telt le a 72 kör, de már most jóval több hekiről van szó. |
Mint már írtam, nekem tetszene, ha meg lenne szüntetve... de Ati véleményére is kíváncsi lennék már, ezért légyszi Ati, te is írd meg, hogy szerinted meg kellene szüntetni vagy nem, illetve, hogy elérhetjük-e ennek megszüntetését...
|
Synkel:
Valamit félreértettél: Grabi nem élt ezzel a lehetőséggel. "többször láttam és használtam is azt a stratégiát, hogy a védelem alatt lévő szövetségesemtől elhívtam minden íjjat az országomban és közben támadtam" Rögtön így nyitja a topicot Hüpi. Hüpi: rendkívül rossz példát hoztál, mert tartalékolást, termelést nem tiltja senkinek, semmi, mindenkinek teljesen nyílt, van rá lehetősége. csak az egyéni ill. szövetséges aktivitástól, játéktudástól függ... ezzel szemben olyan ország akit szinte nem lehet beütni, de ő beüt az ritka és a másiknak nincs rá lehetősége. itt van a kutya alapvetően elásva. A te szavaiddal válaszolnék igaz 1-2 szó eltéréssel. "Nem tiltja senkinek, semmi, mindenkinek teljesen nyílt, van rá lehetősége. Csak a szövetséges aktivitástól, játéktudástól függ..." Az mfeket direkt vettem ki mert azok amúgy is hátrányban vannak a szövetségekkel szemben. Synkel: Most ti üttök így. de ha a te szövid lesz legközelebb az akiket sorra bevernek a felfele haladók, és legfeljebb a fogatokat tudjátok csikorgatni, akkor is megvéded ezt a képtelen helyzetet? Nos mivel én ennek köszönhetően haladok előre sztem a te álltalad felvetett esetre nem sok esély van , mert én már fent leszek amikor a te álltalad említett bagázs elindul. Én már hozzászoktam ahhoz, hogy főleg alattam vannak többségben az orik és a teljesből vagy a pontlistából nekem feltűnne egy uilyen banda. De ha a helyzet mégis úgy hozná ahogy te felvázoltad én szabiznék és mire visszajövök addigra nincs védelmük és talán meg is előznek:D Ennyi. 1 szabival ki lehet védeni egy ilyet, no persze nem rögtön 28k-s vagy 52k-s értékeknél tényleg védhetetlen. Remélem mindneki kérdésére válaszoltam. Ha nem akkor sorry. |
Quote:
|
Ha már módosítani akartok, akkor csak egyetlen javaslatot tudok elfogadni Fegyáét. Minden lényeges indokot leírt a hszében.
|
Szintén Fegya ötletét támogatom, ha már módositunk, ez a legreálisabb. ugy szüntet meg egy uj kiskaput, hogy egy már bevett megoldást alkalmaz rá.
u.i:Fegya 56. számu hozzászólására gondolok. |
Én nem javaslom, hogy úgymond ezt a kiskaput megszüntessük!
Végigolvastam az összes érvelést, és sajnálattal olvasom, hogy a legtöbben azonnal el akarnak törölni minden olyan megmozdulást, amit más ügyesen kigondol, és végrehajtja. ( Természetesen nem csak erre a témára gondolok) Miért kell azonnal mindent eltaposni, amit egyesek kitalálnak/észervesznek, és véghezviszik? Mert nekik nem megy? Ők nem tudják megcsinálni, és akkor azonnal töröltessük Atival ezt a kiskaput? Miért nem lehet úgy felfogni ezt a dolgot, hogy itt egy újabb jó ötlet, amit esteleg Én is alkalmazhatok, vagy ha épp nem is vagyok olyan helyzetben, de ellenem ilyen orik jönnek, akkor elkezdek gondolkodni rajta, hogy is tudnám ezt kivédeni? Mindig azzal jönnek a legtöbben, hogy ezt ki kell javítani a játékból. Miért kéne? Véleményem szerint ez csak szinesíti a játékot! Miért nem hoztok inkább létre egy olyan topikot, amiben azt tárgyaljátok meg, hogyan lehetne ezek a szövik ellen védekezni? Vagy az túl sok fáradságba kerül? Sokkal egyszerűbb Atinak szólni, hogy változtasson, a játékon, mint hogy megerőltessétek Magatokat? Sok olyan támadás érte ezt a taktikát, hogy nehéz ellene védekezni. Ehez csak annyit szolnék hozzá, hogy ezt csak magasabb szinteken lehet bevetni, és ha jól tudom a játék lényege az, hogy szintről szintre haladjuk felfele, egyre nehezebb, és nehezebb kihívásokat leküzdve. Ez a taktika is csak egy leküzdésre váró feladat, nem kell azonnal törölni, mert nem tudjátok mit tegyetek ellene. Mindig voltak, és mindig is lesznek erős szövik, akik hip-hop leigázzák a csoportot pár nap alatt. Ez nem újdonság. Mert lássuk be, hogy ehez a taktikához, igenis kell játéktudás, és tapasztalat. Mert egy tapasztalatlanabb játékos is tud ebből előnyt kovácsolni, de nem tud hatalmas sikert aratni. Azonban ezeknek a játékosoknak van a tarsolyukban, még 1-2 taktika, amivel ugyan olyan eredményesen és gyorsan leigázzák a csopit, de ezeket nem hozom fel, mivel az egyik elöttem lévő hozzászóló is le lett hurrogva. Azzal zárnám soraimat, hogy ne azon dolgozzunk, hogy egy szürke mederbe próbáljuk mindig visszaszorítani a Hod játékmenetét, hanem hogy a szinesítéseket tartsuk meg, hogy gazdagítsa a játékot, és egyre szélesebb skálán lehessen mozogni a játék folyamán! Nem hiszem hogy ez zavarná, a Hóddal játszók legnagyobb részét, mivel ezt Őket nem érinti, ezért nem kell rájuk fogatkozni. |
Quote:
|
Quote:
Már hogyne tudná mindenki megcsinálni ? Synkel felvázolta a szomorú jovőképet: Ez a taktika bekerül a lépés íratlan szabályai közé. (Ha nem lesz módosítás) Az ellene való védekezés eggyetlen szabályos formája a Szabi. És ezzel meg is van indokolva,hogy miért nem jó ha létezik effajta kiskapu. Egy stratégiai játékban nem hiszem,hogy jó 5let olyan lehetőséget fenntartani ami ellen csak úgy lehet védekezni ha kivonom magam a játékból napokra. A HSZ második részére: Természetesen vannak erősebb és gyengébb szövetségek. Közöttük a különbség a tartalékokban,játéktudásban,jelenlétben stb... mutatkozik meg. Ellenük lehet harcolni.(Sokszor eredményesen is) A jelen topicban tárgyalt taktikában hol van harc ? Lezajlik egy 3 napos ütéssorozat és kész. Nem áll le harcolni senkivel,és senkinek nincs lehetősége felvenni a kesztyűt ellene.(4-8 kör alatt messze jár a taktikát használó szövetség) És végül a zárósoraidra: Ha elterjedhet ez a fajta fellépési módszer akkor éppen a játék színe lesz szürkébb. Az pedig,hogy kiket zavar könnyen kideríthető: Ha használod ezt a módszert kérdezd meg zöldben az aktuális áldozatod: "Tetszik ez a taktika?" |
Nem ideézem be a hsz-t mert túl hosszú.
Okosan kitalált taktika ami színesíti a játékot? Na ne röhögtess lécci. Mennyiben lesz színesebb a játék attól, hogy tudok ütni, ellenem meg nem tudnak csinálni semmit, mert védelem alatt állok? Ráadásul nagyobbat tudok ütni mint valaha, csak némi pénz kell hozzá... Ez ebben a formában ahogy most van hiba. Illetve nem is annyira hiba, mint előre nem látott következménye a 25%-os földosztásnak foglaláskor. A 25% már eleve elég visszás helyzetet teremt, és sokféleképpen ki lehet használni, védelemmel párosítva viszont nincs fegyver ellene. Igen, erős szövik mindig lesznek, akik fel tudnak szaladni, mert van tartalékuk és sokat tudnak a játékról. Szerintem megérdemlik a feljutást a csoport tetejére. Attól nem leszel se erős, se jó játékos, hogy olyanokat ütsz akik nem tudnak visszaütni. Fegya ötlete tetszik, tegyük hasonlatossá a szabihoz katonai téren, akkor sereget nem küldhet, de némi plusz védelem jár az atív szövitagnak cserébe. Nekem nincs kedvem mindig szabira menni ha alattam fellép egy újabb szövi, ráadásul azt se feltétlen tartom jó dolognak, ha előlem szabiznak el legközelebb. |
Quote:
Ezt a taktikát egyébként már az első szintlépéskor is lehet alkalmazni.. A 4-ik szinten pedig még elég sok kevésbé tapasztalt játékos van. Ha egy picit belegondolok, akkor a jövőben a tapasztalt játékosok zöme alkalmazná ezt a taktikai húzást.. Ennek eredményeképp szaporodna a szabis országok száma is, ami kötve hiszem, h a játékot színesítené:D Felhívnám a figyelmed Fegya hsz-ére, miszerint látható a párhuzam a szabis és a védelem alatti országokra vonatkozóan. Épp ezért én is támogatom Fegya javaslatát. Érvként az eltörlés mellett azt tudom felhozni, hogy nem a túlzott előnyöktől válik színesebbé a hód, hanem épp attól, ha minél többen tudják hasonló szinten játszani. Természetesen mindig maradnak és képződnek is új taktikai húzások, amiket csak a nagyobb játéktapasztalattal rendelkezők tudnak alkalmazni. |
Quote:
De megjegyezném, hogy az emberek meg sem próbálják ezt a védelmet átütni, pedig át lehet. Bár 1x valaki megpróbálta és pattant, de nem azért mert olyan sok íjj volt belepumálva az oriba hanem azért bukta mert nevetségesen kevés pacival és egyedül jött amit a támadó ország önmaga pattintott volna , de elf létére legalább megpróbálta. Na most egy jó szövi azért nem csak elfekből áll, ott azért van paci/elit rendesen. Gondolom a fórumon jelen lévők többsége azért tiltakozik ilyen hevesen ellene mert vagy már kiélvezte a "stratégia" hasznát és most őt szorongatják alulról vagy már "áldozatául" esett, mert nem tudott mit ellene tenni -lehet meg se próbálta-. Már sokan kikezdték a "szabit"..."Kösz nem kérek belőle" ,meg "túl sok lesz a szabis"... stb. Ha egy pénzes szövi elindul függetlenül attól, hogy védelem alatt van vagy sem uúgy elmennek az emberek szabira. Sőt talán jobban mint most. Pláne ha a szöviben csak úgy repkednek 4-5-6-7 személyiségű orik. Olyankor bezzeg nem félnek szabira menni...no midnegy. Ha kell felvásárolják a piacot, magasabb szinteken ez elég gyakori eset. A csóri nép meg retteg hogy ha végigmegy rajta a szövi oda a minimálföld...paff megint szabi. Ha valaki meg nem akar/tud 3 napra eltávolodni a hódtól annak felhívnám a figyelmét arra, hogy regisztrációnál van egy rész, hogy függőséget okozhat.;) Továbbá Fegya ötletével azért nem értek egyet mert nekem a jelenleg működő sem teszik. Ha valaki szövis akkor és szabizik akkor ne járjon a többinek semmi szabis bónusz. A szövi lényege a csapatmunka, közös felelőség stb.... De egy alternatíva, ha A-ban is csak néhány körig van védelem akkor a többi csopiban is elég lenne egy 24 körös -persze piac nélkül-. Azalatt sem támadni sem fedezni nem nagyon lehetne, minden normál csopiban maximalizálnám a megszerezhető földet és tekimennyiséget, hogy senki se termeljen és ne szerezhessen nagy vagyont , a piacon való raktározást is megszüntetném valahogy , továbbá ne tudjon már elindított fedezéssel szintet lépni. Így senki nem lenne baromi gazdag és túlzottan erős sem, ti is boldogok lennétek mert mindenki egyenlő- és egyenlő eséllyel vághatna neki a nagyvilágnak. Igazi fearplay lenne nem? No mivel elég gyakran elbeszélünk egymás mellett meg ha a Föld is a feje tetejére áll akkor sem tudjuk meggyőzni egymást a saját igazunkról, így részemről befejezem a hsz-ket. Amit jónak láttam leírtam, igyekeztem mindenki kérdésére, reakciójára válaszolni. De zárás képp azért megjegyezném, hogy a játékban számos kiskapu van még ami nem fair a többi szövivel/mf-el szemben és talán nagyobb károkat is okoz. Nem részletezném ezeket, mert a topic nem erről szól és valaki tuti megint belekötne.:p Köszönöm a figyelmeteket. De Ati véleményére én is kíváncsi lennék :D |
most is máris megírják az én véleményemet is, így nincs szükség nagyon válaszolgatnom, tetszik :)
volt olyan érv, hogy csináld te is. hát ennél önzőbb érvet nem hallottam. én használtam, mert lehetett, de sokakkal ellentétben, akik használják, én be tudom látni, hogy egy lehetőség inkorrekt és módosításra szorul. elég szomorúnak tartom, hogy az érvelők többsége nem tudja :( |
OFF:
Igen az valóban korrekt, hogy én használtam de most már más ne használja... :(:(:( On: Azt gondolom, hogy olyan sok szövi ezt nem tudja megcsinálni, tehát ezen rágódni felesleges. Nem fakadok sírva akkor sem ha így marad, és akor sem ha változik. Ha viszont változik akkor arra azért ügyelni kellene, hogy ne essünk át a ló túloldalára sem, vagyis ha a szövi egyik tagja már nincs védelem alatt akkor ne legyen védtelen. |
Ha én fellépek egy tf országgal,akkor a kajafogyasztás mérséklése végett át szoktam küldeni a sereget a szövihez.
Fegya javaslatával az ilyen és ehhez hasonló,szintén íratlan szabályok is kikerülnek. Ezt szint én nem szeretném. |
miért ne tenném ha a szabályok lehetővé teszik? nem vagyok hülye, miért ne használnám a helyzeti előnyömet? az a baj h nem értitek az összehasonlítást. hiába használom, ha egyszer nem jó a rendszer. nehogymár az legyen az ellenérv, hogy én használtam.
szerintem alapvetően nem az én játékomról kéne beszélni, hanem a jelenségről. én tudom, hogy a játékban sokan nem szeretnek engem, de remélem, hogy ettől el tudjátok függetleníteni és személyem nélkül tudjátok elemezni a témát. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hüpi elismerte, hogy használta ezt a lehetőséget csak azt nem akarja, hogy amit Ő megcsinálhatott azt más is megcsinálja, Serg pedig azt mondta, hogy simán megteszi ha alkalom van... Quote:
Ettől függetlenül ha sikerül olyan megoldást találni ami nem vet fel újabb és újabb megoldanó problémákat akkor támogatom az ötletet. |
All times are GMT +1. The time now is 20:31. |