![]() |
Bármilyen idiotizmusnak is hangzik, talán egy egyszerűbb kérdőív lenne a megoldás, 5-10 lexikális kérdéssel.
Tudom, mivel lexikális, benne van a súgóban. De ha egy halálkezdő veszi a fáradtságot, hogy kibogarássza, csak azért, h a gyorsban lehessen, felőlem jöhet. (hú de sok pirit fogok kapni :d) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ha egy totál kezdőnek van idegzete végigböngészni a súgót,értelmezni azt, majd adjaisten beregelni a külső fórumra is, további információkat szerezve, és (bár ez már utópia) még kérdez is az ide járó profiktól... na akkor minden segítséget megérdemel, és a gyorsban a helye. A piriket meg megelőlegezve adtam egy zöldet :P :ĐĐ |
Quote:
Biztos jó lenne a teszt?:rolleyes::p |
Quote:
Elfelejtettem hogy melyik mailről regeltem anno azt, ami töröltem. (Esetleg már a mail sincs meg azóta.) Tehát nincs már országom a hódítóban. Így nincs mire jelszóemlékeztetőt kérni sem! De ez nem azt jelenti hogy ne tudnék a gyorsban játszani. Szerintem igen, biztos jó lenne egy tesztszerű megoldás. |
Quote:
|
egy teszt rugalmasabb lenne, mint a létező mailhez kötés...
az egész arról szól, h Ati 2naponta megkérdezi vkitől, h teljesen kezdőként mért ebbe a csoportba jelentkezett, ahova direkt ki van írva, h kezdők ne :) egy teszt annyira jó, hogy megnehezíti az ebbe a csoportba való kerülést, így valamivel kevesebb kezdő jönne, már csak az emberek tesztektől való idegenkedése miatt is. :D |
Quote:
Így aztán: (mily meglepő, mi? :ĐĐ) egyetértek :]] |
Quote:
|
Quote:
Különben amióta emberek élnek a földön, azóta van csalás és rosszindulatú találékonyság is, amivel ki lehet játszani a szabályokat. Nem hiszem sajnos hogy a Hódító kivétel lenne ez alól, aki csalni akar az itt is csalt, csal, csalni fog. Vagy legalábbis megpróbál, aztán vagy sikerül neki, vagy nem. De bízom abban, hogy születik egy kevésbé kijátszható megoldás :]] |
egyértelműen kikerülhető, de ha van neki ismerőse, azzal, hiába sose látta még a hódot, máris előnyt élvez többszáz másik vadonatúj társával szemben :)
a teszt nem más, mint egy alacsonyabb korlát, jókora lyukakkal, ami csak arra jó, hogy a teljesen kezdőket kizárja. 10-ből ha 3 fullkezdőt eltérít normálba, sztem már jó lenne az arány, ennyivel is több hely jutna annak aki kb tudja is h mi mire való. az úgyis csak utópia, h a gyors a profik csoportja, ld. én is ott vagyok :p:D |
Quote:
|
Nem tudom miért van ez a gyors csopi misztifikálás :) asszem ki kell próbálnom. Azon kívül, hogy relatíve kevesebb piac van, és gyorsabban telnek a körök van vmi különbség? Miért ne lehetne egy bármilyen játékos elég jó a gyorshoz?
Sztem az A-t semmi értelme idekavarni... persze fedezni mindenhol lehet, és akkor az A-s játék is ugyanaz ha fedezel, mint máshol, pláne ha egyfős klánban vagy... Ha már korlátos a csoport, és szűrőt akartok, akkor szerintem sokkal több értelme lenne annak, hogy bárki regelhetne a csoportba, de bizonyos körszám alatt el kell érnie meghatározott célokat. Pl. 500 kör alatt top 50%, 2k kör alatt feljutási szint, és az egész szint teljesítése alatt max 1000 kör szabit engedélyeznék. A feltételek nem teljesítése esetén törlődne az ori, vagy áthelyezésre kerülne a megfelelő szintű normál csoportba. |
Quote:
Játszottál már gyorsban? :]] |
Quote:
Szerintem nem közelezhetünk senkit arra,hogy 500 kör alatt ezt meg ezt teljesítse,különben blabla .. Személyes ismerősöm fél évig tekizett 200 heki alatt,aztán felment a topba,hülyére termelte magát. (fél év ~ 9k kör) Egyáltalán nem volt kezdő az ember. Az 501. körben át kellett volna rakni normálba? Hmm |
Quote:
|
Quote:
|
Ez mondjuk lehetne egy alternatíva .. csak kis kékkel lehet gyors csoportba kezdeni (fordulni).
|
Quote:
Brrrrrrrr... ezt én a magam részéről szintén nem tartom nyerő ötletnek. Nagyon nem. :]] Én nem tudom úgy elképzelni az U-t hogy ott csak kiskék orik vannak....lehet túl gyenge a képzelőerőm? :O Mindig átesünk a ló másik oldalára :]] Eddig az volt a gondotok, hogy a gyorsba is regelhessen bárki, ha tudja hogy mi egy kristálygömb varázslat, most meg kiskék kelljen ehhez már? :eek::rolleyes::o Én nagyon nem találom a jó megoldást, huhh de nem szeretnék az Admin helyében lenni :O :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Az e-mail címes beazonosítás elleni indokomnak meg egy másik meg egy mintapéldája, amikor valaki (nem egy ilyen van) csak azért regel a gyorsba, mert oda jár fórumozni... :/ Ugyanakkor játszani nem játszik, állítólag sokadik oriját regeli be oda azért hogy megismerjük a fórumon a magánéletét, de 200 hekinél még sose jutott feljebb, mert x időnként törli, és regel egy másikat :]] Igaz, nem is biztos hogy akar játszani, vagy feljebb jutni, bevallottan fórumozni használja az orijait :ĐĐ De ettől még nem nevezném jó játékosnak, pedig az e-mail címe régóta ismert a Hódító regisztrációjában,és csakis kizárólag a gyors csopiban látták eddig :]]
|
Tök ciki,lassan azt fogjátok hinni hogy a kákán is csomót keresek, pedig istibizi én örülnék a legjobban, ha előrukkolna valaki egy nagyon jó megoldással, és nem kéne addig várnom ezzel a talánnyal, amig Ati bevezeti a 7.0-t :ĐĐ
Engem komolyan érdekel, hogy hogy lehet jól szűrni azt hogy ki a kezdő és ki nem :]] De eddig ... :/ |
Jé indult miattam egy téma:D:D
Na szóval nem minden profi gyorsozik,de sok gyorsos kezdő. Nem mindenki profi A-ban,de sokan profik gyorsban. És mindenki profi,aki nem kezdő. Vagy ,hogy is van ez?:) A lényeg,hogy szűrve lesznek a kezdők punk tum! Quote:
Quote:
Vagy az említett tesztet töltetjük ki a frissen regelőkkel,hogy válaszoljanak 10 kérdésre? 1.Kezdő vagy? 2.Olvastad a súgót? 3.Kezdő vagy? 4.Gyakran lépsz,majd be? 5.Kezdő vagy? stb.,stb… Ennyi:) A fejlesztésben kiderül minden:) Csak ki kell várni. |
"Ezen a két módszeren kívül,hogy lehet még szűrni?Sehogy!"
Ezzel a két módszerrel sem lehet. Hogy miért nem? Már leirtuk, olvasd el :P :] "Vagy az említett tesztet töltetjük ki a frissen regelőkkel,hogy válaszoljanak 10 kérdésre? 1.Kezdő vagy? 2.Olvastad a súgót? 3.Kezdő vagy? 4.Gyakran lépsz,majd be? 5.Kezdő vagy? stb.,stb…" wáááááá :mad: Azért ennél kicsit jobb tesztlapra gondoltunk :p ;) |
Eredeti szerző: Attila(:
Szerintem is Vagy csak olyan ember mehet gyorsba,aki már eljutott A-ba. Erről meg csak annyit hogy ezzel a szavazás szerint nem hogy más nem, de még te magad sem értesz egyet (legalábbis erre még senki nem szavazott, te sem :P) :D |
Szerintem a szűrés feltétele az lesz, hogy legyen szintet lépett orid.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
De ahogy elnézem, darázsfészekbe nyúltam, nem elég hogy senkinek nincs konkrét ötlete vagy valóban jól használható javaslata az ügyben (szerintem :$) de ahogy látom mindenkiben nagy a kétség hogy mi és hogyan lesz.... Viszont legalább meg leszek dobálva majd néhány pirivel (gondolom) a kekeckedésem miatt :$ :ĐĐ Pedig nem is akarok kekeckedni :cool: :rolleyes: Jöjjön már az a fránya 7.0 :ĐĐ |
Quote:
Ezért nem is szavaztam:) |
Quote:
Nem mintha a lázadással bármit elérnének majd :ĐĐ |
Ati lenne a kalapács nevű ori gyorsban? :DDD
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Már elkészült a változtatás és,majd bekerül. Győzd kivárni. Ja és a lassú csopi a király:p |
Quote:
:s Gyors forever:P |
A gyors csoport már nem az, mint régen, a saját véleményem, hogy a gyors teljesen elpunnyadt, semmi élet nincs benne, tekiíróknak, bankolóknak tökéletes.
Elmond mindent a gyorsról, hogy még én is I-ben 2 nap alatt újra után elértem a min földemet, ami 2000 felett volt és 1100-on újráztam... Jah, és nem fedeztem.. :) Akinek van egy kis ideje, prímán érezheti magát vagy 2 napig, onnan meg unalom No, ennyit a gyorsról |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |