![]() |
Quote:
|
Kerestem a súgóban, és nem találtam meg, hogy mi lesz a kiküldött katonákkal.
A felfedezés az pontos és azonnal meg lehet érteni "A felfedezéshez katonákra van szükség, akik megfelelő területeket találnak, és letelepednek. A letelepedett katonák visszatérnek régi életmódjukhoz.", de a lelőhely feltárásánál nincs erről pontos információ. Most, hogy már egyszer bebuktam így már tudom értelmezni az előbb kiemelt mondatot, hogy az a többi katonára vonatkozik ami otthon maradt. |
Felfedezés
Amikor elindítok egy felfedezést felül kiírja zöldben "x hektár felfedezésére küldöd az embereidet. Előreláthatólag 20 nap múlva telepednek le véglegesen.".
Szerintem a nap helyett inkább kört kellene írni. Először csak néztem, hogy mit csinálok 3 hétig utána rájöttem, hogy csak 20 óra. |
Quote:
|
fel sem tűnt eddig, de tényleg félreérthető
|
Mostanában (1-2 hete) a baloldali frame (a menü) nem mindig jelenik meg. Illetve ha meg is jelenik, csak több perces késéssel a betöltés után. Ezt IE-el tapasztalom 2 különböző gépen is.
|
Quote:
|
Quote:
Emiatt is: Quote:
|
nem mondtam hogy nem nyílvánvaló, nekem is egyértelmű de ezekszerint nem mindenkinek
|
nekem állandóan csúszkál az amortizációm, nem a 19. körökben van, hanem 19 körönként, de mondjuk a 14.-kel indul
ez nem tudom, hiba-e, de idegesítő |
Quote:
Quote:
A legutóbbi módosításkor korrigálta Ati azt a korábbi hibát, hogy az új szinten törlődik a számláló. ezentúl, ha 2körrel kopás után lépsz fel, akkor 17kör múlva megint kopni fog a teki... Szerk: És ha 4-szer is leírod, hogy ez hiba, akkor is azt a választ fogod kapni, hogy nem az :p |
Quote:
Mindjárt megkeresem neked:) Ja és ez nem hiba! |
Az elvetett javaslatokból való ez a téma teki kopás!
Nézd át NorB:) |
Quote:
|
Quote:
miután nincs kiírva, hogy melyik körben lesz amortizáció, ezért magamnak kell számolgatnom több orinál külön-külön, hogy melyik mikor amortizálódik ez olyan, mintha nem lenne kiírva, mikorra jön be egy képzés, és nekem kéne rájönnöm |
Quote:
Eddig mit csináltál elosztottad a számot 19-cel és megnézted a maradékot. Ezentúl ugyanezt kell csinálni, csak nem akkor kopsz, amikor 0 a maradék, hanem mondjuk akkor, amikor 2. Ha pedig szintlépésnél eltárolod, hogy mennyi kört töltöttél lent, egyből tudni fogod, mikor kopsz, nem kell kikísérletezni, hogy mennyi a maradék. |
most nehogy elmagyarázd, hogyan kell csinálni...
és bizony ugyanolyan elindítom a képzést, és NEM számolgatom, mikor jön be, hanem ránézek a tanácsadóra és a seregnél sem számolgatom, mikor ér vissza, hanem ránézek a tanácsadóra és a tekercsirásnál is, és varázslatoknál is stb. |
Quote:
Kijött, hogy 14kör múlva lesz 19-cel osztható és akkor kopott. Most hozzá kell adni mondjuk kettőt, tényleg teljesen más :) |
ja, neked is biztos 3 különböző csopiban okoz ez problémát, és rögtön tudod, hogy ez most a 14-es, a 16-os, avagy a 11-es kopású ori úgy ránézésre
jó neked |
Egyéb PROBLÉMÁRÓL tud-e valaki?
|
Sziasztok!
Nem tudom, hiba-e, de mindenesetre a Queosia-ban találtunk egy érdekes dolgot, amire nem jöttünk rá, mitől van. A távolbalátások időpontja az én szemszögemből: 2008-05-03 07:05:17 XYZ (#xxx) farsight spell: 2008-05-03 07:05:06 Your farsight spell: XYZ szemszögéből: 2008-05-03 09:05:17 ZYX (#yyy) farsight spell: 2008-05-03 09:05:11 Your farsight spell: Egy harmadik társunk szemszögéből: 2008-05-03 08:05:17 ZYX (#yyy) farsight spell: 2008-05-03 08:05:17 XYZ (#xxx) farsight spell: Általam megnézett szövetségi mágikus események szerint: 2008-05-03 07:05:11 XYZ (#xxx) Your farsight spell: Troops attacking your country: We sense no troops coming. Troops attacking your allies: We sense no troops coming towards any of the allies. Troops attacking your alliance: We sense no troops coming towards our alliance. 2008-05-03 07:05:06 ZYX(#yyy)Your farsight spell: Troops attacking your country: We sense no troops coming. Troops attacking your allies: We sense no troops coming towards any of the allies. Troops attacking your alliance: We sense no troops coming towards our alliance. |
Kérdem én, mi a pontos idő?
|
Quote:
|
Quote:
Ez is annak az oka? |
Quote:
A másodpercek ilyenkor ne zavarjanak. Ha távolbanézel, akkor lesz egy esemény Neked, lesz egy esemény az első szövidnek, lesz egy esemény a második szövidnek, lesz egy esemény a harmadik szövidnek, ha A-ban vagy akkor egészen a kilencedik szövidig. Ezek nem egyszerre keletkeznek, mert a számítógépek buták, és egyszerre csak egyetlen dolgot tudnak csinálni. Ezek egymás után keletkeznek, így a másodperc ugyanannál a távolbalátásnál minden további nélkül lehet különböző az egyes tagoknál, attól függően, hogy ez náluk mikori esemény. |
Quote:
Most már kevésbé bután halok meg! :) |
ati, van 1 kis logikai hiba. nem veszes, de van.
a diplomaciaba a 4/l-ben eppen hirdet vki (lassan lejar a hirdetes, de meg fenn van), aztan mar a 3/g-ben van. ha szabad javasolnom, a szintlepessel szunjon meg a hirdetes az elozo csoportban automatikusan. mert minek hirdet az, aki mar nincs is ott? hogy torles, vagy anarhba rakas miatt is megmarad-e a hirdetes, azt nem tudom, csak valoszinusitem, hogy igen. |
e-mail üzenetnél még mindig rosszul írja ki a tekercsek eladását:
A piacon eladtál x hadügyi\ntudománytekercset y arany áron, ez összesen x*y arany bevételt jelent. |
súgóba
hal.
már viszonylag kiderítettük, ha pecsétes levélkénk nincs is róla, de talán mindnekinek ildomos lenne tudnia, ezért súgóba bebiggyeszthetnétek a körváltásról valamit, vagyis körváltásnál mi hogy történik... úgy tudom van is valami ilyesmi írás benne, de abban nem szerepel MINDEN körváltási esemény pedig pont ez a lényeg... (most nem futom át, anno keresgéltem, találtam is, de sok minden hiányzott, pláne a különböző körváltós események összeillesztése) hogy -kopnak a tekik -érkezik be a támadósereg -épülnek fel az épületek (ér be a felfedezés) -helytartó kimegy piacra (esetleg klánrakit használ, abból kivesz, abba betesz) -helytartó varázsol(tat) -varázslatok lejárnak -emberek adóznak meg esznek stb. Ati mondta már eleget, hogy ez a játék kiszámíthatónak indul, hát, súgjuk meg egymásnak, hogyan kell számolni:) |
Quote:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2883 |
Quote:
|
Nem tudom általános hiba-e, vagy csak nálam jelentkezett ez. Az orimmal most léptem fel A-ba, és klánbalépéskor 1% földet követelt tőlem a Császár, holott 0-át kellett volna. Írok a supportra is ezügyben, hátha nem általános, csak nálam van gebasz.
|
Quote:
|
Értesítő e-mailben még mindig ott van a hiba. Pl.:
A piacon eladtál ** hadügyi\ntudománytekercset ** arany áron, ez összesen ** arany bevételt jelent. Vagy ez nem hiba? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
wapon az események menüpontot nekem nem nyitja meg 2 különböző típ. nokia sem, az egyik kilép a böngészőből, a másik ismeretlen formátummal áll le.
|
Quote:
|
ati, 4650 teki nem 30% a tanacsado szerint, csak 29. 4651 mar igen, de a sugo azt mondja, hogy 4650 mar 30%. vmi 1-el el van csuszva. (lehet, hogy nem csak 30%-nal el a problema, mas %-nal nem neztem meg.)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:25. |