Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miről ismerhető fel a vérprofi játékos? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2819)

Bogár 03-07-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 163850)
Szerintem a kettő kizárja egymást. Ha valaki vérprofi, akkor nincs szüksége csalásha, ha szüksége van csalásra, akkor nem vérprofi.

szerintem az ilyen csaló vérprofik nem azért csalnak, mert szükségük van rá, hanem mert könnyebb megoldani úgy a dolgokat.

N.a.t. 03-07-2008 16:03

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163852)
Akkor szerintem tisztázásra szorul a 'csaló' fogalma is.

Szerintem nem, a csalás mint olyan egyértelmű.
Minden csalás,amit a játék szabályai tiltanak.
És semmi nem csalás,amit a játék szabályai nem tiltanak.
Maximum erkölcstelen. :]

Pepa 03-07-2008 16:03

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163852)
Akkor szerintem tisztázásra szorul a 'csaló' fogalma is.

Csaló az - szerintem- aki olyan eszközökhöz folyamodik, amit nem engednek a szabályok.

Grabi 03-07-2008 16:05

izébizé (#xy) - 2008-03-07 06:57:54

Vérzivataros Jóreggelt!
Mi sem lennénk rossz csapat, de ti hozzánk képest vérprofik vagytok.
Gratulálok!!!
Üdv.: Ali

én tudom :)

N.a.t. 03-07-2008 16:06

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163845)
Elárulnád nekünk is? :)

Nem :p:) A szavazás nem véletlenül lett titkos,ám te is tudod ;]

laci 03-07-2008 16:06

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 163853)
Persze, hogy nincs rá szüksége, nem is szükségből csal, hanem azt mondanám, hogy kényelemből.

Véleményem szerint csalás és csalás között is hatalmas különbség van. Én úgy látom, vannak a csalásnak megtűrhető formái.

Mivel a csaló tisztességtelen előnyhöz jut azzal szemben, aki nem csal, szerintem a csalásnak NINCS eltűrhető formája.

N.a.t. 03-07-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 163850)
Szerintem a kettő kizárja egymást. Ha valaki vérprofi, akkor nincs szüksége csalásha, ha szüksége van csalásra, akkor nem vérprofi.

Így van. Ment is rá egy elismerésecske :]

Tsobi 03-07-2008 16:08

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163858)
Nem :p:) A szavazás nem véletlenül lett titkos,ám te is tudod ;]

Én még nem szavaztam,ha esetleg rám gondoltál :)
De sem csalónak,sem vérprofinak nem tartom magam.

N.a.t. 03-07-2008 16:09

Én igen :]

Tsobi 03-07-2008 16:10

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163862)
Én igen :]

Fő az önbizalom :)

N.a.t. 03-07-2008 16:10

Quote:

Originally Posted by laci (Post 163859)
Mivel a csaló tisztességtelen előnyhöz jut azzal szemben, aki nem csal, szerintem a csalásnak NINCS eltűrhető formája.

Egyetértek. :]

Fefe013 03-07-2008 16:11

Azt hiszem van rólam egy kép a profilomnál, ha érdekel, h néz ki egy "vérprofi":D:D:D

Félretéve a tréfát
A Pepa megfogalmazása tetszett leginkább.....

Aki csal, akármilyen formában is azt nem tartom fair játékosnak, így vérprofinak se

Sztem a vérprofi az aki azt is megmondja rólad egy felmérés után, h milyen színű az alsónadrágod:D:D:D:D

N.a.t. 03-07-2008 16:12

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163863)
Fő az önbizalom :)

hm? nem értelek :eek:

Tsobi 03-07-2008 16:12

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 163865)
Azt hiszem van rólam egy kép a profilomnál, ha érdekel, h néz ki egy "vérprofi":D:D:D

Nem is szeretnék vérprofi lenni,azthiszem :D:D

Tsobi 03-07-2008 16:12

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163866)
hm? nem értelek :eek:

Aki ilyen nyíltan magát vérprofinak (vagy csalónak) vallja,az nagy önbizalomra vall :)

N.a.t. 03-07-2008 16:15

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 163865)

Félretéve a tréfát
A Pepa megfogalmazása tetszett leginkább.....

Aki csal, akármilyen formában is azt nem tartom fair játékosnak, így vérprofinak se

Ismét egyet kell értenem :]

Sztem a vérprofi az aki azt is megmondja rólad egy felmérés után, h milyen színű az alsónadrágod:D:D:D:D

Ok, de a hadis vérprofit nem biztos hogyérdekli az alsónadrágod színe,a tolisét vagy a varisét előbb ;]] Tehát szerintem az a tolis dolga hogy érdeklődjön még az alsógatyád iránt is , de javarészt igazat adok :]

N.a.t. 03-07-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163861)
Én még nem szavaztam,.

Én igen.
(nem túl rövid)

Fefe013 03-07-2008 16:19

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163869)
Ok, de a hadis vérprofit nem biztos hogyérdekli az alsónadrágod színe,a tolisét vagy a varisét előbb ;]] Tehát szerintem az a tolis dolga hogy érdeklődjön még az alsógatyád iránt is , de javarészt igazat adok :]

Ha szöviben van és hadis, attól, h vari csinálja a gömböt és a tolis nézi az épületeidet, szövit, sereget nem árt ha a hadis tud ezt azt......

Fefe013 03-07-2008 16:20

Nem tudom mire szavazzak, mivel sztem alkalmazkodik a körülményekhez, de az a hol így hol úgy mire utal?

Mert lehet szabályosan is hol így hol úgy alkalmazkodni szvsz:D

N.a.t. 03-07-2008 16:21

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 163871)
Ha szöviben van és hadis, attól, h vari csinálja a gömböt és a tolis nézi az épületeidet, szövit, sereget nem árt ha a hadis tud ezt azt......

Mondom hogy nem vagyok vér...:D:D

N.a.t. 03-07-2008 16:23

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 163873)
Nem tudom mire szavazzak, mivel sztem alkalmazkodik a körülményekhez, de az a hol így hol úgy mire utal?

Mert lehet szabályosan is hol így hol úgy alkalmazkodni szvsz:D

Igazad van az a kérdés nem lett túl szerencsés, de arra utal,hogy ha nincs nagy gáz akkor tud ő szabályosan is játszani,de amint ott egy kis akadály (akárcsak annyi hogy nem tudja gömbözni az ellent) akkor azonnal megtalálja a "nem hivatalos" megoldásokat is.
Én erre gondoltam ott.

N.a.t. 03-07-2008 16:24

Szerintem egy jó játékos mindig alkalmazkodik a körülményekhez,tehát ha csak erre gondoltam volna akkor nem irom ki külön :]

Puppi 03-07-2008 16:25

Kicsit elkanyarodtatok a tematol igazabol az en szememben az a verprofi aki kivulrol ismeri a sugot es azon felul is tud minden apro trukkot vagy cselt.aki kv elott 2mp el nez tavolt es ha kell kv elott 1 mp akar tud hivni segitseget is a szovijeitol .Aki kepes 1-2 mp el korvaltas elott kikuldeni akar 4-5 vagy annal tobb sereget is anelkul hogy eselye legyen az ellenfelnek kiszurni ot. Es legfokeppen legalabb minimum 3-4 eve jatszik mert mindezt igazan csak sok jatekkal lehet megtanulni.Vagy egy jo mentor segitsegevel de a tapasztalatot semmi sem helyettesiti.Azt mondjak az ember a sajat karan tanul de igazabol az okos ember mindig a mas karan tanul :D

Fefe013 03-07-2008 16:28

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163875)
Igazad van az a kérdés nem lett túl szerencsés, de arra utal,hogy ha nincs nagy gáz akkor tud ő szabályosan is játszani,de amint ott egy kis akadály (akárcsak annyi hogy nem tudja gömbözni az ellent) akkor azonnal megtalálja a "nem hivatalos" megoldásokat is.
Én erre gondoltam ott.

Akkor vmi olyasmi lehet sztem: tisztességesen játszik, jól alkalmazkodik azokhoz a körülményekhez, amik mások számára nagy nehézséget okoznak, ha szöviben van jó csapatjátékos, tud emelt fővel is veszíteni, ismeri a súgót és még annál is többet tud a játékról, ha vmi kimaradt, majd még beírom:D:D

Pepa 03-07-2008 16:40

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 163877)
Es legfokeppen legalabb minimum 3-4 eve jatszik mert mindezt igazan csak sok jatekkal lehet megtanulni.

Az idő nem függvénye.

Puppi 03-07-2008 16:43

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 163879)
Az idő nem függvénye.

Oks tapasztalat fugvenye de tapasztalatot csakis idovel szerzel!!

Puppi 03-07-2008 16:45

Az elmeleti tudas nem minden igazabol jatszanod kell!! ebben az eletben minden ido fugvenye sajnos :(

Grabi 03-07-2008 16:50

akkor vagy vérprofi ha akkor szabizik el az ellenfél mikor még nem is támadtál de két körös vagy.

komolyan szólva pedig butaság egy-egy ember "vérprofiságát" vizsgálni. egy-egy ember sosem lesz sikeres ebben a játékban. ez alapvetően egy csapatjáték. és az a szövetség a sikeres, amelyikben mindegyik tud csapatban játszani és az ellenfél fejével gondolkodni. és az utóbbi miatt hívhatjuk ezt a játékot stratégiának :)

Rebellis 03-07-2008 16:56

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 163884)
akkor vagy vérprofi ha akkor szabizik el az ellenfél mikor még nem is támadtál de két körös vagy.

komolyan szólva pedig butaság egy-egy ember "vérprofiságát" vizsgálni. egy-egy ember sosem lesz sikeres ebben a játékban. ez alapvetően egy csapatjáték. és az a szövetség a sikeres, amelyikben mindegyik tud csapatban játszani és az ellenfél fejével gondolkodni. és az utóbbi miatt hívhatjuk ezt a játékot stratégiának :)

Az első mondatra tudok sok példát:-)
A továbbiakban meg azt mondanám,hogy egy Mf- ha végig megy a játékon egyedül és az mf-ségét tudja bármi + al ellensúlyozni a szövikkel szemben..
Akár dipivel is, az valszeg a maga kategóriájában már valamilyen szinten profi még ha nem is csapat játékos:-)
Mert ugye egy normális szövi egy mf-et bármikor....

N.a.t. 03-07-2008 17:02

Quote:

komolyan szólva pedig butaság egy-egy ember "vérprofiságát" vizsgálni.

Már látom hogy ezt a témát is kár volt megnyitni :[
Boccccs...

N.a.t. 03-07-2008 17:05

Quote:

Ezzel meg csak az a baj,hogy attól függ,ki az az ellenfél.
Bazinagy lámákat leszabiztatni se kihívás szerintem :ĐĐ

Puppi 03-07-2008 17:06

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 163885)
Mert ugye egy normális szövi egy mf-et bármikor....

Barmikor ? Azert ez igy nem teljesen valos!!

Rebellis 03-07-2008 17:07

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 163888)
Barmikor ? Azert ez igy nem teljesen valos!!

Mire gondolsz?

Grabi 03-07-2008 17:09

10-14k pontról ugrálni rájuk pusztira egy 24 órás oriassal és alapvetően a szövi ellene nem sokat tud tenni. de ilyen mf ritka mint a fehér holló és jobb őket egy szövibe tartani :)

Rebellis 03-07-2008 17:13

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 163890)
10-14k pontról ugrálni rájuk pusztira egy 24 órás oriassal és alapvetően a szövi ellene nem sokat tud tenni. de ilyen mf ritka mint a fehér holló és jobb őket egy szövibe tartani :)

Vagyis be csalogatod és máris nem mf:-)))))
De végül is, magad is le írtad nem sokat vagyis tud, csak macerás:-)

Ati 03-07-2008 17:21

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 163837)
Aki csal azért teszi, mert a játék hagyja, és mert egyszerűbb mód.

Ezzel nem értek egyet. Ha valaki csal, akkor azért csal, mert az adott szava semmit nem ér. Hiszen regisztrációkor egyértelműen kijelentette, hogy nem fog csalni. Ezután az adott szavát megszegi.

N.a.t. 03-07-2008 17:27

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 163890)

Szerintem nem lehetetlen, az igazi probléma az hogy az mf nehezen tudja 24-48-72 órát át egyedül tartani a "frontot" egy jó szövi jó elosztással naná hogy esélyesebb. :] Pláne hogy jóval nagyobb seregeket tud mozgósítani mind védelemre mind támadásra.
Viszont láttam én már olyan óriás mf-et (és szerintem ti is) , aki egyedül "megevett" egy jónak nevezhető szövit ;]]
Viszont itt már sok minden lehet "pénzkérdés".

Cyby_ 03-07-2008 17:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 163895)
Ezzel nem értek egyet. Ha valaki csal, akkor azért csal, mert az adott szava semmit nem ér. Hiszen regisztrációkor egyértelműen kijelentette, hogy nem fog csalni. Ezután az adott szavát megszegi.

Ati erre annyit mondok.Tegye aszívére a kezét és vallja be öszintén,h ki nem kérdezte meg az ismiket,h pl nem tud valakiröl egy régi gömböt vagy faj/személyiséget mondnai?
Mert sztem nicns ilyen és,ugy nézve ez is csalás de a mértéke elenyésző.

Szóval én a kezemet aszívemre téve,ilyet sose csináltam persze,mielött még bele kombinálnátok vmit :D

Redback 03-07-2008 17:29

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 163902)
Ati erre annyit mondok.Tegye aszívére a kezét és vallja be öszintén,h ki nem kérdezte meg az ismiket,h pl nem tud valakiröl egy régi gömböt vagy faj/személyiséget mondnai?
Mert sztem nicns ilyen és,ugy nézve ez is csalás de a mértéke elenyésző.

Szóval én a kezemet aszívemre téve,ilyet sose csináltam persze,mielött még bele kombinálnátok vmit :D

Sztem Ati nem erről a csalásról beszélt, persze ez is csalás, de elenyésző.

teapot 03-07-2008 17:30

arról,hogy nem jáccik egy szöviben tejával:D

All times are GMT +1. The time now is 23:21.