![]() |
Csak egy tipp, de gondolom, többen reklamáltak, hogy bezzeg egyesek olyan csókosok, hogy új nevet kapnak, hogy eltűnjenek az ellenségeik elől.
|
Quote:
|
Quote:
És itt elkezdődött az, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy őt töröltük, más viszont nevet válthat. Milyen bénák vagyunk, hogy ennyien feltörték a játékot (igaz a címlapra ki volt írva, hogy van ilyen lehetőség, dehát olvasni sokaknak luxus). Milyen szemetek vagyunk, hogy az ellenfelét direkt (!) megpróbáljuk előle eldugni. Milyen pénzéhes disznók vagyunk, hogy még ezért is levonunk köröket. Milyen gonoszok vagyunk, hogy neki bezzeg nem engedtük a névváltoztatást, amikor másfél éve kérte. És persze ne aggódjunk, mert majd jól be leszünk perelve. Igyekeztem visszafogni magam, hogy ne nagyon legyenek idézetek, mert hogy is mondjam csak, szóval az ilyen lekevek nagyrésze nem pont ezeket a szavakat használta. :) Összességében viszonylag sok név meg lett változtatva, de a szomorú oldala a dolognak az, hogy majdnem ugyanannyi anyázó, magából teljesen kikelő embert is szült ez az akció. |
Quote:
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a dologban, de most csinálhatnád úgy, hogy a címlapra írás mellett esetleg dobsz egy körüzit, a végére meg odabiggyeszted, hogy "CSAK NORMÁLISAKNAK!!!" |
Quote:
Hát az ilyen reklamálókat gondolom lehet törölni. és betennék ide gy ori nevet is, engem zavar :) félemet kelt bennem és megrémiszt :) A legvidámabb barakk (2) (#369633) |
Quote:
Ha egy ilyen akció ennyire sok emberben ilyen erős negatív érzelmeket vált ki, akkor azt az akciót nem kell erőltetni. |
Quote:
De sok más emberben meg erős boldogságérzést vált ki. Ez se elég érv?:) |
Quote:
Nem számok alapján jegyzem meg az orikat, hanem a neve alapján számomra ez azonosítja, ha változik a neve olyan mintha eltűnt volna. Most vatorásszam hogy jájj ki is volt ez? Én nem vagyok gép :) Ez csak egy meglátás volt a másik oldalról :) |
Quote:
Elég hosszú lista lenne:) |
Quote:
|
Hm.. Ati álláspontja teljesen érthető. Viszont mi lenne, ha ez automatikus lenne, és folyamatosan mindenki számára elérhető lenne? Ennek nyitok egy topicot, mert nem akarom, hogy ez a topic efelé menjen el. (Max valamelyik admin lezárja az új topicot.)
|
Üdv
Szerintetek mennyire elfogadhatatlan egy olyan név mint " A sátán kutyája"? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha a kutyájával, vagy a virágjával, vagy a lovával, vagy a fülcimpájával, az már maradjon, ennyire azt gondolom, hogy nem érdemes túlzásokba esni, és ezek szerintem az átlagosan vallásos embereket nem sértik. |
Közeledünk a hónap végéhez. Ennyi mindenkinek a "listája"? :)
|
Quote:
Szeretném beidézni saját magam, nehogy elsikkadjon ez a számomra rettenetes és félelmet keltő országnév. |
Közeleg a hónap vége, úgyhogy ha bárkinek bármelyik országnév szúrja a szemét, akkor még a mai és a holnapi nap van arra, hogy kiemelten felhívja rá a figyelmet. :)
|
4/L 505826 lenin
Még mindig jatáékban van, de sztem törölni kéne... |
Quote:
|
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki milyen néven van, max kicsit nagyobb kedvem lesz kiütni a gatyából! :D
|
Quote:
Vagy nem törölni, de a nevét átírni :D |
Quote:
|
Quote:
V.I. Lenin (1870-1924) |
Quote:
|
Batu Kán
Batu Kán Arany Hordája Batu kingdom batukán batuma Mwabatu Az én őseimnek ezekkel gyűlt meg a bajuk szerintem. Most akkor neveztessük át mindet? Nem merném komolyan javasolni:) |
Quote:
|
Quote:
mint ÍV Béla :D |
Köszi mindenkinek a vadászatot, néhány politikai név bentmaradt előzőleg, ezek most átírásra kerültek, valamint volt itt talán 2-3 olyan név, ami egyéb okból került most átírásra, előzőleg ezek fölött átsiklottunk.
|
All times are GMT +1. The time now is 20:15. |