Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Mi ez? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2810)

Druida 07-25-2008 19:04

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 184372)
Engem már régóta gyötör egy probléma...gondolom ismeritek azt a hibajelzést, hogy a program hibát észlelt, ezért leáll, a kellemetlenségért elnézést kérünk..na én akármit csinálok, a DivX player, és az NVU rendszeresen ezt csinálja, sőt, néha még az explorer.exe is...én nem tudok semmit se kezdeni vele...számtalanszor leszedtem, feltettem ezeket a progikat, mindig ugyanaz a hiba, közben a gép is újra lett téve teljesen, nem rápakolva lett a rendszer, hanem teljesen le lett dúrva, és több helyről is leszedtem ezeket a kérdéses progikat, de még mindig ugyan az a hiba...:(
lassan kezdem elveszíteni a reményt:(
tudtok segíteni?

talán van vmi másik progi ami kiüti őket, vagy egyáltalán nem tetszik az op rendszerednek, akkor érdemes más nevű de ugyanilyen programokkal megpróbálni. amugy gondolom az Explorer.exe hibájakor a internet explorert raktad újra ugye? :D mert az nem az.
én nem tudok neked megoldást mondani, max annyit hogy próbálkozz mással. :o

Remedy 07-25-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 184372)
Engem már régóta gyötör egy probléma...gondolom ismeritek azt a hibajelzést, hogy a program hibát észlelt, ezért leáll, a kellemetlenségért elnézést kérünk..na én akármit csinálok, a DivX player, és az NVU rendszeresen ezt csinálja, sőt, néha még az explorer.exe is...én nem tudok semmit se kezdeni vele...számtalanszor leszedtem, feltettem ezeket a progikat, mindig ugyanaz a hiba, közben a gép is újra lett téve teljesen, nem rápakolva lett a rendszer, hanem teljesen le lett dúrva, és több helyről is leszedtem ezeket a kérdéses progikat, de még mindig ugyan az a hiba...:(
lassan kezdem elveszíteni a reményt:(
tudtok segíteni?

Installkor nem szokott kifagyni? Normalis windowsod van? Esetleg hardverhibara gondoltal mar? (memoria, fokepp)

Grabi 07-26-2008 02:46

update: hosszú és kínkeserves harcban legyőztem a nortonmanót és bebocsátálást leltem a letöltés világába. köszönöm :)

Zoli 07-26-2008 11:29

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 184373)
amugy gondolom az Explorer.exe hibájakor a internet explorert raktad újra ugye? :D mert az nem az.

nem használok internet explorert, tehát biztos nem

Zoli 07-26-2008 11:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 184374)
Installkor nem szokott kifagyni? Normalis windowsod van? Esetleg hardverhibara gondoltal mar? (memoria, fokepp)

SP2-es XP-m van, normálisan feltelepül minden..512 Mb memóriám van..lehet, hogy az a baj? :eek:

Zoli 07-26-2008 11:31

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 184432)
512 Mb memóriám van..lehet, hogy az a baj? :eek:

mármint nem nekem, hanem a gépemnek :)

Grabi 09-19-2008 12:35

eheti feladványom következik:

mp3 usbkábel gépbe be, D: nem megnyitható, hibaüzenet: I/O eszközhiba miatt nem lehet a kérést végrehajtani.

mp3on van fileon, bekapcsolásra "Toshiba" feliraton kívül nem reagál.

vityu 09-19-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 191191)

mp3 usbkábel gépbe be, D: nem megnyitható, hibaüzenet: I/O eszközhiba miatt nem lehet a kérést végrehajtani.

Szabad a gazda! :o:D

puma 09-19-2008 17:30

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 191191)

Szerszámosdoboz elő-kalapács kivesz-suhi-elpakol.
mp3 kuka

Grabi 09-22-2008 17:51

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 191212)
Szabad a gazda! :o:D

puma jól leírta. szervízes széttárt kézzel mondta, hogy mázlim van, mert a hasonló gyártmányúak ennyit sem élnek meg. vegyek újat.

Kubbi 09-25-2008 08:42

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 191559)
puma jól leírta. szervízes széttárt kézzel mondta, hogy mázlim van, mert a hasonló gyártmányúak ennyit sem élnek meg. vegyek újat.

Páromnak, az mpio-ja csinált ilyet. Éppen hangrözgítés közben, kifagyott és onnantól semmi. Usb-látta de leállt ezzel a hibaüzenettel.
Neten talált egy szervíz parancaskombinációt, amely a lejátszón elhelyezett funkciós gombok adott sorrendben való lenyomásából állt és amikor ezt lenyomta, a cucc magát újraformázta és onnantól működött rendesen. Pedig arra is sokan keresztet vetettek már...

Illetve az eredeti hozzákapott csatlakozóval próbálkozol? Mert ami páromnak van, az nem szereti a net telefon csatlakozóját, pedig ugyanúgy miniusb és usb.

Remedy 09-25-2008 11:03

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 191769)
Páromnak, az mpio-ja csinált ilyet. Éppen hangrözgítés közben, kifagyott és onnantól semmi. Usb-látta de leállt ezzel a hibaüzenettel.
Neten talált egy szervíz parancaskombinációt, amely a lejátszón elhelyezett funkciós gombok adott sorrendben való lenyomásából állt és amikor ezt lenyomta, a cucc magát újraformázta és onnantól működött rendesen. Pedig arra is sokan keresztet vetettek már...

Illetve az eredeti hozzákapott csatlakozóval próbálkozol? Mert ami páromnak van, az nem szereti a net telefon csatlakozóját, pedig ugyanúgy miniusb és usb.

Hat igen, a parancaskombinaciok csodakra kepesek.... :)

Kubbi 09-25-2008 12:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191776)
Hat igen, a parancaskombinaciok csodakra kepesek.... :)

Nemtudom, de rögtön gyanakszom, amikor odabiggyeszted a mosolyt a végére. :D

Szóval úgy értem, hogy: van a lejátszás gomb, azt meg kellett nyomni, majd még vagy 3 másik gombot egyszerre. Ekkor a cucc formázta magát.
No hát így értem remélem már okés :)
De lehet hogy ezután még a firmware-t is fel kellett tenni (frissíteni), nem tudom már.

Remedy 09-25-2008 12:58

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 191781)
Nemtudom, de rögtön gyanakszom, amikor odabiggyeszted a mosolyt a végére. :D

Szóval úgy értem, hogy: van a lejátszás gomb, azt meg kellett nyomni, majd még vagy 3 másik gombot egyszerre. Ekkor a cucc formázta magát.
No hát így értem remélem már okés :)
De lehet hogy ezután még a firmware-t is fel kellett tenni (frissíteni), nem tudom már.

Eddig is oke volt, csak az elgepelesbol akartam egy kis viccet uzni, mert jol hangzott, de nem jott be... Lehet Te automatan jol olvasod ezt a szot? :D

tdomo 09-25-2008 13:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191782)
Eddig is oke volt, csak az elgepelesbol akartam egy kis viccet uzni, mert jol hangzott, de nem jott be... Lehet Te automatan jol olvasod ezt a szot? :D

Én is simán elsiklottam felette...:D

Kubbi 09-25-2008 13:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191782)
Lehet Te automatan jol olvasod ezt a szot? :D

és igazad van:D

Én csak a szavak elejét és végét figyelem olvasáskor.
erről volt is valami kutatás

Grabi 09-25-2008 13:44

esetleg a kedves párod nem találja újra ezt a honlapot? vagy nem emlékszik rá? mert én nem találom :( thomson lyra gépem van.

Kubbi 09-25-2008 14:28

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 191787)
esetleg a kedves párod nem találja újra ezt a honlapot? vagy nem emlékszik rá? mert én nem találom :( thomson lyra gépem van.

Ilyenkor ugye mindig egyedi a megoldás, de ő úgy találta meg azt a topikot, hogy beírta a keresőbe az eszköz pontos típusát, és utána a hibaüzenetet.
Neki szerencséje volt :)

De egy másik ötlet, ezt csak kisbetűvel mondom, valahol olvastam ezt.
Próbáld ki más-más usb-re rákötni

Grabi 09-25-2008 15:18

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 191793)
Ilyenkor ugye mindig egyedi a megoldás, de ő úgy találta meg azt a topikot, hogy beírta a keresőbe az eszköz pontos típusát, és utána a hibaüzenetet.
Neki szerencséje volt :)

De egy másik ötlet, ezt csak kisbetűvel mondom, valahol olvastam ezt.
Próbáld ki más-más usb-re rákötni

ezt én is olvastam, próbáltam, nem sikerült.

Grabi 09-25-2008 19:03

azóta egy nagyjából 10 centis mp3 boldog tulajdonosa lettem :)

hihetetlen, régen nem hittem, hogy a mobilom el fog férni kényelmesen a zsebemben, már ez elvárás. régen az mp3mam nem fért el kényelmesen, ma most meg csak pislogtam a választékon, hiphip hurrá technika!

Grabi 12-11-2008 15:59

újabb "mi ez?" kérdés kedves olvasók

netes videónéző oldalakon amikor full screenre teszem egy idő után befagy a kép, a videó megy tovább, a hang is, csak a kép befagy. ha visszateszem sima nézetre, akkor megy tovább a kép.
mi a gond? mi a teendő?

All times are GMT +1. The time now is 11:14.