![]() |
GTA San Andreas se rossz:)
De csak PS2-re van meg :p és megakadtam az egyik pályánál:p |
már rég véggi nyomtuk.
a vége elég karcos, de meg lehet csinálni. |
Quote:
http://hoodoo.hu/gta/index.php Ott a végigjátszás. |
Köszi CSOKIIIIIIII
Asszem nem sokámegint rábukom a játékra:D:cool: |
probáld ki az uj true crime- t
van oan jo mint a gta. |
Quote:
Igen Csoki, ez egy nagyon jó oldal:D |
Nekem meg úgy döntött a GTA SA hogy nem akar elindulni.Valami a Crackel lehet de opróbáltam máér azzal ami a dvd-én volt meg szedtem is má le másikat de nem megy.Most meg má telepíteni se akarja.De azé 2X-er végigjátszottam:)
|
Valaki nem tudja hogy a cod2 multiba milyen net kell hogy ne szaggsaon? pl 512es nettel menne szaggatás nélkül? (64kb a letöltési sebesség)
|
Quote:
Nem is annyira a sávszélen van a hangsúly, hanem a szerver-kliens kapcsolat minőségén. Jó (de főleg stabil!) ping és minimális packetloss, ez a két dolog fontos. |
hi
én szocproblemás vagyok keresek 1 krakout nevü játékot , 1 es verziot a 2-est megtaláltam de a régi kéne.. |
Na kedves gyermeklelkű, játékokkal foglalkozó, hódos társadalom:
Tudnátok nekem valami focis menedzser játékot ajánlani? Melyik a legjobb? |
Quote:
Szerintem ha focimanager játékot akarsz, akkor már inkább valami online játékot nézz, ne PC-s játékot, szerintem sokkal izgalmasabb, ha mások ellen játszol, mintha gép ellen. Mondom mindezt úgy, hogy a foci nem az én sportom, és nem játszottam sose egy ilyennel se. ;) |
Quote:
Régebben sokat játszottam a TCM 2004-el. De valljuk be, ha másért nem is, de az adatbázisa miatt már elavultnak lehet nevezni. Ezért kéne nekem valami új, csak nem tudom, melyik mostanában a legjobb, legélvezetesebb. |
Quote:
|
Quote:
|
Hmm
Aki valami jó autós játékot keres az próbálja ki a Need for speed carbon-t Ma reggel jelent meg. Én még nem játszottam vele de bitos jó :) |
Quote:
kiír vmi rendszerhibát és leáll, majd megszerzem a teljest legfeljebb :) de a képek alapján télleg nagyon jó játék lett!! |
All times are GMT +1. The time now is 13:07. |