![]() |
Quote:
Éljen a szent Gnóm inkvizíció:D:p |
Quote:
ugyanis tudos szemelyiseget figyelembe veve: 1 gnom tanya fullosan 77,5 kajat keszit koronkent 1 orias tanya fullosan 81 kajat keszit koronkent ez 4,3% minusz az orias javara. (nem az egesz ori teruletet viszonyitva, hanem csak a tanyakra nezve!) ha a kocsmas es tanyas dolgot kiegyenlito tenyezonek vesszuk akkor utoeroben kb 1forma a 2 faj. a gnom elonye inkabb az, hogy sokfele ori fejlesztheto belole. az orknak viszont utoeroben nincs parja, viszont alacsonyabb csoportokban tolikkal szipolyozhato a megfelelo kortavbol, amig az orias es a gnom nem. ezert sztem az ork leginkabb a b-ben es az a-ban nyero. lejjebb a gnom es az orias. itt meg ki melyiket valasztja. |
legyetek szívesek az összes hózzászólásomat hozzáolvasni a számokhoz.
|
Quote:
Tessék ezt túl licitálni:-) 273 hektáron tanya fris hadi gnóm:-) 46 ház 3450 ember 27 torony 140 barak 1620 ijj 6780 paci 20 teplom 3000 Vari 20 kocsma 1200 Toli 14 raki 12600 gabona fér 4 körre elég + 2 éhezés 5 bank 16050 egység + ember 3210 gabona + kör |
Quote:
a támadáshoz miért kell kocsma? tanya minek kell, ha van piac? :O :O Smooth is azt hitte milyen okosan érvel, de a ház különbség valahogy kimaradt, ha már olyan nagyon pontos akart volna lenni. magyarázzátok már el, egy 1 kocsmás gnóm mivel támad kevésbe hatékonyan, mint egy 1 kocsmás óriás ?? Grabi, szeritnem hagyd rájuk, amatőrők. ;) |
köszönom a pirosat szmooth!
a mögötted lévő sok éves tapasztalatokat, csak priviben írogatod bizonyítékként, vagy próbálsz olyan beírést is írni, ami ezt bizonyíthatja is... tettem egy javítást a hiányos érvelésedre, úgylátszik nem bírod a kritikát, hát akkor mostantól gondoskodjunk, hogy hozzá szokj. ;) |
Nem értem a pirosakat ilyen esetekben...
Semmi olyan nem volt.. Egyszer adtam még régen pirosat de az nagyon személyeskedő és bunkó volt..... Aki ismer az tudja ilyen esetek miatt szoktam besokalni, törölni, kihagyni... Nem mintha bárkinek is hiányoznék mikor nem vagyok:-))))))))) Ennek a játéknak a legpozitívabb része,amit már bizonyított is sokszor, az emberi kapcsolatok..Lásd a játékban a közösség gombot. Nem tudom mért kell ezt ennyire fel venni.. Ez csak egy játék és mi állítólag emberek vagyunk... Ezzel persze nem akarom fel értékelni a zöld és piros adását... |
Quote:
ez 1 tanyafree fejlesztes, mivel itt 0 a kajatermeles, nyilvan az orias eziranyu elonye itt nem jon elo. de akkor legyen az oriasnal ugyanez az irany: 273 hektáron hadi orias 49 ház 3430 ember 29 torony 155 barakk 1624 ij 7056 lovas 20 teplom 2800 Vari 1 kocsma 56 Toli 14 raki 14000 gabona fér 4 körre elég + 2 éhezés 5 bank 14966 egység (sereg + lakosok) 2993 gabona / kör hadiero osszehasonlitas (94-es kmoral, felfele utes minden tabornokkal, mf): gnom tamadoero = 125.779 orias tamadoero = 132.347 gnom otthonmarado vedoero = 66.824 orias tamadoero = 62.737 a kocsmak miatt ugye tobb jut a hadierore. 1 kicsit erosebb utoero, de picit gyengebb vedoero. ha most elkezdenek jatszani a tornokkal meg a tamadobarakk arannyal kb 1formara ki lehetne hozni. |
Quote:
Jönnének további "ha" dolgok és az végtelen alagút:-) |
Quote:
Nem érzem magam amatőrnek. Vannak olyan dolgok, amiket még nem tapasztaltam, de azért amatőr...hát egy kicsit erős! Quote:
És most ne az A-ban gondolkozz, ahol milliárdok állnak a rendelkezésedre, hanem mondjuk a B, ahol baromi sokba kerül a nyersanyag, igaz most visszaesett, de az most mindegy. Ott igenis szükség van egy gnómnak "sok" kocsmára! Lehet, hogy hülyeséget beszélek, de hát én csak egy amatőr vagyok... |
Quote:
|
Quote:
Összesitve : Orias hadugy : 30% tudomany + 15% alap + (5% tudos) -- 50 % lakashelyzet 40% Gnom hadugy : 50% + (5% tudos) -- 55 % lakashelyzet 50 % |
Az óriáshoz még annyit hozzá szeretnék tenni hogy négy jó toliból álló szövetség öt is könnyen kitekizi...mig a gnómot nem..
|
Quote:
és ne csak A ban gondolkozzatok. piac, nyersanyag van más csoportokban is... :rolleyes: |
Quote:
Ez egy marhaság. A mindenben benne van az Aréna, ahol piac sincs és kocsma nélkül is megpusztulsz. De ha az arénát ki is vesszük, akkor is vannak Aréna szerű csoportok. Bár lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy a "minden szinten" kifejezést nem szó szerint, hanem minden szempont szerintnek akarom érteni... |
Sziasztok!
Egyértelmű hogy az óriás az amit ez a kifejezés takar és még csak statisztika sem kell hozzá. Óriással mfként bátran kiállhatsz egy szövi ellen ,de ugyanezt semelyik másik fajjal nem tudod megcsinálni mert mindnél bukta a vége. Lehet hasonlítgatni ,de a többi faj nagyon érzékeny a gyujtásra vagy tekizésre,ha meg elég kocsmája van akkor hadilag gyengül el... Beszélhetünk tanyafree,vagy akár ház free orikról is minden csak pénz kérdése,de szerintem ennyire ne durvuljunk el...:D |
Mindig csak a léhez lyukadunk ki:-)
|
SZtem ha van lóvéd, és nem is kell szöviben lenni, és persze ha sokat tudsz gépelőtt lenni, akkor ork, de ha nincs annyi pénzed, gép előtt se tudsz annyit lenni, akkor óriás.
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk azóta a b-ben felére esett vissza a piac, de az még akkor is 200milla. Az elmúlt napban 3fosztással 1,2mrd-ot fosztottunk, ami fejenként 400milla, de mintha nem is lett volna...Pedig csak fosztottunk, földet foglaltunk, és beépítettük.Na meg pótoltuk a sereget. Lehet, hogy 5,4,3 szinteken, ahol olcsóbb a nyesr sokkal jobban lehet haladni az általad felvázolt gnómmal, de erős a gyanúm, hogy ha rádáll egy szövetség 4körről, amiben tegyük fel 2 kocsmás gnóm van, akkor azok szétgyújtanak, az óriás varázslójuk meg x földrengéssel segíti a jobb közérzetet! Ha kitámadsz, akkor sereget kérnek egymástól, majd megy a kísérés x sereggel. |
Quote:
az óriás pont a pénzhiányos szöviknek nem okos dolog a gnóm nagy sereget visz, mindenben erős, és ha ork van mellette, az bármit megüt óriás csak mf.nek jobb válaszolni egyébként az eredeti felvetésre nem lehet korrekt módon, ugyanis pénz, és csoportfüggő, melyik a jobb hadis ha nincs pénzed, az ork rossz faj ha van, akkor a legjobb |
Quote:
|
Miért nem számol senki az elfekkel? :rolleyes: :D
Ha "úgy is a pénznél lukadunk ki", akkor szerintem az elffel is lehet hadizni igen jól. Kevés teplommal és kveés kocsmával is megél, jól termel, és azért a 45ös haditekivel jól is üt. A faji miatt meg jól is védekezik. Szerintem nem elhanyagolható egy 50%barakkos 10% tornyos elf, főleg, hogy méregetni kell, mert nem látod. Tény: Szövi ellen nem jó, mert szétalázzák, sokkal könnyebben, mint az óriást. De ebben a topicban nem volt kritérium, hogy csak szövi ellen lehet menni... :p |
Plusz egy őszinte kérdés: miért nem látni, hogy ki mire szavazott? :D
|
Quote:
Ez így lett be állítva:-) |
Quote:
Mondjuk azt sejtem, hogy ki lehetett, aki az elfre nyomott :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
egyébként gondolkoztam.... mert hiába van piacod, ha üres :P |
Melyik a legjobb hadis?
Jó kérdés, de ezt nem lehet csak úgy kijelenteni. A-ban egy jó klánban az ork. A-ban egy gyenge klánban az ork már korántsem jó. Lenti szinten az ork már korántsem jó tartalék nélkül. Tartalék nélküli játékra egyértelműen az óriás. Tovább bírja a szenvedést mint a többi faj :) Ütőerőben ki lehet belőle annyit hozni mint egy gnómból, egy gnóm erősebb védekezésben és tolikban mint az óriás, az óriás jobb varis mint a gnóm. Tehát szerintem nem lehet egyértelműen megállapítani melyik a legjobb hadis. Leginkább attól függ a legjobb hadisság kérdés hogy ki hogy bánik vele :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hali!
Beszélték itt a fajokat, és sztem az ork túlélő épp azért jó mer az orkokat egy varistolis ki tudja készízeni és ez a személyiség segít abban hogy ne tudja annyira. Én az orkra szavazok. |
Quote:
Szerintem a hulla baromi jó hadis lenne, ha a szövetségesei le tudnák lopni ;) |
most nem azért, de a törpe mért nem kapott jelölést? :mad:
jobb az elf, félelf, hulla, vagy ember???? mert szerintem egyáltalán nem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Na majd egyszer anarchban megmutatom, milyen is egy jó hadis hulla :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:19. |