![]() |
Quote:
Pedig még néztem is a hsz-ed. Kicsit voltam bamba. |
Mit eszik a vegetáriánus kannibál?
-Zöldségest. Mi az? Szekrényben a csontváz? A tavalyi bújócska győztese! Kezdődjék a tánc! - szólt a papagáj, és belerepült a ventilátorba! Mi az: Barna és lassú? - Kakaóscsiga Mi a teendő, ha a multiplikátoros telebabrátorban nem zigál a gagyugo és nem oborol a huppancs? Drágám játszunk Big Brothert! Három percet kapsz, hogy elhagyd a házamat... |
Mi az? cukros és szobahőmérsékleten köt.
Nagymama. Mi az? Amikor kell kidobjuk, amikor nem kell, felszedjük. Horgony. Mi az, ami holtában is 4-5-t fordul? Grillcsirke. a többi, majd holnap :eek: |
Hogy avatják a pezsgőgyárat?
- Hozzávágnak egy hajót! - Mit csinálsz ha húszadszor fagy le a rendszer? - Ctrl + Alt + Cipőtalp. Sose bízz olyan számítógépben, amit nem tudsz kidobni az ablakon. Szoftver: A számítógép azon része, amelyet szidni lehet. Hardver: A számítógép azon része, amelyet viszont rugdosni is lehet! |
Férfi begipszelt lábbal horgászik a folyóparton. Arra megy egy másik horgász:
- Harapnak a halak? - Nem, csak elestem... |
Móricka utazik az utasokkal teli buszon,majd fölszáll egy idős asszony mire Móricka:
- Néni, le tetszik ülni? - Igen, köszönöm. - Na és hová? |
Cigány megy haza, a postaládában talál egy fasírtot és megszólal :"Ki a fasírt, nem is tudok olvasni!?"
|
- Miért járnak a facsemeték faiskolába?
- ??? - Hogy ne legyenek tuskók. - Mit eszik a Pókember? - ??? - Szúnyogembert! |
-Mi 8 hobbit?
-1 hobbájt! |
-Mi lesz a süniből,ha bevesz egy szem Viagrát?
-Buzogány! |
Quote:
jaj ez kesz... :D:D:D:D:D:D |
fizika
Miért nem lehet a tengervizet palackozni?
?? Mert dagálykor kilökné a dugót... Hogyan ütköznek a gáz részecskéi? ?? Frontálisan... Hogyan lehet sündisznóval időt mérni? ?? Félórára kiteszed az asztalra, az pont 30 perc. Mikor lehet fontos a villám? ?? amikor nem találom a kanalam. |
számítógép
Minek a rövidítése a www (World Wide Web)?
? World Wide Wait ( világméretű várakozás). Miről lehet felismerni az internetes kalózokat? ? Webhely van az arcukon... Kezdetben Isten teremté a bitet, majd a bájtot.. Majd mondá Ádámak és Évának, hogy ne telepítsék a Windows-t.. megtették... |
Két katica beszélget:
-Képzeld jelentkeztem az egyetemre! -És felvettek? -Áhh... 7 pontal? Az ENSZ felmérése "Kérem, írják le véleményüket a Föld más országaiban tapasztalható élelmiszer hiányról!" címmel. Az eredmény tökéletes kudarc lett, mert: Afrikában nem tudták, mi az az "élelmiszer". Európa nyugati felén nem tudták, mi az a "hiány". Európa keleti felén nem ismerték a "vélemény" szót. Argentínában és a banánköztársaságokban nem tudják, mi az a "kérem". Végül az USA-ban nem tudják, mik a Föld más országai. -Miért jó az emos torta -??? -Mert felvágja magát :) |
7 kisállat utazik egy autóbuszban. A maci vezeti az autót, amikor is észreveszi hogy az út szélén ott a hal, és stoppol. Maci megáll, felszáll a hal, de mondják neki a többiek: "Ne haragudj hal, de Neked már nincs szabad ülőhely, csak állni tudsz!" Mondja a hal: "Nem gond, jó lesz nekem úgy is!"
Elindulnak, pár perc után felkiált a maci: "Úristen! A NYOLCADIK UTAS, A HAL ÁLL!" |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|