![]() |
A VIP-es dologra ezt reagálnám:
1 VIP-ért mondjuk vehetsz 4 milliárd aranyat. De akkor már állati jó üzletet csináltál. De tegüyk fel. Mennyi katonát tudsze ezért venni? 80.000-ret. Mennyi kell egy full fedezéshes, hogy a TOP30%-ba kerüljön az orid? 4.000.000 katona. (Kb, én utolsónak majdnem 6 milliót fedeztem el egyben, pedig nem is volt pocsék a fedezési arányom.) Számoja ki mindenki, hogy ez hány VIP. És ez csak 1 fedezés. Ezt mondjuk szorozd meg 10-zel. :rolleyes: Ez nagyon sok pénz. Van egy bizonyos határ, ami fölött SMS-sel se ér semmit az ember. |
Quote:
amúgy meg tarts megalománnak, vagy nem tudom, de 2,5 fél év munkáját nem szívesen bökném el egy ilyen szavazással... |
Quote:
|
500vip*300ft=150000ft:)
|
Quote:
És akkor most térjünk talán vissza a témához. |
Quote:
ez a lényeg, mert normálban az. a vippes dolog csak egy példa volt a sok eszköz közül, amihez szabályosan lehet nyúlni anarchban, normálban nem. azaz telejsen más játék, nem lehet összehasonlítani 1-1 többszemélyiségű orit anarchból vagy normálból. normálban egyik szinten sincs ilyen nehezítés, hogy ennyi időt kéne és figyelmet ráfordítani ahhoz, hogy fordulni vagy fellépni lehessen. az újszabályok megoldották, ha anarchban is ilyen szar a helyzet,hogy lehetetlen fordulni, biztos lesz rá megoldás. |
na szóval én csak annyit akarok L érni hogy 2 el vagy 3 al is fordulhassak....
a többiről nem is beszélve mert azok tényleg esélytelenek... |
Quote:
örülnék, ha mindenki ezzel a hozzáállással viszonyulna a kérdéshez :) |
Quote:
ha 8000 kör múlva megint felvetődik, hogy megint fordulni akartok, és még mindíg nem lehet? találni kéne olyan megoldást, ami nem felületi kezelés :) |
Egsy zéró nekem se hiányzik D-ben... Mindezt úgy mondom, hogy nem nálam vannak a gigák, sima játékos vagyok 1700 és 7000 hektár között. Be**arnék, ha ugyanoda kéne visszanyomulnia a kis orijaimnak. (Aki nem vágja a helyzetet, annak írom ezt: ezek az országok fényévekre vannak a top30% aljától...)
Szóval zéró nem kell. Pár giga viszont kell. Hogy miért? Mert egyszer már leírtam számokkal alátámasztva, hogy mi a helyzet. KJb 50 giga van. A létszám 350-400 között mozog. (Sokáig volt 400, azzal számolok.) tntessül el a gigákat. Marad 350 ország. Annyi változik, hogy a 13000 hektár helyett kb 7-8000 kell majd a TOP30-hoz. Ott senkit nem fogsz tudni beverni. (kb 6000 heki fölött mindenki szabis) Tehát marad a fedezés. 1 milla katonából. Nincsenek gigák. Ki fog alád rakni 1 milla katonát? Mert hogy magadnak nem termelsz össze annyit az éeltbe soha egy 6k hekis orival, az is biztos. Persze, hosszú távon, fokozatosan el lehet tűntetni a gigák 90%-át. Azt még támogatnám is. Mondjuk ha bent maradna 5 giga ország, akkor el lennének látva a piacok mindig, a top alja is jóval lejebb mászna, stb. De ezt nem egyik pillanatról a másikra kell megvalósítani, mert akkor "heló van". Nekem tetszik ez a top 30%-os buli, mint A-ban. Hogy miért? Mert az erkölcsi részét a gyakorlat megbuktatja. Lazán csinálok egy országot normálban, és felmegyek vele 2/B topjába. Ezután jöjjenek át a normálosok, és menjenek fel 2/D topjába.... Ha ugyanannyi idő alatt utánam csinálják (lesz idejük bőven, mert nem vagyok egy túl jó játékos...) akkor "nem"-mel szavaznék egy ilyen top30-as megoldásra. Addig szimpatikus, akkor is, ha ezzel erkölcsileg "csorbulna" a normál csoport. Jelenleg vagyok normál 2. szinten is meg anarch 2. szinten is. A csoportok nehézsége pontosan annyira különbözik egymástól, mint az említett vasvilla, és a tojás... A 2/B nevetségesen könnyű a 2/D-hez képest. Akkor is, ha kék számod van. Mert B-ben fel tudsz menni a TOP-ba. Akkor is ha kék számod van. Akkor is, ha sok az a szám, nem 2-3. Ha 4-5stb számod van, B-ben akkor is lehetsz a saját TOP-odban. Fizikai képtelenség D-ből lefordulni egy 4-5stb számos országgal. Talán milliárdos nagysegrendű katona kéne hozzá... Így első tippre. B-ben hol kezdődik modnjuk egy TOP8%? 3k hekin? 4? 5? D-ben hol? 100k? 150k? 200k? Gigák ide, vagy oda. |
még vn egy megoldás de nem tom mennyire megoldható hogy 8k heki alatt ne mélyszabizodjanak a viptelen orik és akkor5 a top lejebcsuszna...
|
Quote:
|
Quote:
De egyébként ezt a VIP-es dolgot felejtsük is el, mert semmi köze a témához. |
Quote:
B-ben 3 db ori van lépéshatár fölött. |
akkor csucsot döntöttem 2hozzászolásból egy nem jó de nem is érdekel és a szabályokat se olvasom el hogy mit ir ati a forum szabályzat hozzászoláshoz pedig én csak tényeket irtam le:D
|
B-ben hol kezdődik modnjuk egy TOP8%? 3k hekin? 4? 5?
D-ben hol? 100k? 150k? 200k? Gigák ide, vagy oda.[/quote] énis csak annyit füznék hozzá hogy jelenleg D ben a top8% az : 350.000 heki! |
Quote:
|
Quote:
Végülis elképzelhető... 420.000 hektáron van asszem a 17. helyezés. Akkor legyen 350.000. Lényegtelen. 100.000 hektárra is képtelenségfelmenni. Nincs játékos, aki ezt meg tudja oldani szerintem. |
egy utolsó adat tőlem a D vs B nehéz v könnyű? kérdéshez.
vegyünk egy kék 4es orit (jelenleg ez a legnagyobb kék szám anarchban Tuvalu kivételével). ugye top10% kell neki, h pörögjön a top. B: cc. 1700 hekin már pörög a kék 4es topja. d: cc. 12,5 milla ponttól pörög a kék 4es topja. (huh, ez most megütött, pár nap még csak 7 milla pont kellett) |
Régebben voltak Ati által támogatott akciós kativásárok miért nem megoldható most is ez?
Mindjárt olcsóbb lenne a felfedezés |
Quote:
Amúgy pont ezekből a katikból mentek fel az orik ezekbe a magasságokba. |
Végleges megoldásként azt látom hogy az anarchban a felfedezés legyen ujra 225 katona és akkor máris nem olyan megoldhatatlan a dolog
|
Quote:
továbbra is a top30% mindenkinek mellett vagyok :) |
Quote:
|
Mint már oly sok témát ezt is a fedezéshez tudom csak visszavezetni!
Ha végre könnyítve lenne az általam javasoltak szerint (vagy ehhez hasonló mértékre) nem lenne ekkora probléma a fedeztetés sem és ezáltal a fordulás anarch D-ben. Nem támogatom a javaslatot, mert szerintem más irányban kellene megoldani a problémát (fedezés könnyítése természetesen :) ). |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
szrintem a 225 kati részben megoldás lenne de Ardennek igaza van tuti fedeznének a gigaorik is:)
top 30% én is támogatom:) Totya |
Quote:
|
fedezési arányt kéne akkor L törölni D ben mert ha 100% akkor esélytelen fedezni....
és D be meg kéne szabni a katimenyiséget a személyiségek szerint:) ugy értem h egy két szemes pl topig fedezése max 1000 kati lehet és utána nőne drasztikusan.... 3 szemesnél is így lenne h a topjáig 1000 kati lenne csak szükséges hozzá! és így tovább.... igy is nagyon sokk idő és szenvedés kéne h vki fordulhasson de legalább lenne esély fordulni...! |
Quote:
de 460k és 500k ponton L vagyok akadva és csak fedezéssel tudok tovább menni... |
Quote:
|
Quote:
|
Én úgy hiszem Ati olyasmi megoldást támogatna, ami megszűntetni a gigaorikat, mint normál csoportban...
engem az ötlete érdekelne , hogy mégis hogyan lehetséges ez egy olyan csoportban, ahol nem kötelező a fordulás ( azaz olyan mint az A ) úgy, hogy ne produkáljon még nagyobb, mégtöbb gigaorikat a javaslat. persze nem csak Ati ötlete érdekelne, hanem akinek van ilyen az is :) (a mélyszabi nem megoldás, hiszen ki-be lehet lépkedni szabiról csak azért, hogy a pontlistába benn legyen az ország...) |
Quote:
Igen, ezt látom megoldásnak, ha már nem lehet kit ütni! Mivel más lehetőség nincs, hogy elérd a topkörös helyet. Vagy most leviszed 30%-ra utánna ha az se elég akkor 50%-ra végül ott leszünk mint régen normálban, hogy nem kell topp kör. |
Sziasztok:) A top30%-ot támogatnám...a 225kati fedezés viszont mint Arden is mondta,csak ujjabb fedezésekbe torkolna az igyis giga orik körében..
|
Quote:
|
Quote:
Erre is tudok egy javaslatot, és volt is már róla szó nem is 1x. Legyen anarchista klánszint! D-ben meg kezdődjön a gyújtogatás! |
Quote:
hogy a javaslatod mennyire gátolja a nagy orik tovább fedezését felfelé, illetve mennyire segíti a megakadt országok tovább fedezését... képzett kati mennyiség/ nap / fedezhető heki mennyiség köszi, ha megcsinálod a nagyoriknál fedezésre felépített, elérhetetlen gigaorikra gondolj ,elég sok házzal :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:45. |