![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Tudna valaki egy barbáros fejlesztést mutatni?
Mondjuk egy 82. szintű frenzy-s barbnak milyennek kéne lennie? Érdekelne mennyire szúrtam el a karimat, mert nem úgy aprít ahogy szeretném:( |
Sziasztok!
Letöltöttem a diablot, de nem találok a lod-hoz cd-key, illetve melyik parancsal érvényesítem a 8 játékos módot, mert így kicsit lassú. Előre is köszönöm! |
Quote:
A 8 játékosmódot: játék közben enter, ott pedig beírod: /players 8 Na én is elkezdtem megint a necrót. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Anno úgy kezdtem, hogy csak azokat a cuccokat használom, amiket találok, én szedem össze a rúnákat, stb. De hellen elakadtam 70es szinten, aztán megajándékoztam a palát pár cuccossal, most még 81es szinten hellen players 8al simán haladok :) |
Quote:
|
Quote:
|
Valaki mondja meg mit tudok kezdeni Wig ( vagy valami hasonló) falábával.
|
wirth
amugy a titkos palyara valo belepes 1ik kelleke. act1 varosaban kell a kockaba dobni 1 teleportkonyvvel 1utt es osszemixelni. persze csak akkor mukodik, ha baal mar a tulvilagon kergeti a lepkeket. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A "Magic damage reduce by 1" Az azt jelenti, hogy pl kapok egy villámot ami kb 200at sebez és így csak 199-et fog?
|
Quote:
|
Quote:
|
Tegnap történt velem egy érdekesség, amit eddig még nem láttam. 28-as druidával a 3. Act-ban vagyok, sok pénzzel, gondoltam elmegyek má szerencsét próbálok Alkor-nál (asszem így hívják) Rákatt egy morning star-ra, és hipp-hopp lett belőle egy unic, személy szerint Bloodrise morning star. Kicsit meglepett a dolog, mivel ilyenkor még dobni is alig dobnak ilyesmit, erre egy sima gamble-lel kiesik... mik vannak...
|
Quote:
Grat hozzá :) Én meg most szabdalok mindekit a palámmal és elég gyakori a unique cucc :) Rakosgatom is félre...más karinak jók lesznek :) |
mellesleg a diabló páholy ezt írja a kérdésedre:
-Hogyan működik a Magic Damage Reduced by x? Framenként ennyivel csökkenti a mágikus sebzést. Főleg frame alapú varázslatok ellen hatásos. (Fire Wall, Diablo "vörös villáma" stb.) Hát igen, aaki mákos, az mákos... Én is gyűjtögetem, van is 44darab unic, meg mellé teljes set is 5. |
Akkor az azt jelenti, hogy aminek a 10 az értéke, az másodpercenként 250-el csökkenti...hmm...az már fincsibb :D
Nekem is volt anno szép gyüjteményem, de egy rossz helyen használt SHIFT+DEL megszabadaított mindentől :( |
Quote:
Most éppen azon görcsölök, hogy vlami miatt nem tok tárgyat kimenteni...nem értem, valami dll-t nem talál, és egy tárgymentő sem, így a korrigálásig marad a láda... :( És éppen ott tartok egy nekro pálcát egy druidánál...jájj! Meg egy set utolsó darabját, amire szintúgy nincs szükségem! |
Quote:
|
Quote:
|
a Páholyban a hasznos holmik között ott van a cuccátadó.
egy .dll fájlt kell kicserélni. |
Áhh, nem kell ide ilyen humbukolás
Kell csinálni egy Ms visszacsatoló adaptert, és kell hozzá szerezni egy megbütykölt Dio2 exe-t oszt máris adogathatod a cuccaidat a kariaid között ;) |
Quote:
Na szval csinálsz egy másik felhasználói fiókot, mindkettőben elindítod a Diót, egyikben hostolsz, a másik csatlakozik annak az ip-jéhez és így megvan egy komplett hálózat :) (Felhasználóváltást kell használni, met akkor futva maradnak a progik) |
Quote:
|
Az elmúlt 3nap diablózás (1, 1,5óra naponta) elég jövedelmező volt! 2 set cucc, ami eddig nem volt meg, meg 1 unic, ami szintén nem volt még meg! :D
|
Quote:
Tudna nekem segíteni valaki egy amazont összehozni? |
Quote:
Nem vagyok olyan hűdenagy játékos, de én azt javaslom, hogy semmiképpen se a dárdást fejleszd, hanem a nyilast. Én 2re raktam sokat, az egyik a multiple shot(asszem így kell leírni...) ezzel jól lehetett haladni ha sokan jöttek rád, meg a guide arrow plusz ehhez a piercing attack passive and magic skill. Na meg persze a kritikus ütést adóra is kell pakolni! A valkürnek nem vettem sok hasznát(mondjuk nem is kapott sok pontot), már akkor inkább az elterelő célpont! Ha csinálsz 2íjat, az egyik lehet valami jóképű soketes, aamibe raksz nagy méregsebzést, és azt használod egy kb 8nyílveszőt lövő multiple shot-ba, akkor elég szép sebzést tudsz összehozni egy lövésből, és akkor viszaválthatsz a jobb íjjra! Én így játszottam az amazonommal, igaz meguntam, így 40valahanyas szinten pihenget! |
Quote:
|
Quote:
|
Monnyuk alapból ijra gondoltam, mert eddig csak közelharcos karikkal nyomultam (pala, druida, barbár) és ki akarnám ezt is próbálni.
Hellen jártam már palával és tudom, hogy sok a fizimunis és ezekkel mindig szívok is és ezért nem tudom, hogy a bowazont hogy kellene. Olvastam, hogy segítőt is lehetőleg ijjászt használjam, de én az Act II ben le akarnám cserélni a dárdásra, aminek van a blessed aim-os aurája, az rajtam is sokat segítene, meg nehezebben hal meg mint az ijjász, plusz valkyre-s támogatással ketten elég szépen feltartának a szörnyeket...sztem. Vityu: nekem is volt már sok ötletem, amit a "nagyok" hülyeségnek tartottak, aztán később én is beláttam, hogy hülyeség...szval van még mit tanulnunk :) |
Quote:
|
Quote:
Tényleg: ha a palával ki van fejlesztve zeal+fanaticsm+holy shield maxra, akkor mire érdemes eldobálni a többit? |
All times are GMT +1. The time now is 23:25. |