Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Diablo 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2704)

vityu 01-28-2008 23:48

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 155051)
Unique tárgyba még lehet rúnát tenni, úgy mint egy normál socketes tárgyba, hogy úgy azokat a tulajdonságokat megkapni? Mármint rúnaszavakra gondolok.

ui: rájöttem hogy nem :(

De mostmár tudok megint haladni a palámmal :D

Ha Larzukkal tetetsz bele soket-et, akkor szerintem lehet bele rakni, bár lehet nem, de egy két jó rúnát mindenképpen!

Xeper 01-29-2008 00:02

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 155142)
Ha Larzukkal tetetsz bele soket-et, akkor szerintem lehet bele rakni, bár lehet nem, de egy két jó rúnát mindenképpen!

Rúnát valóban bele lehet tenni, meg is kapod a rúna/kő bónuszát (pl ummed Shako), de rúnaszó csakis sima tárgyakban lehet (alap cuccok, vagy ethereal -->legdurvább sebzésű fegyver az ethereal thunder maulba tett BotD :))

KandÚr 01-31-2008 11:38

Tudna valaki egy barbáros fejlesztést mutatni?
Mondjuk egy 82. szintű frenzy-s barbnak milyennek kéne lennie?
Érdekelne mennyire szúrtam el a karimat, mert nem úgy aprít ahogy szeretném:(

Pepa 02-01-2008 17:25

Sziasztok!

Letöltöttem a diablot, de nem találok a lod-hoz cd-key, illetve melyik parancsal érvényesítem a 8 játékos módot, mert így kicsit lassú. Előre is köszönöm!

Phoenix 02-01-2008 17:44

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 156180)
Sziasztok!

Letöltöttem a diablot, de nem találok a lod-hoz cd-key, illetve melyik parancsal érvényesítem a 8 játékos módot, mert így kicsit lassú. Előre is köszönöm!

Ha letöltötted, akkor valszeg ott kell lennie az imagefájlban, valami nfo fájlban. De megy egy privát is.
A 8 játékosmódot: játék közben enter, ott pedig beírod: /players 8

Na én is elkezdtem megint a necrót. :)

Pepa 02-01-2008 17:58

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 156184)
Ha letöltötted, akkor valszeg ott kell lennie az imagefájlban, valami nfo fájlban. De megy egy privát is.
A 8 játékosmódot: játék közben enter, ott pedig beírod: /players 8

Na én is elkezdtem megint a necrót. :)

Köszönöm szépen:) Én most palával nyomom.

Phoenix 02-01-2008 17:59

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 156187)
Köszönöm szépen:) Én most palával nyomom.

hammeres lesz, vagy zeal-es?

Pepa 02-01-2008 18:07

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 156188)
hammeres lesz, vagy zeal-es?

Zeal-os, segítő nélkül, mert az csak a pénzt viszi:D

Phoenix 02-01-2008 18:10

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 156189)
Zeal-os, segítő nélkül, mert az csak a pénzt viszi:D

Segítő majd jól jön, ha a barbárt választod...azzal nagyon lehet aprítani az ellent :D
Anno úgy kezdtem, hogy csak azokat a cuccokat használom, amiket találok, én szedem össze a rúnákat, stb. De hellen elakadtam 70es szinten, aztán megajándékoztam a palát pár cuccossal, most még 81es szinten hellen players 8al simán haladok :)

Pepa 02-01-2008 18:13

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 156192)
Segítő majd jól jön, ha a barbárt választod...azzal nagyon lehet aprítani az ellent :D
Anno úgy kezdtem, hogy csak azokat a cuccokat használom, amiket találok, én szedem össze a rúnákat, stb. De hellen elakadtam 70es szinten, aztán megajándékoztam a palát pár cuccossal, most még 81es szinten hellen players 8al simán haladok :)

Nekem a legnagyobb karim 64-es bérgyilkos volt. Nightmare 3 őrzőn már nem tudtam átmenni Baal előtt.

Phoenix 02-01-2008 18:16

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 156193)
Nekem a legnagyobb karim 64-es bérgyilkos volt. Nightmare 3 őrzőn már nem tudtam átmenni Baal előtt.

Próbáltam én is az assát, de nem igazán jött be. Bár kitudja...majd lehet azt is előveszem eccer :)

Pepa 02-05-2008 12:59

Valaki mondja meg mit tudok kezdeni Wig ( vagy valami hasonló) falábával.

Smooth Scroller 02-05-2008 13:09

wirth

amugy a titkos palyara valo belepes 1ik kelleke. act1 varosaban kell a kockaba dobni 1 teleportkonyvvel 1utt es osszemixelni. persze csak akkor mukodik, ha baal mar a tulvilagon kergeti a lepkeket. :)

Pepa 02-05-2008 13:20

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 156774)
wirth

amugy a titkos palyara valo belepes 1ik kelleke. act1 varosaban kell a kockaba dobni 1 teleportkonyvvel 1utt es osszemixelni. persze csak akkor mukodik, ha baal mar a tulvilagon kergeti a lepkeket. :)

Tényleg, és ott jönnek a kaszás tehenek. Már emlékszem. Köszi

Xeper 02-05-2008 13:24

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 156774)
wirth

Illetve ha már kinyírtad a cow kinget az adott nehézségi fokon (egyik ellenség a titkos pályán), akkor többet nem nyithatod meg. (ha jól rémlik, akkor ez az 1.10es patch vívmánya)

Smooth Scroller 02-05-2008 13:29

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 156783)
Illetve ha már kinyírtad a cow kinget az adott nehézségi fokon (egyik ellenség a titkos pályán), akkor többet nem nyithatod meg. (ha jól rémlik, akkor ez az 1.10es patch vívmánya)

igy igaz. ha 1 karamban latsz a foldon 1 tonna stamina potiont, akkor ujra nem fog mukodni a recept. :D

vityu 02-05-2008 20:19

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 156785)
igy igaz. ha 1 karamban latsz a foldon 1 tonna stamina potiont, akkor ujra nem fog mukodni a recept. :D

Ja, nem értem, hogy mi a fenének dob az el annyit...amikor először láttam, még képet is csináltam róla... :D

Xeper 02-06-2008 11:05

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 156900)
Ja, nem értem, hogy mi a fenének dob az el annyit...amikor először láttam, még képet is csináltam róla... :D

Talán mert olyan mint a tej... :)

Phoenix 02-09-2008 17:07

A "Magic damage reduce by 1" Az azt jelenti, hogy pl kapok egy villámot ami kb 200at sebez és így csak 199-et fog?

Andrew 02-09-2008 17:09

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157513)
A "Magic damage reduce by 1" Az azt jelenti, hogy pl kapok egy villámot ami kb 200at sebez és így csak 199-et fog?

lehet én is rosszul tudom, de szerintem igen :)

Phoenix 02-09-2008 17:14

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 157515)
lehet én is rosszul tudom, de szerintem igen :)

Hmmm...az nem sok. Monnyuk így lenne a logikus, de akkor is nagyobb értéket adtam volna ennek, mert Hellen az monnyuk, hogy 10-20al csökkenti az nem ment meg a haláltól :)

vityu 02-09-2008 17:16

Tegnap történt velem egy érdekesség, amit eddig még nem láttam. 28-as druidával a 3. Act-ban vagyok, sok pénzzel, gondoltam elmegyek má szerencsét próbálok Alkor-nál (asszem így hívják) Rákatt egy morning star-ra, és hipp-hopp lett belőle egy unic, személy szerint Bloodrise morning star. Kicsit meglepett a dolog, mivel ilyenkor még dobni is alig dobnak ilyesmit, erre egy sima gamble-lel kiesik... mik vannak...

Phoenix 02-09-2008 17:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157518)
Tegnap történt velem egy érdekesség, amit eddig még nem láttam. 28-as druidával a 3. Act-ban vagyok, sok pénzzel, gondoltam elmegyek má szerencsét próbálok Alkor-nál (asszem így hívják) Rákatt egy morning star-ra, és hipp-hopp lett belőle egy unic, személy szerint Bloodrise morning star. Kicsit meglepett a dolog, mivel ilyenkor még dobni is alig dobnak ilyesmit, erre egy sima gamble-lel kiesik... mik vannak...

Pfff...te aztán mákos vagy :D Ennek elég kevés az esélye :D
Grat hozzá :)
Én meg most szabdalok mindekit a palámmal és elég gyakori a unique cucc :)
Rakosgatom is félre...más karinak jók lesznek :)

vityu 02-09-2008 17:31

mellesleg a diabló páholy ezt írja a kérdésedre:
-Hogyan működik a Magic Damage Reduced by x?
Framenként ennyivel csökkenti a mágikus sebzést. Főleg frame alapú varázslatok ellen hatásos. (Fire Wall, Diablo "vörös villáma" stb.)

Hát igen, aaki mákos, az mákos... Én is gyűjtögetem, van is 44darab unic, meg mellé teljes set is 5.

Phoenix 02-09-2008 17:40

Akkor az azt jelenti, hogy aminek a 10 az értéke, az másodpercenként 250-el csökkenti...hmm...az már fincsibb :D

Nekem is volt anno szép gyüjteményem, de egy rossz helyen használt SHIFT+DEL megszabadaított mindentől :(

vityu 02-09-2008 17:47

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157524)
Akkor az azt jelenti, hogy aminek a 10 az értéke, az másodpercenként 250-el csökkenti...hmm...az már fincsibb :D

Nekem is volt anno szép gyüjteményem, de egy rossz helyen használt SHIFT+DEL megszabadaított mindentől :(

Én éppen ezért nem shift+del-lel törlök, mert vagyok én is olyan barom, hogy megtegyem...(mellesleg a barom, nem sértésnek ment :D)
Most éppen azon görcsölök, hogy vlami miatt nem tok tárgyat kimenteni...nem értem, valami dll-t nem talál, és egy tárgymentő sem, így a korrigálásig marad a láda... :( És éppen ott tartok egy nekro pálcát egy druidánál...jájj! Meg egy set utolsó darabját, amire szintúgy nincs szükségem!

Phoenix 02-09-2008 17:55

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157526)
Én éppen ezért nem shift+del-lel törlök, mert vagyok én is olyan barom, hogy megtegyem...(mellesleg a barom, nem sértésnek ment :D)
Most éppen azon görcsölök, hogy vlami miatt nem tok tárgyat kimenteni...nem értem, valami dll-t nem talál, és egy tárgymentő sem, így a korrigálásig marad a láda... :( És éppen ott tartok egy nekro pálcát egy druidánál...jájj! Meg egy set utolsó darabját, amire szintúgy nincs szükségem!

Egy xp-n két fiókkal át tudod adogatni másik karinak a cuccokat :)

vityu 02-09-2008 17:58

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157527)
Egy xp-n két fiókkal át tudod adogatni másik karinak a cuccokat :)

Ezt kifejtenéd bővebben? Gondolom felhasználói fiókra gondoltál...

Arden 02-09-2008 19:14

a Páholyban a hasznos holmik között ott van a cuccátadó.
egy .dll fájlt kell kicserélni.

Andrew 02-09-2008 19:21

Áhh, nem kell ide ilyen humbukolás
Kell csinálni egy Ms visszacsatoló adaptert, és kell hozzá szerezni egy megbütykölt Dio2 exe-t oszt máris adogathatod a cuccaidat a kariaid között ;)

Phoenix 02-09-2008 19:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157528)
Ezt kifejtenéd bővebben? Gondolom felhasználói fiókra gondoltál...

Bocsi a késésért, de feltartottak :)
Na szval csinálsz egy másik felhasználói fiókot, mindkettőben elindítod a Diót, egyikben hostolsz, a másik csatlakozik annak az ip-jéhez és így megvan egy komplett hálózat :)
(Felhasználóváltást kell használni, met akkor futva maradnak a progik)

vityu 02-09-2008 20:17

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157550)
Bocsi a késésért, de feltartottak :)
Na szval csinálsz egy másik felhasználói fiókot, mindkettőben elindítod a Diót, egyikben hostolsz, a másik csatlakozik annak az ip-jéhez és így megvan egy komplett hálózat :)
(Felhasználóváltást kell használni, met akkor futva maradnak a progik)

köszöntem szépen! Ki is próbálom! :D

vityu 02-09-2008 21:56

Az elmúlt 3nap diablózás (1, 1,5óra naponta) elég jövedelmező volt! 2 set cucc, ami eddig nem volt meg, meg 1 unic, ami szintén nem volt még meg! :D

Phoenix 02-10-2008 13:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157579)
Az elmúlt 3nap diablózás (1, 1,5óra naponta) elég jövedelmező volt! 2 set cucc, ami eddig nem volt meg, meg 1 unic, ami szintén nem volt még meg! :D

:p De jól megy valakinek :D

Tudna nekem segíteni valaki egy amazont összehozni?

vityu 02-10-2008 13:57

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157636)
:p De jól megy valakinek :D

Tudna nekem segíteni valaki egy amazont összehozni?

háááát... akinek megy, nem tehet róla!
Nem vagyok olyan hűdenagy játékos, de én azt javaslom, hogy semmiképpen se a dárdást fejleszd, hanem a nyilast. Én 2re raktam sokat, az egyik a multiple shot(asszem így kell leírni...) ezzel jól lehetett haladni ha sokan jöttek rád, meg a guide arrow plusz ehhez a piercing attack passive and magic skill. Na meg persze a kritikus ütést adóra is kell pakolni! A valkürnek nem vettem sok hasznát(mondjuk nem is kapott sok pontot), már akkor inkább az elterelő célpont!
Ha csinálsz 2íjat, az egyik lehet valami jóképű soketes, aamibe raksz nagy méregsebzést, és azt használod egy kb 8nyílveszőt lövő multiple shot-ba, akkor elég szép sebzést tudsz összehozni egy lövésből, és akkor viszaválthatsz a jobb íjjra!
Én így játszottam az amazonommal, igaz meguntam, így 40valahanyas szinten pihenget!

Xeper 02-10-2008 14:12

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157639)
háááát... akinek megy, nem tehet róla!
Nem vagyok olyan hűdenagy játékos, de én azt javaslom, hogy semmiképpen se a dárdást fejleszd, hanem a nyilast. Én 2re raktam sokat, az egyik a multiple shot(asszem így kell leírni...) ezzel jól lehetett haladni ha sokan jöttek rád, meg a guide arrow plusz ehhez a piercing attack passive and magic skill. Na meg persze a kritikus ütést adóra is kell pakolni! A valkürnek nem vettem sok hasznát(mondjuk nem is kapott sok pontot), már akkor inkább az elterelő célpont!
Ha csinálsz 2íjat, az egyik lehet valami jóképű soketes, aamibe raksz nagy méregsebzést, és azt használod egy kb 8nyílveszőt lövő multiple shot-ba, akkor elég szép sebzést tudsz összehozni egy lövésből, és akkor viszaválthatsz a jobb íjjra!
Én így játszottam az amazonommal, igaz meguntam, így 40valahanyas szinten pihenget!

Ha hellen is szeretnél játszani, akkor vagy Bneten szerzel egy jó rúnaszavas íjat, vagy dárdás leszel (kb olyan lesz, mint a trapes assa)... decoy hellen 1 csapás mindenkinek, nem sok értelme van, inkább a valkyre. Arra most nem emlékszem, hogy a dárdás felépítésben benne van -e a valkyre, de látok rá esélyt, és hellen is egészen jól bírja :)

vityu 02-10-2008 14:39

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 157642)
Ha hellen is szeretnél játszani, akkor vagy Bneten szerzel egy jó rúnaszavas íjat, vagy dárdás leszel (kb olyan lesz, mint a trapes assa)... decoy hellen 1 csapás mindenkinek, nem sok értelme van, inkább a valkyre. Arra most nem emlékszem, hogy a dárdás felépítésben benne van -e a valkyre, de látok rá esélyt, és hellen is egészen jól bírja :)

Akkor nekem ne higgy, Phoenix! Csak nightmare-ig mentem vele, addig viszont kitűnő volt, az enyém! Soha nem nézegettem fejlesztési terveket, mindig csak próbálkoztam!

Phoenix 02-10-2008 15:11

Monnyuk alapból ijra gondoltam, mert eddig csak közelharcos karikkal nyomultam (pala, druida, barbár) és ki akarnám ezt is próbálni.
Hellen jártam már palával és tudom, hogy sok a fizimunis és ezekkel mindig szívok is és ezért nem tudom, hogy a bowazont hogy kellene.
Olvastam, hogy segítőt is lehetőleg ijjászt használjam, de én az Act II ben le akarnám cserélni a dárdásra, aminek van a blessed aim-os aurája, az rajtam is sokat segítene, meg nehezebben hal meg mint az ijjász, plusz valkyre-s támogatással ketten elég szépen feltartának a szörnyeket...sztem.

Vityu: nekem is volt már sok ötletem, amit a "nagyok" hülyeségnek tartottak, aztán később én is beláttam, hogy hülyeség...szval van még mit tanulnunk :)

vityu 02-10-2008 15:37

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157654)

Vityu: nekem is volt már sok ötletem, amit a "nagyok" hülyeségnek tartottak, aztán később én is beláttam, hogy hülyeség...szval van még mit tanulnunk :)

Valahogy minidg meguntam egy karaktert a nightmare-en. Eddig csak barbárral voltam hellen, ott is csúffosan... Hát, asszem nem vagyok a toppon... :D

Phoenix 02-10-2008 15:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157658)
Valahogy minidg meguntam egy karaktert a nightmare-en. Eddig csak barbárral voltam hellen, ott is csúffosan... Hát, asszem nem vagyok a toppon... :D

Magatalálósan, csakis egyedül játszva tényleg nehéz a játék...ahogy megakadtam palával 70es szinten hellen, aztán felcuccoltam és most vagyok 81es szinten ActIII-ban és players8-ban néha kicsit megizzasztanak :)
Tényleg: ha a palával ki van fejlesztve zeal+fanaticsm+holy shield maxra, akkor mire érdemes eldobálni a többit?

All times are GMT +1. The time now is 23:25.