Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kérdések és válaszok az Anarchista csoporttal kapcsolatban. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=27)

Steve 06-18-2006 18:54

Nem, hanem befagy és csak akkor tudsz vele tovább játszani ha bevipeled;)

vonos82 06-24-2006 19:46

Es ehhez a fő orinak is VIPelve kelle lennie?

Steve 06-25-2006 17:26

ha a főorid vip akkor kapsz csak 3orira, ha nem vip akkor csak 1-1re

Figaro 06-28-2006 14:56

Hali:)

En kernek segitseget,legyszi mondjatok meg,hogy tudnek kicsinyke orijaimbol kontinenseket csinalni?

Nekem nem teccik az anarch,sok vadallat allandoan szetüti szegeny kicsiny orszagaimat:(

Fegya: Y ban 71k , M ben 10k körül gondolom,H ban 12k,D ben meg a kontinensek 280k heki körüli orik a legnagyobbak

Ati 06-28-2006 15:00

Quote:

Originally Posted by Figaro
legyszi mondjatok meg,hogy tudnek kicsinyke orijaimbol kontinenseket csinalni?

Ez melyik játék? :)

Never 06-28-2006 16:34

Ez a "Lopi folyton össze-vissza beszél" nevű játék :)

Figaro 06-28-2006 18:43

Ati nem ismered fel a sajat jatekod?:)

Steve 06-28-2006 19:11

Ati rakj be légyszíves ennek a két jómadárnak vmi extra nehezítést mert állandóan unatkoznak:)

aúú 06-29-2006 12:58

Quote:

Originally Posted by Figaro
Hali:)

En kernek segitseget,legyszi mondjatok meg,hogy tudnek kicsinyke orijaimbol kontinenseket csinalni?

Nekem nem teccik az anarch,sok vadallat allandoan szetüti szegeny kicsiny orszagaimat:(

Fegya: Y ban 71k , M ben 10k körül gondolom,H ban 12k,D ben meg a kontinensek 280k heki körüli orik a legnagyobbak

Gyere fel a D-be! :)

Figaro 06-29-2006 23:10

Aúú:) arra en lusta vagyok sajna

Jani 02-18-2007 20:43

Valaki azt mondta nekem, hogy anarchban a támadó seregnek nem kell barakkhely. Mi az igazság?
Szövteségesi segítő csapatoknak kell hely a tulaj országban?
Mi a helyzet a varikkal és tolikkal? Akciónál számítanak azok a varik és tolik, amiknek nincs helyük?

Never 02-18-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Jani (Post 74632)
Valaki azt mondta nekem, hogy anarchban a támadó seregnek nem kell barakkhely. Mi az igazság?

Az,hogy ez hülyeség.Bár jó poén lenne :)

Kics 02-18-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Jani (Post 74632)
Szövteségesi segítő csapatoknak kell hely a tulaj országban?
Mi a helyzet a varikkal és tolikkal? Akciónál számítanak azok a varik és tolik, amiknek nincs helyük?

hüleséget mondott:)
minden ugyanugy müködik, mint a normál játékba.
- kell a saját seregnek barakkhely
- a nálad lévő segítő seregnek nem kell szállást biztosítanod, de akki küldi annak természetesen igen
- akcióknál nem számitanak a vari/tolik

Jani 02-18-2007 21:19

Kösz. Pedig beindult a fantáziám, hulla orival 200 hektáron 5 db tízezres sereggel gyilkolhatnék. Csak a zsoldért kellene kicsit megdolgozni.

dreaman68 02-20-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by Jani (Post 74647)
Kösz. Pedig beindult a fantáziám, hulla orival 200 hektáron 5 db tízezres sereggel gyilkolhatnék. Csak a zsoldért kellene kicsit megdolgozni.

meg az 5 darab tízezres eregért...

Vili 04-30-2007 03:24

Sziasztok!

Igaz ugyan, hogy valaki előttem már megkérdezte, de számomra még mindig nem világos, hogy melyik orikat kell feltétlenül összekapcsolni, és melyeket nem.
Az addig rendben, hogy a normál csoportokban lévőket össze kell kapcsolni, ez meg is van. A kérdés, ha anarchban indítok új orikat, akkor azokat egymással, illetve a normál csoport beli orijaimmal össze kell kapcsolni, vagy nem? (Nem szeretném, ha ilyen miatt a normál országaim is az anarchban kötnének ki :) )
Előre is köszi a segítséget!

Remedy 04-30-2007 07:06

Quote:

Originally Posted by Vili (Post 91507)
Sziasztok!

Igaz ugyan, hogy valaki előttem már megkérdezte, de számomra még mindig nem világos, hogy melyik orikat kell feltétlenül összekapcsolni, és melyeket nem.
Az addig rendben, hogy a normál csoportokban lévőket össze kell kapcsolni, ez meg is van. A kérdés, ha anarchban indítok új orikat, akkor azokat egymással, illetve a normál csoport beli orijaimmal össze kell kapcsolni, vagy nem? (Nem szeretném, ha ilyen miatt a normál országaim is az anarchban kötnének ki :) )
Előre is köszi a segítséget!

Normalokat ossze kell, az anarchosokat nem kell sehova, csak akkor erdemes oket kotogetni, ha vip kedvezmenyt szeretnel rajuk ervenyesiteni....

Vili 04-30-2007 08:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 91512)
Normalokat ossze kell, az anarchosokat nem kell sehova, csak akkor erdemes oket kotogetni, ha vip kedvezmenyt szeretnel rajuk ervenyesiteni....

Nagyon köszönöm a segítséget!

otto500 05-18-2007 23:06

Hello, az érdekelne, hogy akinek 100 vagy még több aktív orija van az anarhban, annak napi mennyi idő amíg mindent végignézi!
??

Arden 05-18-2007 23:17

hát számolj mondjuk másfél percnek egy orit ha full semmi meló nincs benne :)
amúgy az orik nagy része általában szabis szokott lenni :)
de h a kérdésre is válaszoljak,26 órát a napi 24ből :)

Steve 05-20-2007 19:33

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 96887)
hát számolj mondjuk másfél percnek egy orit ha full semmi meló nincs benne :)
amúgy az orik nagy része általában szabis szokott lenni :)
de h a kérdésre is válaszoljak,26 órát a napi 24ből :)

Ne higgy neki ő többet foglalkozik vele csak nem meri bevallani:D

Mellesleg tényleg sok a szabis ori bizonyos helyeken eltéve, illetve nem véletlen hogy sokan összeállnak és együtt visznek orikat:)

Nanahara 07-11-2007 09:05

4/m ben van vmi határ ami fölé nem engedtek egyszerű halandókat mint én?
mert ha nem tom elpasszolni az orim akkor mennék feljebb:)

Arden 07-11-2007 13:37

Quote:

Originally Posted by Nanahara (Post 108553)
4/m ben van vmi határ ami fölé nem engedtek egyszerű halandókat mint én?
mert ha nem tom elpasszolni az orim akkor mennék feljebb:)

elvileg 1100 heki a határ,akárcsak a fellépési határ.
ha afölött vagy,és észrevesznek,akkor lehet számítani ellenlépésekre :)

Nanahara 07-13-2007 21:49

köszi!
érdemes 1100 hekivel lépni?
vagy inkább kisebben?

Redback 07-14-2007 06:04

Én nem nagyon vagyok jártas anarchban,de szerintem az jobb hogyha nagyobb hekivellépsz.

Ati 07-16-2007 09:14

Ha már itt van ez a topic, én is kérdeznék, hátha valaki tud válaszolni nekem...

Miért indít valaki, teljesen általánosságban beszélve, közel 100 országot az anarchista csoportban, ha arra nem képes, hogy JÁTSSZON?

Ha valakinek véletlen több országa van, akkor a másokkal való összefogás már nem is megy?

Tényleg csak arról szól idén nyáron az anarchista csoport, hogy "jujj, neked több országod van, nem játszom veled"? :eek:

Nanahara 07-17-2007 09:24

milyen csönd van...

Chris 07-17-2007 09:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 109827)
Miért indít valaki, teljesen általánosságban beszélve, közel 100 országot az anarchista csoportban, ha arra nem képes, hogy JÁTSSZON?

Ha valakinek véletlen több országa van, akkor a másokkal való összefogás már nem is megy?

Tényleg csak arról szól idén nyáron az anarchista csoport, hogy "jujj, neked több országod van, nem játszom veled"? :eek:

Miből következtetsz ezekre a megállapításokra? :confused:

Ati 07-17-2007 09:41

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 110050)
Miből következtetsz ezekre a megállapításokra? :confused:

Fórumot olvasgatva... Majdhogynem szó szerinti idézet volt...

ZooZ 07-25-2007 09:55

Sziasztok elöször is mondom teljesen uj vagyok és lenne egy oylan kérdésem hogy a morál azé megy (ment) le 30%ra mert vmi miatt átrakott az anarchista csoportba???
mert eredeileg lassuba lenék de átrakott ide és itt hát ami azt illeti mindenki költözik el házakat barakkokat gyujtanak fel nem fizetnek adot (pedig már 10% alá vittem :S)
és nem tudom mit csináljak :S
már vagy 20 kocsmám van mert azt olvastam attol nagyobb lesz a morál és eddig köbö 2 milliot adtam a népnek de össz vissz 1% ot ment fel a morálom :S
MIT CSINÁLJAK????????? SOMEBODY HELP ME PLS!!!!

Valezius 07-25-2007 09:57

Átrakás után a maximum morál 30%, ami ha jól tudom naponta emelkedik 1%-ot.

Andrew 07-25-2007 10:06

én azért még azt is hozzátenném, hogy próbálj meg szabályosan játszani, akkor ez nem fog előfordulni :o

Ati 07-25-2007 10:09

Quote:

Originally Posted by ZooZ (Post 111734)
Sziasztok elöször is mondom teljesen uj vagyok és lenne egy oylan kérdésem hogy a morál azé megy (ment) le 30%ra mert vmi miatt átrakott az anarchista csoportba???
mert eredeileg lassuba lenék de átrakott ide és itt hát ami azt illeti mindenki költözik el házakat barakkokat gyujtanak fel nem fizetnek adot (pedig már 10% alá vittem :S)
és nem tudom mit csináljak :S
már vagy 20 kocsmám van mert azt olvastam attol nagyobb lesz a morál és eddig köbö 2 milliot adtam a népnek de össz vissz 1% ot ment fel a morálom :S
MIT CSINÁLJAK????????? SOMEBODY HELP ME PLS!!!!

Első körben célszerű betartani a szabályokat. Merthát valljuk be, azok azért vannak. Akkor most eleve nem lennél anarchban.

De ha már megszegted a szabályokat, és emiatt átkerültél, akkor is érdemes elolvasni az e-mailt, amit az áthelyezésről kaptál (kétszer is, mindkét országod miatt egyszer), ebben szerepel, hogy a morál maximuma 30%-ra lett állítva, ami naponta 1%-ot emelkedik. Ezt felgyorsítani nem tudod, ezzel együtt kell élni.

Redback 07-25-2007 12:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111739)
Első körben célszerű betartani a szabályokat. Merthát valljuk be, azok azért vannak. Akkor most eleve nem lennél anarchban.

De ha már megszegted a szabályokat, és emiatt átkerültél, akkor is érdemes elolvasni az e-mailt, amit az áthelyezésről kaptál (kétszer is, mindkét országod miatt egyszer), ebben szerepel, hogy a morál maximuma 30%-ra lett állítva, ami naponta 1%-ot emelkedik. Ezt felgyorsítani nem tudod, ezzel együtt kell élni.

Nem kell együtélni...Én pl az első orim töröltem mert vmi szabálytalanságot követtem le és anarcban találtam magam és nem nagyon tetszet mert beléptem és kb 3kör múlva egy emberke letámadott 4 orival.Azóta figyelek minden szabályra :D

ZooZ 07-25-2007 13:42

Ahha értem thx akko törlöm ezt az orgazágot vagy mit :D
de amugy igazábol az a fura hogy csináltam egyet és rosz fajt választottam aztán tölörltem és csináltam egy ujat
akkor ez lenne a szabály sértés???
de hisz töröltem a másikat :S :'(

Valezius 07-25-2007 13:43

Quote:

Originally Posted by ZooZ (Post 111799)
Ahha értem thx akko törlöm ezt az orgazágot vagy mit :D
de amugy igazábol az a fura hogy csináltam egyet és rosz fajt választottam aztán tölörltem és csináltam egy ujat
akkor ez lenne a szabály sértés???
de hisz töröltem a másikat :S :'(

Hát ha két orid került anarchba, akkor mégse törölted ;)

ZooZ 07-25-2007 14:07

:D :S
:'( oks na mind1 msot töröltem mindent és kezdtem egy ujat :S

ZooZ 07-25-2007 14:10

Van vkienk vmi kezdö tanácsa netán :S ????

Valezius 07-25-2007 14:17

Quote:

Originally Posted by ZooZ (Post 111811)
Van vkienk vmi kezdö tanácsa netán :S ????

http://forum.queosia.com/forumdispla...der=asc&page=8

ZooZ 07-25-2007 14:49

Uh THX
köszönöm az összes helpet !!!!!!!

All times are GMT +1. The time now is 00:08.