![]() |
Quote:
|
Quote:
He???? Mijaza +-ba maluszolás??? Azt egyrészt bónusznak nevezzük, másrészt csak hogy tudd így a végefele, a klánlétszám-különbség oda-vissza hat... |
Quote:
Amúgy meg egyszemélyes klánban lévő oritól nem sajnálom :rolleyes: |
Én továbbra se értem... Bárki tud lenni nagy klánban. A lehetőség mindenkinek adott. Bárki tud építeni kocsmát. Adott a lehetőség, hogy egy klántaggal együt haladjon. Ha ezt nem tudja megtenni, akkor ne legyen a topban. A nagy szöveg szerint ez a szint a csapatjátékról, és az együttműködésről szól. Ha valaki erre nem képes, akkor mit akar...?
Az ork tulajokat is megértem, könnyen szereznek földet. 1ütésel gyakran több millrdnyi értékű földet. Nem kellene valamit áldozniuk ezért? Vagy ez így hülyeség? Ezentúl mindenki csak orkal nyomuljon? 70-75% barakk, mert se ártó, se toli akciótól nem kell tartani? Ez szörnyen unalmas lenne... Na meg nem szégyen, hogy 4%kocsmával gyujtanak rommá vagy esetleg 2db-al??? :D Nem hibázik ott valamit a tulaj :D Bár belegondolva az itteni hsz-eket, nekem mind1 hogy mi lesz. Annak megfelelően, legfeljebb én se tartok majd kocsmát. Lesz helyette barakk, és torony. :D |
Quote:
|
Quote:
A hadimalus az hadimalus. Nem csak földre, hanem pusztira mészárra és fosztásra is vonatkozik. |
Quote:
Még rágódzom kicsit aztán nyökögök valamit én is. |
Quote:
|
Tisztázzuk mert úgy látom fogalom zavar van:A malusz érvényes oda vissza tehát a te elfed(egy fős klánban) nem fog egy 10 fős klántól ellopni 2 milliárdot mert neki is malusza van a lopásra
Vagy lop ártózik mindenki mint állat de a sereg malusz eltörlődik és az egyfős hadi szétrúgja a lopós seggedet sereggel:D Mint a lentebbi szinteken:D |
Quote:
|
Quote:
köszönöm |
Quote:
Akkor megkérdezem még most.Tudsz olvasni?????? Nézd már meg azt a nyamvadt szavazást! Szted mit jelent a toli-vari akció????? Csak a haszonszerzést? Vagy ez csak nekem lenne ennyire egyértelmű? Ehh Peti csak felidegelsz:mad: |
Quote:
|
kár h nem publikus a szavazás :(
|
Quote:
egyedül azt tisztáztuk h az info szerző akciókra nem vonatkozna... Amugy nem ártás ha lelopnak kpre Aban? :D Remy sztem a vihar és akkor már tartozzon ide a szárazság is :D:D:D esetében nem a körök hanem a varázslat sikeressége csökkene, ergo kevesebb körre lehetne sikeresen felrakni.... vagy ha te is erre céloztál akkor bocsi.. számomra nem ez derült ki az írásodból ... |
Quote:
|
Quote:
Aham. Nyilván megéri egypár ártó a klánbalépéskor leadandó földet. Nem beszélve arról, hogy akkor már a másik is tud sereggel hatékonyan dolgozni. |
Quote:
"Javaslom hogy vagy szüntessük meg a klánlétszám maluszt az egyéni csatákban vagy akkor terjesszük ki a toli vari akciókra is lévén ez így igazságos" |
Quote:
|
3oldalig olvastam, aztán elment a kedvem az egésztől...
Tolimalusz: Hát én nem támogatom ott van a 10K pontos határ, az eléggé lefogja ezeket a dolgokat A-ban. Ameddig az nem lesz értelmesebbé alakítva addig ostobaság lenne mégegy malusz. Erről volt egy javaslatom, lásd az alábbi topicban, jó olvasgatást :) http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=968&page=47 Varimalusz: Remedy problémája jogos. Synkel megoldása meg értelmetlen (menjen el kevesebb ember) Viszont jó megoldás lehet, hogyha viharra és a hasonlókra nem érvényesül a malusz. (Mint ahogy hadüzenetnél se érvényesül) De ahogy korábban is elhangzott nem jogos bevezetni ezeket a maluszokat. Nagy létszámkülönbségnél úgysem fgonak gyújtogatni, rengetni mert nincs értelme. A lopások ellen meg tudsz tenni. (Bank, üres raktár) Lejjebb sincs malusz azért, mert egy szövi lopja az mf-et. Szóval logikátlan lenne, ha itt lenne. Lehet jönni, azzal, hogy +10%, de mind tudjuk, hogy az mire elég, egy átlagos orinak a szövi tolisával szemben. Tehát nem támogatom az újabb maluszokat. Seregmalusz: szerintem ez jól működik. Nem szabad hozzányúlni. 10fős klánban jobban ki lehet gyúrni a hadiporikat, mint kisebb klánokban. Tényleg jó lenne az, ha mindenkit nagy klánba kellene kényszeríteni, hogy tudjon játszani? Összefoglalva feltéve, de nem megengedva, hogy a mostani rendszer logikátlan, ugyanakkor a számbajöhető lehetőségek közül a legjobb. Akkor csak azért nem érdemes változtatni, hogy a logikátlansága megszűnjön. Kérek mindenkit, hogy ne is vegye figyelembe ezt a hozzászólást, csak azért írtam, hogy nőjön a hozzászólásaim száma, kérlek folytassátok a személyeskedést. :p |
Pedig szépen leírtál mindent:)
Támogatom az ötleted:p |
Arra szavaztam, hogy vezessük be a toli/vari akciókra is. Remy jogos felvetésére, hogy mi legyen a vihar/száraz kérdésével, nekem az a véleményem, hogy nem a sikerességen vagy annak feltételein kell változtatni, hanem minden esetben a hatáson (Synkel javaslata).
Tehát minden esetben a toli/vari akcióknál a sikeresség feltétele uyganaz maradna mint most, de a klánlétszámkülönbségtől függöen, ahogy az most a hadi eseményeknél is van, a sikeres akció hatása lenne maluszolva. |
Nemmel szavaztam, mert nekem így tetszik minden, ahogy most van.
Amikor valakit anno begyújtottak, akkor tönkretették az elf fajt. Serg légyszi ne akard csökkenteni a stratégiai lehetőségeket. Akkor már tényleg arról szólna a játék, hogy ütsz, vagy ha nem tudod beütni, fedezel, mert ha 1 ház gyullad, azért nem fog átépülni az ellen tolisabbra. Én elég sokáig voltam egyfős klánban, de soha nem tapasztaltam azt a "hátrányt", ami miatt ismét szabályt akartok változtatni. A sereges maluszt pedig már rég elfogadta mindenki, az így jó, ahogy van. Érdekes, hogy ez a téma akkor jelent meg, amikor az A nyerspiaca elég instabil. |
nem támogatom, az előttem lévők már leírták miért, egyetértek velük
|
Quote:
|
Quote:
megkérdezhetem, hogy mikor voltál utoljára egyszemélyes klánban, és mikor ártózott/lopott szét egy 10 személyes? ;) Quote:
Quote:
egyébként a tekiírósdit, nyersitermelősdit meg ne túlozd el annyira. :D Quote:
|
Quote:
Ha esetleg nem lett volna vilagos, en nemmel szavaztam, a hadi dolgok igy jok, ahogy vannak, atgondolva a varitolimalusz meg nem tetszik, azonkivul se, hogy problemas... :) |
Quote:
A kis létszámú klánoknak bizonyos esetekben jó lehet a malusz, más esetekben meg rossz. Viszont amikor ez a szabály bekerült a játékba, akkor még nem voltak kis létszámú klánok. Nem tudom, hogy miért került be. Talán azért, mert klánütésnél jó a létszámkülönbség malusz és akkor már legyen egyforma. Quote:
|
ez már régi téma, szavazatom egyértelmű:
ha van seregmalusz, kell legyen vari-tolismalusz is voltam többször egy-két fős klánban, néha kaptam gyújtás-rengés-vihart olyanoktól, akikre nem is volt értelme sereggel menni, mert semmi kárt nem okozhattam, nekem meg menekülnöm kellett, mert sokba került a rengés, gyújtás ha akarunk kicsi klánokat, ez így igazságos |
Quote:
egy felvetést azért feltennék. ha behozzuk a védelmet az 1 klánra, 10 essel szemben, az 1 fős klánok támogatását érjük el az A ban, ami szerintem buta dolog, mert ott inkább a szövetségi játék lenne a cél. mivel lentebbi csoportokban is egy 4 fős szövi neki eshet egy mf nek tolikkal varikkal, csak az autovédelem védi, nem tudom jó dolog lenne ezt bevezetni A ban. sokkal inkább érdemesnek találnám átgondolni azt, hogy minimum 4 fős lehet 1 klán, ha kevesebben vannak, egyszerűen nem működne a klán erre valami szabályozást kitalálni, ezzel meg lenne oldva sok kérdés, nem lenne olyan nagy különbség a klánok között, nem lehetne 1-2 fős klánban tamagocsizni stb... jobban érvényesülne az, amire a sugó utal: A játékosok a legfelső szinten is szövetségekbe tömörülnek, ám ezek működése merőben más, mint az alsóbb szinteken. Mivel itt a csapatmunkáról van szó, ezért csak azok az országok vannak játékban ezen a szinten, akik tagjai valamelyik szövetségnek. ... |
Quote:
az 1-2 fős klánok végig evickélik játék nélkül a csoportot, mert földre teljesen felesleges beütni őket, illetve sokszor nagyobb a kockázat, mint a nyeremény. akik meg játszani akarnak, és klánokba tömörülnek, nem éri meg ki be lépkedni , és nincs is realitása a dolognak. csak gondoljuk végig: kilépni egy klánból, eg yszövetségből, hogy földet tudjunk szerezni... biztos vagyok benne, hogy ez a tamagocsi országoknak nagyon népszerűtlen, de akik valóban játszani szeretnének, azoknak hasznos lenne |
Quote:
A magam részéről tetszik ez a dolog. Ha felveted a megbeszélések közt, támogatni fogom:) |
Quote:
te sem mstanában mentél 100k pontról 300k, 400k, és akár 500k pontra, csupán azért nem találkoztál vele... |
Quote:
Egyfősként játszani nem nagyobb tamagocsi mint a topklán tenetjén 70% házzal ülni, nem sajnálom tőled, csak mindig azoktol hallom ezt a tamagocsi szót akik ennek maguk a legnagyobb művelői. |
Quote:
a másik akik 1-2-3 fősbe akarnak gyorsan aktívan haladni és ütögetni felfelé... nos sztem ezek a klánok megérdenlik a toli vari védelmi maluszt is, mivel két klán lefedi tudtommal a tophatárt jeenleg és szinte lehetetlen ütéssel tuljutni rajtuk, jelen körülmények között meg nincs értelme ütni őket , mivel keveset hoz az ember és nem jut távol a sok fős klántól+ még a nyakába kapja az ártókat is! ilyen szituációk meg vannak és akik 300k pont felett ücsörögnek több mint 1 éve, próbálják elhinni h jelenleg ez van... semmiféle stratégiai elem nem veszlik el, ahogy amikor a hadimaluszt is bevezették és ott se veszet el csak normális formáta kapott, egyenlő lehetőségeket... |
Quote:
Úgy emlékszem Ati fő érve az volt, hogy sokan panaszkodnak neki, hogy nem tudnak klánba lépni, mert nem veszik be őket. Ati nem akarta elhinni, ezért indított egy orit az 1A-ban, sokáig hirdetett és tényleg nem vették fel. Ezért döntött úgy, hogy bevezeti az 1 fős klánt. Nem hiszem, hogy visszacsinálná. |
Quote:
Indított egy orit A-ban:D |
Végigiolvastam de ne mértem.
Szerintem olyanokról beszélgetünk akik nem is találkoznak sose egymassal. 1 fős klán egyéniben szerintem nincsen sosem egy 10 fős klánközelében. Ha meg van semmi értelme gyujtogatni meg ártózni hiszen ugyse tudsz vele mit csinálni. Az A ba szerintem már nincsenek poénból, unalomból gyujtogató országok. Amugy meg amit Peti írt hülyeség. Persze mindeki léphet 10 fős klánba, de azert más a játék 1 millió pont felett. Azzal védekezni hogy megvolt az esélye 10 es be lépni nem biztos hogy elég magyarázat. Ott egy klánvédés más mint 120 000 értéken. |
Quote:
Ati próbáját nem tartom élet szerűnek. Egy klán munkája nem A ban kezdődik, hanem lentebbi szinteken. Ha 4 szinten át nem talált szövetségeseket, akikkel folytathatná az A-t , akkor NE AKARJON A-ban keresni fellépés után szövetségeseket. Amikor elkezdtem játszani, még csak 3 dik szinten voltam, de már akkor kezdtem gondolkozni, és szervezni, hogy vajon kikkel leszek majd ha A ba érek. Azt meg valóban elképzelhetetlennek tartom, hogy egy éppen csak fellépett vagyon nélküli országot bármilyen klán felvegyen, csak azért, hogy ő forogni tudjon. És ez így is van jól. Gyulának reagálva, én azért tamagocsizom itt fenn, mert Te tamagocsizol ott lenn egyedül. A sok egy fős klán gondolom nem azon munkálkodik, hogy feljusson ide játszani, egyszerűen csak forogni akarnak. Azonkívül mi le fogunk fordulni, és jövünk fel új országokkal, most éppen felmérés alatt van, hogy főleg hány fős klánok vannak. Sajnos a rengeteg sok 1-2 fős klán miatt olyanoknak , akik évekóta együtt játszanak 1 fős klánban kell játszaniuk egy olyan csoportban, ahol a csapatjáték lenne a lényeg. Eléggé elborult dolog ez. |
Szerintem az A ban lehet klánt találni. nem mondom azt hogy a top 2-3 klán ismertlen országokat vesz fel magához de attól még lehet találni. Nekem is mindig sikerült találnom pedig A előtt sose keresgettem.
És a mai napig tartom hogy nem jó egyből nagy klánba meni ahol megmondják hogy mit hogyan csinálj. Aki egyedül van vagy 1-2 fős klánban ott megtanulja a kláncsatát és az A sajátosságait. |
All times are GMT +1. The time now is 19:43. |