![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Egyébként egy kérdés. Ki az akit ti juttattatok tőlem fényévekre? Mert ha a legalább 40 körre lévőre gondolsz, akkor elárulom, ő is fordult, és oda FEL került, nem pedig le. :D
|
Quote:
|
El tudnád küldeni azt a részt zöldben? Hódítós számomat úgyis tudod. :)
|
2008-01-06 16:03:49
[-3 kör] xxxxxx (#111111) elfoglalt 32 hektárt xxxxxx (#222222) országától. Bocsi, de ez még előtte volt! Az időből is láthatod! Ja, mielőtt azt gondolná vki,h ilyen hülye vagyok, nem ez most történt, a szövetséges újra sereget indított ,de még mialőtt mindezt hallottuk volna! |
Quote:
|
Ne haragudjatok az előbbiért, csak kiakadtam! Sajnálom!
Ja, és kaptam még egy pirosat a boldog új évem miatt :D Nektek is boldog új évet!!! |
Quote:
máskor figyelj, h ne létező sorszámokat használj, ha átírod az eredetit. ;) |
Quote:
|
Quote:
Egyébként ne tudjátok mijen könnyű negatív elismertséget szerezni... azt mindenki szeret adni :D |
Quote:
És nem 400-500 hanem 1000hektár fölött. |
Asszem itt valami kavarás van. Vityu, fix, hogy tudod ki vagyok? :D
|
Quote:
Miért lenne ez aljasság? Bármikor meg tudod nézni, hogy a szövetségeseknek van-e kinti seregük, és láthatod, hogy van kint jópár íjász, úgyhogy valószínű, hogy nem üres az ország. Sőt, mivel pontos számot is látsz, hogy mennyi sereg van távol, akár még számolhatsz is, hogy mennyi támadóerő kell az átütéshez. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Elküldtem! Remélem most már megkapod!
|
Quote:
(Ugye ez esetben a védelem alatt álló ori adta az ijászokat) |
huhúúúú! Megkaptam ma a 10. elismertségi bejegyzést! Látjátok milyen szép piros vagyok??? :D
|
Gondoltam kompenzálok egy kicsit. :)
|
Quote:
Ez szépen megaszondtam, kicsit kusza lett:D |
Quote:
|
Quote:
1. Az egyik szövi nekik is kb 40 körre volt. Azt hiszem te tudod a legjobban, hogy azt IGEN húzós felmérni. :) 2. Egy másik ori szabin volt, és ezt is te tudod a legjobban, hogy őt se lehet így felmérni. :) 3. A harmadik védelem alatt volt, és ismét csak te tudod a legjobban, hogy őt se lehet így felmérni. :) |
Quote:
hozzátenném, és a negyedik egy tolvaj, aki 8 körre volt a mi tolvajunktól :) Tehát a felmérés a lehetetlen határát nemcsak súrolta!:D |
Quote:
|
Quote:
A toliakciok nehezsegenek semmi koze a kortavolsaghoz... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Számok Hogy egy tolvajakció sikeres-e, azt a tolvajok számán, katonai morálon, faji módosítókon és varázslatokon kívül mégegy szempont befolyásolja: a pontlista-beli helyezések különbsége. A módosító képlete: A két ország helyezésbeli különbsége * 20 / csoportlétszám Ha a módosító értéke kevesebb, mint 1, akkor 1-gyel számolj. A célország védekezőerejét ezzel a módosítóval szorozd be. " "Számok Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.) " És hát 40 kör távolság az van néhány száz helyezés abban a csoportban. :) |
sereget és éplistát tudsz nézni akkoris kellőszámú tolival
|
Quote:
Lehetsz vkitol 40 korre, es 2 helyezesre, es nincs alvilagi modosito. Erre akartam utalni. (csak nem fogtad fel) |
Jah, vágom. :) Bocsi, erre nem gondoltam. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 04:13. |