![]() |
Sikerült szerezni 2934 ipari, 3157 gazdasági, 5417 mezőgazdasági, 6931 lakáshelyzeti, 1811 bányászati, 7892 hadügyi, 7953 mágia és 8081 tolvajlási tudománytekercset.
Ezt nem én loptam,de szép mennyiség és ekkorát még nem láttam azóta se. |
Quote:
|
Quote:
|
Ne rontsuk már el a topicot :)
Szóljon arról,ami a címe .. töröltem a sajátokat .. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sikerült szerezni 0 ipari, 0 gazdasági, 99 mezőgazdasági, 27.432 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 70 hadügyi, 0 mágia és 56 tolvajlási tudománytekercset. |
Quote:
na, de ne offoljunk...csak arra vonatkozó hsz-eket várunk hogy ki mennyit lopott (és aranyat:))...;) |
Sikerült 7.415.380 aranyat lopni.
anarch :p |
normál csoport:
1. Pool: 18.342.920 arany 2. vityu: 2.767.810 arany 3. Gee: 2.480.347 arany 4. Dragi: 509.352 arany 5. Chris: 139.885 arany anarch csoport: 1. Chris: 12.481.873 arany 2. Dragi: 7.415.380 arany gyerünk...várom a friss lopási eredményeket:D |
Quote:
Na szép :D *800. hsz :D:D* |
sziasztok buék mindenkinek
|
Quote:
|
Quote:
Sajnálom, de nekem most más dolgom volt. Ez most vérre megy...biztos megunták,h már 2hete lopom őket, de hát a saját hülyeségük, mert 2körre loptam! De most kifosztottak! Sikerült elvinniük 11k aranyat meg 12k rúnát mag 2k kaját :) Arra nem számítottak,h létezik a piac, és hipp-hopp 160milla eltűnik! :D |
Quote:
|
2008-01-05 19:10:38 xxxxx (#xxxx)
Sikerült 270.832.868 aranyat lopni. 2008-01-05 19:10:35 xxxxx (#xxxxx) Sikerült 297.435.499 aranyat lopni. 2008-01-05 19:10:29 xxxxxx (#xxxx) Sikerült 326.651.181 aranyat lopni. 6körröl y-ban:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Utána újraindulnék zombiként, és hetente 2x beütnélek fosztásra:D:D:D |
Amugy meg, anarchban szerintem nincs ertelme toplistat tartani errol.
Csinalok ket orit. Egyikbe max penz, 0 bank, semmi egyeb gatlo tenyezo... Rafokozok a pontjara, es lopok. Ennyi. :) (nem mintha normalban lenne, hogy "ki talal nagyobb balekot....") :) |
Quote:
Ezzel nem akarom kisebbé tenni egy klánütés nagyságát, de tényleg már-már olyan, mint amikor a párt 13. kongresszusa alapján mindenki mindenkit dicsért hogy sikerült megcsinálni az első ötéves tervet:D Sorry ha megbántottam valaki érzését! |
Quote:
Jo esetben, legalabbis. Ha meg nem, akkor a szerencsehez lehet gratulalni... :) Vagy a megerzeshez, vagy szemfulesseghez... Mindenesetre engem nem zavar, egyaltalan :) |
Quote:
|
Hogy ti micsoda hülyeségekkel foglalkoztok...
Segítek:D:D Sikerült 1.506.264 aranyat lopni. |
Ezis egy olyan topick,mint az összes 90%-a:)) Kinek a pap,kinek a papné.....
Gratulálok.:DD |
Quote:
Remy:) Akkor az anachosok,ne játszanak lopósat:) |
Quote:
Gratulálni itt meg az almánál fölösleges! |
Quote:
Jahhh Gratulálunk,a klán ütéskhez,a szülinaposokhoz,a zöldkockásoknak,a szép verseknek, akkor miértne gratulálhatna vki egy pl:térkapuhoz!? |
Quote:
De nem ez volt a kérdés,se a lényeg! |
Quote:
|
Quote:
|
offoljátok ezt a topickot:) Pedig mennyit lehetne még lopni:)
|
Quote:
Megyek lopni:D |
Quote:
|
Quote:
Dopeman feat Váradi "Lopni, megyünk lopni A Pityinger, meg a Váradi És lopni, megyünk lopni" És van egy másik is :Gyrucsány feat Hiller - Megyünk lopni!:D:D Jó lopást mindenkinek:D:D *Belassúlt a fórum,de nagyon* |
Quote:
Mint ahogy mást se zavarjon ez a topic... Azért érdekelne majd az a klánütés, amihez hónapok kellettek :) Melyik oldalon keressem az 1/A eseményeknél, majd segíts... |
Quote:
Es gondolom azt a (legalabb) 2 db tamadot is kepezni kellett elotte jo ideig, hogy meglegyen... :) |
tisztánlátás végett: durván amiben én is benne voltam az kb. másfél-két hét piacozása volt. előtte meg ákos nem tudom mennyi ideig képzett.
|
Monro bátsi tunna mesélni sztem;)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:57. |