![]() |
|
Én ajánlanám mindenki figyelmébe a MESTER (Tim Burton) legújabb alkotását.
Címe: Sweeney Todd, Február 21-től vetítik a mozikban Magyarországon. Szereplők között a kedvenceim is helyet kaptak: Johnny Depp (Sweeney Todd) - örök kedvenc :rolleyes: Helena Bonham Carter (Mrs. Lovett) Alan Rickman (Judge Turpin) Timothy Spall (Beadle Bamford) Sacha Baron Cohen (Adolfo Pirelli) Anthony Head (Johanna) Peter Bowles (Anthony Hope) Sweeney Todd leírás a PORT.hu-ról http://port.hu/picture/instance_1/144471_1.jpg |
Quote:
|
Ingyenes éjszakai mozizás a Magyar Kultúra Napján
ingyenes mozizás ma éjjel:)
|
Quote:
|
Quote:
Már felhívtam egy haverom,hogy indulás,kinéztem a filmet amit megkéne nézni ,aztán látom,hogy jegyet kellett volna foglalni:( pehh... |
The Butterfly Effect2
Aki látta az elsőt annak nem kell bemutatni... aki nem, az nézze meg... sztem jó kis film :) |
Quote:
A 3D látvány valóban jó volt benne. Én a hangot hiányoltam még, igazából ott semmi extra dolog nem volt, hiába reklámozták annyira, hogy soktízezer watt térhangzás. Aztán a Westend "digitális film" szlogenjét ide is igazán behozhatnák, mert sok helye itt már bizony csíkos volt a film, néhány esetben pedig az egyik szemre mintha egy pillanatra totál megvakult volna az ember, gondolom valamelyik oldalú filmkocka kimaradt, ez elég zavaró volt. Összességében, ahogy a film után is vélekedtem, "nem volt olyan rossz", tulajdonképpen a popcorn elfogyott, és a kólát is meg lehetett inni anélkül, hogy film közben ki kellett volna rohanni wc-re. ;) (35 perces volt a film.) Ami még elég fura volt, az az, hogy film közben levettem a szemüveget, hogy megnézzem, milyen ez nélküle, és látszott, hogy a két oldal szemüveg nélkül totál el van csúszva egymástól, és szemüveg nélkül nézve ettől tök homályos az egész. Oké, elkönyveltem, hogy ez ilyen technika. A film végén viszont jött a stáblista ugye... No ott már fények fel, mindenki levette a szemüvegét. De a stáblista is szemüveges nézésre volt kitalálva, szemüveggel éles, olvasható volt, anélkül pedig életlen, vibráló, teljesen zavaró. És hát kifele menet nyilván leveszi az ember a szemüveget. Szóval ez picit fura volt. :) |
Egy 3d mozinál ez nem a megszokott?
Tehát amikor szemüveg nélkül nézi az ember akkor homályos. Én azt hittem,hogy ez így van és ez a normális,mert szemüveggel kell nézni. |
Quote:
|
Quote:
Talán nem tudják megoldani azt,hogy a stáblista rendesen legyen vetítve.. Vagy nem akarják. |
Quote:
Na mindegy. :) Engem mindenesetre eléggé zavart, mert majdnem teltház volt, mi elég lent ültünk, kimenni csak fent lehetett (csak ott van lopásérzékelő, hogy a szemüveget ki ne csempészd :D), úgyhogy elég sokat álltunk ott, és néha hátranéz azért az ember a vászonra is, ha már ott van. :) |
Végre megnéztem a harcosok klubját!
Már jó ideje terveztem és most sikerült:) Régi film, szóval páran biztos láttátok már,ezért véleményt nem is írok róla:) Érdemes megnézni annak,aki még nem látta! |
Nemrég néztem meg a "Faterok a motoron" címü filmet, ajánlom mindenkinek, aki szeret nevetni.
|
Kőkemény (Knallhart)
Főhőse egy 15 éves srác, aki anyjával , és annak gazdag pasijával él, mindaddig, míg az ki nem dobja őket az utcára. Új környék, új iskola, új barátok, és új ellenségek.... A srác drogfutárként kezdi el keresni a kenyérrevalót, elkezd a ranglétrán felfelé kúszni, amikor is balul ütnek ki a dolgok.. |
Na akkor sorba :)
A butterfly-effect tenyleg nagyon jo film :) A harcosok klubjat meg nem lattam, hanem meg anno a koliban magnon soxor meghallgattuk :) Nagyon konnyu elkepzelni, mert tenyleg mindent elmond, hogy mi tortenik. Faterok motoron: nagy vigjatek...szakadtunk a rohogestol :D |
Khmmm... megnéztem az Elemi ösztön 2. részét... nem hittem el a kritikákat olvasva, hogy ennyire rossz (szépen fogalmaztam) ... mit ne mondjak, tényleg.... Sharone Stone-ból megpróbálták kihozni a dögös macát... több , de inkább kevesebb sikerrel...
Személy szerint nem voltam elragadtatva a filmtől... |
Most néztem meg dvd-n a 300 harcos filmet,spártai katonákról szól akik a perzsák ellen mennek,nekem tetszett (jó hapsik vannak benne:D:D).
Viccet félre téve nekem nagyon bejött. |
Ahhoz képest hogy az egész egy stúdióban készült, elég jó filmet hoztak ki belőle. (300-ról van szó) Sok félmeztelen férfi (a hölgyrajongoknak, férfiaknak semmi), rengeteg vér, jelenetek igen jól megcsinálva, hála a technikának:) De másodszor már nem nézném meg.
|
A 300 nekem is tetszett:)
Most megnéztem a 'Felkoppintva' című filmet. Ez egy romantikus vígjáték! Kicsit fura a sztorija,de egyszer meglehet nézni simán:) |
Ryan közlegény megmentése, 22-es csapdája, A Neretvai csata
ezeket láttam az utóbbi időben :):) |
Quote:
Vagy nem érdemes róluk beszélni?:) |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk én háborús filmeket már nagyon rég nem néztem,de majd bepótolom.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A lényeg ,persze ugyanaz mindegyikben,de a történetük és a szereplők miatt mégis más és más.:) |
Na vegigneztem a Mad Max trilogiat :)
Eleg reg lattam, ugyhogy jo volt a felelevenites. Monnyuk azt kicsit furcsaltam, hogy az elso es masodik resz tomve van eroszakkal, halallal, szaguldassal, a harmadik resz meg egy gyerekfilm a szoszoros ertelmeben :( (Nem azt mondom, hogy eroszakhianyom van, csak hogy egy ilyen tipusu filmet, hogy lehet ennyire elrontani) |
fílm
Most néztük meg a moziban a Hideg nyomon-t Nem egy szokványos krimi, jókat tudtunk a fílm után is beszélgetni. Ben Affleck rendezése kellemes meglepetés volt, jobb rendező, mint színész. :)
|
Quote:
|
saw3 másodjára még érdekesebb... mindíg találni benne új dolgokat, ami az előző részekkel összefügg. Nekem bejött :) várom a 4. részt magyar szinkronnal ...
|
Quote:
Állítólag a negyedig rész is jól sikerült! |
Az Amerikai Gengsztert ajánlom mindenkinek! Az első jelenet alapján nem vártam, h ilyen jó lesz, de engem meggyőzött....:)
|
na, nyomtam 1et az utolsora, mert ez a valasz olyan butasag. ;)
|
Most néztem meg az Amerikai História X című filmet.
Régebben láttam már,de beszereztem dvd-n is. Szerintem nagyon jó volt és érdemes megnéznie annak,aki még nem látta. |
Most néztem meg a király nevébent, de régen láttam már ekkora rakás gőzölgö sz*rt! A film közepére annyira meguntam, hogy csoda, hogy befejeztem! Nem beszélek itt arról, hogy a krugok nagyon hasonlítottak az uruk-hai-okhoz, a zene, ami kicsit idegesítő volt, szintén gyűrűk ura feelinget akart sugározni, baromi rosszul. ellesleg az egyetlen színész aki nagyot lakított, az a király unokaöcse volt, a többiek a saját szintjüket vagy azt alul mutatták.
A történetről... hatalmas...lenne ha kitaláltak volna valamit. Azok a fordultok...ilyet még én is megírok gond nélkül! Az egyetlen jó, asszem a rossz mágus által varázsolt varázslat látványa, meg a jó mágus "utazása", amikor szétfoszlik a levegőben! Tehát, ha véletlenül moziban néztem volna, most verném a fejem a falba, hogy miért fizettem ki x forintot! |
Az Amerikai História X tényleg érdekes film, de eddig kb 2szer néztem meg és nem mostanában fogom megint :)
A király nevében-t még nem láttam, de csakis rosszat hallok felőle, szval felejtős lesz. Nem igaz, hogy mostanában nem bírnak egy nooormális filmet csinálni :( Anno kevés pénzből is nagyon jó filmeket hoztak össze...mostmeg...pfff...nem a látvány a lényeg, hanem ehető legyen a történet. Ha valaki szeret egy filmet, akkor nem feltétlenül azért mert annyira ki volt dolgozva egy effekt...Az alien 1 sem azért lett legendás film, mert olyan jó effektek voltak benne, hanem a történet volt az igazi. |
Quote:
Ja: Miért úgy, hívják, hogy alien? Mert a földön nem Alien! :D Én gyűrűk ura fan vagyok, de inkább csak voltam, de az a nagy kedvenc! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:48. |