![]() |
Quote:
Retteg a kutyám tőle, 4 éve a kezem tört el egy ilyen miatt... mikor egy 40 kilós kutya megijed és elindul, az csúnya tud lenni... |
Quote:
|
Régebben én is élvezettel dobáltam a petiket,de már kinőttem belőle.
Sokan jól eljátszanak vele,de azért óvatosan kell bánni a durranyó zöldekkel,nehogy baj legyen!:) |
Quote:
Viszont ez nem tavalyi:o És asszem a piacra nem viszem vissza:D:D |
A petárda illegális idén is és tavaly is az volt... és nem véletlenül.
Kis tüzijátékot azt vehetsz, de csak szilveszter éjszakáján használhatod fel, amit meg nem durrogtattál el azt vissza kell vinni 5.-éig mert ha nem megbírságolhatnak érte... |
Quote:
Helyzetjelentés.: a miből már megoldodni láccik, sőt a kivelből is 1 ember tuti (bnőm hálisten) a hol, és a többi résztvevő személye még mindig kérdéses:D |
Quote:
|
Quote:
Pl én se voltam vmi happy mikor a tüzijáték nézés közben a tömegben vki ezzel szórakozott mert milyen jó móka is vkinek a lába alá dobdni... Ha a saját kezét lerobbantja hát tegye az istenmarhája... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy nem is értem mi a jó a petárdában. Mégcsak nem is szép. |
Quote:
9. emeleten lakom. Tegnap éjjel,mikor magányosan épp a hód szerverét próbáltam feltörni LangelikaBoxi segítségével,egy csürhe a ház tövében elindított egy tüzijátékot. Mondanom sem kell,hogy ablakot berúgtam,azokon kopogtak az olvadt,még égő darabok .. nem értek hozzá. Mindenesetre most költöztünk ide,az ablak már foltos .. ezzel nem tudom mi lesz .. de egy pöppet sem vicces .. |
Quote:
|
Quote:
A tüzijáték is hangos, de mellé még szép is. Annak van értelme. |
Quote:
Én még azt se tudom, hogy hogy lesz a szilveszterem, még nem teljesen körvonalazódtak a tervek... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! :)
|
Quote:
|
Az lennék ,de nem tudom melyikre gondolsz! :D
|
Hogy hol várom az Újévet?
Az anyósoméknál.Kész rémálom. Ha rágondolok, vetem a keresztet. |
Párommal kettesben:)
Tüzijáték nézés, pezsgő, gyertya.......:D:D:D |
Én Nyíregyházán vmi szórakozóhelyen...
|
Nálam sajna változott a helyzet, és két napja életbe lépett a B terv, miszerint nem tudom hova megyek, de sörözés lesz:D
A mai nappal ez a probléma is megoldódott, Oroszlányon leszek házibuliban :) |
Quote:
Én Gyöngyösön leszek, szintén házibuliban :) |
Quote:
|
Quote:
Jahhhh és Környén szilveszterezünk:) |
Quote:
|
Quote:
|
„Csendes éj”
Az éjszaka zajai ellepik a tájat Életre kelnek félelmek és vágyak Szunnyadó ember a holnapot várja Na pont ez a nyugalom, nem várható mára! Színes fényekben merész remények Pezsgőt vedelő vidám legények Virsli és sült malac fekszik a tálban A holnapi újév mosolyog a mában Fiatalok serege a táncot ropja Menekül az élet ezernyi gondja Reggelre egy évvel öregebbek leszünk A fejfájás ellen, majd orvosságot eszünk S az éjszaka zajai majd lecsendesülnek A másnapos emberek elszenderülnek Alszik az álom is a borszagú gőzben …És szólít az anyám: „Friss kávét főztem!” Mindenkinek jó szórakozást és Boldog Új évet kivánok! :) |
Ez a vers nagyon tettszik nekem. Dijjazom is.;)
|
Ugrott a B terv is tegnap... :(:( szegény én :(:(
cserébe ma estére meglett a C terv... Budakalászon várom az új évet, két lány társaságában... szegény én :rolleyes: :D:D |
Quote:
|
Quote:
valamikor holnap a déli u. felé robogva tudom mjad meg:D:D és most mentem aludniezután a soooooooooook sok sör után :rolleyes::D |
Most látom van még1 ilyen téma:D
Ez már a harmadik talán:D Itt is bujék mindenkinek:) vagy lehet már jártam itt:rolleyes::confused::D |
Quote:
A témához: Itthon, egyedül... veszek egy üveg pezsit, magambaöntöm, aztán alszom.:o:D |
All times are GMT +1. The time now is 16:31. |