![]() |
Quote:
|
Quote:
És nem akarod meglátni, amit írok vagy nem tudom... Ha pl valakinek balesete lesz MUSZÁJ szabiznia, leesik... akkor az is így járt? Ha nem cél, hogy feljebb juthassanak emberek miért nincs egy átléphetetlen plafon? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem a topposok dolgát akarom megkönnyíteni, vagy a csalásokat elősegíteni, kicsit finomítva a dolgon szerintem ez a felvetés nem szolgálná ezt... Ellenben nem szúrna ki azokkal sem, akik pusztán egy kis tartalék gyűjtés céljából óvakodtak magasabbra a kelleténél és "így jártak".
De ha ennyire nem hajlassz rá dobd a kukába, aki meg nem tudja teljesíteni a "követelményeket" amikkel nem is számolt (Mert nem szmáolhatott vele, ismétlem nem magamra gondolok) az meg majd szépen töröl. |
Quote:
|
Quote:
1. én-1500 heki 2. X- 1200 heki 3. Y - 1000 heki és emellett nekem 2500 heki a minimum fellépési szintem, akkor itt nem marad más mint a törlés. ezt nem lehet "kompenzálni" |
Quote:
Csökkent a fedezési határ, szinte mindenütt, hisz a legfelül levő topposok szinte 100% hogy lépnek, mert a morálromlás hatalmas károkat okoz. Leestek a nagyok, csökkent a határ... vagy ütsz akár JKSZel is, vagy törölsz... Ha meg a sors közbeszól és nem tudsz szabin kívül mást tenni, akkor így jártál. Kezdd újra... |
Quote:
|
Quote:
Erről nem vagyok meggyőzhető. |
Quote:
|
Quote:
Nem tudom 20-50 körre lefele vagy felfele támadva mennyi föld is jön az ellentől? |
Quote:
normál országokról beszélek |
Quote:
|
Quote:
Viszont ez a dolog ismétlem nem csak most a változások után, de a késöbbiekben, a kényszerből szabira került országoknál is komolya gondot fog okozni, nem csak a most a lényeg, hanem az, ami a jövőben lehet. |
Quote:
|
Quote:
de magamról, tudom, hogy mindig normál hadis orival mendegéltem felfelé, és eközben 1x fél évig szabin voltam nethiány miatt. ha akkor jön be ez a szabály akkor engem is érintett volna, és baromira nem örültem volna neki. |
Quote:
Egy szöviháború csak egy háború egyszer vége lesz és mindenki megy tovább... de itt egy-egy országnak egyáltalán a létezése forog kockán. |
Quote:
lehet áramszünet, lehet netszakadás, emiatt bukhatsz x hektár vagy x pénzt, vagy változhat az aktuális fajod jellemzője, és emiatt nehezebben lehet vele haladni vagy akármi de ettől még lehet tovább játszani az országgal.. ez az első olyan szabály ami mellett nem lehet tovább vinni az országot. és nekem emiatt nem is tetszik |
Quote:
|
Folyamatosan olvasom, és ahogy látom Ati mindig vissza akarja vezetni valami egyszerű hétköznapi esetre. De szerintem ezt nem lehet egylapon említeni azzal hogy X heki elveszik ezért vagy azért. Szerencsére engem nem érint komolyan ez a változtatás, de biztos nem esne jól hogyha emiatt több hónapos orim és nem kis belefektett pénz egyszerűen semmivé válna...
Már bocs de úgy látom Ati ebben a témában nagyon vaskalapos. Sok szerencsét a meggyőzéséhez! :) |
Quote:
|
Quote:
1. 3 órás nethiány miatt levernek rólad 300 hekit, amit újabb kemény 3 óra alatt visszatudod szerezni. v. 2. visszlépve szabiról, az addig virágzó orid helyett csak egy feliratot látsz: GAME OVER ha ez a két dolog között nem látod a külömbséget, akkor ne menj álatkertbe, mert úgyse tudod az egeret az elefánttól megkülömböztetni.. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mivan? megint lemaradtam egy új szabályról?:) |
Quote:
|
Quote:
|
(amúgy a helyzet nem megoldhatatlan: zéró start, és egy ismerősön keresztül a vagyonod is átmented.)
|
Quote:
ha van egy 2-3 éves orid, akkor nem akarod egy hülye szabály miatt zéróstartozni, amikor már megélt sok száz csatát.. |
Quote:
Leütött, ez volt a célja, első lett, első helyről lép, és már folytatja is a játékot egy fentebbi szinten. |
Quote:
Ne vicceljünk már. |
Quote:
|
Quote:
felmegy első helyre, és mitán hazajött a serege kiárulja a piacon a szintlépéskor el nem férő seregeit, és csak azakonak az eladása után lép szintet. ez mindennel együt ütéstől számított min fél nap, tehát van rá lehetőség visszatámadni |
Quote:
|
Nem sikerült olyan okot mondani, ami miatt ezt valós problémaként tudnám értékelni, úgyhogy ez megy az elvetettek közé.
|
All times are GMT +1. The time now is 22:46. |