![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aztán ha mégis rálicitálnak,akkor a játékmackóm feje elbúcsúzhat a testétől :cool: |
Quote:
200894 - ez egy érdekes darab. Kapott egy rálicitet, és semmi több. Azt gondolná az ember, hogy legalább egyszer megpróbálja visszaszerezni az eredeti kérő. |
Quote:
|
A másik probléma az hogy az ori amivel licitáltam szabin van;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
|
Mivel nem vagyok vipes gyerek, nem nyomulok a számokra. De ha lenne pár felesleges köröm a 456789re licitálnék. :D
ócsó, logikus és nem egyhangú :D |
Quote:
|
Ezt már én is megakartam jegyezni.
Biztos van olyan licitáló,aki csak azért licitál egy számra,hogy növelje ezzel is az értékét...persze ezzel kiszúrva azzal,aki valóban egy sorszámot akar magáénak. |
Quote:
|
nem találom sehol
az országom menüpontban csak annyi van mint régen |
Quote:
|
kb melyik részén?
|
Quote:
|
246 kör van az oriban
|
kb meddig kell még várnom?
|
Quote:
|
kössz akk télleg nincs már sok hátra
|
456789 még nincs is...de én tuti nem licitálok, mert rámlicitálnak:D
van már 4 órás szám is... |
Quote:
|
úgy tünik valakin rajta ragad az első licites számom, ha tényleg csak felverni akarta az árát, akkor bukó:D
|
No,két számom is 24 órán belül ért :)
Akkor majd írjak a supportra,hogy melliket melyik orihoz szeretném hozzárendelni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(vagy épp 8-10, nem tudom mekkorára licitáltál :p) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi :) |
Elkelt az idei 1. sorszám.
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy erre a sorszámra nem licitáltak rám. Ezt a sorszámot annak az országnak szánom amit bnőm tiszteletére regisztráltam: "Én pici bogaram" aki ismer tudja miről van szó. a sorszám pedig 270107 ami a 2007.01.27-ét szimbolizálja. ekkor jöttem össze az én pici Bogarammal:D mindenkinek további sikert a sorszámliciten |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha kell elküldöm a naplózást :D Csak te ájultál épp be, nem jött semmi válasz hogy jó úton járok, úgyhogy próbálkoztam tovább :PPPPPPP |
Quote:
amikor végre rájöttél az évszámra egyből mondtam hogy "meleg a pite". De akkor se jöttél rá:D |
Grat Kutyu:)
És grat a barátnőhöz is,nemsokára 1 éve vagytok együtt:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:00. |