![]() |
Békés, boldog Karácsonyt mindenkinek!!!;)
Jó csomagolást és sütést és még jobb étvágyat a kajákhoz mindenkinek!:) |
Quote:
És én is Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves szurkolónak! |
Győzikésen: Dzsuker Kará'csonyi Ünnepeket Néktek Csajé'
|
Fahéj illatú csókokkal,
Köszönt minket Hóangyal. Hajnal csurrant édes mézet, Szélfodrász hajakba tépked. Mosoly gurul városon át Kit megtalál, kit nem talál, S ballag tovább hegyeken át, Fenyőágra tesz cukorkát. Három bocskort is elszaggat, Kalácsodba mazsolát rak, Diót zörget ablakodban, Lecsücsül a szájsarkodban. Manónépség fánkod falja, Holle anyó párnád rázza Porcukor hull fehér tájra, Hóangyal vár karácsonyra. Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!!:) |
Quote:
Biztos sokan kedvelik,de szerintem az egész műsor,amit a családjával forgattak egy nagyrakás megrendezett sar...még idézni se érdemes azt a beképzelt bunkót.:) Azért Boldog Karácsonyt:) |
Akinek pedig a MAI az utolsó munkanapjuk, és nem lesznek már karácsony előtt, azoknak most kívánok kellemes ünnepeket és főleg jó pihenést! :)
|
B arna szemmel
É hesen néz K is boci a jászolba É des füvet S árga szénát K eres, enni jó volna A rany sárga R agyogással Á ldás száll a világra Cs illag ragyog O szlat telet Ny oszolyában fiúcska T akarója K evés vagyon Í gy érkezett el hozzánk V idám szívvel Á ldó szemmel N evet, tiszta lelke ránk O lvassa ki barát s szeret K ívánok boldog ünnepet! ! |
Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
(biztosra megyek, ki tudja, mikor írok megint :P) http://a.imagehost.org/0093/4768084dd5cb0.jpg |
Na jó, egye fene :)
Szeretetben teljes, Boldog Karácsonyt kívánok minden aktív, és kevésbé aktív, esetleg inaktív játékostársamnak :) |
Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :) és Kívánnom hogy teljen nagyon jól és nagy szeretetbe a Karácsony minden családban :)
|
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek;):)
|
sok sikert kívánok és boldogságot az ünnepek után a barátaimnak, szövetségeseimnek és további sikeres és élvezetes csatákat ellenem az ellenfeleimnek!
|
Quote:
:D |
Vagy aki ezek közül több szerepet is betült, annak több siker jár? :D
|
Quote:
|
Quote:
morbid ötlet :D |
Quote:
|
pedig nem annyira. volt olyan szövim, akit bármikor beütnék másik szinten. eléggé konzervatív vagyok etéren. aki nem szövi az ellenfél. + van egy rendkívül szűk réteg akit nem, de amúgy mindenkit ;)
|
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Idelátogatónak !! : ))
|
Quote:
ez játék, nincs barátság, kell a föld és kész :) de ez más téma :) |
Jut eszembe, kész a fa :D most végeztem :)
csudaszép :) |
Quote:
Akkor itt is Nagyon Boldog Karácsonyt mindenkinek.:) |
Boldog karacsonyt!
En speciel irtozom ettol az unneptol, meg az ezt megelozo felhajtastol, de azert akinek kedves ez az unnep annak:
Bekes, boldog karacsonyt kivanok! |
http://christmaschebacca.ytmnd.com/
örömötöt,bódottá:D |
Békés, boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog Új Évet kívánok :)
|
Kívánok nektek áldott békés Karácsonyt,és nagyon boldog, sikeres, jobb évet az ideinél:)
|
Boldog karácsonyt Mindekinek!
|
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek!
|
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok,minden kedves hódítostársamnak:)))
|
Nagyon Boldog, Szép Karácsonyt kívánok mindenkinek!:)
|
Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Kedves Hódítósnak és Exhódítósnak!!!
|
én is csatlakoznék a sok sok jókivánsághoz, és Boldog Karácsonyt kívánok nektek!
|
Aki még most is itt van, annak pedig MOST kívánok kellemes ünnepeket! :)
(Ha ezt ma már írtam, akkor bocs, kicsit azt hiszem szétszórt vagyok. :)) |
Quote:
|
Quote:
Boldog Karácsonyt Nektek! |
Boldog Karácsonyt!
|
Meghitt Szentestét mindenkinek! :)
|
Igaz Apa most ezt nem tudja elolvasni, de én őt se hagyom ki,csak azért mert nem tudott hazajönni Németországból.:o:o:o:o
Boldog Karácsonyt Apa! |
Quote:
Boldog karácsonyt és sok-sok vipet kivánok:))) |
Boldog karit!
Szerencsére megkaptam az új Ferrari 206 GT-t+Porsche 911 GT3-at + a nyaralókat Görögországban és Floridában :) A svájci bankszámlám meg kicsit megtollasodott:D Így boldog a karácsony:cool::D:D még mondja valaki azt,hogy a karácsony nem a pénzről szól:rolleyes::D |
All times are GMT +1. The time now is 03:49. |