Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Szerinted milyen az új fórum? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=253)

Bogár 12-05-2006 19:32

vááá, miért van az, ha egy témában elolvasok 2-3 oldalt, akkor az egész témát olvasottnak jelöli? :(

lll 12-05-2006 20:33

és mért van az, hogy a főoldalon ott van egy téma amire rákattintok elolvasom tegyük fel az utolsó írás mondjuk 15:00-kor volt és én 15:30-kor nézek oda be, amikor elküldöm az üzit amit írok, akkor érdekes módjára 15:00 után is vannak még pár hsz-ek írva

most én hallózok mostanában minden nap??
vagy ez másnál is van???:confused:

Ati 12-05-2006 20:36

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 51148)
most én hallózok mostanában minden nap??
vagy ez másnál is van???:confused:

Mi az a hallózás???

Remedy 12-05-2006 21:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51150)
Mi az a hallózás???

En ugytudom, hogy a "kissebsegi zenesz" szlengben az evest jelenti. De itt talan hallucinalast? Nem tudom, mire gondolt :)

lll 12-05-2006 21:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51150)
Mi az a hallózás???

hát halucinálok
de tegnap este kezdődött ez:D :D
elöször jó kis poénra vettem
de mostmár nem értem
csak nem lehetek ilyen hülye, hogy egymás után sokszor van ez amit leírtam az elöző hsz-ben

Ati 12-05-2006 21:05

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 51167)
hát halucinálok
de tegnap este kezdődött ez:D :D
elöször jó kis poénra vettem
de mostmár nem értem
csak nem lehetek ilyen hülye, hogy egymás után sokszor van ez amit leírtam az elöző hsz-ben

Az oldalak nem frissülnek maguktól, ha otthagyod, és közben más ír, akkor azt csak utólag fogod látni, amikor újra megnézed az oldalt...

lll 12-05-2006 21:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51170)
Az oldalak nem frissülnek maguktól, ha otthagyod, és közben más ír, akkor azt csak utólag fogod látni, amikor újra megnézed az oldalt...

igen ezt tudom
de nálam úgy történt, hogy a főoldalról mentem rá a topicra és rögötn írtam is utána és amikor elküldtem a választ azt láttam hogy még vannak hsz-ek amiket elötte nem láttam pedig az első odlalon volt az utsó hsz amit láttam:confused:

Ati 12-05-2006 21:20

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 51179)
igen ezt tudom
de nálam úgy történt, hogy a főoldalról mentem rá a topicra és rögötn írtam is utána és amikor elküldtem a választ azt láttam hogy még vannak hsz-ek amiket elötte nem láttam pedig az első odlalon volt az utsó hsz amit láttam:confused:

Gondolom sok hozzászólás volt, és nem az volt az utolsó, amit annak gondoltál, csak pont ugyanaz volt azon az oldalon is a feladó, ezért nem lapoztál tovább.

lll 12-05-2006 21:26

hát remélem nem én vagyok ennyire hülye
és tényleg csak figyelmetlenség miatt volt ez az utobbi pár napban sűrűbben:)
de ha megint előfordulna, akkor lehet kivizsgálásra kell mennem majd a hódító meg a fórum miatt:D

aztán majd kiír az orvos pár hónapra, hogy nyugodjon a szervezetm le
és éjjel nappal itt boldogítok majd mindenkit

wháháháh:D :D :D :D

lll 12-10-2006 09:55

hajj

Ez a Barna színű téma mikortól van??
én csak most vettem észre
ki csinálta?
szerintem elég jól néz ki:)
grat hozzá

Goldy 12-10-2006 10:16

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53361)
hajj

Ez a Barna színű téma mikortól van??
én csak most vettem észre
ki csinálta?
szerintem elég jól néz ki:)
grat hozzá

Én követtem L
És köszi, legalább vkinek tetszik rajtam kívül :)

Dragi 12-10-2006 10:20

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53365)
Én követtem L

hát sztem jujjj :) inkább maradok a Default Style-nál:D :)

lll 12-10-2006 10:25

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53365)
Én követtem L

és mikor lépett életbe??
csinálsz majd még valami színüt??:)
hajrá csinálj csak
nagyon jók

Goldy 12-10-2006 10:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 53367)
hát sztem jujjj :) inkább maradok a Default Style-nál:D :)

Tessék mondom én
nyah ezé nem szóltam hogy van :P
Ezentúl ha csinálok nem is teszem választhatóvá:P
:))))

Dragi 12-10-2006 10:32

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53369)
Tessék mondom én
nyah ezé nem szóltam hogy van :P
Ezentúl ha csinálok nem is teszem választhatóvá:P
:))))

de a szándékot díjjazom :)

Cassandra 12-10-2006 12:00

Juj... már bocsi, de a rózsaszin óta nem mertem megnézni mik készültek... Ezt ezek után is hanyagolom azthiszem.:)))

Goldy 12-10-2006 12:27

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 53383)
Juj... már bocsi, de a rózsaszin óta nem mertem megnézni mik készültek... Ezt ezek után is hanyagolom azthiszem.:)))

lagen: én kinyirlak, látod mit csináltál? :)

amúgy a rózsaszín szerintem is ocsmány...
ki nem álhatom az ilyen matel barbi szineket...

Killer 12-10-2006 12:36

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53389)

nekem tetszik a barna de a zöld a kedvencem!!:D

Cassandra 12-10-2006 12:57

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53389)

A rózsaszin az nagyon beteg.:)
De ezt azthiszem annó már kinyilvánítottam, sztem ez az alapszín teljesen jó.
Elég sok tarkabarka hülyeséget látok héköznap ráadásul egyből a hibáit kezdtem el nézegetni, szakmai ártalom....:)))

Croissant 12-14-2006 09:04

Szia Ati,
A fórummal kapcsolatban lenne 2 kisebb problémám:
1. Ha a benti közös fórum linkjéről jövök ide, akkor kb. félóra - egy óra elteltével kidob a rendszer és újból be kell lépnem ide. Mi ennek a magyarázata és hogyan lehet ellene tenni?
2. Bár belépéskor ott a lehetőség, h megjegyezze a rendszer a belépő nevét és jelszavát, nálam csak a név megjegyzése működik, a jelszót minden alkalommal be kell írni. Lehet valamit azért tenni, h a jelszót is megjegyezze a rendszer?
Köszi a válaszodat.
Üdv

Ati 12-14-2006 09:12

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55165)
Szia Ati,
A fórummal kapcsolatban lenne 2 kisebb problémám:
1. Ha a benti közös fórum linkjéről jövök ide, akkor kb. félóra - egy óra elteltével kidob a rendszer és újból be kell lépnem ide. Mi ennek a magyarázata és hogyan lehet ellene tenni?
2. Bár belépéskor ott a lehetőség, h megjegyezze a rendszer a belépő nevét és jelszavát, nálam csak a név megjegyzése működik, a jelszót minden alkalommal be kell írni. Lehet valamit azért tenni, h a jelszót is megjegyezze a rendszer?
Köszi a válaszodat.
Üdv

Mindkettőre közös megoldás: fogadd a cookie-kat, és ne csak X ideig, hanem amíg érvényesek. Pár böngészőben, különösen a Firefox-ban ezt korlátozni lehet, ami iszonyatosan zavaró lehetőség, mivel nem azt teszi így a böngésző, ami a dolga.

A 2-es pontezen kívül akkor működik, ha nem a kilépésel mész el a fórumról. Ha csak becsukod az ablakot, akkor következő alkalommal nem kell semmi adatot beírnod, egyből beléptet a fórum. Feltéve, hogy a cookie-k fogadása be van állítva, lásd fent.

Croissant 12-14-2006 09:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55169)
Mindkettőre közös megoldás: fogadd a cookie-kat, és ne csak X ideig, hanem amíg érvényesek. Pár böngészőben, különösen a Firefox-ban ezt korlátozni lehet, ami iszonyatosan zavaró lehetőség, mivel nem azt teszi így a böngésző, ami a dolga.

A 2-es pontezen kívül akkor működik, ha nem a kilépésel mész el a fórumról. Ha csak becsukod az ablakot, akkor következő alkalommal nem kell semmi adatot beírnod, egyből beléptet a fórum. Feltéve, hogy a cookie-k fogadása be van állítva, lásd fent.

Köszi a gyors választ :)
1. IE-t használok és legjobb tudomásom szerint jönnek is a cookie-k, de mindjárt megnézem, és ha kell át is állítom.
2. Sosem kilépéssel távozom, hanem az X-re klikkelek a jobb felsó sarokban.

Bogár 01-03-2007 08:26

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 25533)
lenne 1 kérdésem. miért van az néha, hogy ha rákattintok az 'Első olvasatlan' linkre, akkor nem az első olvasatlan üzihez ugrik, hanem az utolsó üzihez abban a témában?

azt hiszem, rájöttem, mikor van ez...
ha 1 publikus szavazós témában megnézem, hogy kik mire szavaztak, azután mindig az utolsó hsz-hez ugrik, hiába van 3-4 oldalnyi olvasatlan beírás.

Penya 01-03-2007 20:33

Mivel mindenki kérdez én is :D

Hogyan tudom megnézni a régebbi adott ill kapott zöldeket pirosakat? Most nem számolom meg de kb csak az uccsó ötöt mutatja.

Ati 01-03-2007 20:36

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 62781)
Mivel mindenki kérdez én is :D

Hogyan tudom megnézni a régebbi adott ill kapott zöldeket pirosakat? Most nem számolom meg de kb csak az uccsó ötöt mutatja.

Kapottból 5-öt mutat, adottból 10-et, a régebbieket nem tudod megnézni.

Penya 01-03-2007 21:19

Ez - nem tudom ki h van vele - nagy hiba, személy szerint kíváncsi vagyok a régebbiekre is, semmilyen módon nem lehet ez ellen tenni?

karesz6 01-08-2007 19:43

:D Most jöttem rá, hogy hol lehet megnézni hogy kitől kaptam zöldet ill. pirosat. :D Eddig azt hittem zöldet még senkitől sem kaptam de látom tévedtem. :D Kösz mindenkinek aki adott nekem.

Gepard 01-10-2007 09:20

Amennyiben nyitok egy új témát és az valamiért eltávolításra kerül, vagy egy hozzászólásom moderálásra kerül akkor arról miért nem kapok tájékoztatást?

Használok másik fórumot is, és ott legalább egy privát üzit küldünk, vagy a külön erre létrehozott "moderálás" topicba írunk, hogy miért volt a törlés, áthelyezés, stb.

Ati 01-10-2007 09:31

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 64702)
Amennyiben nyitok egy új témát és az valamiért eltávolításra kerül, vagy egy hozzászólásom moderálásra kerül akkor arról miért nem kapok tájékoztatást?

Használok másik fórumot is, és ott legalább egy privát üzit küldünk, vagy a külön erre létrehozott "moderálás" topicba írunk, hogy miért volt a törlés, áthelyezés, stb.

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=12

Szerintem világosan le van írva, hogy az elvetett ötletek könyörtelenül mennek az elvetettek közé, minden magyarázat nélkül. Ha elolvastad volna, tudnál róla.

Gepard 01-10-2007 22:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 64706)
Szerintem világosan le van írva, hogy az elvetett ötletek könyörtelenül mennek az elvetettek közé, minden magyarázat nélkül. Ha elolvastad volna, tudnál róla.

Ne érts félre, nem az elolvasással van a gáz.
Csak a friss topicom hipp-hopp egyszercsak eltünt pár perc után, én meg csak kamilláztam, hogy most mi van. Úgy tünt mintha én rontottam volna el valamit, és ezért majdnem újra írtam, (gondolom az sem lett volna jobb) de szerencsére megjelöltem követett témaként, ( ha nem, akkor.....) és már meg is lett.

Amúgy meg bocsánat, hogy plusz munkát csináltam, ha időben használom a keresőt akkor nem indítottam volna új témát sem. (de nekem még ennek a fórumnak a rendszere kicsit szokatlan)

Mindettől függetlenül fenntartom a véleményem, hogy a moderált post alkotóját legalább 2-3 szóban értesíteni ke

Ati 01-10-2007 22:13

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 64912)
Mindettől függetlenül fenntartom a véleményem, hogy a moderált post alkotóját legalább 2-3 szóban értesíteni ke

Ez a véleményed, oké. :)

Én meg úgy vagyok vele, hogy ha valaki indít egy topicot a megbeszélések között, akkor az a minimum, hogy utána is követi a sorsát, és máris tudja mi lett vele. Különösen ha egy adott téma már vagy tucatszor el lett vetve.

Cassandra 01-10-2007 22:21

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 64912)
Ne érts félre, nem az elolvasással van a gáz.
Csak a friss topicom hipp-hopp egyszercsak eltünt pár perc után, én meg csak kamilláztam, hogy most mi van. Úgy tünt mintha én rontottam volna el valamit, és ezért majdnem újra írtam, (gondolom az sem lett volna jobb) de szerencsére megjelöltem követett témaként, ( ha nem, akkor.....) és már meg is lett.

Amúgy meg bocsánat, hogy plusz munkát csináltam, ha időben használom a keresőt akkor nem indítottam volna új témát sem. (de nekem még ennek a fórumnak a rendszere kicsit szokatlan)

Azzal ugye tisztában vagy, hogy egy forgalmasabb napon ez egy teljes embert igénylő feladat lenne?:)
Gondolj bele, tegyük fel törölnak 20 post-ot, az 20*néhány mondat, ha sablon szöveget küldenének, akkor azzal lenne a baj, szóval szerintem így van ez rendjén.:)

Gepard 01-10-2007 22:27

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 64925)
Azzal ugye tisztában vagy, hogy egy forgalmasabb napon ez egy teljes embert igénylő feladat lenne?:)

Tökéletesen tisztában vagyok vele. (tapasztalat)
De jelenleg úgy gondolom, hogy már eléggé túl is van tárgyalva a téma, nem szeretnék újabb "pirosat".:cool:

-Fegya- 01-11-2007 16:51

Nekem ez a fórum mostanában úgy működik IE6-tal, mint a civ régen (vagy most is, nem tudom). Nagyon sokszor azt mondja, hogy nincs ilyen oldal, aztán frissítésre bejön. :(

Ati 01-11-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 65112)
Nekem ez a fórum mostanában úgy működik IE6-tal, mint a civ régen (vagy most is, nem tudom). Nagyon sokszor azt mondja, hogy nincs ilyen oldal, aztán frissítésre bejön. :(

Ha IE-t használok, akkor 7-est, úgyhogy nem tudok hozzászólni. Firefox-szal nincs gond, IE7-tel se láttam, hogy lenne. Szerintem frissíts böngészőt.

Goldy 01-11-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 65112)

Nekem is dettó ezt csinálja a firefox 2.0-nál a régi verzióval nincs ilyen gond.

Ati 01-11-2007 18:19

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 65125)
Nekem is dettó ezt csinálja a firefox 2.0-nál a régi verzióval nincs ilyen gond.

Én firefox 2-vel használom, és nézegetem igen sűrűn. Még egyszer se csinálta.

Goldy 01-11-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 65126)
Én firefox 2-vel használom, és nézegetem igen sűrűn. Még egyszer se csinálta.

A laptopon ahol 2.0-van folyton előjön hogy próbáljam újra
ráklikkelek és simán megy tovább

Cece 01-11-2007 19:17

Én is lekaptam az új firefoxot és jó. Nem jácca az eszét se a hóddal, se a fórumammal, az iwiwel viszon de! Álandóan valami ajax error-ral zaklat... de nem nagyon tud érdekelni.
IE-vel is jó a fórum...nekem :)

Cassandra 01-11-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 65132)
Én is lekaptam az új firefoxot és jó. Nem jácca az eszét se a hóddal, se a fórumammal, az iwiwel viszon de! Álandóan valami ajax error-ral zaklat... de nem nagyon tud érdekelni.
IE-vel is jó a fórum...nekem :)

Iwiw mindennel rosszul működik.:)
Nekem mozillám van, amikor felnézak, van, hogy egyszerüen közli, hogy: "A dokumentum nem tartalmaz adatot."
Mozilla alatt a fórum szintén teljesen jól működik.:)

All times are GMT +1. The time now is 16:23.