![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hát mi vagyok én, valami papucs hogy Te csak úgy megregulázhass? Elárulom neked Cica :)) Nagyon tévedsz, már megint :p |
Na én most szép csöndben elvonulok a fórumoról.... :D:D:D
|
Quote:
tudod rendes leszek, legalább a hitet meghagyom Neked ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a lényeg, hogy nem vagy te állat :p csak néha ;) |
Assetom, ide mit köll írni
Sááárkányok is mehetnek? Nem bisztos, hogy mennék, csak kérdem.
|
Höhö, be bííírtam írni 1 (azaz egy) sort, és Ati még nem adott vöröset érte! Még a végén írkálásba kezdek :))
|
Csak nehogy jópár embertől megkapd azt a pirosat. Az ilyen offolásokat kéretik befejezni, és a chat topikokban folytatni. Ott lehet.
ÉS bocsi az én offomért. |
Jajjjj, mekkora káreset történt!! Nem offoltam (volna) semmit, csak megörültem annak, hogy írhatok ide. Még ha ideiglenesen is.
|
Megjegyezném, csetelésbôl olvastam itt eddig is gazdagon, nem hiszem, hogy kirívót csináztam volna. De majd a szakvezetés eldönti.
|
Ketlem hogy egy bulitopicban lehetne offolni... :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Mi az az offolás? Megkérdeztem, mehetek-e én is. Közben egyetlen hsz-ben megjegyeztem, mennyire örülök, hogy írhatok véééégre ide. Aki akar büntessen érte, max soha többet nem írok/írhatok :((
|
Köszi Remy :))
|
Quote:
Igyál sokat és érezd jól magad, de elöbb hívj meg minket is 1-2 pohárkára mielött teljesen "lefekszel" ;) Adok egy ződet neked hátha "jobb színed lesz" tőle :D |
Quote:
Mit tettem, hogy ezt érdemlem? :confused: :D |
Toti: ha te offoltál szerinted, akkor miért reklamálsz az enyémért?? Jupiter vagy?
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként sem tudom melyikőtöknek sértés :D:D:D De hát tudod hogy van a mondás "egyik kutya másik eb" ... esetleg PUMA ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Nade mér bánt?? Mer akkora spíler?
|
Quote:
|
Busszal a síneken? Remek söfőr lehesz. :D
|
Quote:
Gee: tudod is, hogy min röhögsz? Ha nem nézd meg a ***baba*** orim fényképalbumának uccsó képét. ;) |
Quote:
|
Na, akkor újra befejeztem az itteni irkálást. Ha ugyanis az utsó pár hozzászólás a találkozóról szólt, akkor én izén szúrom magam. Viszont ugyanezért én figyit kaptam. Legyen/maradjon ez a kivátságosok csetje, további jó szórakozást!!
|
Illetve, mivel valakinek köszönhetôen az 1 piros kockám 1 zöldre változott, még meggondolom holnapig a dolgot :))
|
Quote:
Az első variációs 'álmárkás' pólót Pécsen láttam, a pulisat meg pesten valamelyik aluljáróban árusították. :D:D:D:D Én ezknek a dolgoknak az összességén röhögtem fel. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Neeeem várok csodát. Viszont reméltem, hogy második mekkszólalásom, bármilyen semleges volt is, nem vált ki negatív reakciót. Nem jött össze.
|
Quote:
|
Én pl kifejezetten nem szeretem britni szpirszt. :D És mégse roskad magába... :D Te se tedd. :D
|
Höhö, Kutyuli, te pedig végképp nem kell, hogy szeressél :D
Na nem azért, mert én nem szeretlek, csak mert volt egy afférunk. Viszont, ha ennek ellenére szeretsz, akkor légy üdvözölve :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:03. |