![]() |
Quote:
mondjuk en vedelem alol kijove csak akkor gombizek ha mar van vagy 400 varim legalabb es mindig azokat, akik szinten eppen csak kijottek, feltetelezve, hogy azok azert csak nem olyan erosek, viszont teli lehetnek nyersivel. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudom ilyet szabad-e, de megpróbálom nem sérteni az ori gazdáját:
Föld: 1.236 hektár Katona: 135 Népesség: 15.381 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 99% Támadó: 0 Pénz: 21.040.110 Íjász: 3.500 Étel: 4.119 bála Lovas: 0 Rúna: 292.140 rúna Elit: 11.477 Morál: 85 % Varázsló: 9.100 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 17.539 Szövetség: szövetség tagja Faj: Óriás Személyiség: Kereskedő Hírnév: 24.205 |
Quote:
|
Hát vannak furcsa dolgok de én láttam már oat, h 0 vari és toli 800 hekin félelfnek elittel és lóval :)
|
Quote:
|
nem annyira fun a most kovetkezo hsz, de az embernek az ilyesmin is kiul a szmajli a kepere, ha nehanapjan (nagy ritkan) csinal 1 ilyet:
Your troop has arrived to Xxxxx Yyyyyy (#99999) . After a lengthy fight, you broke the enemy`s defenses. Your soldiers ravaged all they could see, then finally started home with 1,224,059,848 gold, 799 runes and 4,275 bushels of food. Your losses: 0 soldiers, 0 attackers, 0 archers, 0 horsemen and 180 elites. Your enemy`s losses: 0 soldiers, 0 defenders, 324 archers, 0 horsemen and 0 elites. az osszegre koncentraljatok... :rolleyes: (es raadasul lefele utes volt, nem felfele. a 4. csoportban. :D) elvileg 1 sima foszti, de mindenkeppen amolyan szmajlis foszti. :p |
Quote:
|
Quote:
|
Te szmúsz! Ha beverted a tolvajomat, kinyírlak! :D:D:D:D
--- ok megnéztem. Nem tőlem vitted. :p:D |
Quote:
(mire valaszoltam, mar modositottad. csak az elso mondatot lattam a valaszadas elott.) |
jut eszembe, melyik is ez a tolis ori amiben ennyi love van? :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Csávó megpróbált beütni egy nap kétszer(hozzáteszem új orit)nem ment neki.Írtam neki hogy ez mire jó?Jah meg persze másodjárar kísértem, am gömbölni nem tudtam.Mikor beütöttem ezt kaptam tőle:
Reméltem egyszer bejutok:) De ha nem,hát nem.......így van ez:)) Remélem ezért nincs harag. További sikeres játékot Neked: Üdv.: *** |
Szerintem atom korrekt.
Bár minden játékos ilyen lenne. Ha én ilyen levelet kaptam volna attól, akit hazakísértem, minden körben néztem volna távolt, és mielőtt odaért volna, 0-ra pucoltam volna a védelmem. Akárki is írta neked ezt a levelet, minden tiszteletem az övé. van még mit tanulnia a játékból, de a mentalitása mindneképpen megérne tőlem 2 zöld téglácskát itt a külsőn. Ha megmondomd hogy ezt az üzit hol kaptad, adok neki 100 millát :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vicces volt látni, ahogy a srác repül anarchból, majd becsapódik anarchba. :DDDDDDD |
Quote:
Egyébként meg nem írom meg neki, hyog "hé.. beengedlek jó?" csak kiteszem a védelmem. Azt meg nem tiltja a szabályzat, hgoy eladjam a katonáim. :D Szóval nem jár érte semmi. :p ;) |
Quote:
|
Ez igaz, ki is javítottam a hozzászólásomat! :)
|
Quote:
|
Nem biztos. És ha visszajönnek?;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez a párbeszéd alapból egy mulatságos sztori. :D
|
2008-03-16 XX:XX:XX Sereged megérkezett XXXXX (#XXXXXX) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 52 hektár földet: 8 ház, 11 barakk, 1 őrtorony, 1 templom, 1 kovácsműhely, 1 fatelep, 2 kőbánya, 2 fémbánya, 4 agyagbánya, 1 drágakőbánya, 1 kőlelőhely, 1 fémlelőhely, 1 drágakőlelőhely, 20 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 9 lovas és 87 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 védő, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit.
Mindez egy negyedik szintű csopi topjában, egy smile-t ez is megért... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De hat erdekes orik meg az 1/A-ban is vannak, hidd el.... :) |
A templom néha jó lehet egy hullánál. Hiszen a vari bármikor katonává tehető.
Enni nem eszik, kinyírni se nagyon lehet :) Bér most, hogy a képzést át lehet vinni már nincs rá akkora szükség :) |
templomos hulla
Ha topban volt elképzelhető, hogy elkezdett átépülni. Már én is láttam ilyen hulla orilistát, először én sem értettem:confused:. :)
Akkor ezt kiveséztük :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:44. |