![]() |
Quote:
És tényleg! Sebaj Tóbiás volt köszi :) |
ja és a másik, amit kihagytam és szívem csücske, az Az idő urai :cool:
|
Jájjj, eszembe jutott még valami, nem rajzfilm ez sem, hanem báb...
Vitéz János ??:rolleyes: a palacsintasütővel.... de nem biztos, hogy így hívták :) |
Quote:
http://www.kontextus.hu/hirvero/szinhaz_2005_0923.html Elég sok bábos gyerekműsor volt anno. Süsü, Futrinka utca, Hakapeszi Maki, stb ... :) |
jól van kedves hódító, hát ha nektek nem jut eszetekbe a barbapapákat berakni, akkor berakom én, juszt is!
meg a domb alakú focipályás pálya ördögei. ahol kismillió rész a meccs közbeni dumálásról szólt. jaj, de szerettem azt :) |
Quote:
|
Grabi, úgy gondoltam, h a Barba család a Te reszortod :rolleyes:
ööö.. még ami eszembe jutott, az az Elsüllyedt világok, Popócici és Maxigáz szereplésével ójee :D |
Quote:
|
Quote:
|
Barbapapa... hmmm... én max a Babarig jutottam:D:D
|
Quote:
én a helyetekben önostorozásba kezdenék :p |
Quote:
|
Quote:
:D:D:D:D |
A kis vakond :)
aranyos kis mese volt ezt még Ati is nézte sztem :D :p |
Quote:
Tegnap valami rajzfilmcsatornán láttam egy rajzfilmet, hááááát, nem igazán hasonlítható össze a régiekkel. :( |
Jaja:)
Némelyik mese már- már horrorba megy át... borzasztó ! A lassan közelgő karácsonyra hangolódva én tegnap Micimackót néztem :) Boldog új mackóévet című részét :D |
Régi kedvencem: Mumin!!! (Moomin) :D:D
http://www.mrcloud.com/images/moomin_badge_set.jpg nekem muminos tálkáim vannak (kettő), mert ilyen procelánokat gyártanak itt magyarországon is, és aztán arany áron meglehet rendelni neten:) |
Quote:
ennyire jó volt, hogy ekkora büntetést érdemeltek :p *büntess meg effektus :D :D :D* |
Quote:
:D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Azt hiszem, nem volt még:
Fokszi Makszi, Maci Laci Ezeknél fantasztikus volt a szinkron. Akkor még ilyeneket a legmenőbb színészek szinkronizáltak. Ide tartozik a Frédi és Béni is (tudom, volt), amiben a szédületes szinkron mellett meg kell említeni Romhányi fordítását is. Beugrott még: Szegény Dzsoni és Árnika |
Quote:
|
Quote:
Port.hu - Futrinka utca Akkor ezek tudják rosszul:D |
Volt egy
Denver az utolsó dinoszaurusz c. sorozat is. Nem volt rossz az sem :) Pár rész abból is megvan VHS-en :D És a Kacsameséket se említette senki (asszem). Pedig gondolom sokan néztük ;) |
Frakkot senki sem említette vagy csak én nem láttam?:D
Amikor a vizsla állandóan kergeti a két macskát? Szerénkét meg Lukréciát ha jól tudom. |
Quote:
|
Quote:
|
Kengyelfutó Gyalogkakukk? Maci-Laci??
ezek még akkor mentek a tv-ben, mikor szombaton is kellett suliba járni....pfűűű micsoda idők voltak.... |
Quote:
|
Pumukli ? :D
OFF: A szombati sulival meg nem volt gáz. Nekem bejött, mert akkor általában nem volt kőkemény tanítás, ahnem ilyen ismeretterjesztő előadások, és az sokkal élvezetesebb volt. kevesebb óra is volt, a délutánom szabad volt végig, szóval nem tette tönkre a hétvégémet. Szerintem jó volt az. :) ON: |
Pom-Pom ? vagy volt már?
Nekünk normál tanítás volt, és egyik héten de., másik héten du. kellett menni. |
Quote:
Quote:
|
bimmbimm: nem egy suliba jártunk véletlenül??? :D
|
Quote:
|
meg én sokat néztem a Cápali és Cápetit is.. :rolleyes:
|
Quote:
Jön Cápali és megragad Tolvaj, zsivány, csaló, rabló Jön Cápeti a megtorló Cápali és Cápeti a két kopoltyús zseni Cápali és Cápeti nevüket mindenki ismeri Ha a törvényt megszeged Cápali jön és megkerget Mérgében társa Cápeti Szólt: a hal szálkáját neki! Cápali és Cápeti a két kopoltyús zseni Cápali és Cápeti nevüket mindenki ismeri" nagy volt:D |
Akkor még egyszer nyomatékosan. Elsűllyedt Világok! :D
|
Quote:
|
Nem sikerült. Sehol semmi. De ha érdekel, akkor neked szólok először, ha meglesz. MErt volt rá jelentkező, hogy adjam oda neki, ha megvan. :D Bár amilyen teste van az Esztinek, lehet hogy te csak msáodikként jutsz hozzá. :DDDD
|
All times are GMT +1. The time now is 03:47. |