![]() |
Quote:
Ettől még bizonyos feltételek mellett újra lehet építeni, de ez már a törpe bányatalálása című változtatás, ami külön felkészülést nem igényel. |
Quote:
|
A játékba belépés vissza jelzése
Arra gondoltam, hogy a szövetség oldalán vissza kellene jelezni azt, hogy melyik szövi tag van belépve a játékba.
A játékba belépés vissza jelzése, ez csak a szövetségben lévő országoknál lehet érdekes szerintem. |
Quote:
|
Akkor ugye nem kell félni, hogy az eddig is túl sok szabis ori száma szaporodik? Mert ugye ha valaki több orit vezet és valamelyik kicsit beragad, akkor a lentebbi ori dekkol... de mivel mostantól egy icipicit rizikósabb, inkább leszabizik... Néhol most is elég elkeserítő, hogy a topban vagyok én, meg a szövim (esetleg) , meg valaki skubizik a top legcsúcsán... :D Tényleg uncsi, csak termelget az ember, meg fedez... De ha jobban belegondolok, akkor az extrém fenn csücsülők ellen tényleg ez a legjobb megoldás, ennyi idő meg bőven elég ahhoz, hogy az ember produkáljon valamit ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
gyújtás akkor is lesz, ha nem 60% alatt lesz a lakóssági morál?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)
A változtatásokkal kapcsolatban!
sajnos nem volt annyi időm erre a fórumra, mint Atinak, nyitottam egy külön topicot egy úgy éreztem, fontos kérdésre, mivel én hibám, nem találtam azt hol tárgyalják. A fenti mondat volt a topic címe, nem kívánom sem másolgatni , sem újra leírni. A nagy válasz egy lezárás és egy piros volt. Köszi Ati, de eddig is tudtam Te vagy az Úr. Elnézést szóltam, többet értelmetlen írnom. Remélem a játékkal játszhatom, a piros meg számomra el kell keserítselek, nem jelent semmit. Sziasztok |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem tetszenek az új bevezetések.
Egyelőre egy kérdésem lenne: A morál romlás az 1/A toppjára is kiterjed? |
Quote:
|
Quote:
ja most nézem, Ati, 103 :D |
Quote:
Egyszóval ott tovább is az idők végezetég lehet haladni 100.000 hekiig :D |
Quote:
|
1/A első helyén hány kör óta van Hóhér(Asszem ő van most ott de ha nem, akkor bocsánat mindenkitől)?
|
Quote:
|
Quote:
Ati, a magam részéről nagyon szerettem volna, ha a Reaktor által javasolt drasztikusabb ellehetetlenítés is bekerül. Elsősorban a termelés csökkenése. Ilyen-olyan formában ezt már többen is pedzegették, volt már neki külön téma is, csak az végül más irányba térült, és fedezős topic lett belőle. Arwylhoz hasonlóan kicsit tartok tőle én is, hogy 24x25 heki lesz kivonva orinként a termelésből. |
Quote:
nem rossz ez probléma csak akkor lenne, ha 100k-s orik lennének az 5.-ös szinteken, de ilyenről nem tudok |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Mond azt, hogy 2012 elött BIZTOS be lesz vezetve a 7-es verzió, és akkor 100%, hog igazat mondasz, és senki nem kérhet számon utána... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azért húzzál bele légyszi, hogy én mint legidősebb játékos is megélhessem :) 97 évesen minden nap ajándék már :) |
Quote:
|
khmm .. nem is tudom bóknak vegyem e
asszem nem veszem annak :P:P:P |
Quote:
nagy csalódás lesz nekik a 2013-as újévi söröm :p:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De én tudom milesz!:) 2012 dec 31-én éjfélkor kimegy 4X8sereg és két kör mulva beüt:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:09. |