![]() |
Quote:
|
Ati ez kínai termék, ha jól látom. Egyértelműen nem derül ki, de sztem az. És az ára is sok... 63 ezer a legolcsóbb és ez nettó ár.
|
Quote:
|
Quote:
|
HTC, ami mobiltelefonok terén azt hiszem igen erős márka és név -- Taiwan.
|
Ezek HTC-k? Ezt nem láttam. Na megnézem megint. De az ára akkor is sok.
|
Quote:
|
Jaja, ezek nem HTC-k...
|
Szóval senkinek semmilyen tapasztalata nincs ebben a témában?
|
Quote:
|
Ki a Joco? Merengő?
|
Jocó, akkor a fő szempont: Dual Sim, Wifi, Gps, +magyar nyelvű menü. Mit tudsz ajánlani?
|
Quote:
|
Jakab, az mi? :)
|
Nyugtató.:)
Amúgy ne ijedj meg a kínai masináktól, lassan egy éve hasznáom a zte bladem-et teljes megelégedéssel. |
Quote:
|
|
Quote:
|
S710
Ez a teló nagyon durva. Úgy néz ki, mint egy HTC, mindent tud, ami nekem kell, sőt, jóval többet is és csak 40k. Bakker, hihetetlen. De akkor se merném bevállalni. Na nem tudom. Jocó, te mit szólsz ehhez a géphez? |
Tudom már miért néz ki úgy, mint egy htc. :)
Mert erről lett koppintva: HTC Incredible S710e :D |
sajnos amiket ismerek tapasztalatból dual simeses telefonokat azok neked nem lennének megfelelőek. olyat meg nem merek ajánlani amit nem próbáltam legalább teszt jelleggel.
küldök privátba egy linket, ezekről a telókról nem sokat tudok de leírás alapján nem rossz és az ára sem vészes. |
Quote:
|
Hát nem tudom
Az összes ilyen kínai koppintás amivel eddig találkoztam nem volt túl meggyőző. hiába volt elfogadhatóan erős benne a vas, mégis csak éppenhogy döcögött, fagyott, nah meg nem éppen strapabíró darabok voltak. Ati attól hogy ugyanott gyártják őket még ég és föld a 2, a gyártási technológia és az anyagfelhasználás nyom a lattban és mind2ben erősen alul múlják a gagyik az elvárhatót. |
Amúgy amit ajánlani tudok esetleg:
Gigabyte Gsmart ugyan nem ocsóóó mert 60-70be fáj, de nem egy no-name gyártó kindertojáshéjából összetákolt telefonja. a link alatt a mobilarena tesztjét találod |
Ismerem ezt a telót. Ez lett volna az egyik alternatíva, de a feleségem nem akarja, hogy megvegyem, mert túl drága. Ami igaz is, de azért én még ennyiért megvettem volna. Van olcsóbb Gsmart droidos, wifis, gps-es teló is, de azokban meg nincs magyar nyelv sajna. :( Szal még várok...
|
adatforgalom
Sziasztok.
A köv. kérdéssel fordulok hozzátok: Napi 1 óra hód,mennyi adatforgalmat bonyolit? Most készülök számlás csomagra váltani,amiben 90 MB adatforgalom engedélyezett dijmentesen az ingyenes böngészés mellett. Szóval beleférne e napi 1 óra hód,ami havi szinten30 óra a 90 megás adatforgalomba? Főleg Ati véleménye érdekelne,mert ő biztos tudna pontos adatokat mondani.Ha más is járatos a témában,azt is nagyon megköszönöm. |
Quote:
|
Mértem egyet gyorsan. Átlagosan kb 50k egy oldal, miután egyszer már mindent betöltött. Ez jó esetben akár 1800 oldal is lehet, az napi 60 oldal, ha csak Hódítózol. Elvileg így számolva akár elég is lehet, de ehhez vedd hozzá, hogy a géped egyéb forgalmakat is csinál mellette. Ez nem reális számomra. 90 mega nagyon kevés.
|
Köszönöm a gyors választ.
Csak a hóditót akarom rajta tolni. Akkor arra is kevés? :( |
Quote:
|
A böngészést korlátlanul engedi.Nem tudom,hogy mi tartozik náluk ebbe a fogalomba.
Azt mondták,hogy az online játék,tehát a hóditó isd nem tartozik bele. |
Quote:
Ez így 5,03 mega forgalmat generált. Ebben benne van az is, hogy rámentem a Közösség menüpontra, ahol képeket tölt be. Plusz a mobilnet beállítással egy ici-picit lehet még spórolni. De hogy napi 3 megából kijöjjek normális játék mellett, azt nem tudom elképzelni. |
Quote:
|
Köszi a fáradozást igy utólag is.
Eddig kártyás voltam,most készülök a Telenornál okostarifa 90-es csomagra váltani. A következőket irja róla: "Korlátlan böngészés és e-mailezés, +90MB multimédia keret" Tehát a Hóditót,mivel böngészőről játszom,nem minősül multimédiás adatforgalomnak és ingyenes lenne? Mert annak nagyon tudnék örülni. :) |
Quote:
Ilyen szempontból a Hódító egyenértékű az online újságokkal, vagy privát weboldalakkal, vagy bármi más webes tartalommal. Ugyanolyan fajta forgalom a szolgáltató fele, és igazából nem is több, mintha egy órán át újságot olvasnál pl, vagy képeket nézegetnél, vagy az APEH oldalát bújnád. |
Felhivtam a Telenort.
Megkérdeztem,hogy konkrétan a Hóditó,multimédiás adatforgalomnak számit e és azt mondták,h igen. :( |
Quote:
(Szerintem próbáld meg, én amondó vagyok, hogy nem fog a 90mega fele számítani, de ezt meg kell próbálni.) |
Quote:
Ahogy Ati is írta, semmi multimédia nincs a Hódító oldalain. A mobil felületen meg aztán pláne nem, sima szöveg az egész. |
Szerintem előbb vagy utóbb(de inkább előbb:D ) rászánom magam és beújitok egy okostelót ilyen tarifacsomaggal.
Köszi a segitséget. |
A telefonom a halálán van, gondoltam beújítok egy okosat. Szeretnék ajánlatokat kérni. Legyen megbízható kütyü, és a realitások talaján maradjunk az árban. Nincsenek elképzeléseim. :D
|
All times are GMT +1. The time now is 11:13. |